Hiç anlamıyorum şu ultrason resimlerinden.Detayli ultrasondan önce kesin şu demedikçe inanma :)
Eşim de kimseyle paylaşma,henüz çok erken belli olmaz dedi..hayırlısı. bekliyorum bende.
Ben de hiç anlamıyorum canım sağlıklı sıhhatli olsun inşallah, 13+0 mı görünüyor birkaç gün önden mi gidiyor, ay bana da söyler mi acaba yaaa..
Her fotoda farklı çıktı. 13- 13+6 - 13+2..Ama haftasıyla uyumlu işte. Ense kalınlığı da normal çıktı.
Teori konusunda hiç iyi değilim ama bakarken sanki erkek bebeğe bakıyormuşum gibi geldi:) maaşallah :)

Benim şubem küçükçekmece ilçesinde işyerine ve evime yakın olsun diye floryamedical parka gidiyorum ama sanırım biruniyi denicem bir tavsiye üzerine. Sen hangi hastaneye gidiyorsun?

Bağcılar , yeni iklim hastenesi. hastaneden çok doktorum için gidiyorum.

Kızlar kontrolüm güzel geçti çok şükür. Bebeğimin cinsiyeti kızmış. Doktor emin olmak için defalarca baktı eminim dedi. Hamdolsun. İnşallah bundan sonrası da güzel olsun hepimiz için :)

hadi gözün aydın. herşey yolunda aolsun sağlıkla kucağımıza alırız innnşaaAllah ,

hayırlsı olsun. ağrılarını söyledinmi ne dedi. .bebek nasıl bir aksilik olmasın gerisi boş .
Söyledim bu zamanlarda gayet normal dedi..magnezyum yazdı. Her şey yolunda. Parmak emiyordu. Benim çocuklarda var zaten parmak emme,şimdiden başlamış aşırı hareketli bebek dedi..hiiiç sasirmadim dedim :) o kadar çok hareket etti ki ense kalınlığını zor ölçtü. Burun kemiği oluşmuş ense kalınlığı da normal.

Allahım yardim etsin inşallah. Isini kolaylaştırsın. Biran önce bu durum geçsin gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…