Çok güzelmiş elbise canım tarifi var mı benimki kız olursa bende örerim miniğime :):)bu elbiseyi kızıma öremeyi düşünüyorum. kim bilir ne zaman elime fırsat gececek.
Kuzum tarifi resimde gördüğün instagram hesabından bulabilirsin muhtemelenÇok güzelmiş elbise canım tarifi var mı benimki kız olursa bende örerim miniğime :):)
Çok güzelmiş elbise canım tarifi var mı benimki kız olursa bende örerim miniğime :):)
Ben çok isterdim kayınvalidem baksın açıkçası çünkü. Birçok bakicidan iyi bakar en azından zarar vermez yani ama aynı sehirlerde değiliz annemlede aynı şehirde değiliz benim çocuğa kim bakacak acaba
Valla hakkaten baktırmak meselesi zor, şuan annem ilgilenecek gibi duruyor Allah kısmet ederse, kayınvalidem genç olsaydı kesin baktirirdim, ama çocuklar hareketli oluyo altını bile değiştiremiyo artık yaşlanmış, birde sigara içtiği için bakabilse de baktirmazdik, eşimde sigaraya çok karşı çocuğa bile dokunulmasindan hoşlanmıyo söylüyor hep.bende olabildiğince sigara içenlere vermicem darılan darılsin. Astım var bende birazda genetik yatkınlık var ailede , o yüzden çocuğum da aynı şeyi yaşasın istemiyorum.keske sigara içmeyen bir kayınvalidem olsaydı,çok iyi mükemmel bir kadın tek kusuru sigarası.gecen gün arkadaşın arabasına bindim arabada sigara icilmis sinmiş kokusu,5 dk sonra indim ve kusmaktan helak oldum ,hamilelikten zannettiler biseyde diyemedim,ama kokular boğuluyor hissi veriyor ve kusuyorum kusmasam sanki boğazımi sıkıyolar gibi oluyo Nefes alamiyorum
Birde bakıcılara hiç güven olmaz, ben neler duydum neler anlatamayacagim şeyler ,sapığı bile varmış şok oldum,
dün taksiye bindik güya yasak sigara içmek. inan senin gibi tıkandım. sigara içenler nasıl rahat nefes alıyor anlamış değilim. eğer imkanınız varsa , uzun süre bakın kendi bebeğinize. mesela siz ücretsiz izin kullandığınız zaman aç kalmayacaksanız, sınırı zorlamak lazım. ve neneler baksa en iyisi... bakıcı işi zor. mecbur olanada Allâh hayrılsı kapılar açsın.
Sana da maşallah canım benim :)oy ben o seyiremeleri severim. hamileliğin ennnn keyifli dönemleri. maşallah sana demek ilk. eşim bana diyor , sanki ilk hamileliğin bu kadar heyecan ilgi maşallah sana. Dedim inan öyle. sanki ilk bebeğim. şu varki ben onun ilk annesiyim. beki üçüncü yavrum ama herşeyi oda hak ediyor. anneliği ilkte bilmiyordum ikincide daha iyi öğrendim. galiba üçüncüde usta olacak gibiyim :)
benimki tembel hiç hissetmiyorum hiç. halbuki üçüncü. haftası iyi. Ultrasonda kıpır kıpırdı. zayıf çelimsiz diyemi acaba
Korkuyorum ama yaptım artık. Allah evlatlarımızı korusun inşaallahooooh maşallah kızımız takvim yapmış sonunda , çooook yakışmış bizden 2 gün küçükmüymüş senin paşa. eşinin rüyası gerçek olacak inşallah . bizim ikiside dışarda bir dk durmazlar . Elhamdülillah çok şükür apartmanımıza ait bahçemiz var. yaz boyu sabahtan öğlen uykusuna kadar enerjilerini attılarda evde rahat ettim . darısı size olsun.
