bebek yuvası ilk zamanalar içinde yatıyo bebek heryere götürebiliyosun cok kullanışlı bişey kızımdada kullanmıstım. mavili yaptırdım şimdi
Benim o kasılmalar hiç geçmiyor benim dinlenme şansım yoktu çok ilerledi sen sakın yorma kendini yat imkanın varsa ayakta kalma
Ne kadar fiyatı ? Benim de hoşuma gidiyor ama iki ay filan mı kullanılır acaba merak ettim kızımda kullanmamıştımakşam görselini atarım inşallah kızlar size de fikir olur
Canım bende decavit baş ağrısı yapar bende yapmıştı ben gece yatarken içiyorum etkisini gece hissetmiyorum ben gece ara öğünü yaptığım için hemen sonrasında içiyorum.kullandığım bi ilaç yok decavit ve b 12 dışında. tansiyonumu da kontrol ediyorum genelde düşük. eşim hekim, bu haftalarda vücutta kan artışından dolayı olabileceğini söyledi, inş yakın zamanda geçer
Gün içinde birkaç kez oluyor sürekli değil şöyle tekme tokat girişecekleri günü bekliyorum çoook merak ediyorum:)))İnan ki bende hala bebek hareketimi bağırsak hareketimi anlayamadım ama bi kaç yerde hissediyorum. Bi kaç haftaya netleşir inşallah.. Bu arada bağırsak hareketleri her yerden hissedilir. Bunun baloncuk ve karıcalanma gibi olması bebek hareketi olabilir diye düşündürdü. İnşallah öyledir. Bu kadarını hissetmek bile çooook güzel
Bende dört gözle bekliyorumGün içinde birkaç kez oluyor sürekli değil şöyle tekme tokat girişecekleri günü bekliyorum çoook merak ediyorum:)))
Hamileyken niye geçmiyor :) özellikle kıpır kıpır olmasını aşırı merak ediyorum ne zaman olur :)Kızlarrr simdi sizin icin gecmeyen zaman, dogum yaptıktan sonra ışık hızıyla geçecek :) 2018 mayis annesiyim. Bebegim 6 bucuk aylik oldu bile.
seneye bu zaman 6 buçuk aylık olacaklar o zaman. Ayy inşallah inşallahKızlarrr simdi sizin icin gecmeyen zaman, dogum yaptıktan sonra ışık hızıyla geçecek :) 2018 mayis annesiyim. Bebegim 6 bucuk aylik oldu bile.
Hamileyken niye geçmiyor :) özellikle kıpır kıpır olmasını aşırı merak ediyorum ne zaman olur :)
amin kuzum aminKandilimiz mübarek olsun hanımlar.. Rabbim bu mübarek gün hürmetine kimin ne derdi varsa devasını göndersin hastalara şifa versin inşaallah bebek isteyenlere en yakın zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin vizede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Kızlarrr simdi sizin icin gecmeyen zaman, dogum yaptıktan sonra ışık hızıyla geçecek :) 2018 mayis annesiyim. Bebegim 6 bucuk aylik oldu bile.
hey maşallah subhanAllah .Gün içinde birkaç kez oluyor sürekli değil şöyle tekme tokat girişecekleri günü bekliyorum çoook merak ediyorum:)))
Kızlar gözünden lazer olanlar varmı ,normal doğum yapanlar,yada doğum yapacak olanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?