Biz kadınlar ne kadar şanslıyız ya. Anne olmak bize özgü. Önce karnımızda sonra kucağımızda daha sonrada ömür boyu kalbimizde büyüyen evlatlarımız olacak.
Doğumda çekeceğimiz bir sancı bile günahlarımıza kefaret olacak. Uykusuz kaldığımız hergün bize sevap olacak.
Bu mübarek gün hürmetine Allah evlatlarımızı korusun inşaallah sağ salim kucağımıza alalım. Allah İsteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah . Rabbim anneliği isteyen herkese tattırsın inşaallah.

Mübarek gün ya iyice duygusallaştım.
Tvde bir program var günah işleyen kendi annesi yada teyzesine eğer ki yoksada her hangi bir yaşlı kadının elini öpsün dua alsın diyor. Allah her şeyi ne güzel yaratmış ama biz insanlar şükretmeyi bilmiyoruz unutuyoruz. O kadar kötü niyetli insanla karşılaştım ki şimdiye kadar..
Allah korkum var deyip can yakanlar...
Ay ay baya duygusalım dokunsalar ağlayacağım. Kendimi çok yalnız hissediyorum

kulak ameliyatı olanların normal doğumda ıkınma sorun yaşadıklarını duydum ama lazeri duymadım...

Bir docentin videosunu izledim o söylüyordu, aranızda lazer yaptıran varsa doktoruna danışsin, ikinma göz basıncını artırıyomus,bazı lazerli hastalarda gözde kusurlara neden olabiliyomus, aklınızda bulunsun kızlar,çevrenizde falan varsa bilgilendirin.:)

Yalnız hissetme canım en büyük arkadaşın içinde seninle,onunla konuş mesela,ağlamak istiyosan ağla anlat rahatla canım, dönem dönem oluyor hepimize, Allah içindeki tüm sıkıntıları alsın insallah

Allah razı olsun hepimizin sıkıntıları bitsin inşaallah. Bebeğimlede konuşuyorum elim karnımda dua ediyorum sürekli. Ama bazen gerçekten kendimi kötü hissediyorum kimseyle de konuşamıyorum çünkü konuşacak kimse yok. En son birine bir şey dedim o kadar büyüdü ki pire deve oldu. Allah kimseyi yalnız bırakmasın inşaallah

Agir kaldiriyo musinuz kizlar.biraz once gezmeden geliyoduk kizim uyudu kucagimda eve ciktim 2. Kata 12 kilo kizimda.ama o kadar kotu oldumki nefesim daraldi resmen karnima bi agirlik coktu gibi oldu.kotu etkilendim.bebege bisey olmaz demi

Ailen yokmu canım. Bir samimi arkadaşın yada. Eşine anlat herşeyi, en yakın arkadaşım esimdir,herşeyi onla paylaşırım,zaten başkasına gerek kalmıyor,kendini yalnız hissetme, tadını çıkar bebeğin, Yaşadığın hayatin. Senin yerinde olmak isteyen binlerce kadın var emin ol,hatta daha çok

Agir kaldiriyo musinuz kizlar.biraz once gezmeden geliyoduk kizim uyudu kucagimda eve ciktim 2. Kata 12 kilo kizimda.ama o kadar kotu oldumki nefesim daraldi resmen karnima bi agirlik coktu gibi oldu.kotu etkilendim.bebege bisey olmaz demi
Kızınız kaç yaşında? Benim eltide hamileliğinin başından beri 2 yaşındaki kızını sürekli kucaklıyor kaç kere karnındakine yazık dedim. Ama buda küçük dedi. Bile isteye yaptılar ikisinede yazık. Sizde dikkat edin direk yerden kaldırınca ağırlık etkilerde biri kucağınıza verse o kadar zorlamaz. Tabi mecburiyetten yapmışsınız ama dikkat edin

