Canım geçmiş olsun hamile likte böyle bir hastalık var ve önemli bir durum kadın doğum doktoruna gitmelisin ilaç başlar cunku. İhmal etme yemekle alakalı değil

Merhaba preeklampsiyi duymuşsunuzdur. Bebek umarım iyidir. Mutlaka yatışınız yapılarak takip edilmelisiniz birkaç gün. Benimde düştükçe düşüyor çok zorluyor beni. Düşse bi dert çıksa bir. Geçmiş olsun.

Merhaba kizlar.
Bende bir gün ishal bir gün kabizim düzelmiyor.
Ya benim bulantilarim gitmişti şimdi tekrar geri geldi hemde daha fena şekilde sanki
Balım valla benimde dengeler alt üst. Bir bakmışsın ishal gibi bir bakmışsın 3 gün çıkamamışım. Hep hormonlardan. Benim birkaç gündür göğüslerde sızlıyor içi çekiliyor sanki. Bulantılar iyi şükür baş ağrım var sürekli. Ne zormuş anne olmak. Rabbim sağlıkla kavuştursa bizi

Benimde çok düşük hatta bgn serum taktırdım çünkü gözum karardı

Bebekler daha küçücükken çektiriyo bize bazen kalan aylar beni çok korkutuyor

Canım hiç korkmayın insan şu günleri bile özlüyor inan zaman zaman. İlk gebeliğimde bebeğimi bir an önce kucağıma almak istedim hamileliğin eziyetli taraflarını görüyordum daha fazla. Doğum yapınca resmen hamileligimi özledim. Dogum sonrasının zorluğundan vs değil de sanki hiç hamile olmamışım gibi gelmişti. Bir daha yaşar mıyım böyle bir tecrübe bilmiyordum o vakitler tabi. Özellikle hareketlerini hissettigin göbeğinin kocaman olduğu vakitler daha çok gelecek aklına doğumdan sonra. Şu ayları çok fazla hatirlamayacaksin bile. Çok şükür tekrar yaşıyorum aynı heyecanı. Zorluklarına rağmen bu kez belki bir dahası olmaz diyerek en güzel şekilde geçirmeye çalışıyorum . Kolay değil... Bir canlıya hayat yolunda ilk ev sahipliğini yapıyoruz anneler olarak. Ondan sebep meşakkat olacak ama inan bana doğumdan sonra bir şekilde hamileliği ozleyeceksin.

Sorma canım ya Allah hepimize hidayet versin hayırla sonuclansin inşallah dogumlarimiz. Demek böyle gecicek doğum olana kadar bir var bir yok arası gidip gelicez. Tüylenmede çok oldu bende baktım iyice kararıyor aliyim dedim kollarimi bacaklarımi tüy dökücü kremle hem almadı dökülmedi bile ya :)))))

Canım burda anlatamadığım bazı sağlık sorunlarım çıktı gebelikle birlikte. Bu bebeği gerçekten çok istedim ama henüz keyfini süremedim. Bebek içinde kendim içinde durum vahimleşmeden doğuracağım günü bekliyorum ruhsal olarak çöküğüm baya birde biyolojik zorluklar var. Kendimi yapayalnız hissediyorum

Erkek bebek diyorlar tüyler çabuk uzayınca sende tutacak mı bakalım :)

Bende bu sene Mersin'e geldim İstanbul dan ve burda kimsem yok annem ailem akrabam arkadaşlar on beş gün raporluyum gel yanıma diyeceğim dertlesecek bir arkadaşım yok ve okdr zor geçiyor ki ama Allah büyük inşallah güzel biter sabretmek şükretmek

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Bir derdi elbetteki en iyi çeken bilir. Yaşadığın zorluklar hamileliğin güzel yanlarına odaklanmanı engelliyor şimdilik. İnşallah yakın zamanda rahatsızlıkların azalır da şu kısacık dönemi daha mutlu gecirirsin. Çünkü öyle oluyor.... Sana upuzun gelen bu süreç doğumdan sonra hiç yaşanmamış gibi geliyor. Bilemiyorum . Belki de bana öyle oldu. Ben sanki bir rüyadan uyanmış gibiydim. O koca gobegim o tekmeler artık yoktu ve yepyeni bir sorumlulukla başbaşa kalmıştım. Bundan sonrası bundan öncesinden daha uzun ve güzel olmakla beraber sorumluluk açısından daha ağır olacak demiştim içimden. Belki de bu ağırlık hamileliği zaman zaman ozlememe yol açmıştı.

Canım ben de İstanbul'dan Gaziantep e geldim. Eşim dostum ailem kimse yok. Seni çok iyi anlıyorum. Hele sabahları en çok annemin kahvaltılarıni özlüyorum. Çok aklıma geliyor annem ailem... Aylardır görmüyorum onları. Ara tatili iple çekiyorum.

Ya canım bu baş ağrısı bendede var, dünden beri ağrıdı, biraz azaldı, ara ara bir süredir basım ağrıyor,hamilelik diye üstüne dusmedim bende hiç, bir arkadaşımın aylarca sürmüştü

Bizim bi arkadaş vardı sürekli tansiyon problemi çekti ikinci gebeliğinde ışıkta bile duramiyordu Los ışıkta durması gerekiyormus gebeliği boyunca çok yiprandim diyordu doğumdan hemen sonra düzelmişti.

Tek değilsin canım bende aynı durumdayım ama insan bunada alışıyor.onemli olan sen demeden sana destek olmaya çalışacak insanların olması lazım annemiz babamız da dahil buna.valla ben ilk bebeğim olmadan annemi hergun arıyordum baktım o aynı şekil değil bende geri çektim kendimi biz dışarda olunca onlarda alışıyor bizim yoklugumuza ve bizi gözden çıkarıyorlar.ben anneme gittiğimde iki günden fazla kalkamıyorum hep niywtleniyorum gittiğimde iki üç hafta kalıyim diye olmuyor.herkesi rabbim.kendi yuvasında mutlu etsin yavrularımiz bizim en büyük destekcimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…