- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Canım hayırlısı olsun birdahaki kontrolde netleşir artık amaYa nasip..değişirse yerlere göklere sığamam tabi de..erkek olursa da alıştım zaten.
Rabbim her şeyin en hayırlısını bilir
Babalarİyi akşamlar kızlar. Nasılsınız herkes iyidir inşaallah. eşim şimdi bahsetti.dün rüya görmüş yanında 3 4 yaşlarında erkek bir çocuk varmış. Çok yaramazmış eşimin elinden tutmuş geziyorlarmış. Eşim diyor aynı sen çok yaramaz olacak diyor. İlk drfa rüyasında görmüş :) yüzünü gördün mü dedim çok yaramazdı hep sağa sola gitti görmedim dediama rüyası bile güzel dedi.
Canım sadece tetanoz aşısı var oda iki doz üç asi neden ki acaba detaylı ultrason 20hafta ile 23,hafta arası oluyor canmKızlar sağlık ocağındsn bsna aşı kartı verdiler kasım şubat nisan aylarında 3 tane aşım varmış ilki 28 kasımda tetanoz. Sizlerin aşı takvimi nasıl? Ben doktorla konuştum mutlaka yaptır dedi. Sezeryan olacağım için yaptırıcam.
Birde ayrıntılı ultrason için en ideal hafta hangisidir acaba?
Geçmiş olsun çok şükür iyiymiş bebişin. Görüntüden bir şey anlayamadım. ??Herkese merhaba kızlar..
Dün gece karnımda yoğun kasılma sertleşme bebekte toplanma yaşadım. Hastaneye muayneye geldim. Doktorum izindeydi başka doktora muayne oldum. Hiç memnun kalmadım doktordan. Ama şükür herşey yolunda görünüyor. Bu arada kesin erkek netleşmiş oldu..
Bebeğin arkadan poposu iki bacağı ve pipisi:)Geçmiş olsun çok şükür iyiymiş bebişin. Görüntüden bir şey anlayamadım. ??
Aa canm hayırlı olsun senin bayağı erkek bı pipi çok net:)Herkese merhaba kızlar..
Dün gece karnımda yoğun kasılma sertleşme bebekte toplanma yaşadım. Hastaneye muayneye geldim. Doktorum izindeydi başka doktora muayne oldum. Hiç memnun kalmadım doktordan. Ama şükür herşey yolunda görünüyor. Bu arada kesin erkek netleşmiş oldu..
Bebeğin arkadan poposu iki bacağı ve pipisi:)
Günaydınn hayırlı sabahlar :)
Herkese. Günaydın:)))))
Günaydınn hayırlı sabahlar :)
Gunaydn kizlar herkes iyidir insallh pek giremez oldum
Aynen. 26 kasımda gidecem tekrar. Bu sefer kesinleşir.Canım hayırlısı olsun birdahaki kontrolde netleşir artık ama
Kv kahvaltıya geldik. Eşim bizi burda bıraktı dışarı çıktı. Çocuklar tepemizde..hayırlı sabahlar ve hafta sonları olsun kızlar. nasılsınız bugün . Elhamdülillah çok şükür iyiyiz . inşallah daha iyi olacağız. Rabbim merhamet etsin bizlere ve evlat istyen diğer kulalrınada nasip etsin. bugün bi hava almak için dışarı çıkmak istiyorum ama gücüm yetermi bilmiyorum. sizde durumlar nasıl.
Bende bugün ilk defa çikicagm saat iki ve tabsiyonum yerlerde biraz kendime gelirsem .Bakalım eşim çıkalım Dior uzun zamandır hiç dışarıyla alakam yok ev iş arası oda zaten üç dk lik mesafedehayırlı sabahlar ve hafta sonları olsun kızlar. nasılsınız bugün . Elhamdülillah çok şükür iyiyiz . inşallah daha iyi olacağız. Rabbim merhamet etsin bizlere ve evlat istyen diğer kulalrınada nasip etsin. bugün bi hava almak için dışarı çıkmak istiyorum ama gücüm yetermi bilmiyorum. sizde durumlar nasıl.
Hım ben de diyorum bebiş yüzüyorBebeğin arkadan poposu iki bacağı ve pipisi:)
Ben oğlumda 32. Haftada aynı şeyleri yaşamıştım erken foğum riskiyle 3 hafta yatmıştım. Ondan endişelendim anlatıyorum doktora, ona bu haftada düşük denir erken doğum denmez. O zaman düşük yapıyorsundur dedi daha muayne etmeden. Tavrı muaynesi çok kötüydü mecbur olmasam kesinlikle gitmezdim. Ne kadar iyi bi doktorum varmış bi kere daha anladım..KEVOK şimdi iyimisin. doktordan neden memnun kalmadın. neysekİ sorun görğnmemiş. rahim büyüyor diye olabilir hissettiklerin .
Sağol canım teşekkürler. Darısı sana..Çok tatlı maşallah barekallah
Bende bugün ilk defa çikicagm saat iki ve tabsiyonum yerlerde biraz kendime gelirsem .Bakalım eşim çıkalım Dior uzun zamandır hiç dışarıyla alakam yok ev iş arası oda zaten üç dk lik mesafede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?