Canım sana özel mesaj atılmıyor burdan yazıyım kurtköy adatıp hastanesi doktorun adı yeliz akçelik.Bana özelden yada buradan farketmez hastane ve doktor ismi söyleyebilir misin canım sakıncası yoksa,senin adına sevindim valla, heyet raporu süper oldu ,diğerlerine kalsa Allah korusun bebeğine bişey olabilirdi, Allah iyilerle karsilastirsin
Bende anlıyorum birazda tarifli daha kolay oluyo sen biraz daha büyük yaparsın yapabilirsin inşallah bebişlerden :):)Kuzum tarifi resimde gördüğün instagram hesabından bulabilirsin muhtemelen
.ben kullanmıyorum diye bakamadım tarifine . Bu resimdeki 1 yaş için. é benim fıstığım 2 yaşında. ben örgüden anlıyorum az çok. kızıma göre yapacağım inşallah tabi. izin verirlerse.
nasipte ne varsa o artık belki istisna yaparız yahE bu arada topik erkek anneleriyle dolu muhtemelen Seninkide pipili olacak
Bende anlıyorum birazda tarifli daha kolay oluyo sen biraz daha büyük yaparsın yapabilirsin inşallah bebişlerden :):)
nasipte ne varsa o artık belki istisna yaparız ya
Canım sana özel mesaj atılmıyor burdan yazıyım kurtköy adatıp hastanesi doktorun adı yeliz akçelik.
İnşallah bakalım hemen hemen belli oldu herkesin bi ben göremedim bebeğimi herhalde
Aa kurtköyde evin mi var :) Benimse adatıpa 5 dk evim. keşke en başından orayıda aklıma getirseymişim çok memnun kaldık. İyiyim hamd olsun ağrım sızım yok. Sen nasılsın bulantılar geçti mi?bizim eve çok yakın ada tıp. iş gereği avrupa yakasındayız . çok beğeniyorum kurtköyü anadolu yakasında oturmayı çok istedik nasip olmadı. sen nasılsın maşallah subhanAllah hep doktruna rastgelelim ya .
Aa kurtköyde evin mi var :) Benimse adatıpa 5 dk evim. keşke en başından orayıda aklıma getirseymişim çok memnun kaldık. İyiyim hamd olsun ağrım sızım yok. Sen nasılsın bulantılar geçti mi?
kız benimde kesin bişey yokİnşallah bakalım hemen hemen belli oldu herkesin bi ben göremedim bebeğimi herhalde
Yanlış bakmışım canım kasımdaki hepatit b aşısıymış benim bağışıklığım var zaten hastaneler zorunlu takipliyor biliyorsun.[/QUOTE][QUOTE="Anneadayi89, post: 57926815, member: 908262"
Canım sadece tetanoz aşısı var oda iki doz üç asi neden ki acaba detaylı ultrason 20hafta ile 23,hafta arası oluyor canm
O da bi seçenek tabikız benimde kesin bişey yok
yılan hikayesine döndü bizimki
haftaya perşembe devlette randevum var belki ikiz der biriİ kız biri erkek
bi ikizzzz demedi benim doktor
Medicalparkın fiyatlar Allahlık gücüm yeter sandımda yetmiyor yetsede fazla uçuk. Orda gece fiyatı 750 tedavi dahil değil adatıpta geceliğine 230 ödedim içinde tedavi ultrason herşey dahil. Doğumda 2800 canım. Sık sık birşeyler ye ben aç kalınca kusuyorum yemek yemesende ayran iç boş kalmasn miden dedi doktor sabret geçecek inşallahevet canım evimiz var. ama kısmet olmadı oturmak kirada şimdi. devam edersin inşallah. ücretler nasıl. medicalpark çok pahali. geçmedi kuzum geçmedi .
inşallah geçer dua ediyorum.
Medicalparkın fiyatlar Allahlık gücüm yeter sandımda yetmiyor yetsede fazla uçuk. Orda gece fiyatı 750 tedavi dahil değil adatıpta geceliğine 230 ödedim içinde tedavi ultrason herşey dahil. Doğumda 2800 canım. Sık sık birşeyler ye ben aç kalınca kusuyorum yemek yemesende ayran iç boş kalmasn miden dedi doktor sabret geçecek inşallah
O da bi seçenek tabihayırlı olsunlar sağlıklı olsunlar da kız oğlan nasip gönülden geçen var elbet ama bi şey diyemiyorum
Ben de gördüm çok şükür ama doktor dahil burdaki kimse de tahminde bulunmadı cinsiyet hakkında. Kendin araştırıcam nub teorisini:)İnşallah bakalım hemen hemen belli oldu herkesin bi ben göremedim bebeğimi herhalde
Çok kötü oluyor bulantılar en dehşet zamanları çalışmak zorunda kaldm bütün dünya koktu hasta odalarında kusasım geliyordu şimdi arada duruluyo arada geliyo farkettiğim kadarıyla açlıktan oluyor tokken hiç kusmadım çünkü asitli meyve falan yeme yoğurt muz leblebi soda bunlar iyi geliyor canım ama kabızlığın varsa dikkat et oda aşırı bulantı yapıyorben düşük için bir gece yattım. 400 tl ödedik , sezeryan 1.200 ssvd 2.500 şimdilik. .2019 da yeriz güzel bir zam :)
evet yemem lazım ama halim yok
Tatlı günler kızlar nasılsınız? Pek yazamıyorum takip ediyorum cinsiyetleri belli olanlar var tebrik ediyorum hepinizibugün doktora gittim çok şükür herşey yolunda kızımız olacak Allah izin verirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?