bebek yuvası ilk zamanalar içinde yatıyo bebek heryere götürebiliyosun cok kullanışlı bişey kızımdada kullanmıstım. mavili yaptırdım şimdi

Evde anakucaginda durur zaten uyanıkken, bu bir yerlere oturmaya giderken falan ozamqn. Bende sallanır ana kucağı var aynı işi mi görür sırf ev için almak gereksiz mi olur acaba, ne kadara hangi siteden yaptirdiniz

Benim o kasılmalar hiç geçmiyor benim dinlenme şansım yoktu çok ilerledi sen sakın yorma kendini yat imkanın varsa ayakta kalma

Doktor da ayakta kalmamami söylemişti. Evdeyim canım mümkün oldukça dinleniyorum tesekkür ederim

Canım bende decavit baş ağrısı yapar bende yapmıştı ben gece yatarken içiyorum etkisini gece hissetmiyorum ben gece ara öğünü yaptığım için hemen sonrasında içiyorum.

Gün içinde birkaç kez oluyor sürekli değil şöyle tekme tokat girişecekleri günü bekliyorum çoook merak ediyorum:)))

Kızlarrr simdi sizin icin gecmeyen zaman, dogum yaptıktan sonra ışık hızıyla geçecek :) 2018 mayis annesiyim. Bebegim 6 bucuk aylik oldu bile.
Hamileyken niye geçmiyor :) özellikle kıpır kıpır olmasını aşırı merak ediyorum ne zaman olur :)

amin kuzum amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…