Atsaydın ne imzasıysa, 2li iyi çıkınca 3lü yapılmıyor genelde yaş 35ten küçükse. Değişik bi doktormuş keşke yaptırmasaydın
Ne bileyim canım kan verdim çıktım kendi doktorum gerek yok demişti ama.

Canım Allah sana sabrının mükâfatını verdi, eminim en büyük destekcin olacak hem senin hem abisinin , kız evlat ailesini çekip çevirir,Allah ta senin güzel kalbine gönlüne göre verdi bence,çok çok sevindim.ve duygulandım kiz olduğunu öğrenince, sana dua etmiştim ,gözünüz aydın olsun ,inş diğer kontrolünde daha da netlesir:)

Ay amin canım o günleri görürsek inşallah:) erkek anneleri için en büyük dua bu artık:)

ooooh maşallah kızımız takvim yapmış sonunda , çooook yakışmış bizden 2 gün küçükmüymüş senin paşa. eşinin rüyası gerçek olacak inşallah . bizim ikiside dışarda bir dk durmazlar . Elhamdülillah çok şükür apartmanımıza ait bahçemiz var. yaz boyu sabahtan öğlen uykusuna kadar enerjilerini attılarda evde rahat ettim . darısı size olsun.

inanamıyorum , 17.haftadasın kendi doktorun pipisini bile göstermiş . hiç aklını karıştırma. Belki ultrason görüntüsü iyi değildir ondan veya bakmaya erinmiştir tmbellik edip. bazı doktorlar çok iyi bazısıda umursamıyor ya.

Inşallah benimki de öyle olur. Inşallah sakın uslu bir çocuk olur.
bence 4 ay dolmadan erkeğe benziyor demesi erkek olduğunu kesinleştirmez baka bana 12 haftalık iken benziyor dedi. sonra kız dedi . bu işler belli olmaz. ama hepimiz biliyoruz ki, hangisi olursa olsun en hayırlısı olacak . benim iki yengem var kız kardeşim gibi. annem bizden çok gelinlerine iyilik yapar. gelinlerde iyi elhamdülillah çok şükür. güzel büyük bir aile olduk. hayırlısı olsun inşallah.

Haklısın canım 16 haftalık gebeyim dedim geç kalp atimina bakayım dedi zaten.
Cinsiyeti de sorunca öyle dedi

Evet canım seni anlıyorum ben gördüğüm halde ikilemdeyim. En iyisi ayrıntılı ultrason da öğrenmek galiba

demi ama :)
oğlum erkek istiyorum diyor sürekli. ben kız istiyorum Allahım en hayırlsınI versin. ama işte ilk bi erkek dedi ya. sanki erkek olacak gibi bir duygu içindeyim.

demi ama :)
oğlum erkek istiyorum diyor sürekli. ben kız istiyorum Allahım en hayırlsınI versin. ama işte ilk bi erkek dedi ya. sanki erkek olacak gibi bir duygu içindeyim.

Aynen :)
Ben hep kız hissettim ve istedim canım ama erkek dedi dün ve gösterince emin oldum. Oğlunun duası kabul olur belki bilinmez ,hayırlısı :)

Aynen :)
Ben hep kız hissettim ve istedim canım ama erkek dedi dün ve gösterince emin oldum. Oğlunun duası kabul olur belki bilinmez ,hayırlısı :)

senin ilkmiydi ?
ben hiçbişey hissetmedim. bulantılar aşerme vs karıştı kızmı erkekmi diye tam şunun gibiydi diyemedim. inşallah sağlıkla hareketleri hissederiz. sende yokmu pıtırcık seyirme vs.

senin ilkmiydi ?
ben hiçbişey hissetmedim. bulantılar aşerme vs karıştı kızmı erkekmi diye tam şunun gibiydi diyemedim. inşallah sağlıkla hareketleri hissederiz. sende yokmu pıtırcık seyirme vs.

Evet ilk canım.
Bulantılarım daha yeni geçmeye başladı bu yüzden kız diye düşündüm nedense.
Bir haftadır falan var seğirme dün doktora sordum bebek mi diye evet 16-20 hafta arası hissedilir kişiye göre değişir dedi. Iki gündür daha belirgin :)
Insallah tüm hareketlerini hissederiz artık ❤

oy ben o seyiremeleri severim. hamileliğin ennnn keyifli dönemleri. maşallah sana demek ilk. eşim bana diyor , sanki ilk hamileliğin bu kadar heyecan ilgi maşallah sana. Dedim inan öyle. sanki ilk bebeğim. şu varki ben onun ilk annesiyim. beki üçüncü yavrum ama herşeyi oda hak ediyor. anneliği ilkte bilmiyordum ikincide daha iyi öğrendim. galiba üçüncüde usta olacak gibiyim :)
benimki tembel hiç hissetmiyorum hiç. halbuki üçüncü. haftası iyi. Ultrasonda kıpır kıpırdı. zayıf çelimsiz diyemi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…