Ay yerim onu:) benim arkadaşın da kızı aşırı hareket ediyordu ,doktor çok hareketli olcak demişti şuan pire gibi hiç durmayan bir kız çocuk:) benimkide doktor karnıma biraz vurdu da rahatsız etmeyin der gibi bir kipirdamisti:) uykucu olacak sanırımSöyledim bu zamanlarda gayet normal dedi..magnezyum yazdı. Her şey yolunda. Parmak emiyordu. Benim çocuklarda var zaten parmak emme,şimdiden başlamışaşırı hareketli bebek dedi..hiiiç sasirmadim dedim :) o kadar çok hareket etti ki ense kalınlığını zor ölçtü. Burun kemiği oluşmuş ense kalınlığı da normal.
O hastaneyi duymuştum hatta görümcelere yakın çok tavsiye ettiler ama bana uzak. Doktor önemli en çok da içe sinmesiBağcılar , yeni iklim hastenesi. hastaneden çok doktorum için gidiyorum.
Allah yardımcın olsun . en kısa zamanda iyileşirsin inşkızlar güzel haberlerle gelmenize sevindim . bana dua edin inşallah. kalkamıyorum yataktan. iyi olacağız inşallah inşallah . sabah komşudan rica ettim kahvaltı hazırladı. sonra yattım kalkamıyorum. ya Şafi ya Allâh .
O hastaneyi duymuştum hatta görümcelere yakın çok tavsiye ettiler ama bana uzak. Doktor önemli en çok da içe sinmesi
doktor doğal doğum destekçisi . insana değer veren doğumda müdehale etmeyen biri. inşallah banada rüya gibi bir doğum yapma imkanı sağlar . daha bu hafta başında 3 sezeryan sonrası normal doğum yaptı bir anne. evel gün 2 sezeryan sonrası normal doğum yaptı başka biri. banada nasip etsin Rabbim sağlıkla hayırlısıyla.O hastaneyi duymuştum hatta görümcelere yakın çok tavsiye ettiler ama bana uzak. Doktor önemli en çok da içe sinmesi
Benim 1 numara da doktora gidince hep uyuyor olurdu doktor dürterdi dürterdi uyanmazdı..uykusu Hâlâ com ağırAy yerim onu:) benim arkadaşın da kızı aşırı hareket ediyordu ,doktor çok hareketli olcak demişti şuan pire gibi hiç durmayan bir kız çocuk:) benimkide doktor karnıma biraz vurdu da rahatsız etmeyin der gibi bir kipirdamisti:) uykucu olacak sanırım
Maşallah canım Rabbim daim etsin :)
hadi gözün aydın. herşey yolunda aolsun sağlıkla kucağımıza alırız innnşaaAllah ,
Aaa canım süper çok sevindim, sana bir arkadaş geliyor Allah hayırlı evlat eylesin inşallah:)
Geçms olan cnm neyin var yakızlar güzel haberlerle gelmenize sevindim . bana dua edin inşallah. kalkamıyorum yataktan. iyi olacağız inşallah inşallah . sabah komşudan rica ettim kahvaltı hazırladı. sonra yattım kalkamıyorum. ya Şafi ya Allâh .
Ayy maşallah canım
Kız çocuğu bi başka oluyo canım annem hep der Rabbim kızlarımdan razı olsun diye bende ilk kız olsun isterim ama bakalım ne olacak Rabbim verdi çok şükür .. hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin Rabbim :):)Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. İnşallah evlatlarımız hakkımızda hayırlı olurlar. Kendimi tuhaf hissettim kız olduğunu öğrenince. Erkek anneligine fazla alışmışım sanırım. Ama çok sevindim orası kesin
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. İnşallah evlatlarımız hakkımızda hayırlı olurlar. Kendimi tuhaf hissettim kız olduğunu öğrenince. Erkek anneligine fazla alışmışım sanırım. Ama çok sevindim orası kesin
Maşallah canım Rabbim hayırlısını nasip etsin ...inşaallah olursa 3. Erkek olacak demi canım :)idilinannesi_burda hayırlısı olsun. Doktor da erkeğe benziyor dedi..bakalım.
amin kuzum amin . iyiydim aniden gene başladı. en başa döndüm. geçecek inşallahAllah yardımcın olsun . en kısa zamanda iyileşirsin inş
Geçms olan cnm neyin var ya
Kız çocuğu bi başka oluyo canım annem hep der Rabbim kızlarımdan razı olsun diye bende ilk kız olsun isterim ama bakalım ne olacak Rabbim verdi çok şükür .. hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin Rabbim :):)
ben bile çok şükür ettim senin adına ve sevindim. eşim geçen yüzme kursunda kulak misafiri olmuş. kız evladı olmayan evladım var demesinler diyorlardı dedi. inşallah kızı olmayanlara Allâh kız gibi hayırlı gelinler verir. amin
Ben de aynı canım,sonra da ver elini bulantı.Sakinlemişti sanki iki üç gündür yine peydah oldukızlar yemek arasında kahvaltı arasında dereleri içsem içerim. susuyorum sürekli. ama sonrasında öğürtüyor midem rahatsız oluyor. ama içmeyince damağım yanıyor sanki. sizde de oluyor mu acaba.
Evet canım. Tam çıldırmalikMaşallah canım Rabbim hayırlısını nasip etsin ...inşaallah olursa 3. Erkek olacak demi canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?