Babalar
Canım sadece tetanoz aşısı var oda iki doz üç asi neden ki acaba detaylı ultrason 20hafta ile 23,hafta arası oluyor canm

Herkese merhaba kızlar..
Dün gece karnımda yoğun kasılma sertleşme bebekte toplanma yaşadım. Hastaneye muayneye geldim. Doktorum izindeydi başka doktora muayne oldum. Hiç memnun kalmadım doktordan. Ama şükür herşey yolunda görünüyor. Bu arada kesin erkek netleşmiş oldu..

Eklentiler

• IMG_20181117_121239.webp
    59,3 KB · Görüntüleme: 81
Geçmiş olsun çok şükür iyiymiş bebişin. Görüntüden bir şey anlayamadım. ??

Kızlar nubdan anlayanlar bana da yorum yapabilir misiniz? Dr daha belli olmaz dedi bişey söylemedi

Aa canm hayırlı olsun senin bayağı erkek bı pipi çok net:)

KEVOK şimdi iyimisin. doktordan neden memnun kalmadın. neysekİ sorun görğnmemiş. rahim büyüyor diye olabilir hissettiklerin .

Ben de bırakayım buraya oğluşumu , gerçi dün devletteki doktor kıza benziyor dedi ama siz ne dersiniz kızlar :))

Eklentiler

• 20181117_112654.webp
    15 KB · Görüntüleme: 79
Günaydınn hayırlı sabahlar :)
Herkese. Günaydın:)))))
Günaydınn hayırlı sabahlar :)
Gunaydn kizlar herkes iyidir insallh pek giremez oldum

hayırlı sabahlar ve hafta sonları olsun kızlar. nasılsınız bugün . Elhamdülillah çok şükür iyiyiz . inşallah daha iyi olacağız. Rabbim merhamet etsin bizlere ve evlat istyen diğer kulalrınada nasip etsin. bugün bi hava almak için dışarı çıkmak istiyorum ama gücüm yetermi bilmiyorum. sizde durumlar nasıl.

Kv kahvaltıya geldik. Eşim bizi burda bıraktı dışarı çıktı. Çocuklar tepemizde..

Bende bugün ilk defa çikicagm saat iki ve tabsiyonum yerlerde biraz kendime gelirsem .Bakalım eşim çıkalım Dior uzun zamandır hiç dışarıyla alakam yok ev iş arası oda zaten üç dk lik mesafede

KEVOK şimdi iyimisin. doktordan neden memnun kalmadın. neysekİ sorun görğnmemiş. rahim büyüyor diye olabilir hissettiklerin .
Ben oğlumda 32. Haftada aynı şeyleri yaşamıştım erken foğum riskiyle 3 hafta yatmıştım. Ondan endişelendim anlatıyorum doktora, ona bu haftada düşük denir erken doğum denmez. O zaman düşük yapıyorsundur dedi daha muayne etmeden. Tavrı muaynesi çok kötüydü mecbur olmasam kesinlikle gitmezdim. Ne kadar iyi bi doktorum varmış bi kere daha anladım..

Bende bugün ilk defa çikicagm saat iki ve tabsiyonum yerlerde biraz kendime gelirsem .Bakalım eşim çıkalım Dior uzun zamandır hiç dışarıyla alakam yok ev iş arası oda zaten üç dk lik mesafede

tansiyon da insanı yataklık eder. geçmiş olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…