Canım sana özel mesaj atılmıyor burdan yazıyım kurtköy adatıp hastanesi doktorun adı yeliz akçelik.

Bende anlıyorum birazda tarifli daha kolay oluyo sen biraz daha büyük yaparsın yapabilirsin inşallah bebişlerden :):)
hE bu arada topik erkek anneleriyle dolu muhtemelen Seninkide pipili olacak
nasipte ne varsa o artık belki istisna yaparız ya

Canım sana özel mesaj atılmıyor burdan yazıyım kurtköy adatıp hastanesi doktorun adı yeliz akçelik.

bizim eve çok yakın ada tıp. iş gereği avrupa yakasındayız . çok beğeniyorum kurtköyü anadolu yakasında oturmayı çok istedik nasip olmadı. sen nasılsın maşallah subhanAllah hep doktruna rastgelelim ya .

[QUOTE="Anneadayi89, post: 57926815, member: 908262"

Canım sadece tetanoz aşısı var oda iki doz üç asi neden ki acaba detaylı ultrason 20hafta ile 23,hafta arası oluyor canm[/QUOTE]
Yanlış bakmışım canım kasımdaki hepatit b aşısıymış benim bağışıklığım var zaten hastaneler zorunlu takipliyor biliyorsun.

Aa kurtköyde evin mi var :) Benimse adatıpa 5 dk evim. keşke en başından orayıda aklıma getirseymişim çok memnun kaldık. İyiyim hamd olsun ağrım sızım yok. Sen nasılsın bulantılar geçti mi?

Aa kurtköyde evin mi var :) Benimse adatıpa 5 dk evim. keşke en başından orayıda aklıma getirseymişim çok memnun kaldık. İyiyim hamd olsun ağrım sızım yok. Sen nasılsın bulantılar geçti mi?

evet canım evimiz var. ama kısmet olmadı oturmak kirada şimdi. devam edersin inşallah. ücretler nasıl. medicalpark çok pahali. geçmedi kuzum geçmedi .
inşallah geçer dua ediyorum.

İnşallah bakalım hemen hemen belli oldu herkesin bi ben göremedim bebeğimi herhalde
kız benimde kesin bişey yok
yılan hikayesine döndü bizimki
haftaya perşembe devlette randevum var belki ikiz der biriİ kız biri erkek
bi ikizzzz demedi benim doktor

[QUOTE="Anneadayi89, post: 57926815, member: 908262"

Canım sadece tetanoz aşısı var oda iki doz üç asi neden ki acaba detaylı ultrason 20hafta ile 23,hafta arası oluyor canm
Yanlış bakmışım canım kasımdaki hepatit b aşısıymış benim bağışıklığım var zaten hastaneler zorunlu takipliyor biliyorsun.[/QUOTE]
Aynen canm tetenoz dişinda zaten asi yapilmiyor gebelerde onuda 20,haftalıkken çağırdı sağlık

kız benimde kesin bişey yok
yılan hikayesine döndü bizimki
haftaya perşembe devlette randevum var belki ikiz der biriİ kız biri erkek
bi ikizzzz demedi benim doktor
O da bi seçenek tabi hayırlı olsunlar sağlıklı olsunlar da kız oğlan nasip gönülden geçen var elbet ama bi şey diyemiyorum

evet canım evimiz var. ama kısmet olmadı oturmak kirada şimdi. devam edersin inşallah. ücretler nasıl. medicalpark çok pahali. geçmedi kuzum geçmedi .
inşallah geçer dua ediyorum.
Medicalparkın fiyatlar Allahlık gücüm yeter sandımda yetmiyor yetsede fazla uçuk. Orda gece fiyatı 750 tedavi dahil değil adatıpta geceliğine 230 ödedim içinde tedavi ultrason herşey dahil. Doğumda 2800 canım. Sık sık birşeyler ye ben aç kalınca kusuyorum yemek yemesende ayran iç boş kalmasn miden dedi doktor sabret geçecek inşallah

ben düşük için bir gece yattım. 400 tl ödedik , sezeryan 1.200 ssvd 2.500 şimdilik. .2019 da yeriz güzel bir zam :)
evet yemem lazım ama halim yok

Selamlar kızlar internette okudum bilmiyorum ne kadar doğru rivayete göre peygamber efendimiz hamile kadınlara ayva yemelerini öğütlemiş. Çocuk güzel ahlaklı uslu ve kendi de güzel olurmuş. Var mı bununla ilgili deneyimi olan. Tecrübeli anneler biliyordur belki. Sizle de paylaşıyım istedim. Kış aylarında bağışıklık kuvvetlendirici en başta yiyelim yedirelim

Bir de şu cinsiyeti kesinleşenlere şanslı gözüyle inrenerek bakıyorum. Benim doktor kontrolüne var daha. Hayırlısı artık gerek ya sabır çekerek gerek hayaller kurarak geçircez zamanı biz öğrenemeyen anneler

ben düşük için bir gece yattım. 400 tl ödedik , sezeryan 1.200 ssvd 2.500 şimdilik. .2019 da yeriz güzel bir zam :)
evet yemem lazım ama halim yok
Çok kötü oluyor bulantılar en dehşet zamanları çalışmak zorunda kaldm bütün dünya koktu hasta odalarında kusasım geliyordu şimdi arada duruluyo arada geliyo farkettiğim kadarıyla açlıktan oluyor tokken hiç kusmadım çünkü asitli meyve falan yeme yoğurt muz leblebi soda bunlar iyi geliyor canım ama kabızlığın varsa dikkat et oda aşırı bulantı yapıyor

Tatlı günler kızlar nasılsınız? Pek yazamıyorum takip ediyorum cinsiyetleri belli olanlar var tebrik ediyorum hepinizi bugün doktora gittim çok şükür herşey yolunda kızımız olacak Allah izin verirse
Ay kız haberleri gelmeye başladı gelinlerimiz geliyor kızlar Allahım doğduğu günüde göstersin canım hayırlı olsun

R rkndmt balım hastanedeki oda süslemesi ve bebiş çekiminden örnekler. Biran önce doğurmak istiyorum

Eklentiler

• 20C38440-6855-4D38-9A02-DB0869FA65DE.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 67
  • 07E182DF-89B2-492C-BB35-8FB021E51619.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 64
  • 3ABD1F7F-520C-437B-BF1E-9ED05EB4B194.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 66
  • 3C61CE67-A96A-49C7-A9DA-31E3907A42FE.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…