Sağolun. Hayırlısı.Allah şifa versin ihmal etmeyin tansiyon Allah korusun bebişede zarar verir. Yediğiniz bir şey mi yaptı acaba
Bir de randevum 15 kasımda hep 2 haftada bir gidiyordum şimdi bir ay olacak. Zaman geçmiyor(
Canım geçmiş olsun hamile likte böyle bir hastalık var ve önemli bir durum kadın doğum doktoruna gitmelisin ilaç başlar cunku. İhmal etme yemekle alakalı değilArkadaşlar iyi akşamlar. Geçen hafta 24 e 14 tansiyonla acillik olmuştum. Normal şartlarda tansiyon hastası değilim. Bu akşam tansiyon sorunum tekrarlandı. 18 e 9 oldu bu kez. Yarın kardiyolojiye randevum var.Sizlerde tansiyon sorunu oldu mu?Ya da bunu yaşayan hamile bir tanıdığınız var mı?
Sağlıklı günlerimizin olması dileğiyle ...
Sağolun.Canım geçmiş olsun hamile likte böyle bir hastalık var ve önemli bir durum kadın doğum doktoruna gitmelisin ilaç başlar cunku. İhmal etme yemekle alakalı değil
Merhaba preeklampsiyi duymuşsunuzdur. Bebek umarım iyidir. Mutlaka yatışınız yapılarak takip edilmelisiniz birkaç gün. Benimde düştükçe düşüyor çok zorluyor beni. Düşse bi dert çıksa bir. Geçmiş olsun.Arkadaşlar iyi akşamlar. Geçen hafta 24 e 14 tansiyonla acillik olmuştum. Normal şartlarda tansiyon hastası değilim. Bu akşam tansiyon sorunum tekrarlandı. 18 e 9 oldu bu kez. Yarın kardiyolojiye randevum var.Sizlerde tansiyon sorunu oldu mu?Ya da bunu yaşayan hamile bir tanıdığınız var mı?
Balım valla benimde dengeler alt üst. Bir bakmışsın ishal gibi bir bakmışsın 3 gün çıkamamışım. Hep hormonlardan. Benim birkaç gündür göğüslerde sızlıyor içi çekiliyor sanki. Bulantılar iyi şükür baş ağrım var sürekli. Ne zormuş anne olmak. Rabbim sağlıkla kavuştursa biziMerhaba kizlar.
Bende bir gün ishal bir gün kabizim düzelmiyor.
Ya benim bulantilarim gitmişti şimdi tekrar geri geldi hemde daha fena şekilde sanki
Benimde çok düşük hatta bgn serum taktırdım çünkü gözum karardıMerhaba preeklampsiyi duymuşsunuzdur. Bebek umarım iyidir. Mutlaka yatışınız yapılarak takip edilmelisiniz birkaç gün. Benimde düştükçe düşüyor çok zorluyor beni. Düşse bi dert çıksa bir. Geçmiş olsun.
Bebekler daha küçücükken çektiriyo bize bazen kalan aylar beni çok korkutuyorBenimde çok düşük hatta bgn serum taktırdım çünkü gözum karardı
Bebekler daha küçücükken çektiriyo bize bazen kalan aylar beni çok korkutuyor
Sorma canım yaBalım valla benimde dengeler alt üst. Bir bakmışsın ishal gibi bir bakmışsın 3 gün çıkamamışım. Hep hormonlardan. Benim birkaç gündür göğüslerde sızlıyor içi çekiliyor sanki. Bulantılar iyi şükür baş ağrım var sürekli. Ne zormuş anne olmak. Rabbim sağlıkla kavuştursa bizi
İnşallah canım Allah razı olsunCanım ben de insan inanamıyo muhteşem anlar. 6 haftalıkken nokta şeklinde görüyoruz. Bebek olarak ilk görüşün olacak.Güzel geçer inşallah
Canım burda anlatamadığım bazı sağlık sorunlarım çıktı gebelikle birlikte. Bu bebeği gerçekten çok istedim ama henüz keyfini süremedim. Bebek içinde kendim içinde durum vahimleşmeden doğuracağım günü bekliyorum ruhsal olarak çöküğüm baya birde biyolojik zorluklar var. Kendimi yapayalnız hissediyorumCanım hiç korkmayın insan şu günleri bile özlüyor inan zaman zaman. İlk gebeliğimde bebeğimi bir an önce kucağıma almak istedim hamileliğin eziyetli taraflarını görüyordum daha fazla. Doğum yapınca resmen hamileligimi özledim. Dogum sonrasının zorluğundan vs değil de sanki hiç hamile olmamışım gibi gelmişti. Bir daha yaşar mıyım böyle bir tecrübe bilmiyordum o vakitler tabi. Özellikle hareketlerini hissettigin göbeğinin kocaman olduğu vakitler daha çok gelecek aklına doğumdan sonra. Şu ayları çok fazla hatirlamayacaksin bile. Çok şükür tekrar yaşıyorum aynı heyecanı. Zorluklarına rağmen bu kez belki bir dahası olmaz diyerek en güzel şekilde geçirmeye çalışıyorum . Kolay değil... Bir canlıya hayat yolunda ilk ev sahipliğini yapıyoruz anneler olarak. Ondan sebep meşakkat olacak ama inan bana doğumdan sonra bir şekilde hamileliği ozleyeceksin.
