Aynen. İnşallah yarın mutlu geliriz evimize :) sağlıklı sıhhatli olsun bütün bebekler..valla ben de çok merak ediyorum, 3 haftadır da görmedim... inşallah hepimiz için güzel geçer , bir iyi geçsin dünyalar benim olucak...
Canm Bakırköy Dr Sadi konuk ta var bilmiyorum yakın mi sanakızlar hadi çok güzel haberlerle gelin inşallah. merakla bekliyorum. @0fLu kuzum istanbuldayım , her hastanede yok ayrıntılı. ben araştırma hastanesinden randevu aldım. normal k.d yönlendirir beni inşallah .
Çok sağol canım bende bir deneyeyim kalsiyum eksikliği diğer hamileliklerimde çıkmıştı ek olarak kalsiyum alıyordum. Hiç aklıma gelmedi sen söyleyinceye kadar insan unutuyor gerçekten önceki hamileliğinde ne olup bittiğini konusu geçince aaa diyip hatırlıyor:))Canım geçmiş olsun. Benimde geçen ay çok şiddetli bel ağrım vardı. Kalsiyumu artır dediler. Süt ve yoğurda yüklendim geçti çok şükür.. Sende bi dene istersen..
Teşekkür ederim iyiyim çok şükür sağlık hiç ihmale gelmiyor heleki gebelik riskli yaniIlk gebelikte vücut bebeği farketmediği için sorun olmuyor normalde ama kanama olduğu anda vücut bebeği tanır ve yabancı madde olarak düşünüp atmaya çalışırmış ben baya araştırmıştım. Ama 2. Bebekte vücut bebegi tanıdığı için önceden iğne yapılıyor. Ben kanama yaşamayınca sorun olmadi canım neyse ki geç farketmemissin rabbim şifalar versin
Amiiin inşallah hastanede yattığımdan beri doğan bebeklerin netedeyse hepsi erkek çok şaşırdım oda süslemesi hastaneye aitmiş kapıların hepsi masmavi iki gündür :) sadece bi tane kız gördüm. Koridorda olta atan gebeler doğum sancısı çektikçe bir tırstım :) ama heveslendim ne güzel heyecanlar rabbim o günleri göstersin hepimizeAynen birdaha hamile kalsam hicbiseye bakmam :) zaten ben kız olacak diyenlere şey diyodum, bütün hurafeler kız diyor. Eğer erkek olursa, helal olsun herşeye inat geldin ver elini opem:) aynen doğunca opucem ,Allah sağlıkla dogmalarini, sağlıkla yaşamalarını nasip etsin.bizlere evlatlarımızın hiç bir acı gününü göstermesin, akıllı efendi ahlaklı çalışkan birer adam olsunlar inşallah:)
Kesinlikle canım. Geçmis olsun tekrarTeşekkür ederim iyiyim çok şükür sağlık hiç ihmale gelmiyor heleki gebelik riskli yani
Anadolu yakasında isen yazayım canım ayrıntılarını.Merhaba.oncelikle geçmiş olsun. Daha önce söylemiz belki kaçırmış olabilirm.bende medikala gidiyorum ve doktor arayışım devam ediyor. Iyi bir doktor buldum demissiniz ya merak ettim doktorunuzu paylaşma şansınız varmıdır:)
kanuni sultan süleyman çok daha yakın canım. teşekkür ederim :)Canm Bakırköy Dr Sadi konuk ta var bilmiyorum yakın mi sana
Gözün aydın olsun canım benim . Allâh korusun bağışlasın hepsini.Öğlen taburcu oldum kızlar evimi çok özlemişim. İyiyim çok şükür iğnelere devam edicem totomun üstüne yatamıyorum ama herşey paşam iyi olsun diye
Amiiin inşallah hastanede yattığımdan beri doğan bebeklerin netedeyse hepsi erkek çok şaşırdım oda süslemesi hastaneye aitmiş kapıların hepsi masmavi iki gündür :) sadece bi tane kız gördüm. Koridorda olta atan gebeler doğum sancısı çektikçe bir tırstım :) ama heveslendim ne güzel heyecanlar rabbim o günleri göstersin hepimize
Ben kullanıyorum 13. Haftada verdi doktorarkadaşlr günaydın içinizde omega 3 kullanan var mı?
Yok avrupa yakası benim:) tekrardan çok çok geçmiş olsun iyi haberlerine çok sevindimAnadolu yakasında isen yazayım canım ayrıntılarını.
hangi hastane ve doktora gidiyorsun?Yok avrupa yakası benim:) tekrardan çok çok geçmiş olsun iyi haberlerine çok sevindim
arkadaşlr günaydın içinizde omega 3 kullanan var mı?
Canım ne yaptın nasıl geçti kontrolün??
Hiç anlamıyorum şu ultrason resimlerinden.Detayli ultrasondan önce kesin şu demedikçe inanma :)Eki Görüntüle 2206519
Teorici teyzeler hele bi bakin
Doktor bi çıkıntı görüyorum erkek bebek dedi..Ama kesin değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?