Sağol düşünmen yeter. Malzemesini alırsam yaparım

Kızlar 4.ayimiza nerdeyse giriyoruz kilo alan yok mu ya
Yemeye yeni başladığım için ilk kilomu yakaladım.Ben 5 aydan sonra dehşet derecede alıyorum.Dikkat etmeye çalışıcam.Gerci bebelerim de 4 kilodan aşağı doğmuyor,aldığım kiloların hakkını veriyolar

Kızlar benim ayaklarımın altı hamilelikten öncede ağrıyordu şimdide ağrıyor ucuz spor ayakkabıdan dolayı.
İnternetten ayakkabı alan var mı?
Uygun ve konforlu spor ayakkabı tarzı.

Evet bu aydan sonra herkes kilo alır büyük ihtimal artık verme işi biter bazısı az bazısı çok alır o ayrı ama ben kontrollü almak istyrm bir diyetisyen e gidenler zaman geçince on kilodan fazla almadan inşallah:) ama kilolar bebeğe gitsin

Emseye gitmiştim ben,mesai dışında acilden hangi doktor varsa o giriyo,fiyatı yüksek,arkadaşım orda doğum yaptı, çok ta tavsiye etmedi,ama doktorundan çok memnundu, canan hamimdi.
Mobilyalar güzel çekmeceli,sifonyer de varmı , bende beyaz düz istiyorum aslında ,sadece gardrop sifonyer alicaktim. Birde parkyatak almayı planlıyorum.2 yaşından sonra yatak almak mantıklı geldi istediğim yataklar büyükler için 2 yaş ve üstü için, o yüzden aceleye gerek yok diye düşündüm.burda da park yatak çok kullanışlı falan diye okudum,arkadaslarimda çok memnundu bı bakicam. Mağazanın adresi adını söyleyebilirsin. Genelde MDF değil suntalem yapiyolar MDF çok iyiymiş fiyatı, inş güzel günlerde kullansın bebiş:)

Bak canım bende çalışıyorum ,ama 4 aydır doğru dürüst iş yapmadım, neredeyse hep eşim yapiyo tamam benim gibi yapamiyo ama, bulaşıkları koyması boşaltması, market alışverişi ve yerleştirmesi,çamaşır asma toplama katlama ,ev süpürme ve silme haftada bir yapiyo. Bende arada haftada bir mutfak tezgahini falan deterjanlar detaylı siliyorum, lavaboları yıkıyorum, duşun içini de duşa girince cifleyip kendimi de yıkayıp çıkıyorum. Yani onlarida yapmasam yapma otur diyo da hareket etmek için yapıyorum. Sende de iki çocuk var ve hamilesin, çalışıyorum olabilir işlerin bir kısmını kendi omzuna alsa yeter sana zaten. Çalışma saatlerim esnek,hafta sonu tatil , hafta içi üç gün öğleden sonra evdeyim ona rağmen kaçırdığını programların tekrarını izleyerek vakit geçiriyorum. Eşine bunları anlat, iki çocukla bütün iş güç yemeği hamile hamile yapmak kolay değil. Bu arada yemek hiç yapmıyorum iki üç günde bir annemden alıyorum yetiyor artıyor bile. Hamile olmasan zaten herşeyi yaparsın , ama hamile olunca zor. Birde genelde erkekler hep bizden daha zor durumda olanları bize örnek gösterir, başkaları zorluk çekiyor diye biz demi zorluk cekelim dimi ama:) yalnız yatmaya fena alıştım Allah sonumu hayretsin. Sürekli yorgunum hareket olsun diye mutfağı topladım az önce, şuan sanki ağır yük taşımış gibi vücudum halsizlesti.

Kızlar 4.ayimiza nerdeyse giriyoruz kilo alan yok mu ya
Ben hiç kilo vermedim zaten 49la başladım belki yarım kilo filan vermişimdir ama şu an hala 49um. Kızımda 47ile hamile kalmıştım bu haftalarda 43e düşmüştüm 57 ile doğum yapmıştım. İlk hamileliğime göre şuan iyi haldeyim yani. 61-62 ile doğum yaparım gibi geliyor ama 5. Ayda almaya başlanıyor genelde

Ay o zaman suandan sonra çok dikkat etmek lazim

ben kalkan dehşet baş dönmesi var. çorba yapıyorum . sürekli çorba salata. çocukalr zaten bende. eskisi gibi değil Allaha Şükür halden anlıyor. Yoksa birini tutalım dedim kimi bulacaksın evine alacağın. birde türk milleti bu düşüncede , kadın kendine yetmeli , halbuki evlatlar bizim . sadece kadının değil.

Ay o zaman suandan sonra çok dikkat etmek lazim
Aynen. Benim vücudum kilo almaya yatkın değildir ona rağmen 14 kilo aldım. Vücudu kiloya müsait olanların dikkat etmesi lazım çünkü doğumdan sonra da hemen verilmiyor emzirince çok karnı acıkıyor insanın sürekli yemek istiyor, ilk 6 ay kilo vermek zor bence

Kızlar benim ayaklarımın altı hamilelikten öncede ağrıyordu şimdide ağrıyor ucuz spor ayakkabıdan dolayı.
İnternetten ayakkabı alan var mı?
Uygun ve konforlu spor ayakkabı tarzı.

canım benim ayakalrım sorunlu. skechers marka çok iyi ve konforlu. ben rebbok kullandım yıllarca ama en son aldığımda memnun kalmadım. hemen aşındı. şimdi kinetix aldım öyle rahatki , hemde 120 lira falandı. internetten takip edip indirimli alıyorum.

tatlım kişiden kişiye değişir kilo verme alma. eşimin ablası kilo almıyor hamşle iken. ama 2 yıl emzirirken inanılmaz kilo alıyor. ben 14 kilo alıyorum veriyorum emzirirken. .çok yemediğim için galiba. ablam 20 kg alıyor 3 kez öyle oldu ve verdi bebeği 3 aylık olmadan.

Canım 4 ay bitti ,5. Aya girdim ben.16.hafta geride kaldı:) iki kilo aldım ,yeme düzenim normal , hamur işi tatlı yemiyorum ekmek günde bir dilim falan. Ama alıyorum yinede yürüyüşe baslicam, sen aldinmi
Benim 14haftalik oldu daha kilo almadım 53kiloym akşam karnım doyunca 54e yaklasiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…