Sen yine de dikkat et canım,bişey olmaz iyiyi cagir

Ailem var çok şükür ama hepsi uzak ailemde arkadaşlarımda kardeşlerimde. Eşime anlatıyorum ama erkekler bizi nr kadar anlayabilir ki?
Sağolsun elinden geldiğince destek oluyor ama ne bilim ya. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Bizde çok bekledik bebeğimizi.
Bu yüzden daha tedirgin oluyorum sıkıntı yaşadıkça yalnız hissediyorum. Yoksa 4 yıl olacak buraya geleli. Kimin ne mal olduğunu anladım ama bazen gerçekten çok üzülüyorum kimseye bir zararım yokken niye böyle bir muamele görüyorum.
Hastane kapılarında ağladığımızı günlerce kimseyle konuşmadığımızı hepsi gördü.
Eşimin ailesinde bir tek görümcem(5 aylık bebeği olmasına rağmen) o gel ben sana bakarım dedi. Geride en az 20 kişi var biri demedi böyle bir şey ve birgün olsun kapımızı çalmıyorlar. Bazen diyorum Allah ım ben ne yaptım bunlarada bana böyle davranıyorlar. Off off Allah bu mübarek gün hürmetine merhamet versin hepsine

2 yasinda bnm kizimda en son 11 kiloydu son zamanlarda kilo aldi 12 olmustur.esim esya tasidi bn kizi aldim bileydim yapar miydim esimde kizdi bi daha kucagina alam diye.merdiven cikinca daha kotu oldu sanirim

2 yasinda bnm kizimda en son 11 kiloydu son zamanlarda kilo aldi 12 olmustur.esim esya tasidi bn kizi aldim bileydim yapar miydim esimde kizdi bi daha kucagina alam diye.merdiven cikinca daha kotu oldu sanirim
Hım bir şey olmaz oda sürekli taşıyor. Kasıkların ağrırsa uzan geçer. Kötü düşünme Allah yardımcın olsun. Bilerek yapmamışsın ya oda evladın işte. Birşeycik olmaz inşaallah

Hım bir şey olmaz oda sürekli taşıyor. Kasıkların ağrırsa uzan geçer. Kötü düşünme Allah yardımcın olsun. Bilerek yapmamışsın ya oda evladın işte. Birşeycik olmaz inşaallah
Mecbur kaliyorum ya degilse karnimdakini de dusunmek zorundayim kucaklamazsam yere yatip agliyo banada cok duskun.kasik agrisi yoksa nefesim daraldi karnimin icine birisi bastiriyo gibi hissediyorum

Mecbur kaliyorum ya degilse karnimdakini de dusunmek zorundayim kucaklamazsam yere yatip agliyo banada cok duskun.kasik agrisi yoksa nefesim daraldi karnimin icine birisi bastiriyo gibi hissediyorum
E tabi onunda size ihtiyacı var. Merdivenden çıkınca öyle olmuştur. Şöyle düşünün bazı kadınlar çok zor işlerde çalışıyor birşey olmuyor. Sizde evladınızo düşünmek zorundasınız korkmayın. Dinlenince geçer. İlk zamanlar düşük olmasın diye doktorlar ağır kaldırma diyorlar. Yoksa biz ev kadınları neler kaldırıyoruz neler. Demi ama ?

Canım bişey olmaz ama sen yine de dikkatli ol, benim kızım 17 kilo tabiki taşımıyorum ama öyle bir durumda eşim ikinciye iniyor aşağıya eşyaları almaya, insan kıyamıyor bişey olmaz diyor ama karın ağrısı olunca korkuyor. Dikkat et

Banada zaman çok hızlı geçiyor gibi geliyor,sanki hızlandırılmış gebelik yaşıyor gibiyim,bitsin istemiyorum:)
Bebek doğunca daha çok özleniyor hamilelik günleri, o yüzden tadını çıkarmak lazım hakkaten. Günler çok çabuk geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…