Değiştirdim balım şimdiki doktorum kadın çok ilgilendi odama ultrason getirdi rahim ağzına falan baktı çok güzel dedi heyet raporu yazdı hiç kalkmaman lazım dedi elinden geleni yaptı sağolsun. İnşallah bu doktorda devam etmeyi düşünüyorum aşırı yoğun olmasına rağmen numaramı kaydetmiş whatsapptan yaz bana birşey olursa demiş. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İyi insanlara denk getirsin.Bu yıl erkek yılı bence2018 ve 2019 hatta:)
Bu arada hastane süslemesi derken sadece kapıya süs takiyo dimi hastane, hastaneni degistirdinmi, yine aynı hastamedemisin canım . Ne zaman çıkıyorsun inşallah?
Canım Allah sana sabrının mükâfatını verdi, eminim en büyük destekcin olacak hem senin hem abisinin , kız evlat ailesini çekip çevirir,Allah ta senin güzel kalbine gönlüne göre verdi bence,çok çok sevindim.ve duygulandım kiz olduğunu öğrenince, sana dua etmiştim ,gözünüz aydın olsun ,inş diğer kontrolünde daha da netlesir:)
Bana gün olarak yazmamış ebe.Çok ilgili sağolsun günü yaklaşınca arar mutlaka.Benim de sezaryen olacağı için ben de yaptıracağım.Detaylı ultrason için 20-24 hafta arası en uygun diye biliyorum ama,en iyisini doktorun bilirKızlar sağlık ocağındsn bsna aşı kartı verdiler kasım şubat nisan aylarında 3 tane aşım varmış ilki 28 kasımda tetanoz. Sizlerin aşı takvimi nasıl? Ben doktorla konuştum mutlaka yaptır dedi. Sezeryan olacağım için yaptırıcam.
Birde ayrıntılı ultrason için en ideal hafta hangisidir acaba?
Değiştirdim balım şimdiki doktorum kadın çok ilgilendi odama ultrason getirdi rahim ağzına falan baktı çok güzel dedi heyet raporu yazdı hiç kalkmaman lazım dedi elinden geleni yaptı sağolsun. İnşallah bu doktorda devam etmeyi düşünüyorum aşırı yoğun olmasına rağmen numaramı kaydetmiş whatsapptan yaz bana birşey olursa demiş. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İyi insanlara denk getirsin.
Eşim hastaneyle konuşmuş doğum masraflarını 2800 sezeryan 2500 normal doğummuş. Bunun yanı sıra komple oda süslemesi sadece kapı değil + Doğumdan önce, doğum ve doğum sonrası fotoğraf çekimi yapılıyormuş 300 tane fotoğraf çekip 30 tanesi albüm yapılıyormuş toplam 450 tl. Süslemeler öyle dandik değildi kuzum albümde bebeğin adına özel işlenmiş kapak ve desenlerle yapılmış ben çok beğendim. Bu hizmet çoğu özel hastanede varmış canım. Medicalpark sadece doğum için 6000 bin istedi. Onlar dolar üzerinden çalıştığı için çıkışta daha yüksek rakam çıkarabiliyorlar. Yatışın geceliği 750 lira tedavi dahil değil. 230 tl muayene diyolardı orada 300 lira rakam verdikleri oldu. Orada doğum yapmayı düşünen varsa şartları böyle.
Kızlar sağlık ocağındsn bsna aşı kartı verdiler kasım şubat nisan aylarında 3 tane aşım varmış ilki 28 kasımda tetanoz. Sizlerin aşı takvimi nasıl? Ben doktorla konuştum mutlaka yaptır dedi. Sezeryan olacağım için yaptırıcam.
Birde ayrıntılı ultrason için en ideal hafta hangisidir acaba?
Ya nasip..değişirse yerlere göklere sığamam tabi de..erkek olursa da alıştım zaten.bence 4 ay dolmadan erkeğe benziyor demesi erkek olduğunu kesinleştirmez baka bana 12 haftalık iken benziyor dedi. sonra kız dedi . bu işler belli olmaz. ama hepimiz biliyoruz ki, hangisi olursa olsun en hayırlısı olacak . benim iki yengem var kız kardeşim gibi. annem bizden çok gelinlerine iyilik yapar. gelinlerde iyi elhamdülillah çok şükür. güzel büyük bir aile olduk. hayırlısı olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?