Hem hasta oldum hem de bugün eşimle beraber temizlik yaptık biraz kendimi kötü hissediyorum canım sen nasılsın
Ohh ne guzel esin yardm ediyomus bnmki yardimi gectim daginikligi olmasa ona duaciyim

Berbat haldeyim yatıyorum..midem her zamanki gibi titreşik
Bebeleri unuttum hal derman kalmadı.. sen nasılsın?
Cok sukur iyi gidiyo bnm simdilik.bn gunluk islerimi yapiyorum bi de kizim var .gecer artk insallh sennkide

Gunaydin hanimlar...
Nasilsiniz ben pek giremiyorum.
Yarin kontrolum var yarin tam 11 haftalk olcaz cinsiyet falan soylemez dimi umarim her sey yolundadir. Geceleri midesi bulanan var mi? Ben bitti dedim simdi de geceleri midem bulaniyor
Günaydn cnm.bnmde yarn kontrolum insallh guzel haberlerle geliriz

Gunaydin hanimlar...
Nasilsiniz ben pek giremiyorum.
Yarin kontrolum var yarin tam 11 haftalk olcaz cinsiyet falan soylemez dimi umarim her sey yolundadir. Geceleri midesi bulanan var mi? Ben bitti dedim simdi de geceleri midem bulaniyor

Hayırlı haberlerle gel inşallah, cinsiyet olarak ihtimal verebilir yüzde şu bu gibisinden.
Benim midem geceleri bulaniyor,arada mide bulantısı hapı içip yatıyorum, ama genel olarak iyi midem:)

Günaydın kızlar
Cumhuriyetimizin 95. yıldönümü kutlu olsun Rabbim ülkemizi milletimizi askerlerimizi korusun.

Çarşamba günü randevum var ve çok heyecanlıyım en son 6 haftalık iken görmüştüm
Şimdi ne kadar büyümüştür
Sağlıklı bir şekilde görürüm yavrumu inşallah
12+2 haftalığız bugün

Kızlar ya afedersiniz ama aranızda bağırsaklarını bozan var mı ? Önceleri kabızdım şimdide ishal oldum yediğim bir şeyden mi ne anlamadım. Bir öyle bir öyle ne yapıcam ben

Canım ben de insan inanamıyo muhteşem anlar. 6 haftalıkken nokta şeklinde görüyoruz. Bebek olarak ilk görüşün olacak. Güzel geçer inşallah

Kızlar ya afedersiniz ama aranızda bağırsaklarını bozan var mı ? Önceleri kabızdım şimdide ishal oldum yediğim bir şeyden mi ne anlamadım. Bir öyle bir öyle ne yapıcam ben
Bende kabızım bu yüzden bişey de yiyemiyorum. İçim dolu üstten bişeyler yemeye çalışınca afedersiniz alttan çıkmayınca üstten çıkıyor bu sefer. Demir ilacı kullanıyorum ondandir diyorlar geçer inş.

Ben de hep kabızım ama daha 9. Haftadayım hep böyle mi gidecek karnım taş gibi.. yemek yiyesim gelmiyor yani

Merhaba kızlar iyi akşamlar :)
Ben örgü işlerine daldım pek giremiyorum o yüzden.
13+4 olduk şükür bizde :)
Bulantılar ve kusmalar aynen devam ediyor sevdiğim şeyleri yiyememek üzüyor ama napayım bebiş için dayanıyorum

Arkadaşlar iyi akşamlar. Geçen hafta 24 e 14 tansiyonla acillik olmuştum. Normal şartlarda tansiyon hastası değilim. Bu akşam tansiyon sorunum tekrarlandı. 18 e 9 oldu bu kez. Yarın kardiyolojiye randevum var.Sizlerde tansiyon sorunu oldu mu?Ya da bunu yaşayan hamile bir tanıdığınız var mı?
Sağlıklı günlerimizin olması dileğiyle ...

Bir de randevum 15 kasımda hep 2 haftada bir gidiyordum şimdi bir ay olacak. Zaman geçmiyor (

Kuru kayısı iyi gelir diyorlar. Bende şeker var diye pek yemedim. Zor bir şey

Ben de hep kabızım ama daha 9. Haftadayım hep böyle mi gidecek karnım taş gibi.. yemek yiyesim gelmiyor yani
Benimde o haftada öyleydi iki haftadırda bir gün öyle birgün öyle. Karnıbahar vardı onu çiğ çiğ yedim galiba o yaptı.

Allah şifa versin ihmal etmeyin tansiyon Allah korusun bebişede zarar verir. Yediğiniz bir şey mi yaptı acaba

Merhaba kizlar.
Bende bir gün ishal bir gün kabizim düzelmiyor.
Ya benim bulantilarim gitmişti şimdi tekrar geri geldi hemde daha fena şekilde sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…