Canım ben süt olsun diye humana, lactamil (özellikle), tahin helvası, incir, boza neler neler yedim yanında yemeklerdende normal yedim kilo vermem imkansızdı 6 ay sonra hızla verdim ama. Tabi kişiye göre değişir..

Maşallah canım öyle eşin kıymetini bil

Sen normalmişsin zaten, 12-14 kilo alman ideal olur. Yavaş yavaş almaya başlarsın
Evet ilk hamilelik kaç kilo alırım bilmyrm ama bulantılar yüzünden hiç şimdiye kdr istahim açılmadı hatta sadece yaşamak için yemek yiyorum sabah aç uyanıyorum ama normal bir insandan az yiyorum zaten dört kilo verdim 53e düştüm

Hangi sayfadan alıyorsun? Başka bir şey olsa para vermem o kadar ama artık ayaklarım sadece beni değil ikimizi taşıyacak. Biraz uzun yürüyeyim mahvoluyorum. ayak numaramda büyük bulamıyorum bir şey

Hangi sayfadan alıyorsun? Başka bir şey olsa para vermem o kadar ama artık ayaklarım sadece beni değil ikimizi taşıyacak. Biraz uzun yürüyeyim mahvoluyorum. ayak numaramda büyük bulamıyorum bir şey

morhipıdan aldığım oldu ama en son flo da buldum. benimde büyük 39.bazen 40 oluyor hamile iken. ayak başka veririm ben ya.

Merhabalar Mayis 2019 Anneleri,
Ben Busra, Istanbuldan. Yillar once ogluma hamileligim zamaninda 2011 subat anneleri basligi altinda paylasimlarda bulunurduk. Simdi yillaaar sonra ikincime hamileyim:) Soyle bi bakim dedim de ne kadar ozlemisim buralari. Ne cokta Mayis 2019 annemiz varmis MasaAllah. Bizimde 15 Mayis tahmini dogum gunumuz. 4 gun sonrada cinsiyetimiz belli olcak insaAllah. Heyecanla bekliyoruz.

Rabbim hepinize bebislerinize saglikli sekilde kavusmayi nasip etsin insAllah.

hoş geldin . ilk evladın cinsiyeti ne. inşallah sağlıkla tamamlanır hepimizin gebeliği. sağ salim.

inşallah gidip flo ya bak. çooook ççeşit var her bütçeye uygun. özellikle knetix son modelleri çok konforlu.
Gidip bakamam ama netten bakarım burda flo yok. Merkezde varsa belki ama olduğum yerde yok malesef

Haklısın canım,ama sabırlı ol,inş bebeğin çok uslu olur hiç yormaz seni:)

Benim 14haftalik oldu daha kilo almadım 53kiloym akşam karnım doyunca 54e yaklasiyor

Evdeki tartı fazla tartiyo,ama ben yine de onunla ölçüm yapıyorum,55 ile başladım 57 oldum. 2 kiloya yakın fazla ölçuyo o olcuye göre kilomu söylüyorum,zaten önemli olan kaç kg aldığımız,6 kilo daha alsam en fazla yeter, yani inşallah:)

Hosbuldum. 7 yasinda bir oglum var. 28 yasindayim. Erken anne olanlardanim. :) Amin amiin.
sağlıkla inşallah , biz diyoruz mayıs ayı erkek anneleri
çoğu bebeişimiz erkek. bana 12 haftalık iken erkek dedi. 13 haftalık iken kız dedi. bakalım bu hafta gideceğim ne diyecek .

Maşallah canım öyle eşin kıymetini bil

Bende hamilelik döneminde çok anladım bunu, Allah yetiştiren anneden razı olsun, yani kayinvalidemden:) kayınpeder de çok düşer kaynanamın üstüne çok iyi insanlardir. Erkekler babalarından ne görürse kendileride onu yapıyor sanırım.ins bizde ogluslarimizi iyi yetistiririz, birde insan zamanla tanıyıp rayına oturuyo,biz 5 yıldır hergun beraberiz o yüzden zamanla oturdu , sabretmek lazım canım, insanlar birbirinin halinden bazen anliyo bazen anlayamıyo sabır çözüyo zamanla.ins her gününüz birbirinizi daha da cok anlayarak güzel devam etsin canim

sağlıkla inşallah , biz diyoruz mayıs ayı erkek anneleri
çoğu bebeişimiz erkek. bana 12 haftalık iken erkek dedi. 13 haftalık iken kız dedi. bakalım bu hafta gideceğim ne diyecek .

:) Birde detaylida bambaşka çıkan oluyomus, yani kız senin detaylida erkek yada tam tersi olan . Bikac yerde denk geldim okudum çok sasirdim, bakalım senin bicirik ne olacak bu hafta:)

Ne güzel. Bir dua doğru diyorsun benim oğlum olsa kesinlikle eşine yardım etmesini isterim bugün okdr sürat yaptım ki:) en son evi sildi çamaşırlari topladı ütü yaptı ama istyrm ki kendi halimi görüyor ben demeden yapsın en azından brz yardım etmeli benim burda bir komşum bile yok çalışan bayan olunca sabah git akşam gel kimseyi gormuyorz ailede uzakta de kimden yardım isticem çok dertliyim içimi döktüm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…