Bugün annem geliyor kızlar hava da güneşli biraz, keyfim yerinde. Eşimi ikna edebilirsem bir kaç gün annemle gideceğim köyü özledim :))

Gözün aydın olsun canım. inşallah ikna edersin gidersin köyüne. dönene kadar hiçbişeyin kalmaz. aile insana ilaç gibi...

Canım ben 3-4 gündür gayet net hissediyorum. 2. hamileliğim.. Günde 5-6 defa hareket ediyor..
maşallah canım benim . de hayde darısı bana. baş dönmesi mide bulantısı beni ayağa kaldırmıyor kuzum
birde kalbim çok hızlı atıyor ayağı kalkınca gözlerim kararıyor. gece 10 dan sonra iştahım açılıyor. neler neler yiyorum kendime şaşırıyorum . senin neden kasılıyormuş kendi doktoruna gittinmi?

inşallah çok araştır. gölüne göré bir doktor bulursun inşallah , benim doğum yapacağım yer çk uygun bu fiyatlara göre. sezeryan 1.200 normal 700 küsür. sezeryan sonrası normal doğum isteyenlere 2. 500
bizim bütçeye uygun. fazlasını karşılarım ama sonrası için sıkışırız. Elhamdülillah çok şükür tek maaş ile oğlan özel kreşe gidiyor ev kira . Allâh bereketini versin hepimize .

Spinalde direk ilacı omuriliğe veriyor canım hemen etkili çok komplike olmayan hastalarda yapılıyor ama doğum uzun sürecek ise epidural yapılıyor

omurgadan verildi bana. hangisi şimdi şaşırdım. epiduralmi spinalmi oldum. ama sonrasında çok acı çektim, tam uyutma istiyorum bu defa. inşallah gerek kalmaz ama.

o eşten bi tanede bende var. birde ben dinlenmek zorundayım . riskli gebelik maalesef . neyse ki dün evi süpürdü. Allâh sağlık versin yaparsın kuzum. Yatma mcburiyeti olması kötü

benim karnım ağrıyor sürekli. kasılma yok. benim rahim alışkın diye.3.olunca. ilklerde çok kasılır rahim büyüyor diye . senin hissettiğin muhtemelen bebişin :)
Günaydın canlar hayırlı pazarlar herkes iyidir inşallah cinsiyetleri öğrenmişsiniz hayırlı olsun hepinize bende henüz belli değil 2 hafta kontrolüm var bakalım ne diyecek
muhtemelen öğrenirsin tatlım. benimde bu hafta içi kontrolüm var bakalım devletteki ne diyecek . sen nasılsın bebişini hissediyormusun .

Al benden de o kadar, hiç birşey yapasım yok.. valla temizlik yapamam çamaşır bulaşık yemek ancak yetişiyorum bir de kızımla ilgileniyorum onu yıkayacağım ona bile üşeniyorum

benimde hiçbişey yapasım yok demek bu haftalarda öyle oluyor . bitse bu günler oyyy oyyy. kendimize gelsekkk , Allah korusun emekelrimizin karşılığını versin bizlere

Bugün tembellik günü:)))İzmir'de hava zaten yağmur,kasvet.En iyisi limonlu ıhlamurumla yatağımda kitap okumak sanırım

istabulda hava kapalıydı bütün hafta.
kafam kalmadı ki kitap okuyayım , dün gece düşündüm neye yarıyorum ben
kendimi çok kötü hissediyorum

karapisso
Bilmiyorum ki kasılma değil ince sızı. Üşüttüm mü acaba diye düşünüyorum. Bir kaç gündür çok soğuk. Ne kadar kalın giyinsemde ayaklarım üşüyor.
İnşaallah bebektir. Yani bağırsaklarım orda değil eşimde diyor miden olmasın:))))
Midem yer mi değiştirmiş dedim bende :) çok net değil ama hissediyorum ya inşaallah odur. Zaman hızlıca sağlıklı bir şekilde geçse keşke.

