Kızlar ben 2 li testi yaptırdım sonucu aldım çok şükür her şey yolunda bir sonraki randevuyu sormamışım heyecandan siz tekrar ne sıklıkta gideceksiniz ?

Merhaba hayırlı cumalar kızlar,
Devlete randevu aldım bugün gideceğim ayrıntılı ultrason için sanırım muayene etmez tekrar, inşallah yönlendirir perinatolojiye halledip dönerim.
Kontrolü olanlar da hayırlı haberlerle dönsün inşallah ❤

Canım geçmiş olsun. Benimde geçen ay çok şiddetli bel ağrım vardı. Kalsiyumu artır dediler. Süt ve yoğurda yüklendim geçti çok şükür.. Sende bi dene istersen..
Çok sağol canım bende bir deneyeyim kalsiyum eksikliği diğer hamileliklerimde çıkmıştı ek olarak kalsiyum alıyordum. Hiç aklıma gelmedi sen söyleyinceye kadar insan unutuyor gerçekten önceki hamileliğinde ne olup bittiğini konusu geçince aaa diyip hatırlıyor:))

Teşekkür ederim iyiyim çok şükür sağlık hiç ihmale gelmiyor heleki gebelik riskli yani

Amiiin inşallah hastanede yattığımdan beri doğan bebeklerin netedeyse hepsi erkek çok şaşırdım oda süslemesi hastaneye aitmiş kapıların hepsi masmavi iki gündür :) sadece bi tane kız gördüm. Koridorda olta atan gebeler doğum sancısı çektikçe bir tırstım :) ama heveslendim ne güzel heyecanlar rabbim o günleri göstersin hepimize

Anadolu yakasında isen yazayım canım ayrıntılarını.

Bu yıl erkek yılı bence2018 ve 2019 hatta:)
Bu arada hastane süslemesi derken sadece kapıya süs takiyo dimi hastane, hastaneni degistirdinmi, yine aynı hastamedemisin canım . Ne zaman çıkıyorsun inşallah?

arkadaşlr günaydın içinizde omega 3 kullanan var mı?

Canım henüz başlamadım ama 4. Ay bitince başlıycam. Efa diye bir omega3 var uluslararası güvenirlik belgesi ifos o omega3 te var. Normal hayatımda da kullanırdım ben. Onu kullanıcam yine. Bir de krilom markasında var aynı belge. Zamanında çok araştırmıştım

Canım ne yaptın nasıl geçti kontrolün??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…