Çok güzelmiş elbise canım tarifi var mı benimki kız olursa bende örerim miniğime :):)
Kuzum tarifi resimde gördüğün instagram hesabından bulabilirsin muhtemelen
.ben kullanmıyorum diye bakamadım tarifine . Bu resimdeki 1 yaş için. é benim fıstığım 2 yaşında. ben örgüden anlıyorum az çok. kızıma göre yapacağım inşallah tabi. izin verirlerse.

ya ben 2013 aralık ayında oğlumu kadınlar kulubunde doğurdum :)
çooook şen muhabbet dolu bir topikti. buradanda aynı performansı bekliyorum. KEVOK o zamandan arkadaşım. sabaha buralar şenlensin az. de haydi gebişler :)

Valla hakkaten baktırmak meselesi zor, şuan annem ilgilenecek gibi duruyor Allah kısmet ederse, kayınvalidem genç olsaydı kesin baktirirdim, ama çocuklar hareketli oluyo altını bile değiştiremiyo artık yaşlanmış, birde sigara içtiği için bakabilse de baktirmazdik, eşimde sigaraya çok karşı çocuğa bile dokunulmasindan hoşlanmıyo söylüyor hep.bende olabildiğince sigara içenlere vermicem darılan darılsin. Astım var bende birazda genetik yatkınlık var ailede , o yüzden çocuğum da aynı şeyi yaşasın istemiyorum.keske sigara içmeyen bir kayınvalidem olsaydı,çok iyi mükemmel bir kadın tek kusuru sigarası.gecen gün arkadaşın arabasına bindim arabada sigara icilmis sinmiş kokusu,5 dk sonra indim ve kusmaktan helak oldum ,hamilelikten zannettiler biseyde diyemedim,ama kokular boğuluyor hissi veriyor ve kusuyorum kusmasam sanki boğazımi sıkıyolar gibi oluyo Nefes alamiyorum
Birde bakıcılara hiç güven olmaz, ben neler duydum neler anlatamayacagim şeyler ,sapığı bile varmış şok oldum,

dün taksiye bindik güya yasak sigara içmek. inan senin gibi tıkandım. sigara içenler nasıl rahat nefes alıyor anlamış değilim. eğer imkanınız varsa , uzun süre bakın kendi bebeğinize. mesela siz ücretsiz izin kullandığınız zaman aç kalmayacaksanız, sınırı zorlamak lazım. ve neneler baksa en iyisi... bakıcı işi zor. mecbur olanada Allâh hayrılsı kapılar açsın.

Amin canım ,ins annem bakicam diyo,evlerimiz uzak bir çare bulucam.bebek 5 aylıkken bakmaya baslicak, yarım gün bakicak ama onuda çok yormak istemiyorum,idare edicez artık:)
Birde sigara içenler bencil oluyo,mutfakta iciyolar mesela salona koku geliyor ya ordan oraya kolumu gider diyorlar, ya bende astım olmasa umursamam da gebelikte daha da arttı koku hassasiyetiyle beraber. O yüzden kayinvalidemin pek kucaginada vermicem ,ağzından nefesi bile etkiliyo malesef.birde küçük bebekler daha çok alıyorlar. Babam ilk torunu doğunca 30 yıldır içtiği kimsenin biraktiramadigi sigarayı bırakmıştı.cunku sigara içtiği için elini yüzünü yıkamak bile vermedik kucağına mecbur bıraktı. İnş kayinvaldemde bırakır sırf sigara olayından çok gelsin kalsın istemiyorum çok midem bulanıyor.halbuki mükemmel bir insan ama annem olsa kızarım ama bişey diyemiyorum,öksürüyorum sürekli ama anlamiyo, hatta tedavi ettirmeyi de düşündüm ama sıcak bakmıyor

Sana da maşallah canım benim :)
Bizim kaçıncı olursa olsun biz onun ilk annesiyiz çok haklısın tüm bebelerimiz aynı ilgiyi hak eder ❤
Zayıf diye değildir ya bence ben 2 kilo bile doğmamışım ama annem hiç durmazdın kıpır kıpır bir bebektin der hep.
Kardeşim erkek,3 kilonun üstündeymiş doğana kadar 2-3 günde bir yer değiştirirken hissedermiş sadece annem korkarmış hatta. Galiba bebeğe göre değişiyor :))

