Valla kuzum geçen ayki maaştan elimde birşey kalmadı yalan yok. Bez aldım odası hastanede yattım derken sırf bunlara gitti. Eşimin maaş kiraya ve evin fatura mutfak masrafına arabaya benzine falan gidiyor. Bu ayda birkaç kıyafetini tamamlayıp doğum parasını atıcam kenara. Diğer maaşlarıda dokunmadan biriktirmem lazımki doğumdan sonra bebeğin giderlerine lazım. Bugün markette mama gördük küçücük mama 70 lira. Emmeme ihtimalinide düşünüyorum. Temkinli olmak istiyorum. Bir maaşımın yarısını doğuma vermem var iki maaşı vermem var zor yani. Bebek odasını kendimiz yaptırıyoruz canım burda bir mağaza özel yapıyor uyku setini cibinliğini falanda hediye ettiler. Fotoğrafını atarım istersen.Bende senin gibi bunları detaylı düşünmeye başladım,çok masrafı olacak çünkü
1800 e çok uygun ne yaptiriyosun,
Daha bebek arabası hastane çıkışları vs kremler şampuanlam bezler bunlar bir dünya para hakkaten
Spinalde direk ilacı omuriliğe veriyor canım hemen etkili çok komplike olmayan hastalarda yapılıyor ama doğum uzun sürecek ise epidural yapılıyorSpinal çok rahat oluyor, hem bebeği ilk sen görüyorsun hem de emzirme şansın oluyor bebeği yaklaştırıyorsun kendine. Ben gayet memnundum bebeğimde resmen aç doğdu :) emzirdim hemen, ilk gelen sıvı çok faydalı, hala sık hasta olmaz maşallah bünyesi sağlamdır. Epiduralle farkı ne bilmiyorum ama spinal tavsiye ederim
Bence de 7500 çok fazla, yol yakınken eşinle fikirlerini ölç tart doktorundan memnun olabilirsin ama bebeğinin ihtiyaçlarına harcamak daha mantıklı..
Canım benimki acı ağrı veren bişey değil.. Böyle karnın bir anda sertleşiyor taş gibi.. Sonra duruyo bir kaç dakika sonra yine. Birde bazen tek bi tarafta top gibi sertleşiyor..Canım geçmiş olsun.toplanma falan dediğin şey nasıldı? Bende dün oglen sağ kasigimda 5 dk bir gibi gelip gelip duran şiş batması gibi ağrı oldu,sonra eve gelince arttı uzandım 10 -15 dk sonra yeniden başladı , gece ay diye bağırarak uyandırdı, kasiklarimda ağrı oluyor arada ama sancılı ve bir tarafta yoğundu,sonra sağ tarafıma elimi bastirdim top gibi bişey vardı , şükür sabaha geçmişti.simdide hafif hafif kasiklarim agriyo.ben normaldir diye düşünüyorum, rahim buyuyo falan gibisinden.senin ki nasildi
Canım ben 3-4 gündür gayet net hissediyorum. 2. hamileliğim.. Günde 5-6 defa hareket ediyor..Herkese hayırlı akşamlar sağlıklı huzurlu hafta sonları..Kızlar aranızda bebeğinin hareketlerini hisseden var mı??Özellikle 2. ve sonrası hamileliğinde olanlar..
Valla kuzum geçen ayki maaştan elimde birşey kalmadı yalan yok. Bez aldım odası hastanede yattım derken sırf bunlara gitti. Eşimin maaş kiraya ve evin fatura mutfak masrafına arabaya benzine falan gidiyor. Bu ayda birkaç kıyafetini tamamlayıp doğum parasını atıcam kenara. Diğer maaşlarıda dokunmadan biriktirmem lazımki doğumdan sonra bebeğin giderlerine lazım. Bugün markette mama gördük küçücük mama 70 lira. Emmeme ihtimalinide düşünüyorum. Temkinli olmak istiyorum. Bir maaşımın yarısını doğuma vermem var iki maaşı vermem var zor yani. Bebek odasını kendimiz yaptırıyoruz canım burda bir mağaza özel yapıyor uyku setini cibinliğini falanda hediye ettiler. Fotoğrafını atarım istersen.
Canım ben 3-4 gündür gayet net hissediyorum. 2. hamileliğim.. Günde 5-6 defa hareket ediyor..
Canım benimki acı ağrı veren bişey değil.. Böyle karnın bir anda sertleşiyor taş gibi.. Sonra duruyo bir kaç dakika sonra yine. Birde bazen tek bi tarafta top gibi sertleşiyor..