Bugün annem geliyor kızlar hava da güneşli biraz, keyfim yerinde. Eşimi ikna edebilirsem bir kaç gün annemle gideceğim köyü özledim :))
Gözünüz aydın ben görmeyeli 17 ay oldu
Doya doya sarılın annenize. Bebeğim büyüdükçe daha iyi anlıyorum kıymetini. Ne zorluklarla büyütmüşler bizleri. Allah razı olsun annelerimizden. İnşaallah bizde anneliği hakkıyla yaparız.

Benim de iki gündür kasıklarimda bir sancı var anlatamam. Resmen bıçak saplanıyor. Rahim genişlediği içindir diye düşünüyorum. Artık daha hızlı büyüyor ya bebişler.

rahimin yeri belli canım
bebeişindir kuvvetlendikçe daha iyi anlarsın.
ben anacığımu 8 yıl evvel kaybettim.

arkadaşlar normal doğumdan korkmayın. ben en son yapacak insansın büyük ihtimal ben bile yaptiysam gerçekten herkes yapabilir en azindan bi deneyin. sağlık sorunu olur o ayrı bi durum ama herşey seyrinde ilerlerken kesinlikle kaçmayin.bide doktorlar ugrastiracak bi gebeyse hiç kendini yormadan direkt catin dar diyor. bun s da artık inanmamaya başladım. kendinizi nasil telkin ederseniz doğum o yönde ilerliyor.ilk bebeğim sürprizdi anneliğe hazır hissetmezdim kendimi ama o an doğar doğmaz kucagima verdi doktor kordonu bile duruyordu inanılmaz bi duygu anlatılamaz o an dedim bu benim bebeğim herşey onun için değer. nolur kacmayin kadınlara verilmesi bi nimet bu

çok haklısın. inşallah plasenta yukarı çıkar ve bende Normal doğum yaparım hayırlısıyla sağlıkla . banada duâ et inşallah.

Benim de iki gündür kasıklarimda bir sancı var anlatamam. Resmen bıçak saplanıyor. Rahim genişlediği içindir diye düşünüyorum. Artık daha hızlı büyüyor ya bebişler.
Yok benim öyle şiddetli değil. Çok nadir oluyor. Sizin devam ederse ne olur ne olmaz bir görünün doktpra.

o eşten bi tanede bende var. birde ben dinlenmek zorundayım . riskli gebelik maalesef . neyse ki dün evi süpürdü. Allâh sağlık versin yaparsın kuzum. Yatma mcburiyeti olması kötü
Canım.bende aynı durumdayım kanamam oldu doktor düşük riski var dedi rapor verdi on beş gün yattm.evde geçen gafha işe başladım ilacı kestik çünkü kanama durdu çok şükür .iki gündür de kokulara hassasiyet eskiye nazaran azaldı önceden ölüyordm duvar bile kokuyordu kendi şampuan sabun herşey ya şimdi brz ayaklandım ya hemen bütün işler bana kaldı sağolsun evi sildi ama diğer işler hepsi bende ve şuan belim catladi şanlı tüm.isleri biz yapmak zorundayız kasiklarima kadar agriyor

bu algı yanlış evet. bana diyor çalışan kadınlar ne yapsın. hem ev yükü hem iş. dedim bende çalışayım o zaman. çovuaklra kim bakacak o zaman . çalışıyorum aklama kadar eve gelince iş yapmak istemiyorum sevmiyorum iş yapamayı diyor. ben bayılıyorum sana muhtaç olmaya. halbuki ev hepimizin sadece kadınınmı

istabulda hava kapalıydı bütün hafta.
kafam kalmadı ki kitap okuyayım , dün gece düşündüm neye yarıyorum ben
kendimi çok kötü hissediyorum
Bugün canm buna skldi benimde ya biraz iyiyim dedm evi temizlemek geldi içimden bel ağrısı baş dönmesi gerçekten bir işe yaramiyorum maalesef ki bedenim el vermiyor artık bide yanımda kimsem yok ya ablam.dogum.yapti annem orda o olsaydı halimden anlardır eşim ne anlat

hormonlardan kesinlikle. kendimizi duygusal olarak yoksun hissediyoruz. Allâh yardımcımız olsun tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…