Slm kizlar 11 +2 olmusuz sukur.hersey yolunda cok sukur.doktor ikiliyide yapariz gelisimi iyiyse dedi.ikiliyide yaptirdim.folikasiiti birakip omega3 le kan surubu verdi.cinsiyeti sordum bi dahaki gelisine ogreniriz dedi.hareket ediyodu sipam gordum cok guzel ya.darisi kontrole gideceklerin basina.sukurler olsun Allahima
Ultrasonda burun kemigi ile ense kalinligini ölçuyo.sonrada kan veriyosun bu kadar.sonuc iki hafta sonra cikiyoMerhaba
İkili test nasil birsey
Simdi gidiyorum bakalim insallaahHadi hayırlı haberlerle gel canım cinsiyette öğrenirsin inşallah.ogrenemwzsende paylasta ultrason çıktısını bakalim
Canım ya fotoğrafı kirp ya da ekran görüntüsü al öyle dene.Kizlar ultrason fotosunu paylascam olmuyo.dosya yukleye tikliyom olmuyo siz nasil yapiyonuz
Tmm da hic foto ekle cikmiyo bnde.dosya yukleye tikliyom oyle basili kaliyo devami gelmiyoCanım ya fotoğrafı kirp ya da ekran görüntüsü al öyle dene.
Tmm da hic foto ekle cikmiyo bnde.dosya yukleye tikliyom oyle basili kaliyo devami gelmiyo
Tmm da hic foto ekle cikmiyo bnde.dosya yukleye tikliyom oyle basili kaliyo devami gelmiyo
Canım burda anlatamadığım bazı sağlık sorunlarım çıktı gebelikle birlikte. Bu bebeği gerçekten çok istedim ama henüz keyfini süremedim. Bebek içinde kendim içinde durum vahimleşmeden doğuracağım günü bekliyorum ruhsal olarak çöküğüm baya birde biyolojik zorluklar var. Kendimi yapayalnız hissediyorum
Rabbim yardımcımız olsun inşallah en azından herkesten uzak kafan rahat canım bebek doğunca kimse aklına gelmezBende bu sene Mersin'e geldim İstanbul dan ve burda kimsem yok annem ailem akrabam arkadaşlar on beş gün raporluyum gel yanıma diyeceğim dertlesecek bir arkadaşım yok ve okdr zor geçiyor ki ama Allah büyük inşallah güzel biter sabretmek şükretmek
Doğum sonrasından hamilelik kadar korkmuyorum belkide daha hareketlerini hissetmediğimden şuan hamile gibiymişim değil hala :) Doğduğunda en azından gözüm görecek kokusunu duyacağım diye meraklanıyorum. Gerçekten kolay süreçler değil yeterki iyi olsunlar bize yeter.Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Bir derdi elbetteki en iyi çeken bilir. Yaşadığın zorluklar hamileliğin güzel yanlarına odaklanmanı engelliyor şimdilik. İnşallah yakın zamanda rahatsızlıkların azalır da şu kısacık dönemi daha mutlu gecirirsin. Çünkü öyle oluyor.... Sana upuzun gelen bu süreç doğumdan sonra hiç yaşanmamış gibi geliyor. Bilemiyorum . Belki de bana öyle oldu. Ben sanki bir rüyadan uyanmış gibiydim. O koca gobegim o tekmeler artık yoktu ve yepyeni bir sorumlulukla başbaşa kalmıştım. Bundan sonrası bundan öncesinden daha uzun ve güzel olmakla beraber sorumluluk açısından daha ağır olacak demiştim içimden. Belki de bu ağırlık hamileliği zaman zaman ozlememe yol açmıştı.
Biran önce o evreye gelsek gün saysak doğuma :)Bu aylarda nevar canim son aylarda uyuyamıyorum kalkamıyorum.nefes alamiyorsun.ama en güzel tarafı içinde sürekli oynuyor hickiriyor sen uyanmadan uyanıyor bazen sen uyandığında uyuyor korkuyorsun niye oynamadı diye.gecehareketleriyle uyandırıyor muhtemelen acıkmış oluyorzor ama muhteşem bı duygu
Doğduktan sonra herşey geçecek inşallah kendim için asla üzülmüyorum. bebeği henüz hissedemediğimizden sanırım tedirgin oluyorum. Biran evvel kocaman göbekli olmak istiyorum :) eşim ailem arkadaşlarım çok destekçi sağolsunlar onlarda gebelikte çok değiştiğimi söylüyorlar. Daha duygusal biri oldum.Canim,güzel düşün,bazen hepimizin yalnız hissettiği zamanlar oluyor, aslında iki kişisin, yalnız değilsin öyle düşünmeye çalış:) bütün sağlık sorunların ucsun gitsin ve ins psikolojik olarak ta rahatla en kısa vakitte, hamilelerde depresyon olabiliyomus,bu da bir süreç unutma canım. Ben burda konuştuğum için baya kalabalık içindeyim gibi geliyor, rahatlatıyor beni
Tansiyonunu ölç tatlım gebelikte olurmuş ama nedenide çok önemlikızlar burun kanaması yaşayan var mı aranızda
Canım ikili test için en ideal sonuç 12 haftanın içindeykenmiş yinede sen bilirsin. Haftaya gitsende olur tabikızlar önümüzdeki pazartesi 12. haftamız oluyor bizim de. doktor 12 de gel demişti. ama hafta içine denk geliyor ve eşim gelemiyor. bu yüzden kontrole haftasonu gitmek istiyorum. sizde 2 gün öncesi yani 11+5 mi yoksa 1 hafta sonrası 12+5 te mi gitsek mantıklı olur. sanırım ikili tarama yapılır bize de
Doğum sonrasından hamilelik kadar korkmuyorum belkide daha hareketlerini hissetmediğimden şuan hamile gibiymişim değil hala :) Doğduğunda en azından gözüm görecek kokusunu duyacağım diye meraklanıyorum. Gerçekten kolay süreçler değil yeterki iyi olsunlar bize yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?