Bence mantıklı bir karar. Emseyde de övülen doktorlar var ama orayı araştırmadım ben muayenesi pahalıydı diye. Adatıpta muayene 80 tl canım. Git görüş kendin karar ver odaları otel odası gibi büyük merak ettiysen refakatçi içinde koltuk var. Banyosu duşuda var aklıma gelenler bunlar şuan. Çok övmüş gibide olmayım ama ferah güzel biryer eşim çok sevdi orayı. Mobilyaları ekliyorum ama gardropu çekmeyi unutmuşum aynısı sadece tutma yerleri beyaz ve komple mdf olacak sökerken bozulmaz. Çok fazla model var ben sade sevdiğim için bunu beğendim. Büyüyen beşik istemedim onlarda çok değil 200 tl falan fazlaydı beğenirsen adres veririm. Bebek arabasının piyasa fiyatı 1800 tl idi toptan mağazanolduğu için 700 verdik aklında olsun oda. Mobilyalar doğum iznime çıkınca gelicekBende değiştirmeye karar verdim az önce eşime söyledim, 4000 e en fazla doğum yapmak varken iki katı vericez mantıklı değil dedim sen bilirsin dedi, bir maaş doğuma vermek varken iki maaş verip üstüne acil çıkabilecek seyleride göze almak lazım ,mama olayı falan bir sürü ekstrasi olabiliyor, adatip ile medipolu değerlendiricem, Medipol çok kalabalık oluyor oraya gitmeme nedenim kalabalikligiydi birde odaları çok küçüktü doğumdan sonra kalınan odalar, ada tipa detayli bakicaz eşimle ,hemen araştırdı Yeliz hanım iyiymiş bı gidelim istersen dedi.
Mağazanın adını da verebilirsin, foto varsa bu bakayım hakkaten canım, bende kirada oturuyorum, pahalı bir mobilya istemiyorum, bir iki yıl sonra tasinabilirim sök tak bozuluyor mobilyalar zaten
Canım hareketini hissedince bunu anlıyorsun direk. Şimdi anlatması ifade etmesi zor ama yaşayınca direk anlıycaksın.. Az kalmış hissetmene bence bir kaç hafta sonra hissedersin .Ay canım harika ya bende arada bakıyorum hareket hissediliyormu diye ama parmagimdaki damar atiyo sürekli,onu hissediyorum :)
Canım mobilyalarını çok beğendim. Çok kullanışlı. Sağlıklı günlerde büyüsün içinde inşallah..Bence mantıklı bir karar. Emseyde de övülen doktorlar var ama orayı araştırmadım ben muayenesi pahalıydı diye. Adatıpta muayene 80 tl canım. Git görüş kendin karar ver odaları otel odası gibi büyük merak ettiysen refakatçi içinde koltuk var. Banyosu duşuda var aklıma gelenler bunlar şuan. Çok övmüş gibide olmayım ama ferah güzel biryer eşim çok sevdi orayı. Mobilyaları ekliyorum ama gardropu çekmeyi unutmuşum aynısı sadece tutma yerleri beyaz ve komple mdf olacak sökerken bozulmaz. Çok fazla model var ben sade sevdiğim için bunu beğendim. Büyüyen beşik istemedim onlarda çok değil 200 tl falan fazlaydı beğenirsen adres veririm. Bebek arabasının piyasa fiyatı 1800 tl idi toptan mağazanolduğu için 700 verdik aklında olsun oda. Mobilyalar doğum iznime çıkınca gelicek
Al benden de o kadar, hiç birşey yapasım yok.. valla temizlik yapamam çamaşır bulaşık yemek ancak yetişiyorum bir de kızımla ilgileniyorum onu yıkayacağım ona bile üşeniyorumGünaydınlar :)Ev berbat kalkıp temizlik yapicagm ama gözüm yemiyor çamaşır var asılacak toplanacak birkaç gündür brz daha iyiyim eskiye göre esim de görünce bunu oda yardım etmez oldu bu erkekler neden böyle anlamıyorum
Bende annemi çok özledim ya gozun aydınBugün annem geliyor kızlar hava da güneşli biraz, keyfim yerinde. Eşimi ikna edebilirsem bir kaç gün annemle gideceğim köyü özledim :))
hadi hayırlısıyla inşallah.Rahimde perde var kuzum normal doğuma engel oluyormuş aslında basit bir septum olsaydı normal yapabilirmişim ama derinmiş ben tedavi olacaktım ama hamile kalmışım
Bende de baş ağrısı yaptı ama ilaç almamı gerektirmedi, bel ağrısı çok az kişide oluyor diye biliyorum. Genel anestezide hemen uyanamazsam diye korkuyorum ben bebeği ilk yarım saat içinde emzirmek önemli diye okumuştum, spinalde hissetme korkum olmasına rağmen memnun kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?