Eşim evde olsa yapardı evde değil ki.pazar günü bile çalışıyorbugün pazar aldır eşine malzemeleri. valla naz yap eşin yapsın.
Sağol düşünmen yeter. Malzemesini alırsam yaparımkız yap yap ne var. inan o koku misler gibi geliyor. ben yapardum sana. .hazır tostalra güvenim sıfIR. margarin kullanıyorlar asla yemem. tereyağı olacak. normal ekmeğin arasına doldur dana sucuğu kaşar tereyağı bas Tost makinasına afiyetle ye. :)
Eşim evde olsa yapardı evde değil ki.pazar günü bile çalışıyor
Kızlar 4.ayimiza nerdeyse giriyoruz kilo alan yok mu ya
Ben 6 kilo verdim birini aldım sadece.Kızlar 4.ayimiza nerdeyse giriyoruz kilo alan yok mu ya
Serbest değilde mecbur çalışıyor.bir dünya borcumuz var.sebesest meslekmi. pazar çakışması zordur ya. Allâh yardımcınız olsun.
Yemeye yeni başladığım için ilk kilomu yakaladım.Ben 5 aydan sonra dehşet derecede alıyorum.Dikkat etmeye çalışıcam.Gerci bebelerim de 4 kilodan aşağı doğmuyor,aldığım kiloların hakkını veriyolarKızlar 4.ayimiza nerdeyse giriyoruz kilo alan yok mu ya
Bence mantıklı bir karar. Emseyde de övülen doktorlar var ama orayı araştırmadım ben muayenesi pahalıydı diye. Adatıpta muayene 80 tl canım. Git görüş kendin karar ver odaları otel odası gibi büyük merak ettiysen refakatçi içinde koltuk var. Banyosu duşuda var aklıma gelenler bunlar şuan. Çok övmüş gibide olmayım ama ferah güzel biryer eşim çok sevdi orayı. Mobilyaları ekliyorum ama gardropu çekmeyi unutmuşum aynısı sadece tutma yerleri beyaz ve komple mdf olacak sökerken bozulmaz. Çok fazla model var ben sade sevdiğim için bunu beğendim. Büyüyen beşik istemedim onlarda çok değil 200 tl falan fazlaydı beğenirsen adres veririm. Bebek arabasının piyasa fiyatı 1800 tl idi toptan mağazanolduğu için 700 verdik aklında olsun oda. Mobilyalar doğum iznime çıkınca gelicek
bu algı yanlış evet. bana diyor çalışan kadınlar ne yapsın. hem ev yükü hem iş. dedim bende çalışayım o zaman. çovuaklra kim bakacak o zaman . çalışıyorum aklama kadar eve gelince iş yapmak istemiyorum sevmiyorum iş yapamayı diyor. ben bayılıyorum sana muhtaç olmaya. halbuki ev hepimizin sadece kadınınmı
Kızlar 4.ayimiza nerdeyse giriyoruz kilo alan yok mu ya
Ben hiç kilo vermedim zaten 49la başladım belki yarım kilo filan vermişimdir ama şu an hala 49um. Kızımda 47ile hamile kalmıştım bu haftalarda 43e düşmüştüm 57 ile doğum yapmıştım. İlk hamileliğime göre şuan iyi haldeyim yani. 61-62 ile doğum yaparım gibi geliyor ama 5. Ayda almaya başlanıyor geneldeKızlar 4.ayimiza nerdeyse giriyoruz kilo alan yok mu ya
Ben hiç kilo vermedim zaten 49la başladım belki yarım kilo filan vermişimdir ama şu an hala 49um. Kızımda 47ile hamile kalmıştım bu haftalarda 43e düşmüştüm 57 ile doğum yapmıştım. İlk hamileliğime göre şuan iyi haldeyim yani. 61-62 ile doğum yaparım gibi geliyor ama 5. Ayda almaya başlanıyor genelde
Bak canım bende çalışıyorum ,ama 4 aydır doğru dürüst iş yapmadım, neredeyse hep eşim yapiyo tamam benim gibi yapamiyo ama, bulaşıkları koyması boşaltması, market alışverişi ve yerleştirmesi,çamaşır asma toplama katlama ,ev süpürme ve silme haftada bir yapiyo. Bende arada haftada bir mutfak tezgahini falan deterjanlar detaylı siliyorum, lavaboları yıkıyorum, duşun içini de duşa girince cifleyip kendimi de yıkayıp çıkıyorum. Yani onlarida yapmasam yapma otur diyo da hareket etmek için yapıyorum. Sende de iki çocuk var ve hamilesin, çalışıyorum olabilir işlerin bir kısmını kendi omzuna alsa yeter sana zaten. Çalışma saatlerim esnek,hafta sonu tatil , hafta içi üç gün öğleden sonra evdeyim ona rağmen kaçırdığını programların tekrarını izleyerek vakit geçiriyorum. Eşine bunları anlat, iki çocukla bütün iş güç yemeği hamile hamile yapmak kolay değil. Bu arada yemek hiç yapmıyorum iki üç günde bir annemden alıyorum yetiyor artıyor bile. Hamile olmasan zaten herşeyi yaparsın , ama hamile olunca zor. Birde genelde erkekler hep bizden daha zor durumda olanları bize örnek gösterir, başkaları zorluk çekiyor diye biz demi zorluk cekelim dimi ama:) yalnız yatmaya fena alıştım Allah sonumu hayretsin. Sürekli yorgunum hareket olsun diye mutfağı topladım az önce, şuan sanki ağır yük taşımış gibi vücudum halsizlesti.
Aynen. Benim vücudum kilo almaya yatkın değildir ona rağmen 14 kilo aldım. Vücudu kiloya müsait olanların dikkat etmesi lazım çünkü doğumdan sonra da hemen verilmiyor emzirince çok karnı acıkıyor insanın sürekli yemek istiyor, ilk 6 ay kilo vermek zor benceAy o zaman suandan sonra çok dikkat etmek lazim
Kızlar benim ayaklarımın altı hamilelikten öncede ağrıyordu şimdide ağrıyor ucuz spor ayakkabıdan dolayı.
İnternetten ayakkabı alan var mı?
Uygun ve konforlu spor ayakkabı tarzı.
Aynen. Benim vücudum kilo almaya yatkın değildir ona rağmen 14 kilo aldım. Vücudu kiloya müsait olanların dikkat etmesi lazım çünkü doğumdan sonra da hemen verilmiyor emzirince çok karnı acıkıyor insanın sürekli yemek istiyor, ilk 6 ay kilo vermek zor bence
Benim 14haftalik oldu daha kilo almadım 53kiloym akşam karnım doyunca 54e yaklasiyorCanım 4 ay bitti ,5. Aya girdim ben.16.hafta geride kaldı:) iki kilo aldım ,yeme düzenim normal , hamur işi tatlı yemiyorum ekmek günde bir dilim falan. Ama alıyorum yinede yürüyüşe baslicam, sen aldinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?