Canım ben süt olsun diye humana, lactamil (özellikle), tahin helvası, incir, boza neler neler yedim yanında yemeklerdende normal yedim kilo vermem imkansızdı 6 ay sonra hızla verdim ama. Tabi kişiye göre değişir..tatlım kişiden kişiye değişir kilo verme alma. eşimin ablası kilo almıyor hamşle iken. ama 2 yıl emzirirken inanılmaz kilo alıyor. ben 14 kilo alıyorum veriyorum emzirirken. .çok yemediğim için galiba. ablam 20 kg alıyor 3 kez öyle oldu ve verdi bebeği 3 aylık olmadan.
Sen normalmişsin zaten, 12-14 kilo alman ideal olur. Yavaş yavaş almaya başlarsınBenim 14haftalik oldu daha kilo almadım 53kiloym akşam karnım doyunca 54e yaklasiyor
Bak canım bende çalışıyorum ,ama 4 aydır doğru dürüst iş yapmadım, neredeyse hep eşim yapiyo tamam benim gibi yapamiyo ama, bulaşıkları koyması boşaltması, market alışverişi ve yerleştirmesi,çamaşır asma toplama katlama ,ev süpürme ve silme haftada bir yapiyo. Bende arada haftada bir mutfak tezgahini falan deterjanlar detaylı siliyorum, lavaboları yıkıyorum, duşun içini de duşa girince cifleyip kendimi de yıkayıp çıkıyorum. Yani onlarida yapmasam yapma otur diyo da hareket etmek için yapıyorum. Sende de iki çocuk var ve hamilesin, çalışıyorum olabilir işlerin bir kısmını kendi omzuna alsa yeter sana zaten. Çalışma saatlerim esnek,hafta sonu tatil , hafta içi üç gün öğleden sonra evdeyim ona rağmen kaçırdığını programların tekrarını izleyerek vakit geçiriyorum. Eşine bunları anlat, iki çocukla bütün iş güç yemeği hamile hamile yapmak kolay değil. Bu arada yemek hiç yapmıyorum iki üç günde bir annemden alıyorum yetiyor artıyor bile. Hamile olmasan zaten herşeyi yaparsın , ama hamile olunca zor. Birde genelde erkekler hep bizden daha zor durumda olanları bize örnek gösterir, başkaları zorluk çekiyor diye biz demi zorluk cekelim dimi ama:) yalnız yatmaya fena alıştım Allah sonumu hayretsin. Sürekli yorgunum hareket olsun diye mutfağı topladım az önce, şuan sanki ağır yük taşımış gibi vücudum halsizlesti.
Evet ilk hamilelik kaç kilo alırım bilmyrm ama bulantılar yüzünden hiç şimdiye kdr istahim açılmadı hatta sadece yaşamak için yemek yiyorum sabah aç uyanıyorum ama normal bir insandan az yiyorum zaten dört kilo verdim 53e düştümSen normalmişsin zaten, 12-14 kilo alman ideal olur. Yavaş yavaş almaya başlarsın
Hangi sayfadan alıyorsun? Başka bir şey olsa para vermem o kadar ama artık ayaklarım sadece beni değil ikimizi taşıyacak. Biraz uzun yürüyeyim mahvoluyorum.canım benim ayakalrım sorunlu. skechers marka çok iyi ve konforlu. ben rebbok kullandım yıllarca ama en son aldığımda memnun kalmadım. hemen aşındı. şimdi kinetix aldım öyle rahatki , hemde 120 lira falandı. internetten takip edip indirimli alıyorum.
Hangi sayfadan alıyorsun? Başka bir şey olsa para vermem o kadar ama artık ayaklarım sadece beni değil ikimizi taşıyacak. Biraz uzun yürüyeyim mahvoluyorum.ayak numaramda büyük bulamıyorum bir şey
Teşekkür ederim bi bakayımmorhipıdan aldığım oldu ama en son flo da buldum. benimde büyük 39.bazen 40 oluyor hamile iken. ayak başka veririm ben ya.
inşallah gidip flo ya bak. çooook ççeşit var her bütçeye uygun. özellikle knetix son modelleri çok konforlu.Teşekkür ederim bi bakayım
Merhabalar Mayis 2019 Anneleri,
Ben Busra, Istanbuldan. Yillar once ogluma hamileligim zamaninda 2011 subat anneleri basligi altinda paylasimlarda bulunurduk. Simdi yillaaar sonra ikincime hamileyim:) Soyle bi bakim dedim de ne kadar ozlemisim buralari. Ne cokta Mayis 2019 annemiz varmis MasaAllah. Bizimde 15 Mayis tahmini dogum gunumuz. 4 gun sonrada cinsiyetimiz belli olcak insaAllah. Heyecanla bekliyoruz.
Rabbim hepinize bebislerinize saglikli sekilde kavusmayi nasip etsin insAllah.
hoş geldin . ilk evladın cinsiyeti ne. inşallah sağlıkla tamamlanır hepimizin gebeliği. sağ salim.
Gidip bakamam ama netten bakarım burda flo yok. Merkezde varsa belki ama olduğum yerde yok malesefinşallah gidip flo ya bak. çooook ççeşit var her bütçeye uygun. özellikle knetix son modelleri çok konforlu.
ben kalkan dehşet baş dönmesi var. çorba yapıyorum . sürekli çorba salata. çocukalr zaten bende. eskisi gibi değil Allaha Şükür halden anlıyor. Yoksa birini tutalım dedim kimi bulacaksın evine alacağın. birde türk milleti bu düşüncede , kadın kendine yetmeli , halbuki evlatlar bizim . sadece kadının değil.
Benim 14haftalik oldu daha kilo almadım 53kiloym akşam karnım doyunca 54e yaklasiyor
Haklısın canım,ama sabırlı ol,inş bebeğin çok uslu olur hiç yormaz seni:)
sağlıkla inşallah , biz diyoruz mayıs ayı erkek anneleriHosbuldum. 7 yasinda bir oglum var. 28 yasindayim. Erken anne olanlardanim. :) Amin amiin.
Maşallah canım öyle eşin kıymetini bil
sağlıkla inşallah , biz diyoruz mayıs ayı erkek anneleri
çoğu bebeişimiz erkek. bana 12 haftalık iken erkek dedi. 13 haftalık iken kız dedi. bakalım bu hafta gideceğim ne diyecek .
Ne güzel. Bir dua doğru diyorsun benim oğlum olsa kesinlikle eşine yardım etmesini isterim bugün okdr sürat yaptım ki:) en son evi sildi çamaşırlari topladı ütü yaptı ama istyrm ki kendi halimi görüyor ben demeden yapsın en azından brz yardım etmeli benim burda bir komşum bile yok çalışan bayan olunca sabah git akşam gel kimseyi gormuyorz ailede uzakta de kimden yardım isticem çok dertliyim içimi döktüm:)Bende hamilelik döneminde çok anladım bunu, Allah yetiştiren anneden razı olsun, yani kayinvalidemden:) kayınpeder de çok düşer kaynanamın üstüne çok iyi insanlardir. Erkekler babalarından ne görürse kendileride onu yapıyor sanırım.ins bizde ogluslarimizi iyi yetistiririz, birde insan zamanla tanıyıp rayına oturuyo,biz 5 yıldır hergun beraberiz o yüzden zamanla oturdu , sabretmek lazım canım, insanlar birbirinin halinden bazen anliyo bazen anlayamıyo sabır çözüyo zamanla.ins her gününüz birbirinizi daha da cok anlayarak güzel devam etsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?