Ben oğlumda 32. Haftada aynı şeyleri yaşamıştım erken foğum riskiyle 3 hafta yatmıştım. Ondan endişelendim anlatıyorum doktora, ona bu haftada düşük denir erken doğum denmez. O zaman düşük yapıyorsundur dedi daha muayne etmeden. Tavrı muaynesi çok kötüydü mecbur olmasam kesinlikle gitmezdim. Ne kadar iyi bi doktorum varmış bi kere daha anladım..
Bende anne ayva yerse bebek gamzeli olur diye duymuştum annem bende çok yemiş gamzem çok totomda bile var :)) o değilde çok canım çekti şuanSelamlar kızlar internette okudum bilmiyorum ne kadar doğru rivayete göre peygamber efendimiz hamile kadınlara ayva yemelerini öğütlemiş. Çocuk güzel ahlaklı uslu ve kendi de güzel olurmuş. Var mı bununla ilgili deneyimi olan. Tecrübeli anneler biliyordur belki. Sizle de paylaşıyım istedim. Kış aylarında bağışıklık kuvvetlendirici en başta yiyelim yedirelim
Bir de şu cinsiyeti kesinleşenlere şanslı gözüyle inrenerek bakıyorum.Benim doktor kontrolüne var daha. Hayırlısı artık gerek ya sabır çekerek gerek hayaller kurarak geçircez zamanı biz öğrenemeyen anneler
Canım sana özel mesaj atılmıyor burdan yazıyım kurtköy adatıp hastanesi doktorun adı yeliz akçelik.
Amin canım amin bi de göreydim bebeğimi rahat edecektim :))çok doğru. inşallah gönlümüzden geçenin en hayrılısından verir Mevlam.
Ben bebeğimi görsem cinsiyete takılmıcam kaç haftalık oldum daha göremedim maalesef doktor sıkıntı olunca :) nub teorisini henüz çözebilmiş değilim çokta takılmıyorum açıkçası:)Ben de gördüm çok şükür ama doktor dahil burdaki kimse de tahminde bulunmadı cinsiyet hakkında. Kendin araştırıcam nub teorisini:)
Öğrenemeyen anneler kervanında bende varım maalesef ya insan bekledikçe merak ediyor etrafımdaki herkes oğlun olacak içimize doğuyor diyorlar bende rüyada hep erkek çocuğu gördüm hamile olduğumu öğrenmeden önce bile hayırlara vesile olsun:)Selamlar kızlar internette okudum bilmiyorum ne kadar doğru rivayete göre peygamber efendimiz hamile kadınlara ayva yemelerini öğütlemiş. Çocuk güzel ahlaklı uslu ve kendi de güzel olurmuş. Var mı bununla ilgili deneyimi olan. Tecrübeli anneler biliyordur belki. Sizle de paylaşıyım istedim. Kış aylarında bağışıklık kuvvetlendirici en başta yiyelim yedirelim
Bir de şu cinsiyeti kesinleşenlere şanslı gözüyle inrenerek bakıyorum.Benim doktor kontrolüne var daha. Hayırlısı artık gerek ya sabır çekerek gerek hayaller kurarak geçircez zamanı biz öğrenemeyen anneler
Amin canım cümlemize inşallah sağlıklaAy kız haberleri gelmeye başladı gelinlerimiz geliyor kızlarAllahım doğduğu günüde göstersin canım hayırlı olsun
Ben de pek inanmıyorum öyle şeylere ama dr yorum yapmayınca merak ettim. Kız bebek gibi hissettim ultrasona bakarken ama hayırlısı olsun, sen de görürsün inş kısa zamandaBen bebeğimi görsem cinsiyete takılmıcam kaç haftalık oldum daha göremedim maalesef doktor sıkıntı olunca :) nub teorisini henüz çözebilmiş değilim çokta takılmıyorum açıkçası:)