Erkek bebek diyorlar tüyler çabuk uzayınca sende tutacak mı bakalım :)Sorma canım yaAllah hepimize hidayet versin hayırla sonuclansin inşallah dogumlarimiz. Demek böyle gecicek doğum olana kadar bir var bir yok arası gidip gelicez. Tüylenmede çok oldu bende baktım iyice kararıyor aliyim dedim kollarimi bacaklarımi tüy dökücü kremle hem almadı dökülmedi bile ya :)))))
Bende bu sene Mersin'e geldim İstanbul dan ve burda kimsem yok annem ailem akrabam arkadaşlar on beş gün raporluyum gel yanıma diyeceğim dertlesecek bir arkadaşım yok ve okdr zor geçiyor ki ama Allah büyük inşallah güzel biter sabretmek şükretmekCanım burda anlatamadığım bazı sağlık sorunlarım çıktı gebelikle birlikte. Bu bebeği gerçekten çok istedim ama henüz keyfini süremedim. Bebek içinde kendim içinde durum vahimleşmeden doğuracağım günü bekliyorum ruhsal olarak çöküğüm baya birde biyolojik zorluklar var. Kendimi yapayalnız hissediyorum
Canım burda anlatamadığım bazı sağlık sorunlarım çıktı gebelikle birlikte. Bu bebeği gerçekten çok istedim ama henüz keyfini süremedim. Bebek içinde kendim içinde durum vahimleşmeden doğuracağım günü bekliyorum ruhsal olarak çöküğüm baya birde biyolojik zorluklar var. Kendimi yapayalnız hissediyorum
Bende bu sene Mersin'e geldim İstanbul dan ve burda kimsem yok annem ailem akrabam arkadaşlar on beş gün raporluyum gel yanıma diyeceğim dertlesecek bir arkadaşım yok ve okdr zor geçiyor ki ama Allah büyük inşallah güzel biter sabretmek şükretmek
Balım valla benimde dengeler alt üst. Bir bakmışsın ishal gibi bir bakmışsın 3 gün çıkamamışım. Hep hormonlardan. Benim birkaç gündür göğüslerde sızlıyor içi çekiliyor sanki. Bulantılar iyi şükür baş ağrım var sürekli. Ne zormuş anne olmak. Rabbim sağlıkla kavuştursa bizi
Bizim bi arkadaş vardı sürekli tansiyon problemi çekti ikinci gebeliğinde ışıkta bile duramiyordu Los ışıkta durması gerekiyormus gebeliği boyunca çok yiprandim diyordu doğumdan hemen sonra düzelmişti.Arkadaşlar iyi akşamlar. Geçen hafta 24 e 14 tansiyonla acillik olmuştum. Normal şartlarda tansiyon hastası değilim. Bu akşam tansiyon sorunum tekrarlandı. 18 e 9 oldu bu kez. Yarın kardiyolojiye randevum var.Sizlerde tansiyon sorunu oldu mu?Ya da bunu yaşayan hamile bir tanıdığınız var mı?
Tek değilsin canım bende aynı durumdayım ama insan bunada alışıyor.onemli olan sen demeden sana destek olmaya çalışacak insanların olması lazım annemiz babamız da dahil buna.valla ben ilk bebeğim olmadan annemi hergun arıyordum baktım o aynı şekil değil bende geri çektim kendimi biz dışarda olunca onlarda alışıyor bizim yoklugumuza ve bizi gözden çıkarıyorlar.ben anneme gittiğimde iki günden fazla kalkamıyorum hep niywtleniyorum gittiğimde iki üç hafta kalıyim diye olmuyor.herkesi rabbim.kendi yuvasında mutlu etsin yavrularımiz bizim en büyük destekcimizBende bu sene Mersin'e geldim İstanbul dan ve burda kimsem yok annem ailem akrabam arkadaşlar on beş gün raporluyum gel yanıma diyeceğim dertlesecek bir arkadaşım yok ve okdr zor geçiyor ki ama Allah büyük inşallah güzel biter sabretmek şükretmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?