- 15 Ekim 2018
- 339
- 360
- 18
- 46
Benim de duygu durumu tam bir karmaşa,kendimi eksik hissediyorum.Gecsin bir an önce.Bir de bebeğimi hissedememek beni bunaltiyor.Daha tık yok.Ultrasonda horon tepiyor gel gör ki ben hiç hissetmiyorumistabulda hava kapalıydı bütün hafta.
kafam kalmadı ki kitap okuyayım , dün gece düşündüm neye yarıyorum ben
kendimi çok kötü hissediyorum
Benim de duygu durumu tam bir karmaşa,kendimi eksik hissediyorum.Gecsin bir an önce.Bir de bebeğimi hissedememek beni bunaltiyor.Daha tık yok.Ultrasonda horon tepiyor gel gör ki ben hiç hissetmiyorum
Sağlık olsun inşallah geçecek hepsi.Ne bileyim diğer cocuklarimda erken hissettim.Ondan habire kulağım gözüm karnımdakendimizi iyi hissedelim demekki durum normal bu aylarda. enerji gelecek inşallah az kaldı. hissedeceğiz onada az kaldı
Sağlık olsun inşallah geçecek hepsi.Ne bileyim diğer cocuklarimda erken hissettim.Ondan habire kulağım gözüm karnımda
Plasenta olduğu yerde kalmaz mı ?? Yeri değişir mi bana arkada dedi. Yani dedim yani iyi durum dedi doktor.
Sesi nasıl kadettiniz ?? Benim hala kendi göbeğimmiş gibi geliyor. Ama elbiseler sıkıyor.sırt üstü uzan eline gelir bir avuç kese. ben hissediyorum keseyi. eşim sesini kaydetti geçen gece ultrasondaki ses dalgasını duyduk çok heyecanlıydı ö
Doktor dedi arkadaşım değil. Arkada yeri güzel olması gerekende bu dedi. Aşağıdaki yukarı çıkıyorsa yukarda ki de aşağı iner o zamanarkadaşın ne dedi anlamadım. doktorum bu haftalarda aşağıda olur normal dedi . inşallah çıkar yukarı 6 ayı bulsam çıkar dedi bana umut verdi. dua edin bana..çıksın hayırlısıyla. sezeryan için bile iyi değil açapında olması
inşallah arkadaşım sağlıkla kucağımıza alırız . sessiz kaldık. Iphone telefonun ses kaydetme programını rahimin üzerine koyduk kaydı başlattık. ve kalp astışını duyduk. iki kez eşim çok mutlu oldu. ilk kulağını koydu. ses geliyor dedi. ve sorun kaydetti. Benimki maşallah subhanAllah bu konualrda çok meraklı. oğlum doğmadan profosyonel foto makinesi aldı ay ay çektik. 2 yaşına kadar kızda pekmim elimize fırsat gemesede gene baya arşiv var. çok güzel oluyor.Doktor dedi arkadaşım değil. Arkada yeri güzel olması gerekende bu dedi. Aşağıdaki yukarı çıkıyorsa yukarda ki de aşağı iner o zaman
Allah yardımcın olsun inşallah normale döner.
İnşaallah.inşallah arkadaşım sağlıkla kucağımıza alırız . sessiz kaldık. Iphone telefonun ses kaydetme programını rahimin üzerine koyduk kaydı başlattık. ve kalp astışını duyduk. iki kez eşim çok mutlu oldu. ilk kulağını koydu. ses geliyor dedi. ve sorun kaydetti. Benimki maşallah subhanAllah bu konualrda çok meraklı. oğlum doğmadan profosyonel foto makinesi aldı ay ay çektik. 2 yaşına kadar kızda pekmim elimize fırsat gemesede gene baya arşiv var. çok güzel oluyor.
eminim çünkü tanıyoruz o ses dalgasını.. onu bilmiyorum tel bildiğim ıpohone gayet iyi kaydetti . ben zayıfım maşallah subhanAllah elime geliyor kese . uzanınca sert ve sol tarafs toplanmıştıİnşaallah.
Bende deneyeyim ama duyduğunuz sesin o olduğuna emin misin??
Özel bir program mıkendi ses kaydetme uygulaması mı??
Anladım sağol. Benim göbekten duyulmaz o zaman. Heycanı eksik olmasın zaten çok güzel bir şeyeminim çünkü tanıyoruz o ses dalgasını.. onu bilmiyorum tel bildiğim ıpohone gayet iyi kaydetti . ben zayıfım maşallah subhanAllah elime geliyor kese . uzanınca sert ve sol tarafs toplanmıştı
.o nednele eşime dedim gel avucunun içi kadar . bu 3.bebeğim ve eşim ilk kez bu kadar heyecan yaptı
düşünsene 6 ay sonra inşallah kucağımıza miss kokulu bebeklerimizi alacağız :)Anladım sağol. Benim göbekten duyulmaz o zaman. Heycanı eksik olmasın zaten çok güzel bir şey
Aynen Allah nasip ederse önümüzde ki yıl bu zamanlar 6 aylık olacaklar. Zaman geçiyor bir tedirgin bi mutlu...düşünsene 6 ay sonra inşallah kucağımıza miss kokulu bebeklerimizi alacağız :)
Aynen Allah nasip ederse önümüzde ki yıl bu zamanlar 6 aylık olacaklar. Zaman geçiyor bir tedirgin bi mutlu...
Sağ salim kucağımıza alırız inşaallah hepimiz.
Bende geceleri çok acıkıyorum. Valla benim canımda tost çekiyor evde malzeme yok ki olsada kendim yaparsam yiyemem. Dışarıda gidemiyorum iki gündür hava yağışlısizi çok iyi anlıyorum ilk olanlar. benim ilk değil ama ilk gibi heyecan stres.
birde 4 saat ancak dayanıyorum yemeden. sonra ille Mideme bişeyler girecek. rahat ediyorum yeidğimde. midem boş iken daha bir huzursuz sinirli mutsuzum. peynirli makarna , çiğköfte tarhana çorbası. ve dün tost kokusu aldım komşudaya girince. istedim valla yaptılar nasıl yedim bilmiyorum
kız yap yap ne var. inan o koku misler gibi geliyor. ben yapardum sana. .hazır tostalra güvenim sıfIR. margarin kullanıyorlar asla yemem. tereyağı olacak. normal ekmeğin arasına doldur dana sucuğu kaşar tereyağı bas Tost makinasına afiyetle ye. :)Bende geceleri çok acıkıyorum. Valla benim canımda tost çekiyor evde malzeme yok ki olsada kendim yaparsam yiyemem. Dışarıda gidemiyorum iki gündür hava yağışlı
bugün pazar aldır eşine malzemeleri. valla naz yap eşin yapsın.Bende geceleri çok acıkıyorum. Valla benim canımda tost çekiyor evde malzeme yok ki olsada kendim yaparsam yiyemem. Dışarıda gidemiyorum iki gündür hava yağışlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?