Ne bileyim canım kan verdim çıktım kendi doktorum gerek yok demişti ama.Atsaydın ne imzasıysa, 2li iyi çıkınca 3lü yapılmıyor genelde yaş 35ten küçükse. Değişik bi doktormuş keşke yaptırmasaydın
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. İnşallah evlatlarımız hakkımızda hayırlı olurlar. Kendimi tuhaf hissettim kız olduğunu öğrenince. Erkek anneligine fazla alışmışım sanırım. Ama çok sevindim orası kesin
Benziyor nedir ya 17. Haftada net görünür. Doktorun pipiyi gösterdiyse erkektir bence bu doktor iyi bakmamış sanki
ben bile çok şükür ettim senin adına ve sevindim. eşim geçen yüzme kursunda kulak misafiri olmuş. kız evladı olmayan evladım var demesinler diyorlardı dedi. inşallah kızı olmayanlara Allâh kız gibi hayırlı gelinler verir. amin
İyi akşamlar kızlar. Nasılsınız herkes iyidir inşaallah. eşim şimdi bahsetti.dün rüya görmüş yanında 3 4 yaşlarında erkek bir çocuk varmış. Çok yaramazmış eşimin elinden tutmuş geziyorlarmış. Eşim diyor aynı sen çok yaramaz olacak diyor. İlk drfa rüyasında görmüş :) yüzünü gördün mü dedim çok yaramazdı hep sağa sola gitti görmedim dediama rüyası bile güzel dedi.
inşallah sağlıkla huzurla görürüz şekerim.Ay amin canım o günleri görürsek inşallah:) erkek anneleri için en büyük dua bu artık:)
Iyi akşamlar kızlar bugün devlet hastanesine gittim detaylı ultrasona yönlendirmesi için. Bebeğe baktı cinsiyetini sordum kıza benziyo dedi doktor. Yüzüme bile bakmadı başka bir şey söylemedi. Dün doktorum defalarca gösterdi pipisini ellerini parmaklarını falan o yüzden eminim ama yanılma payı var mıdır kızlar düşünmeden edemedim?
işte karşındaki doktor olunca kafana takmışsın boşuna. doktor olunca acabamı dedirtiyor insana.Gösterdi evet defalarca gördük hatta fotosunu bile çıkardı
bence 4 ay dolmadan erkeğe benziyor demesi erkek olduğunu kesinleştirmez baka bana 12 haftalık iken benziyor dedi. sonra kız dedi . bu işler belli olmaz. ama hepimiz biliyoruz ki, hangisi olursa olsun en hayırlısı olacak . benim iki yengem var kız kardeşim gibi. annem bizden çok gelinlerine iyilik yapar. gelinlerde iyi elhamdülillah çok şükür. güzel büyük bir aile olduk. hayırlısı olsun inşallah.Inşallah benimki de öyle olur. Inşallah sakın uslu bir çocuk olur.
inanamıyorum , 17.haftadasın kendi doktorun pipisini bile göstermiş . hiç aklını karıştırma. Belki ultrason görüntüsü iyi değildir ondan veya bakmaya erinmiştir tmbellik edip. bazı doktorlar çok iyi bazısıda umursamıyor ya.
Haklısın canım 16 haftalık gebeyim dedim geç kalp atimina bakayım dedi zaten.
Cinsiyeti de sorunca öyle dedi
bende kızmı erkekmi kararsız kaldım
16 haftadan önce tahminn etmeleri hiç iyi değilmiş :/
Evet canım seni anlıyorum ben gördüğüm halde ikilemdeyim. En iyisi ayrıntılı ultrason da öğrenmek galiba
demi ama :)
oğlum erkek istiyorum diyor sürekli. ben kız istiyorum Allahım en hayırlsınI versin. ama işte ilk bi erkek dedi ya. sanki erkek olacak gibi bir duygu içindeyim.
Aynen :)
Ben hep kız hissettim ve istedim canım ama erkek dedi dün ve gösterince emin oldum. Oğlunun duası kabul olur belki bilinmez ,hayırlısı :)
senin ilkmiydi ?
ben hiçbişey hissetmedim. bulantılar aşerme vs karıştı kızmı erkekmi diye tam şunun gibiydi diyemedim. inşallah sağlıkla hareketleri hissederiz. sende yokmu pıtırcık seyirme vs.
Evet ilk canım.
Bulantılarım daha yeni geçmeye başladı bu yüzden kız diye düşündüm nedense.
Bir haftadır falan var seğirme dün doktora sordum bebek mi diye evet 16-20 hafta arası hissedilir kişiye göre değişir dedi. Iki gündür daha belirgin :)
Insallah tüm hareketlerini hissederiz artık ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?