- 31 Ekim 2018
- 57
- 95
- 3
- 35
Canım bende de olmuştu bi kaç hafta önce araştırdım 3-4 ay ağrılarıymış. Aynen seninki gibi bıçak saplanır gibi oluyordu. Sonra geçti çok şükür. büyümekte olan rahmin çevresindeki bağlardan kaynaklanıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Tabi sen doktoruna sor ama önemli bir durum değil..
Haftasonu bende de vardı o sancı ama bugün daha iyiyim. Geçiyor gibi. Bebiş artık daha hızlı büyüyor ya yer açıyor kendine bence. Endişelenme canım. Tedbiri de elden bırakma tabi :) Doktor ne diyecek dönünce yazar mısın sana zahmet. Geçmiş olsun.
Attığın linkteki gibi her şekile giriyor kuzum dik olmuyor sadece ve çift yönlü o yüzden hoşumuza gittiCanım mobilyalarını çok beğendim. Çok kullanışlı. Sağlıklı günlerde büyüsün içinde inşallah..
Bebek arabası böyle dik olanlar kullanışlı değil diyorlar çocuk büyüyünce. Eltimde almıştı rahat olmadı doğumdan sonra değiştirdi. Bak buna benzer tercih edersen çok kullanışlı oluyor..
https://m.joker.com.tr/urun/bebe-confort-maia-travel-bebek-arabasi-black-crystal-15-82704
Aslında çekmemen gerekirdi belki senin anesteziye olan toleransından dolayıdır bilemedim doktorunla konuşmalısın bu durumuomurgadan verildi bana. hangisi şimdi şaşırdım. epiduralmi spinalmi oldum. ama sonrasında çok acı çektim, tam uyutma istiyorum bu defa. inşallah gerek kalmaz ama.
Benim sınıftaki arkadaşlarım emseyde zamanında sordum başka hastaneye gitsen daha iyi olur dediler tavsiye etmediler pek o yüzden gitmedim. Adatıpıda yine sınıftan arkadaşlarım önerdi öyle gittim. Şifonyeride düz beyaz kuzum eklemeyi unutmuşum. Senin araştırdığın gemili falan modellerde var ben sade seviyorum hem büyüyen beşik almadım cm olarak kısaymış önermediler 3 4 yaşına kadar bunda yatar sonra baza alırım dedim. Dilersek beyazı boyatıp desende yapılıyormuş. Park yatak ben sevmiyorum teyzem halam kullanıyodu ama alçak olduğu için eğil kalk ne bilim. Özellikle mdf o fiyata çok iyi bulduk. Bu sene başında kendi yatak odamı 6 bine almıstım mdf diye.Emseye gitmiştim ben,mesai dışında acilden hangi doktor varsa o giriyo,fiyatı yüksek,arkadaşım orda doğum yaptı, çok ta tavsiye etmedi,ama doktorundan çok memnundu, canan hamimdi.
Mobilyalar güzel çekmeceli,sifonyer de varmı , bende beyaz düz istiyorum aslında ,sadece gardrop sifonyer alicaktim. Birde parkyatak almayı planlıyorum.2 yaşından sonra yatak almak mantıklı geldi istediğim yataklar büyükler için 2 yaş ve üstü için, o yüzden aceleye gerek yok diye düşündüm.burda da park yatak çok kullanışlı falan diye okudum,arkadaslarimda çok memnundu bı bakicam. Mağazanın adresi adını söyleyebilirsin. Genelde MDF değil suntalem yapiyolar MDF çok iyiymiş fiyatı, inş güzel günlerde kullansın bebiş:)
Benim o kasılmalar hiç geçmiyor benim dinlenme şansım yoktu çok ilerledi sen sakın yorma kendini yat imkanın varsa ayakta kalmaMerhaba kızlar iyi kandiller.
Bugün annemle gidecektim ama gidemedim geceden beri sağ kasığımda ağrı var sürekli bıçak saplanır gibi sabit bir yer acıyor. Öğleden sonra doktoruma gideceğim,neden olabilir bilen var mı?(
Bende hissediyorum genelde solda altta oluyor. Ama tek yerde olduğundan acaba bebek değil mi diyorum ortada sağda değil genelde solda sende de öyle mi? Bağırsak hareketlerinide hissediyorum o yukarda göbek deliği hizasında oluyo bilemedimKızlar bu arada sanki bende hissetmeye başladım bebeğimin hareketlerini. Böyle sanki baloncuk patlaması veya karıncalanma hissi gibi. İnşallah kuzumun hareketleridir bunlar..
