Canım geçmiş olsun.toplanma falan dediğin şey nasıldı? Bende dün oglen sağ kasigimda 5 dk bir gibi gelip gelip duran şiş batması gibi ağrı oldu,sonra eve gelince arttı uzandım 10 -15 dk sonra yeniden başladı , gece ay diye bağırarak uyandırdı, kasiklarimda ağrı oluyor arada ama sancılı ve bir tarafta yoğundu,sonra sağ tarafıma elimi bastirdim top gibi bişey vardı , şükür sabaha geçmişti.simdide hafif hafif kasiklarim agriyo.ben normaldir diye düşünüyorum, rahim buyuyo falan gibisinden.senin ki nasildi

Bende anne ayva yerse bebek gamzeli olur diye duymuştum annem bende çok yemiş gamzem çok totomda bile var :)) o değilde çok canım çekti şuan

Canım sana özel mesaj atılmıyor burdan yazıyım kurtköy adatıp hastanesi doktorun adı yeliz akçelik.

Adatip biliyorum,oraya gitmiştim birkaç sefer başka bölümlere ,sağol canım bir bakayım bende, güzel bir hastane ,emseyin karşısındaydi. Şimdi nasilsin

Ben de gördüm çok şükür ama doktor dahil burdaki kimse de tahminde bulunmadı cinsiyet hakkında. Kendin araştırıcam nub teorisini:)
Ben bebeğimi görsem cinsiyete takılmıcam kaç haftalık oldum daha göremedim maalesef doktor sıkıntı olunca :) nub teorisini henüz çözebilmiş değilim çokta takılmıyorum açıkçası:)

Öğrenemeyen anneler kervanında bende varım maalesef ya insan bekledikçe merak ediyor etrafımdaki herkes oğlun olacak içimize doğuyor diyorlar bende rüyada hep erkek çocuğu gördüm hamile olduğumu öğrenmeden önce bile hayırlara vesile olsun:)

R rkndmt balım hastanedeki oda süslemesi ve bebiş çekiminden örnekler. Biran önce doğurmak istiyorum

Canım bunları hastane kendimi yapıyor, hiçbir hastanede süsleme görmedim ben, valla iyiymiş, doğum ücreti çok uygun ,ben cildiye c dahiliyeye gelmiştim o hastanede, benimde hiç aklıma gelmedi o hastane, süslemeyi kendi yapiyosa harika, foto çekimi de uygun sanırım. Odaları falan nasıl baktinmi canım, birde doktor ani bir dogum olursa gece de olsa geliyormu ay çok soru sordum:)

Ben bebeğimi görsem cinsiyete takılmıcam kaç haftalık oldum daha göremedim maalesef doktor sıkıntı olunca :) nub teorisini henüz çözebilmiş değilim çokta takılmıyorum açıkçası:)
Ben de pek inanmıyorum öyle şeylere ama dr yorum yapmayınca merak ettim. Kız bebek gibi hissettim ultrasona bakarken ama hayırlısı olsun, sen de görürsün inş kısa zamanda

Tatlı günler kızlar nasılsınız? Pek yazamıyorum takip ediyorum cinsiyetleri belli olanlar var tebrik ediyorum hepinizi bugün doktora gittim çok şükür herşey yolunda kızımız olacak Allah izin verirse
Tebrikler canım. Hoşgeldin aramiza. Kız anaları olarak azinliktayiz malum

Ne güzel. Bosa degilmis demek haftalardır canimin çekmesi

hadisi şerif olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim tatlım , bende bugün eşime dedim hayatımda yemediğim kadar ayva yiyorum. .çok hoşuma gidiyor. bebek güzel olur derler. inşallah sağlıklı ahlaklı ve güzel olurlar. ne hayatını nasıl yaşarsa bebek etkileniyor . namazlara zikirlere ağırlık vermek gerekiyor. elimden geleni yapıyorum inşallah. birde mevlidİ şerifé az kaldı bOl bol salavatı şerif okuyalım inşallah.

R rkndmt balım hastanedeki oda süslemesi ve bebiş çekiminden örnekler. Biran önce doğurmak istiyorum
.tavsiyelerin çok doğru. ve bu süslemelere bayıldım . 3 çocuk olunca insna masraf etmeye dikkat ediyor. sırf bu yüzden devlette randevu alacağım. Allâh kodunu olursa sorun özele gecesi 400 daha veremem . inşallah sağlıkla tamamlanır kuzum. senin iğneler kapsül ilaç bittimi şimdi.

Kızlar merhaba bugün sabah bizimde kontrolümüz vardı kendini göstermemek için çok çabalıyor yüz üstü yatmıştı pıtırcığım doktorumuz yine kız dedi çıkıntı olsaydı görürdük dedi ikili test zamanı da kız demişti kesinleştirmek için Cuma günü çağırdı yine bakacak ama Allah’a şükür kalp atışı boyu kilosu herşeyi çok güzel

çok güzel haber. maşallah subhanAllah ç kız haberleri geliyor bir bir. .saliha olsunlar insallah.

Ben de pek inanmıyorum öyle şeylere ama dr yorum yapmayınca merak ettim. Kız bebek gibi hissettim ultrasona bakarken ama hayırlısı olsun, sen de görürsün inş kısa zamanda
Amin canım inşaallah ... hayırlısı hangisiyse onu nasip etsin Rabbim :)

Süsleme ve foto çekimi 450 tl kuzum doğum ücretine yatış ve tedavi dahil. Oda fotoğrafta gördüğün oda hatta benim yattığım oda güzel konforluydu full uyudum ben medicalpark dısında tuzlada bir hastaneye daha gidiyordum hatırlarsın o doktoruda gece nöbet tutmadığı için bırakma kararı almıştım acil doğursam gelmiyomhş izinliyse. Yeliz hanım acil doğumlara geliyormuş canım istediğini yaz sor diyor telefonlada.

Herkese hayırlı akşamlar sağlıklı huzurlu hafta sonları..Kızlar aranızda bebeğinin hareketlerini hisseden var mı??Özellikle 2. ve sonrası hamileliğinde olanlar..

Hastane iyiyse ve o fiyata tedavi dahilse fiyat çok uçuk değil canım devlet riskli gebeliklerde mecbur kalmadıkça tercih edilmese iyi olur. Yok canım bitmedi iğneleri ilaçları devam bir ay daha kullanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…