- 7 Kasım 2014
- 1.959
- 2.434
- 158
Bu aylarda nevar canim son aylarda uyuyamıyorum kalkamıyorum.nefes alamiyorsun.ama en güzel tarafı içinde sürekli oynuyor hickiriyor sen uyanmadan uyanıyor bazen sen uyandığında uyuyor korkuyorsun niye oynamadı diye.gecehareketleriyle uyandırıyor muhtemelen acıkmış oluyorBebekler daha küçücükken çektiriyo bize bazen kalan aylar beni çok korkutuyor
Çok doğru valla tekme yemekten mutluluk duyuyoruz harika bi duyguBu aylarda nevar canim son aylarda uyuyamıyorum kalkamıyorum.nefes alamiyorsun.ama en güzel tarafı içinde sürekli oynuyor hickiriyor sen uyanmadan uyanıyor bazen sen uyandığında uyuyor korkuyorsun niye oynamadı diye.gecehareketleriyle uyandırıyor muhtemelen acıkmış oluyorzor ama muhteşem bı duygu
Doğum sırasında dedim birdahada dogurmayacagim Allah'ım nasıl ağlıyorum sonra iki yil geçti tekrar olsun diye dua ettim Rabbime Allah'ım saçlarının gelini aratmasin annelik güzel muhteşem bı duygu.bide arkanda anne anne diye dolaniyorya tarifi yok.Çok doğru valla tekme yemekten mutluluk duyuyoruz harika bi duygu
Bende oglumda rahat hamilelik gecirdim bulanti falan yoktu bel agrisi yoktu. Sadece kanama vardi surekli hastaneye giderdim.Doğum sırasında dedim birdahada dogurmayacagim Allah'ım nasıl ağlıyorum sonra iki yil geçti tekrar olsun diye dua ettim Rabbime Allah'ım saçlarının gelini aratmasin annelik güzel muhteşem bı duygu.bide arkanda anne anne diye dolaniyorya tarifi yok.
İnsallah guzel haberlerle gelirsin benimde bugun kontrolum oglumu okula birakinca gidicem oglende bende cok heycanliyim 7+4 falandi sanirim gordugumde 3.5 hafta oldu nerdeyseBu arada yarın kontrolüm var Allah'ım hayırlı haberlerle gelmeyi nasip etsin inşallah dua edin kızlar.minnagimi en son 6+2 görmüştüm.cok heyecanliyim
Guzel haberler yaz buraya canim hayirlisi ile..Gunaydn kizlar 9 30 randevum var bekliyorum insallh hersey yolundadir
Geçmiş olsun canım hayırdır ? iyi misin ?Canım bizim seninle sat mız aynı nasıl biraz daha rahatmısın ben 1 haftadır hasta nede yatıyorum daha yeni yeni gözüm acılmaya basladı ilk bebek mi ben sezaryen im beklenen tarihten önce alırlar bebekleri diye düşünüyorum
Hadi hayırlı haberlerle gel canım cinsiyette öğrenirsin inşallah.ogrenemwzsende paylasta ultrason çıktısını bakalimİnsallah guzel haberlerle gelirsin benimde bugun kontrolum oglumu okula birakinca gidicem oglende bende cok heycanliyim 7+4 falandi sanirim gordugumde 3.5 hafta oldu nerdeyse
İnşallah canım hayırlı haberlerle gel.Gunaydn kizlar 9 30 randevum var bekliyorum insallh hersey yolundadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?