Bebekler daha küçücükken çektiriyo bize bazen kalan aylar beni çok korkutuyor
Bu aylarda nevar canim son aylarda uyuyamıyorum kalkamıyorum.nefes alamiyorsun.ama en güzel tarafı içinde sürekli oynuyor hickiriyor sen uyanmadan uyanıyor bazen sen uyandığında uyuyor korkuyorsun niye oynamadı diye.gecehareketleriyle uyandırıyor muhtemelen acıkmış oluyorzor ama muhteşem bı duygu

Çok doğru valla tekme yemekten mutluluk duyuyoruz harika bi duygu

Çok doğru valla tekme yemekten mutluluk duyuyoruz harika bi duygu
Doğum sırasında dedim birdahada dogurmayacagim Allah'ım nasıl ağlıyorum sonra iki yil geçti tekrar olsun diye dua ettim Rabbime Allah'ım saçlarının gelini aratmasin annelik güzel muhteşem bı duygu.bide arkanda anne anne diye dolaniyorya tarifi yok.

Bende oglumda rahat hamilelik gecirdim bulanti falan yoktu bel agrisi yoktu. Sadece kanama vardi surekli hastaneye giderdim.
Oglum dogduktan sonra kolik oldi hep aglardi psikolojim bozulmustu artik bende onla beraber agliyordum.
Uzun bi sure cocuk dusunmicem dedim.
Hala daha ara verebilirdim ama esim sagolsun basimin etini yedi.
Suan oglum 6 yasina giricek. 1 e gidiyor.
Ama bu hamileligim bulanti coktu daha yeni yeni hafifledi. Bel agrisi da cok var.
Her hamilelik bir olmuyor.
Rabbim saglikla hayirli bir sekilde kucagimiza almayi nasip eder insallaah

Bu arada yarın kontrolüm var Allah'ım hayırlı haberlerle gelmeyi nasip etsin inşallah dua edin kızlar.minnagimi en son 6+2 görmüştüm.cok heyecanliyim
İnsallah guzel haberlerle gelirsin benimde bugun kontrolum oglumu okula birakinca gidicem oglende bende cok heycanliyim 7+4 falandi sanirim gordugumde 3.5 hafta oldu nerdeyse

günaydın kızlar.. mutlu haftalar olsun inşallah.. kontrolü olanlar güzel haberlerle döner inşallah benhaftaya gidicem 12+5 olucam ultrasana göre hem ikili tarama hem cinsiyet bi arada cıkar inşallah.. sağlıklı olsun da inşallah gerisinin hiç bi önemi yok.. özledim bende minnoşumu çok ama dayanıcam 1 hafta daha inşallah iyidir meleklerimiz

Kızlar daha önce yazmıştım 2-3 haftadır süren şiddetli siyatik ağrım vardı. İnternette süt yoğurt tüketimi artırmak ya da magnezyum ilacının iyi geldiğini okumuştum. Düzenli hergün süt ve bir kase yoğurt tükettim ağrım geçti:))
Ağrısı olanların haberi olsun..

Günaydın kızlar kontrolü olanlar güzel haberler alır inşaallah.. benim kontrole daha çoookk var merak ediyorum bebişimi :):)

Geçmiş olsun canım hayırdır ? iyi misin ?
bende grip oldum ve kusma var serumlarla duruyorum

İnsallah guzel haberlerle gelirsin benimde bugun kontrolum oglumu okula birakinca gidicem oglende bende cok heycanliyim 7+4 falandi sanirim gordugumde 3.5 hafta oldu nerdeyse
Hadi hayırlı haberlerle gel canım cinsiyette öğrenirsin inşallah.ogrenemwzsende paylasta ultrason çıktısını bakalim

Slm kizlar 11 +2 olmusuz sukur.hersey yolunda cok sukur.doktor ikiliyide yapariz gelisimi iyiyse dedi.ikiliyide yaptirdim.folikasiiti birakip omega3 le kan surubu verdi.cinsiyeti sordum bi dahaki gelisine ogreniriz dedi.hareket ediyodu sipam gordum cok guzel ya.darisi kontrole gideceklerin basina.sukurler olsun Allahima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…