Tesekkür ederim kızlar yorumlariniz için bi saattir falan dinlendim geçti şükür.
Geri gelmezse gitmeyeceğim doktora inşallah gelmez

Attığın linkteki gibi her şekile giriyor kuzum dik olmuyor sadece ve çift yönlü o yüzden hoşumuza gitti

omurgadan verildi bana. hangisi şimdi şaşırdım. epiduralmi spinalmi oldum. ama sonrasında çok acı çektim, tam uyutma istiyorum bu defa. inşallah gerek kalmaz ama.
Aslında çekmemen gerekirdi belki senin anesteziye olan toleransından dolayıdır bilemedim doktorunla konuşmalısın bu durumu

Benim sınıftaki arkadaşlarım emseyde zamanında sordum başka hastaneye gitsen daha iyi olur dediler tavsiye etmediler pek o yüzden gitmedim. Adatıpıda yine sınıftan arkadaşlarım önerdi öyle gittim. Şifonyeride düz beyaz kuzum eklemeyi unutmuşum. Senin araştırdığın gemili falan modellerde var ben sade seviyorum hem büyüyen beşik almadım cm olarak kısaymış önermediler 3 4 yaşına kadar bunda yatar sonra baza alırım dedim. Dilersek beyazı boyatıp desende yapılıyormuş. Park yatak ben sevmiyorum teyzem halam kullanıyodu ama alçak olduğu için eğil kalk ne bilim. Özellikle mdf o fiyata çok iyi bulduk. Bu sene başında kendi yatak odamı 6 bine almıstım mdf diye.

Benim o kasılmalar hiç geçmiyor benim dinlenme şansım yoktu çok ilerledi sen sakın yorma kendini yat imkanın varsa ayakta kalma

Kızlar bu arada sanki bende hissetmeye başladım bebeğimin hareketlerini. Böyle sanki baloncuk patlaması veya karıncalanma hissi gibi. İnşallah kuzumun hareketleridir bunlar..
Bende hissediyorum genelde solda altta oluyor. Ama tek yerde olduğundan acaba bebek değil mi diyorum ortada sağda değil genelde solda sende de öyle mi? Bağırsak hareketlerinide hissediyorum o yukarda göbek deliği hizasında oluyo bilemedim

Bana oranın adresini yazarmisin canım.instagramda Kartal Pendik taraflarında takip ettiğim mağazalar belki onlardan biridir, belli olmaz:)

3-4 gündür baş ağrısı çekiyorum, 15. 16. haftada bu şekilde ağrı yaşayan oldu mu:/
Kullandığın ilaç var mı? Benimde çok ağrıdı ama benim progestandan dolayı. Eğer yoksa mutlaka tansiyon baktır kontrole git. Allah korusun baş ağrısı çoksa riskli çünkü

Bana oranın adresini yazarmisin canım.instagramda Kartal Pendik taraflarında takip ettiğim mağazalar belki onlardan biridir, belli olmaz:)
Özel mesaj atamıyorum bana özelden sen yaz canım instagram hesabını atarsanda olur ordan profillerini atarım sana

Neslihan alan diye bir doktor var o mesai dışı girmiyomus doğumlara,birde orda doç Dr var, onun videoları var doğal doğumu ve tensel teması anlattığı,bebek ilk yarım saat içinde annesinin gogusune verilmeli ve emmeli diyor doktor, çok hoşuma gitti.yeliz hanımın zaten doğuma mesai dışında olsa girdiğini söylemiştin.
Bişey diycem, öncesinde gittiğimiz doktora birdaha gelemeyecegimizi söylemeye gerek oluyormu,merak ettim.:)

Ben söyledim. Doktor araştırmak akla yatanı aramak her yönden sanırım yapılacak en mantıklı şey. Ve inan doktorun asıl tavrı gerçekten farklı bir durum olduğunda anlaşılıyormuş yaşadm gördüm.

arkadaşlar ben babynest siparişi verdim bi sayfadan şimdi lohusa pijama takımlarında bakıyorum varmı önerebileceğiniz bi site alan veya arastıran varmı

İnan ki bende hala bebek hareketimi bağırsak hareketimi anlayamadım ama bi kaç yerde hissediyorum. Bi kaç haftaya netleşir inşallah.. Bu arada bağırsak hareketleri her yerden hissedilir. Bunun baloncuk ve karıcalanma gibi olması bebek hareketi olabilir diye düşündürdü. İnşallah öyledir. Bu kadarını hissetmek bile çooook güzel

Kullandığın ilaç var mı? Benimde çok ağrıdı ama benim progestandan dolayı. Eğer yoksa mutlaka tansiyon baktır kontrole git. Allah korusun baş ağrısı çoksa riskli çünkü
kullandığım bi ilaç yok decavit ve b 12 dışında. tansiyonumu da kontrol ediyorum genelde düşük. eşim hekim, bu haftalarda vücutta kan artışından dolayı olabileceğini söyledi, inş yakın zamanda geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…