Ay yerim onu:) benim arkadaşın da kızı aşırı hareket ediyordu ,doktor çok hareketli olcak demişti şuan pire gibi hiç durmayan bir kız çocuk:) benimkide doktor karnıma biraz vurdu da rahatsız etmeyin der gibi bir kipirdamisti:) uykucu olacak sanırım

O hastaneyi duymuştum hatta görümcelere yakın çok tavsiye ettiler ama bana uzak. Doktor önemli en çok da içe sinmesi

doktor doğal doğum destekçisi. insana değer veren doğumda müdehale etmeyen biri. ve fiyat olarak çok uygun. inşallah banada rüya gibi bir doğum yapma imkanı sağlar. sağlıkla.

O hastaneyi duymuştum hatta görümcelere yakın çok tavsiye ettiler ama bana uzak. Doktor önemli en çok da içe sinmesi
doktor doğal doğum destekçisi . insana değer veren doğumda müdehale etmeyen biri. inşallah banada rüya gibi bir doğum yapma imkanı sağlar . daha bu hafta başında 3 sezeryan sonrası normal doğum yaptı bir anne. evel gün 2 sezeryan sonrası normal doğum yaptı başka biri. banada nasip etsin Rabbim sağlıkla hayırlısıyla.

Ya kızlar benim midem çok kötü, ilk haftalarda bişey yoktu 10. Haftada az az başladı şu anda çok fenayım dün ilk defa kustum ama devam etmese iyi olur kendime gelemiyorum. Okulda çocuklar filan çok fena kokuyor öğürmek istiyorum hep. Mandalina iyi geliyordu hep yedim ama şimdi bana mısın demiyor asitli olduğundan kötü etkilemiş olabilir. Nasıl başa çıktınız mide bulantılarıyla? Midem boğazımda sanki, bişey yemek istemiyorum off

Benim 1 numara da doktora gidince hep uyuyor olurdu doktor dürterdi dürterdi uyanmazdı..uykusu Hâlâ com ağır amma velakin düz duvara ustalıkla tırmanır

Maşallah canım Rabbim daim etsin :)

hadi gözün aydın. herşey yolunda aolsun sağlıkla kucağımıza alırız innnşaaAllah ,

Aaa canım süper çok sevindim, sana bir arkadaş geliyor Allah hayırlı evlat eylesin inşallah:)

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. İnşallah evlatlarımız hakkımızda hayırlı olurlar. Kendimi tuhaf hissettim kız olduğunu öğrenince. Erkek anneligine fazla alışmışım sanırım. Ama çok sevindim orası kesin

Kız çocuğu bi başka oluyo canım annem hep der Rabbim kızlarımdan razı olsun diye bende ilk kız olsun isterim ama bakalım ne olacak Rabbim verdi çok şükür .. hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin Rabbim :):)

ben bile çok şükür ettim senin adına ve sevindim. eşim geçen yüzme kursunda kulak misafiri olmuş. kız evladı olmayan evladım var demesinler diyorlardı dedi. inşallah kızı olmayanlara Allâh kız gibi hayırlı gelinler verir. amin

kızlar yemek arasında kahvaltı arasında dereleri içsem içerim. susuyorum sürekli. ama sonrasında öğürtüyor midem rahatsız oluyor. ama içmeyince damağım yanıyor sanki. sizde de oluyor mu acaba.

Kontrole girmeden önce hep dua ettim Allah'ım bana hayırlı haberler duyur diye. İnşallah hayırlısı budur. Rabbim sizlere de hayırlısını nasip etsin canım dualarımız evlatlarımızın üzerinde inşallah

Amin Allah razı olsun canım çoğunlukla kız evlat ailenin toparlayıcısı oluyor ama hep öncelikle hayırlı bir evlat istedim Rabbimden. İnanıyorum ki hakkımda hayırlı olan budur. Rabbim ne verirse baş göz üstüne :)

kızlar yemek arasında kahvaltı arasında dereleri içsem içerim. susuyorum sürekli. ama sonrasında öğürtüyor midem rahatsız oluyor. ama içmeyince damağım yanıyor sanki. sizde de oluyor mu acaba.
Ben de aynı canım,sonra da ver elini bulantı.Sakinlemişti sanki iki üç gündür yine peydah oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…