İnan hep dua ediyorum
Tabi ki veren de Allah
En iyisini yine Allah bilir ama işte böyle evham da gitmiyor içimden

Hareketlerini biraz biraz hissediyorum ama hala sanki tam emin olamıyorum
İlk hamileligim olduğu için galiba.

120 ile sezeryan mı? Kilolu olanlara normal yaptırmıyorlar mı? Doğuma gidince kaç kiloydunuz? Sadece 6 ay neden ? Hemen hamile kaldığından mı? Sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşaallah

Günaydın hayırlı kandiller. Allah hepimizin evlatlarını korusun sağ salim kucağımıza alalım inşaallah. Birbirimize dua edelim bugün.

Ya biraz garip gelebilir ama normal doğumu o kadar çok merak ediyorum ki. Nerdeyse hevesleniyorum diyim. Tabi korku ve endişelerim de çok. Felaket senaryolarını dinleyerek filmlerde izleyerek konuyla ilgili hep kaygı yükleniyo bize. Allahım hayırlısı neyse onu nasip etsin heoimize. Nasıl daha sağlıklı olacaksak. Ama böyle cesaretlendirici pozitif mesajları duymak da iyi geliyo . Sağolasın canım

Herkese hayırlı haftalar hayırlı kandiller. Rabbim bu günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul buyursun yavrularımızı, bizi ve sevdiklerimizi korusun inşallah. Bizi sağlıcakla vaktiyle sağ salim kavuştursun inşallah. Onları bize hayırlı etsin. Aminnn

Canım annelik hamilelik eşittir endişe demek. Doğuncada böyle oluyo nefes alıyomu diye nefesini dinliyorsun uykuda.
Ama zamanla hormonların düzene girince bu düşünceler azalıyor..
Tek yapmamız gereken tevekkül etmek..
Rabbim hepimize sağlıklı günler nasip etsin inşallah

Canım benimde pozitif doğum hikayem var. Çok kolay ve güzel bi doğum yaşadım. Ve gerçekten çok güzel bi duygu..
Öncesinde çok egzersiz yaptım. Ve nefes teknikleri normal doğumda çok önemli.
Gülü kokla mumu üfle..
Sonra pıt diye doğuyor:))

günaydın hanımlar 12. haftada geçen ağzımdaki metalik tat 14.haftayla geri geldi ya ufffffffffffffffffffffffffffffff

Merhaba kızlar iyi kandiller.
Bugün annemle gidecektim ama gidemedim geceden beri sağ kasığımda ağrı var sürekli bıçak saplanır gibi sabit bir yer acıyor. Öğleden sonra doktoruma gideceğim,neden olabilir bilen var mı? (

120 ile sezeryan mı? Kilolu olanlara normal yaptırmıyorlar mı? Doğuma gidince kaç kiloydunuz? Sadece 6 ay neden ? Hemen hamile kaldığından mı? Sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşaallah
Evet lakin şöyle bir durum var benim su sızıntım vardi çocuğun suyu sızıyordu ve 120 ile sezaryen oldum ( ki cok işime geldi açıkçası) boyum 170 benim kilolu olan yada zayif olan diye bi ayrım yapmıyorlar diye biliyorum doguma girerken 120 kilo idim gayet rahat bir doğum oldu . 6 ay sonra sütüm kesildi emziremedim :) ben 2017 Mart ayında kızımı dogurdum 2018 Ağustosta hamile kalmışım yani kızım 17 aylıkken
Iki gebelik arasinda az vakit oldugu icin ki en az 3 sene diyorlar sezaryende SSVD teklif bile etme dedi doktorum öyle işte amma uzun yazdım
Rabbim Sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin:)

Mesaj attım bakabilir misiniz

Canım ben de aynıyım. Bazen yürürken sancı giriyo kasığıma hemen acaba içerde iyi değil mi diye gekiyor aklıma. Gitmeyeli 3. Haftam olack. Daha bir hafta daha bekleyeyip öyle gidicem 1 ayı tamamlayıp. Rabbim metanet versin.

Ya nefes ve gevşemenin çok önemli olduğunu okuyorum hep. canım ne güzel yöntemmiş gülü kokla mumu üfle ben bunu unutmamBildiğin başka ip uçları varsa paylaşır mısın

günaydın hanımlar 12. haftada geçen ağzımdaki metalik tat 14.haftayla geri geldi ya ufffffffffffffffffffffffffffffff

Aynen benim de bulantım geri geldi. Allahtan çok değil..

Canım bende de olmuştu bi kaç hafta önce araştırdım 3-4 ay ağrılarıymış. Aynen seninki gibi bıçak saplanır gibi oluyordu. Sonra geçti çok şükür. büyümekte olan rahmin çevresindeki bağlardan kaynaklanıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Tabi sen doktoruna sor ama önemli bir durum değil..

Haftasonu bende de vardı o sancı ama bugün daha iyiyim. Geçiyor gibi. Bebiş artık daha hızlı büyüyor ya yer açıyor kendine bence. Endişelenme canım. Tedbiri de elden bırakma tabi :) Doktor ne diyecek dönünce yazar mısın sana zahmet. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…