Tebrikler canım. Hoşgeldin aramiza. Kız anaları olarak azinliktayiz malumTatlı günler kızlar nasılsınız? Pek yazamıyorum takip ediyorum cinsiyetleri belli olanlar var tebrik ediyorum hepinizibugün doktora gittim çok şükür herşey yolunda kızımız olacak Allah izin verirse
Ne güzel. Bosa degilmis demek haftalardır canimin çekmesiSelamlar kızlar internette okudum bilmiyorum ne kadar doğru rivayete göre peygamber efendimiz hamile kadınlara ayva yemelerini öğütlemiş. Çocuk güzel ahlaklı uslu ve kendi de güzel olurmuş. Var mı bununla ilgili deneyimi olan. Tecrübeli anneler biliyordur belki. Sizle de paylaşıyım istedim. Kış aylarında bağışıklık kuvvetlendirici en başta yiyelim yedirelim
Selamlar kızlar internette okudum bilmiyorum ne kadar doğru rivayete göre peygamber efendimiz hamile kadınlara ayva yemelerini öğütlemiş. Çocuk güzel ahlaklı uslu ve kendi de güzel olurmuş. Var mı bununla ilgili deneyimi olan. Tecrübeli anneler biliyordur belki. Sizle de paylaşıyım istedim. Kış aylarında bağışıklık kuvvetlendirici en başta yiyelim yedirelim
.tavsiyelerin çok doğru. ve bu süslemelere bayıldım . 3 çocuk olunca insna masraf etmeye dikkat ediyor. sırf bu yüzden devlette randevu alacağım. Allâh kodunu olursa sorun özele gecesi 400 daha veremem . inşallah sağlıkla tamamlanır kuzum. senin iğneler kapsül ilaç bittimi şimdi.
Kızlar merhaba bugün sabah bizimde kontrolümüz vardı kendini göstermemek için çok çabalıyor yüz üstü yatmıştı pıtırcığım doktorumuz yine kız dedi çıkıntı olsaydı görürdük dedi ikili test zamanı da kız demişti kesinleştirmek için Cuma günü çağırdı yine bakacak ama Allah’a şükür kalp atışı boyu kilosu herşeyi çok güzel
Çok şükür canım gözün aydın. Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin. Bizlere hayırlı etsin. AminHamdolsun canım her şey yolunda. Bir kızım olacakmış inşallah. Rabbime hamdolsun :)
Amin canım inşaallah ... hayırlısı hangisiyse onu nasip etsin Rabbim :)Ben de pek inanmıyorum öyle şeylere ama dr yorum yapmayınca merak ettim. Kız bebek gibi hissettim ultrasona bakarken ama hayırlısı olsun, sen de görürsün inş kısa zamanda
Süsleme ve foto çekimi 450 tl kuzum doğum ücretine yatış ve tedavi dahil. Oda fotoğrafta gördüğün oda hatta benim yattığım oda güzel konforluydu full uyudumCanım bunları hastane kendimi yapıyor, hiçbir hastanede süsleme görmedim ben, valla iyiymiş, doğum ücreti çok uygun ,ben cildiye c dahiliyeye gelmiştim o hastanede, benimde hiç aklıma gelmedi o hastane, süslemeyi kendi yapiyosa harika, foto çekimi de uygun sanırım. Odaları falan nasıl baktinmi canım, birde doktor ani bir dogum olursa gece de olsa geliyormu ay çok soru sordum:)
Hastane iyiyse ve o fiyata tedavi dahilse fiyat çok uçuk değil canım devlet riskli gebeliklerde mecbur kalmadıkça tercih edilmese iyi olur. Yok canım bitmedi iğneleri ilaçları devam bir ay daha kullanıcam.tavsiyelerin çok doğru. ve bu süslemelere bayıldım . 3 çocuk olunca insna masraf etmeye dikkat ediyor. sırf bu yüzden devlette randevu alacağım. Allâh kodunu olursa sorun özele gecesi 400 daha veremem . inşallah sağlıkla tamamlanır kuzum. senin iğneler kapsül ilaç bittimi şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?