Korkuyorum ama yaptım artık. Allah evlatlarımızı korusun inşaallah

Bu yıl erkek yılı bence2018 ve 2019 hatta:)
Bu arada hastane süslemesi derken sadece kapıya süs takiyo dimi hastane, hastaneni degistirdinmi, yine aynı hastamedemisin canım . Ne zaman çıkıyorsun inşallah?
Değiştirdim balım şimdiki doktorum kadın çok ilgilendi odama ultrason getirdi rahim ağzına falan baktı çok güzel dedi heyet raporu yazdı hiç kalkmaman lazım dedi elinden geleni yaptı sağolsun. İnşallah bu doktorda devam etmeyi düşünüyorum aşırı yoğun olmasına rağmen numaramı kaydetmiş whatsapptan yaz bana birşey olursa demiş. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İyi insanlara denk getirsin.

Eşim hastaneyle konuşmuş doğum masraflarını 2800 sezeryan 2500 normal doğummuş. Bunun yanı sıra komple oda süslemesi sadece kapı değil + Doğumdan önce, doğum ve doğum sonrası fotoğraf çekimi yapılıyormuş 300 tane fotoğraf çekip 30 tanesi albüm yapılıyormuş toplam 450 tl. Süslemeler öyle dandik değildi kuzum albümde bebeğin adına özel işlenmiş kapak ve desenlerle yapılmış ben çok beğendim. Bu hizmet çoğu özel hastanede varmış canım. Medicalpark sadece doğum için 6000 bin istedi. Onlar dolar üzerinden çalıştığı için çıkışta daha yüksek rakam çıkarabiliyorlar. Yatışın geceliği 750 lira tedavi dahil değil. 230 tl muayene diyolardı orada 300 lira rakam verdikleri oldu. Orada doğum yapmayı düşünen varsa şartları böyle.

Kızlar sağlık ocağındsn bsna aşı kartı verdiler kasım şubat nisan aylarında 3 tane aşım varmış ilki 28 kasımda tetanoz. Sizlerin aşı takvimi nasıl? Ben doktorla konuştum mutlaka yaptır dedi. Sezeryan olacağım için yaptırıcam.
Birde ayrıntılı ultrason için en ideal hafta hangisidir acaba?

Allah razı olsun canım evet hatırlıyorum duanı belki de şu an onun karşılığını yasiyorumdur kim bilir. İnşallah güzel şeyler olacak inanıyorum.

Ufak da olsa bir yanılma payı hala bırakıyorum ama doktor iyice baktı en ufak bir çıkıntı göremedik yine de her şey mümkün hiç belli olmaz dediğin gibi sıradaki kontrolde yüzde yüz emin olunur herhalde.

Bana gün olarak yazmamış ebe.Çok ilgili sağolsun günü yaklaşınca arar mutlaka.Benim de sezaryen olacağı için ben de yaptıracağım.Detaylı ultrason için 20-24 hafta arası en uygun diye biliyorum ama,en iyisini doktorun bilir

Bana özelden yada buradan farketmez hastane ve doktor ismi söyleyebilir misin canım sakıncası yoksa,senin adına sevindim valla, heyet raporu süper oldu ,diğerlerine kalsa Allah korusun bebeğine bişey olabilirdi, Allah iyilerle karsilastirsin

Arkadaşlar 12+2 deyim bugün 2li 3lü testler yapilacak ve cinsiyete bakacak dr testler için dua edin lütfen teşekkür ederim.

Bana gün belirtmedi ama 20. Haftada gel tetanoz aşısı için dedi canım. Arayıp bilgi veriyor zaten. Ayrıntılı ultrason için de 20. Haftada gideceğim. 20-22 hafta arası biliyorum ben ama emin değilim

Ya nasip..değişirse yerlere göklere sığamam tabi de..erkek olursa da alıştım zaten.
Rabbim her şeyin en hayırlısını bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…