Evet canım. Tam çıldırmalik kendi kendime hayatta başarılar diliyorum
Küçüklerken öyle belki ama,büyüdüklerinde gurur kaynakları.Ben üç oğlan anası olarak,bu da erkek olursa diye hiç düşünmüyorum.Rabbim hayırlısını versin hepimize.Biz isteriz değişik olsun ama olmuyorsa da mutlaka bir hayr vardır.

Evet canım. Tam çıldırmalik kendi kendime hayatta başarılar diliyorum
Ablamında iki oğlu var canım bi de yaşları çok yakın ordan anlayabiliyorum Rabbim dayanma gücü versin inşaallah ama belli olmaz beş parmağın beşi bir değil tabiki teyzeminde 6 oğlu var 3 ü oğlan 3 üde kız gibi Rabbim kolaylığını veriyor inşallah verir:):)

Rabbim ömürlerini uzun sağlıklı bereketli hayırlı etsin. En doğrusunu bilendir. Vardır bir hikmeti.
Iyi kaynana gördüyse beni rabbim demekki :)

Büyüdükçe inşallah sakinlesiyorlar tabi. Gorumcemin 2 oğlu 2 kızı var oğlanlar beni daha çok düşünür her işime yardim ederler kendilerini daha çok one atarlar der..insallah..Rabbim hayırlı etsin.

Bu zamanda kimse kv çocuğunu baktırmak istemiyor. Ben de çocuk bakamam kendine güvenen doğursun baksın diyorum..aha işte tam ağzımın üstüne :)
Ahhhhhh ahhhh...

Bu zamanda kimse kv çocuğunu baktırmak istemiyor. Ben de çocuk bakamam kendine güvenen doğursun baksın diyorum..aha işte tam ağzımın üstüne :)
Ahhhhhh ahhhh...
Ben çok isterdim kayınvalidem baksın açıkçası çünkü. Birçok bakicidan iyi bakar en azından zarar vermez yani ama aynı sehirlerde değiliz annemlede aynı şehirde değiliz benim çocuğa kim bakacak acaba

İyi akşamlar kızlar. Nasılsınız herkes iyidir inşaallah. eşim şimdi bahsetti.dün rüya görmüş yanında 3 4 yaşlarında erkek bir çocuk varmış. Çok yaramazmış eşimin elinden tutmuş geziyorlarmış. Eşim diyor aynı sen çok yaramaz olacak diyor. İlk drfa rüyasında görmüş :) yüzünü gördün mü dedim çok yaramazdı hep sağa sola gitti görmedim dedi ama rüyası bile güzel dedi.

Iyi akşamlar kızlar bugün devlet hastanesine gittim detaylı ultrasona yönlendirmesi için. Bebeğe baktı cinsiyetini sordum kıza benziyo dedi doktor. Yüzüme bile bakmadı başka bir şey söylemedi. Dün doktorum defalarca gösterdi pipisini ellerini parmaklarını falan o yüzden eminim ama yanılma payı var mıdır kızlar düşünmeden edemedim?

Bir de 3lü test istedi diye 2li test iyiydi diye gerek yok demişti doktorum.
Ben istemiyorum dedim o zaman imza atman falan lazım deyince iyi madem yapın dedim haftaya alacağım sonucunu

Son olarak detaylı ultrason için bana gel 1 ay sonra ben bakacağım dedi

Bir de 3lü test istedi diye 2li test iyiydi diye gerek yok demişti doktorum.
Ben istemiyorum dedim o zaman imza atman falan lazım deyince iyi madem yapın dedim haftaya alacağım sonucunu
Atsaydın ne imzasıysa, 2li iyi çıkınca 3lü yapılmıyor genelde yaş 35ten küçükse. Değişik bi doktormuş keşke yaptırmasaydın

Benziyor nedir ya 17. Haftada net görünür. Doktorun pipiyi gösterdiyse erkektir bence bu doktor iyi bakmamış sanki

Benim 1 numara da doktora gidince hep uyuyor olurdu doktor dürterdi dürterdi uyanmazdı..uykusu Hâlâ com ağır amma velakin düz duvara ustalıkla tırmanır

Maşallah ona,sağlıklı olsun da tırmansin :) inş bu seferki çok sakin olur,seni rahatlatır canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…