Canım çok iyi bence,ben çok kişi gördüm eşinden ufak bir ilgi üstüne titreme bekleyen:) kıymetini bil,seni düşünmese tek başına su halde gitsen gelsen, aramasa gün içinde ,yani tam tersini düşün eminim tersi daha kötü:) tatini çıkar benimkide böyle ve ben çok memnunum.en ufak biseyde annemi ariyo gelsin diye yada beni götürüyor ,yani normal bunalma hiç:)

Bilemiyorum ki edepli çocuklar belki de xd bizimki de secdeye kapanmış gibiydi yüZünü bize çevirdi ama göstermedi. Hayırlısı bakalım ayrıntılı ultrasonda kesin çıkar mi acaba

Canım tatlı çikolata falan yiyip gidin o zaman hareket ediyolarmis, ben yemistim faydası oldumu bilmiyorum ama çok hareket etmiyordu ,pozisyonu uygundu.

Evet aynen anca kendilerinin dediği olacak çocuk doğunca atıcan başına baksın madem herşeyi çok biliyolar

Ben erkek çocuğu gibi büyüdüm kimse onu yapma etme demedi tek başıma yaptım herşeyi. O yüzden özgürlüğüme çok düşkünüm. Eşim benim tam tersim herşeyi birlikte yapmak ister peşimden ayrılmaz şimdi işteyken biraz kafama göre takılıyorum ama gelince yine aynı. Git uyu diyorum ben film izlicem sensiz gitmem diyo koltukta uyuyo. Maç bilmez oyun bilmez haliyle bana sarıyor hastaneden beride dozu artırdı üstüne bide sinirli sanki hamile olan o gibi triplerde 4 te işe gitti beş kere aradı. değişik bir kocam var anlıcan. Bebekten önce böyle değildik hiç her akşam gezer tozardık yorulmuyorduk işte. Şimdi ikimizde iş değiştik benim durum derken dengeler kaydı.

Ben de trendyoldan bebek arabası baktım chicco biraz indirimde ama almadım daha erken diye. 2019a bırakırsam pahalanır mı acaba? Soobe hiç kullanmadım bilmiyorum ben

Ben de alamadım valla bi niyetlenmiştim alsam mı diye sonra vazgeçtim canım. Görerek dokunarak alıcam galiba. Chicco nun bi arabası 1499a düşmüştü siyah. Her şey pahalanıyo canım illaki fark olur

Bende 30 yaşına kadar herşeyi kendim yaptım ,dediğin gibiydim,annemler bu evin erkeği sen olmalısın derlerdi.ama şuan eşimle ikiz gibi 7/24 beraberiz, yatağa gider 10 kere cagirir gidene kadar, ama ben yatsam direkt uyurum :) çok tanıdık şeyler anlatıyorsun ama ben çok alıştım 4 yıl oldu cunku , artık onsuz evde TV bile izleyemiyorum resmen bağımlılık yaşıyorum:)

Kızlar bu Trendyol indirimleri bana mantıklı gelmiyor,fiyatı sisiriyolar sonrada %40 indirim deyip satıyorlar. 300liraya aldığım süpürgeye 669 mu ne fiyat vermişler, %30 ki bir indirimle 400 kusure satıyorlar 10 ay falan oldu alalı süpürgeyi, ben çocuk kıyafet ve bezlerine falan bakmistim büyük indirim diye, ya kıyaslama yaptım başka bir sitede daha uygundu, aklınızda bulunsun kızlar.hepsiburada, happy internet sitesi vb ile kıyaslandığinzda abartıldığını indirim olmadığını görebilirsiniz, tabi arada fark vardır belki de ben çok bakar takip ederim eşimle beraber o yüzden dizede bilgi veriyim dedim.

Bende alışırım inşallah biran önce o kadar yapışmışızki beni tek gören 3 yaşındaki yeğenim eniştem nerde diyo ilk onu soruyo :)

Ağzım açık kaldı.coxugu olmayan binlerce insan var Allah onlara versin bu evlatları en azından şükredip kıymet bilirler
Aynen ilk çocuğundan öncede bir düşük bir kürtajı var. Acısını yaşamış ama bazı insanlar böyle işte. Biz olsun diye neler çektik kürtaj olduktan sonra hayata bakışım bile değişti. Allah ım evlatlarımızı korusun. Gerçekten isteyen herkesede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Var ya hani biz söz
Sizin yaramaz dediğiniz çocuk belkide başkalarının hayalidir.
Tamda bunlar için. Kaç kere gözümün önünde kızını dövdü içim cız etti valla.

bizim bi komşuda hamile ama öyle itici bir kadınki, hiç muha
Bende alışırım inşallah biran önce o kadar yapışmışızki beni tek gören 3 yaşındaki yeğenim eniştem nerde diyo ilk onu soruyo :)

kız millet herifini evde tutmanın yollarını arıyor sen sana yapışık diye şikayet ediyorsun
bence bebiş geldikten sonra sürekli yanında olması seni çok düşünmesi işine yarayacak. inşallah :)

Size bugün olanları anlatıcam. Benim eltimin eşi geçenlerde balkondan bir kap istedi bir şeyler koyup eve götürecem dedi bende verdim.
Eltim gelmişti bugün diğer eltinin yanına. Benimle konuşmuyor diye getirmiş o kabı kapının önüne bırakmış bir poşede bile koymamış. Gidip saçını başını yolacaktım da zor tuttum. Konuşmuyorsun madem çocuklardan birine ver getirsin. Bune saygısızlık ya..

Ay buna çok güldüm:) Allah ayırmasın,muhabbetiniz sevginiz bol olsun canım:)
Amin kuzum hepimiz inşallah

27 yaşına kadar yalnız yaşayınca hiç alışamadım birden :)

İyi akşamlar hepinize
Var mı bizim bacak fotomuza cinsiyet tahmini ?
Doktor bi tahmin yürüttü ama sizleri de duymak istiyorum ben hiç anlamıyorum cunku ultrason kağıdından

Eklentiler

• C147244A-3276-4A69-92A6-EF4BB40A48B6.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar bu göbekler 17 haftalıkmış instagramda etkiletle arattım milletin göbekler çıkmış ben gram göbek yok

Eklentiler

• DD5BAA17-7CDC-4383-BE65-4AD07E0385FC.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar bu göbekler 17 haftalıkmış instagramda etkiletle arattım milletin göbekler çıkmış ben gram göbek yok
Ben senin göbek sandım :))
Benim kendi göbeğim diye düşünüyorum ama sen ilerdesin hiç mi yok göbeğin

İyi akşamlar hepinize
Var mı bizim bacak fotomuza cinsiyet tahmini ?
Doktor bi tahmin yürüttü ama sizleri de duymak istiyorum ben hiç anlamıyorum cunku ultrason kağıdından
Erkek galiba

O kadar zayıf olsam keşke :)) o zaman anlardım göbek mi bebek mi :)))

Ben senin göbek sandım :))
Benim kendi göbeğim diye düşünüyorum ama sen ilerdesin hiç mi yok göbeğin
Hayır zayıfım ama hiç yok endişelenmeli miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…