Bana oranın adresini yazarmisin canım.instagramda Kartal Pendik taraflarında takip ettiğim mağazalar belki onlardan biridir, belli olmaz:)Benim sınıftaki arkadaşlarım emseyde zamanında sordum başka hastaneye gitsen daha iyi olur dediler tavsiye etmediler pek o yüzden gitmedim. Adatıpıda yine sınıftan arkadaşlarım önerdi öyle gittim. Şifonyeride düz beyaz kuzum eklemeyi unutmuşum. Senin araştırdığın gemili falan modellerde var ben sade seviyorum hem büyüyen beşik almadım cm olarak kısaymış önermediler 3 4 yaşına kadar bunda yatar sonra baza alırım dedim. Dilersek beyazı boyatıp desende yapılıyormuş. Park yatak ben sevmiyorum teyzem halam kullanıyodu ama alçak olduğu için eğil kalk ne bilim. Özellikle mdf o fiyata çok iyi bulduk. Bu sene başında kendi yatak odamı 6 bine almıstım mdf diye.
Kullandığın ilaç var mı? Benimde çok ağrıdı ama benim progestandan dolayı. Eğer yoksa mutlaka tansiyon baktır kontrole git. Allah korusun baş ağrısı çoksa riskli çünkü3-4 gündür baş ağrısı çekiyorum, 15. 16. haftada bu şekilde ağrı yaşayan oldu mu:/
Özel mesaj atamıyorum bana özelden sen yaz canım instagram hesabını atarsanda olur ordan profillerini atarım sanaBana oranın adresini yazarmisin canım.instagramda Kartal Pendik taraflarında takip ettiğim mağazalar belki onlardan biridir, belli olmaz:)
Benim sınıftaki arkadaşlarım emseyde zamanında sordum başka hastaneye gitsen daha iyi olur dediler tavsiye etmediler pek o yüzden gitmedim. Adatıpıda yine sınıftan arkadaşlarım önerdi öyle gittim. Şifonyeride düz beyaz kuzum eklemeyi unutmuşum. Senin araştırdığın gemili falan modellerde var ben sade seviyorum hem büyüyen beşik almadım cm olarak kısaymış önermediler 3 4 yaşına kadar bunda yatar sonra baza alırım dedim. Dilersek beyazı boyatıp desende yapılıyormuş. Park yatak ben sevmiyorum teyzem halam kullanıyodu ama alçak olduğu için eğil kalk ne bilim. Özellikle mdf o fiyata çok iyi bulduk. Bu sene başında kendi yatak odamı 6 bine almıstım mdf diye.
Ben söyledim. Doktor araştırmak akla yatanı aramak her yönden sanırım yapılacak en mantıklı şey. Ve inan doktorun asıl tavrı gerçekten farklı bir durum olduğunda anlaşılıyormuş yaşadm gördüm.Neslihan alan diye bir doktor var o mesai dışı girmiyomus doğumlara,birde orda doç Dr var, onun videoları var doğal doğumu ve tensel teması anlattığı,bebek ilk yarım saat içinde annesinin gogusune verilmeli ve emmeli diyor doktor, çok hoşuma gitti.yeliz hanımın zaten doğuma mesai dışında olsa girdiğini söylemiştin.
Bişey diycem, öncesinde gittiğimiz doktora birdaha gelemeyecegimizi söylemeye gerek oluyormu,merak ettim.:)
arkadaşlar ben babynest siparişi verdim bi sayfadan şimdi lohusa pijama takımlarında bakıyorum varmı önerebileceğiniz bi site alan veya arastıran varmı
bebek yuvası ilk zamanalar içinde yatıyo bebek heryere götürebiliyosun cok kullanışlı bişey kızımdada kullanmıstım. mavili yaptırdım şimdiBabynest ne oluyo
İnan ki bende hala bebek hareketimi bağırsak hareketimi anlayamadım ama bi kaç yerde hissediyorum. Bi kaç haftaya netleşir inşallah.. Bu arada bağırsak hareketleri her yerden hissedilir. Bunun baloncuk ve karıcalanma gibi olması bebek hareketi olabilir diye düşündürdü. İnşallah öyledir. Bu kadarını hissetmek bile çooook güzelBende hissediyorum genelde solda altta oluyor. Ama tek yerde olduğundan acaba bebek değil mi diyorum ortada sağda değil genelde solda sende de öyle mi? Bağırsak hareketlerinide hissediyorum o yukarda göbek deliği hizasında oluyo bilemedim
kullandığım bi ilaç yok decavit ve b 12 dışında. tansiyonumu da kontrol ediyorum genelde düşük. eşim hekim, bu haftalarda vücutta kan artışından dolayı olabileceğini söyledi, inş yakın zamanda geçerKullandığın ilaç var mı? Benimde çok ağrıdı ama benim progestandan dolayı. Eğer yoksa mutlaka tansiyon baktır kontrole git. Allah korusun baş ağrısı çoksa riskli çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?