Gunaydin hanimlar...
Nasilsiniz ben pek giremiyorum.
Yarin kontrolum var yarin tam 11 haftalk olcaz cinsiyet falan soylemez dimi umarim her sey yolundadir. Geceleri midesi bulanan var mi? Ben bitti dedim simdi de geceleri midem bulaniyor
Gunaydin hanimlar...
Nasilsiniz ben pek giremiyorum.
Yarin kontrolum var yarin tam 11 haftalk olcaz cinsiyet falan soylemez dimi umarim her sey yolundadir. Geceleri midesi bulanan var mi? Ben bitti dedim simdi de geceleri midem bulaniyor
Hayırlı haberlerle gel inşallah, cinsiyet olarak ihtimal verebilir yüzde şu bu gibisinden.
Benim midem geceleri bulaniyor,arada mide bulantısı hapı içip yatıyorum, ama genel olarak iyi midem:)
Çarşamba günü randevum var ve çok heyecanlıyım en son 6 haftalık iken görmüştüm
Şimdi ne kadar büyümüştür
Sağlıklı bir şekilde görürüm yavrumu inşallah
12+2 haftalığız bugün
Kızlar ya afedersiniz ama aranızda bağırsaklarını bozan var mı ? Önceleri kabızdım şimdide ishal oldum yediğim bir şeyden mi ne anlamadım. Bir öyle bir öyle ne yapıcam ben
Çarşamba günü randevum var ve çok heyecanlıyım en son 6 haftalık iken görmüştüm
Şimdi ne kadar büyümüştür
Sağlıklı bir şekilde görürüm yavrumu inşallah
12+2 haftalığız bugün
Kızlar ya afedersiniz ama aranızda bağırsaklarını bozan var mı ? Önceleri kabızdım şimdide ishal oldum yediğim bir şeyden mi ne anlamadım. Bir öyle bir öyle ne yapıcam ben
Bende kabızım bu yüzden bişey de yiyemiyorum. İçim dolu üstten bişeyler yemeye çalışınca afedersiniz alttan çıkmayınca üstten çıkıyor bu sefer. Demir ilacı kullanıyorum ondandir diyorlar geçer inş.
Merhaba kızlar iyi akşamlar :)
Ben örgü işlerine daldım pek giremiyorum o yüzden.
13+4 olduk şükür bizde :)
Bulantılar ve kusmalar aynen devam ediyor sevdiğim şeyleri yiyememek üzüyor ama napayım bebiş için dayanıyorum
Arkadaşlar iyi akşamlar. Geçen hafta 24 e 14 tansiyonla acillik olmuştum. Normal şartlarda tansiyon hastası değilim. Bu akşam tansiyon sorunum tekrarlandı. 18 e 9 oldu bu kez. Yarın kardiyolojiye randevum var.Sizlerde tansiyon sorunu oldu mu?Ya da bunu yaşayan hamile bir tanıdığınız var mı?
Sağlıklı günlerimizin olması dileğiyle ...
Bende kabızım bu yüzden bişey de yiyemiyorum. İçim dolu üstten bişeyler yemeye çalışınca afedersiniz alttan çıkmayınca üstten çıkıyor bu sefer. Demir ilacı kullanıyorum ondandir diyorlar geçer inş.
Arkadaşlar iyi akşamlar. Geçen hafta 24 e 14 tansiyonla acillik olmuştum. Normal şartlarda tansiyon hastası değilim. Bu akşam tansiyon sorunum tekrarlandı. 18 e 9 oldu bu kez. Yarın kardiyolojiye randevum var.Sizlerde tansiyon sorunu oldu mu?Ya da bunu yaşayan hamile bir tanıdığınız var mı?
Sağlıklı günlerimizin olması dileğiyle ...