Merhaba
İkili test nasil birsey

Kizlar ultrason fotosunu paylascam olmuyo.dosya yukleye tikliyom olmuyo siz nasil yapiyonuz

Canim,güzel düşün,bazen hepimizin yalnız hissettiği zamanlar oluyor, aslında iki kişisin, yalnız değilsin öyle düşünmeye çalış:) bütün sağlık sorunların ucsun gitsin ve ins psikolojik olarak ta rahatla en kısa vakitte, hamilelerde depresyon olabiliyomus,bu da bir süreç unutma canım. Ben burda konuştuğum için baya kalabalık içindeyim gibi geliyor, rahatlatıyor beni

Kontrole gidenler hayırlı haberler alsın inş. Benim ikili test sonucum akşama doğru belli olacak,dua edin kızlar

kızlar önümüzdeki pazartesi 12. haftamız oluyor bizim de. doktor 12 de gel demişti. ama hafta içine denk geliyor ve eşim gelemiyor. bu yüzden kontrole haftasonu gitmek istiyorum. sizde 2 gün öncesi yani 11+5 mi yoksa 1 hafta sonrası 12+5 te mi gitsek mantıklı olur. sanırım ikili tarama yapılır bize de

Rabbim yardımcımız olsun inşallah en azından herkesten uzak kafan rahat canım bebek doğunca kimse aklına gelmez

Doğum sonrasından hamilelik kadar korkmuyorum belkide daha hareketlerini hissetmediğimden şuan hamile gibiymişim değil hala :) Doğduğunda en azından gözüm görecek kokusunu duyacağım diye meraklanıyorum. Gerçekten kolay süreçler değil yeterki iyi olsunlar bize yeter.

Biran önce o evreye gelsek gün saysak doğuma :)

Doğduktan sonra herşey geçecek inşallah kendim için asla üzülmüyorum. bebeği henüz hissedemediğimizden sanırım tedirgin oluyorum. Biran evvel kocaman göbekli olmak istiyorum :) eşim ailem arkadaşlarım çok destekçi sağolsunlar onlarda gebelikte çok değiştiğimi söylüyorlar. Daha duygusal biri oldum.

Canım ikili test için en ideal sonuç 12 haftanın içindeykenmiş yinede sen bilirsin. Haftaya gitsende olur tabi

Allah gönlüne göre versin canım. Annelik neresinden bakarsan bak büyük fedakarlıklar istiyor. Hamilelikten tut ölüme kadar... Ondan sebep zaten ayaklarının altına cennetler serilmiş. Diğer yandan içgüdüsel olarak arzulanan da bir duygu. Allah her isteyene hayırlısı ise nasip etsin.

Az daha sabret inşallah hareketlerini hissetmeye başlayınca göbeğin belirginleşince daha iyi hissedeceksin inşallah kendini. İnanıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…