Ohh ne guzel esin yardm ediyomus bnmki yardimi gectim daginikligi olmasa ona duaciyimHem hasta oldum hem de bugün eşimle beraber temizlik yaptık biraz kendimi kötü hissediyorum canım sen nasılsın
Cok sukur iyi gidiyo bnm simdilik.bn gunluk islerimi yapiyorum bi de kizim var .gecer artk insallh sennkideBerbat haldeyimyatıyorum..midem her zamanki gibi titreşik
Bebeleri unuttum hal derman kalmadı.. sen nasılsın?
Günaydn cnm.bnmde yarn kontrolum insallh guzel haberlerle gelirizGunaydin hanimlar...
Nasilsiniz ben pek giremiyorum.
Yarin kontrolum var yarin tam 11 haftalk olcaz cinsiyet falan soylemez dimiumarim her sey yolundadir. Geceleri midesi bulanan var mi? Ben bitti dedim simdi de geceleri midem bulaniyor
Gunaydin hanimlar...
Nasilsiniz ben pek giremiyorum.
Yarin kontrolum var yarin tam 11 haftalk olcaz cinsiyet falan soylemez dimiumarim her sey yolundadir. Geceleri midesi bulanan var mi? Ben bitti dedim simdi de geceleri midem bulaniyor
Kötü bir şey değildir inşaallah. Ben bu aralar fazla takıyorum. Bugün 11+2 olduk. Buluttan nem kapıyorum desem yeridir yani. Kontrolede daha var .Bihun kabiz bigun ishal bende ole
Günaydın kızlar
Cumhuriyetimizin 95. yıldönümü kutlu olsun Rabbim ülkemizi milletimizi askerlerimizi korusun.
Çarşamba günü randevum var ve çok heyecanlıyımen son 6 haftalık iken görmüştüm
Şimdi ne kadar büyümüştür
Sağlıklı bir şekilde görürüm yavrumu inşallah
12+2 haftalığız bugün
Bende kabızım bu yüzden bişey de yiyemiyorum. İçim dolu üstten bişeyler yemeye çalışınca afedersiniz alttan çıkmayınca üstten çıkıyor bu sefer. Demir ilacı kullanıyorum ondandir diyorlar geçer inş.Kızlar ya afedersiniz ama aranızda bağırsaklarını bozan var mı ? Önceleri kabızdım şimdide ishal oldumyediğim bir şeyden mi ne anlamadım. Bir öyle bir öyle ne yapıcam ben
Kuru kayısı iyi gelir diyorlar. Bende şeker var diye pek yemedim. Zor bir şeyBende kabızım bu yüzden bişey de yiyemiyorum. İçim dolu üstten bişeyler yemeye çalışınca afedersiniz alttan çıkmayınca üstten çıkıyor bu sefer. Demir ilacı kullanıyorum ondandir diyorlar geçer inş.
Benimde o haftada öyleydi iki haftadırda bir gün öyle birgün öyle. Karnıbahar vardı onu çiğ çiğ yedim galiba o yaptı.Ben de hep kabızım ama daha 9. Haftadayım hep böyle mi gidecek karnım taş gibi.. yemek yiyesim gelmiyor yani
Allah şifa versin ihmal etmeyin tansiyon Allah korusun bebişede zarar verir. Yediğiniz bir şey mi yaptı acabaArkadaşlar iyi akşamlar. Geçen hafta 24 e 14 tansiyonla acillik olmuştum. Normal şartlarda tansiyon hastası değilim. Bu akşam tansiyon sorunum tekrarlandı. 18 e 9 oldu bu kez. Yarın kardiyolojiye randevum var.Sizlerde tansiyon sorunu oldu mu?Ya da bunu yaşayan hamile bir tanıdığınız var mı?
Sağlıklı günlerimizin olması dileğiyle ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?