- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
canım bende hissediyorum aynı duyguları suan bile ilk hamileliğimdede böyleydim zehir ettim kendime malesef bunda da aynıyım dua edince ferahliyor içim sadece. dua dua.. başka çaremiz yok Rabiime sığınıcaz. rabbim korusun evlatlarımızı. senin haftan önde hareketlerini de hissediyosundur
120 ile sezeryan mı? Kilolu olanlara normal yaptırmıyorlar mı? Doğuma gidince kaç kiloydunuz? Sadece 6 ay neden ? Hemen hamile kaldığından mı? Sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşaallahAman kızlar dert ettiğiniz seye bak ben ilk dogumuma 2017 de 120 kilo ile girdimSezaryen oldum
70 e kadar düştüm 1 senede ama bi çay kullandım sadece 6 ay emzirebildim
Şimdi yine hamileyim 14 haftalık 76 kiloyum dert ettikce kalır kilolar etmezseniz gider :) Evlatlarimiz sağlıklı olsun gerisi boş
arkadaşlar normal doğumdan korkmayın. ben en son yapacak insansın büyük ihtimal ben bile yaptiysam gerçekten herkes yapabilir en azindan bi deneyin. sağlık sorunu olur o ayrı bi durum ama herşey seyrinde ilerlerken kesinlikle kaçmayin.bide doktorlar ugrastiracak bi gebeyse hiç kendini yormadan direkt catin dar diyor. bun s da artık inanmamaya başladım. kendinizi nasil telkin ederseniz doğum o yönde ilerliyor.ilk bebeğim sürprizdi anneliğe hazır hissetmezdim kendimi ama o an doğar doğmaz kucagima verdi doktor kordonu bile duruyordu inanılmaz bi duygu anlatılamaz o an dedim bu benim bebeğim herşey onun için değer. nolur kacmayin kadınlara verilmesi bi nimet bu
Canım annelik hamilelik eşittir endişe demek. Doğuncada böyle oluyo nefes alıyomu diye nefesini dinliyorsun uykuda.Hayırlı kandiller hanımlar
Herkesin gönlünden geçen duaları kabul olsun inşallah
Merak ettim kızlar benim gibi olan var mı aranızda
Son iki haftadır hep bir endişe var içimde
Acaba bebeğim yaşıyor mu diye düşünüyorum sürekli
Geçen hafta kontrolum vardı
Doktora ilk sorduğum soru yaşıyor mu oldu
Biraz karnım kasılsa, belim agrısa ya da farklı bir şey hissetsem hemen bebeğime bir şey mi oldu diye düşünüyorum
Canım benimde pozitif doğum hikayem var. Çok kolay ve güzel bi doğum yaşadım. Ve gerçekten çok güzel bi duygu..Ya biraz garip gelebilir ama normal doğumu o kadar çok merak ediyorum ki. Nerdeyse hevesleniyorum diyim. Tabi korku ve endişelerim de çok. Felaket senaryolarını dinleyerek filmlerde izleyerek konuyla ilgili hep kaygı yükleniyo bize. Allahım hayırlısı neyse onu nasip etsin heoimize. Nasıl daha sağlıklı olacaksak. Ama böyle cesaretlendirici pozitif mesajları duymak da iyi geliyo . Sağolasın canım
bol sıvı kısmını uygulayabılirım ama uyku olayına emın degılım canım :)) bebıs bırakır mı kı :)
iyiyim canım çok fazla giremiyorum sadece. nasılsın ?Kız sen nerelerdesin hiç sesin çıkmıyor iyi misin?
Evet lakin şöyle bir durum var benim su sızıntım vardi çocuğun suyu sızıyordu ve 120 ile sezaryen oldum ( ki cok işime geldi açıkçası) boyum 170 benim kilolu olan yada zayif olan diye bi ayrım yapmıyorlar diye biliyorum doguma girerken 120 kilo idim gayet rahat bir doğum oldu . 6 ay sonra sütüm kesildi emziremedim :) ben 2017 Mart ayında kızımı dogurdum 2018 Ağustosta hamile kalmışım yani kızım 17 aylıkken120 ile sezeryan mı? Kilolu olanlara normal yaptırmıyorlar mı? Doğuma gidince kaç kiloydunuz? Sadece 6 ay neden ? Hemen hamile kaldığından mı? Sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşaallah
Mesaj attım bakabilir misinizEvet lakin şöyle bir durum var benim su sızıntım vardi çocuğun suyu sızıyordu ve 120 ile sezaryen oldum ( ki cok işime geldi açıkçası) boyum 170 benim kilolu olan yada zayif olan diye bi ayrım yapmıyorlar diye biliyorum doguma girerken 120 kilo idim gayet rahat bir doğum oldu . 6 ay sonra sütüm kesildi emziremedim :) ben 2017 Mart ayında kızımı dogurdum 2018 Ağustosta hamile kalmışım yani kızım 17 aylıkken
Iki gebelik arasinda az vakit oldugu icin ki en az 3 sene diyorlar sezaryende SSVD teklif bile etme dedi doktorum öyle işte amma uzun yazdım
Rabbim Sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin:)
Hayırlı kandiller hanımlar
Herkesin gönlünden geçen duaları kabul olsun inşallah
Merak ettim kızlar benim gibi olan var mı aranızda
Son iki haftadır hep bir endişe var içimde
Acaba bebeğim yaşıyor mu diye düşünüyorum sürekli
Geçen hafta kontrolum vardı
Doktora ilk sorduğum soru yaşıyor mu oldu
Biraz karnım kasılsa, belim agrısa ya da farklı bir şey hissetsem hemen bebeğime bir şey mi oldu diye düşünüyorum
Canım benimde pozitif doğum hikayem var. Çok kolay ve güzel bi doğum yaşadım. Ve gerçekten çok güzel bi duygu..
Öncesinde çok egzersiz yaptım. Ve nefes teknikleri normal doğumda çok önemli.
Gülü kokla mumu üfle..
Sonra pıt diye doğuyor:))
günaydın hanımlar 12. haftada geçen ağzımdaki metalik tat 14.haftayla geri geldi ya ufffffffffffffffffffffffffffffff
Merhaba kızlar iyi kandiller.
Bugün annemle gidecektim ama gidemedim geceden beri sağ kasığımda ağrı var sürekli bıçak saplanır gibi sabit bir yer acıyor. Öğleden sonra doktoruma gideceğim,neden olabilir bilen var mı?(
Haftasonu bende de vardı o sancı ama bugün daha iyiyim. Geçiyor gibi. Bebiş artık daha hızlı büyüyor ya yer açıyor kendine bence. Endişelenme canım. Tedbiri de elden bırakma tabi :) Doktor ne diyecek dönünce yazar mısın sana zahmet. Geçmiş olsun.Merhaba kızlar iyi kandiller.
Bugün annemle gidecektim ama gidemedim geceden beri sağ kasığımda ağrı var sürekli bıçak saplanır gibi sabit bir yer acıyor. Öğleden sonra doktoruma gideceğim,neden olabilir bilen var mı?(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?