tatlım ben sakız ile atıyorum o tadı. ve mide bulantısı gidiyor. bana çok fayda etti... kişiye göre değişir , benki yıllardır sakız çiğnemem.Sakız Daha cok bulantı yapmıyormu cnm
Yaa hamilelegin en güzel yanlarindan birisi istediğini istedigim zaman yemek bence ben oyle düşünüyorum salanlar dogumdan sonra yemeye devam edenler haklisim hamileliginizin tadini çıkarın:))doğru diyorsun . ama bizim toplumda tatlı süt yapar algısı var. ye ye süt olsun diye sonra vermek içi uğraş. halbuki bol yeşillik çorba hurma ballı su zencefil çayı elma sirkesi. bunlar doping. sağlıklı süt yapıyor. heö yağlar gidiyor hem annenin bağışıklığı güçleniyor. inşallah sağ salim kucağımıza alırız. kemsimizİ Salmadan
Yaa hamilelegin en güzel yanlarindan birisi istediğini istedigim zaman yemek bence ben oyle düşünüyorum salanlar dogumdan sonra yemeye devam edenler haklisim hamileliginizin tadini çıkarın:))
Tabiki , mesela gece yarısı kalkıp hurma yemek
valla çok gördüm hamleyim diye yiyip yiyip 4 beden büyüyeni. .sonra su içsem yarıyor :)
en güzel yani özel olmak. ikram ediler hamilesin ya emzirirosun ye :)
ohhh misss . bende çok kötü bir durum var. makarna aşeriyorum. tarhana çorbası. inanılmaz sabah akşam yesem içsem asla bunalmam . Kilo yaparmı bi zaman sonra bilmiyorum.
Bence ahşapKızlar bebeğinize beşik olarak park beşik mi.ahşap beşik mi tercih edeceksıniz. Hangisi daha kullanıslı sizce?
Özel e gittim erkek dedi önce sonra kordon olabilir dedi .. devlete gittim oda erkek dedi anlamadım .. hayırlısı bakalımOgrenenler cinsiyetini yazabilir mi
doğru diyorsun . ama bizim toplumda tatlı süt yapar algısı var. ye ye süt olsun diye sonra vermek içi uğraş. halbuki bol yeşillik çorba hurma ballı su zencefil çayı elma sirkesi. bunlar doping. sağlıklı süt yapıyor. heö yağlar gidiyor hem annenin bağışıklığı güçleniyor. inşallah sağ salim kucağımıza alırız. kemsimizİ Salmadan
aynen sağlıklı olsun gerisi cok onemli degıl canım ..bir sekılde verırız nasılsaBen de Protestan kullandım bu haftaya kadar 4 kilo almışım Seher çok fazla aslında ama bebeğimiz sağlıklı olsun napalım
canım canımn ıstediğinı tabı kı yıyorum asla mahrum kalmam ama mıktarı onemlı ıste..bı de ekmek olayını bıtırmak uzereyım cok sukur hıc faydası olmayan bır sey aksıne zararı var zaten az yerdım......meyve sebze et yogurt kuruyemıs..dengeli olacak sekılde besleniyorum...Aman kızlar dert ettiğiniz seye bak ben ilk dogumuma 2017 de 120 kilo ile girdimSezaryen oldum
70 e kadar düştüm 1 senede ama bi çay kullandım sadece 6 ay emzirebildim
Şimdi yine hamileyim 14 haftalık 76 kiloyum dert ettikce kalır kilolar etmezseniz gider :) Evlatlarimiz sağlıklı olsun gerisi boş
bol sıvı kısmını uygulayabılirım ama uyku olayına emın degılım canım :)) bebıs bırakır mı kı :)Kuzenim bol bol uyu uyu dinlen bak nasıl sütün olacak demişti, uykusuz ve yorgun san süt sıkıntısı yasaniyomus. Ben bol sıvı ve uykuyu deniycem:) birde dediğin gibi sebze ve hurma
eşim sagolsun cok anlayıslı cok sukur ama sorun bende mı acaba bende ıstek fazla bıraz ...sende hıc yokmus baksanaSenle günümüz hemen hemen aynıymış, benim de düşük tehlikem vardı yeni bıraktım progestanı. Doktor ilişki yasak filan dememişti ama biz tedbir için uzak durduk kardeş gibiydik, hala da bişey yok çok da canım istemiyor açıkçası. Hamileyken eşim de rahat edemiyor zaten zor oluyor yani
Kızlar 4.ayimiza nerdeyse giriyoruz kilo alan yok mu ya
canım bende hissediyorum aynı duyguları suan bile ilk hamileliğimdede böyleydim zehir ettim kendime malesef bunda da aynıyım dua edince ferahliyor içim sadece. dua dua.. başka çaremiz yok Rabiime sığınıcaz. rabbim korusun evlatlarımızı. senin haftan önde hareketlerini de hissediyosundurHayırlı kandiller hanımlar
Herkesin gönlünden geçen duaları kabul olsun inşallah
Merak ettim kızlar benim gibi olan var mı aranızda
Son iki haftadır hep bir endişe var içimde
Acaba bebeğim yaşıyor mu diye düşünüyorum sürekli
Geçen hafta kontrolum vardı
Doktora ilk sorduğum soru yaşıyor mu oldu
Biraz karnım kasılsa, belim agrısa ya da farklı bir şey hissetsem hemen bebeğime bir şey mi oldu diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?