Setimin küpesinin arkasını kırdı gitti kuyumcuya verdi işe yetişmesi gerekiyodu adamda bugün alabilirseniz alın kaybolmasın demiş. Bende ben gider alırım dedim delirdi tek başıma dışarımı çıkacakmışım falan. Evde de böyle hastaneden beri bunaltıyor beni doktor kalkma dedi diye. Sürekli arıyor gitme biyere diye yada annemi arıyo yanına git yalnız kalmasın diye daraldım iyice
Bilemiyorum ki edepli çocuklar belki de xd bizimki de secdeye kapanmış gibiydi yüZünü bize çevirdi ama göstermedi. Hayırlısı bakalım ayrıntılı ultrasonda kesin çıkar mi acaba
Evet aynen anca kendilerinin dediği olacak çocuk doğunca atıcan başına baksın madem herşeyi çok biliyolarben birinci haftanın sonunda fark ettim eşimin suratı hep asık. Dedim galiba ben yatıyorum sende bir iki iş yapıyorsun bize bakmak ağır geldi. yok felan dedi. zeten2.hafta işe başladı. ki gitmeyebilirdi. her neyse yani eşinde sıkılmış olabilir. birde bizde 2 çocuk var. biri sabah gidip 5 de geliyordu kızda öğlen 2 saat uyuyor ona sorumluluk kalmıyordu ama erkeklerin fıtratı galiba. sıkıntıya gelmiyorlar.
Ben erkek çocuğu gibi büyüdüm kimse onu yapma etme demedi tek başıma yaptım herşeyi. O yüzden özgürlüğüme çok düşkünüm. Eşim benim tam tersim herşeyi birlikte yapmak ister peşimden ayrılmaz şimdi işteyken biraz kafama göre takılıyorum ama gelince yine aynı. Git uyu diyorum ben film izlicem sensiz gitmem diyo koltukta uyuyo. Maç bilmez oyun bilmez haliyle bana sarıyor hastaneden beride dozu artırdı üstüne bide sinirli sanki hamile olan o gibi triplerde 4 te işe gitti beş kere aradı. değişik bir kocam var anlıcan. Bebekten önce böyle değildik hiç her akşam gezer tozardık yorulmuyorduk işte. Şimdi ikimizde iş değiştik benim durum derken dengeler kaydı.Canım çok iyi bence,ben çok kişi gördüm eşinden ufak bir ilgi üstüne titreme bekleyen:) kıymetini bil,seni düşünmese tek başına su halde gitsen gelsen, aramasa gün içinde ,yani tam tersini düşün eminim tersi daha kötü:) tatini çıkarbenimkide böyle ve ben çok memnunum.en ufak biseyde annemi ariyo gelsin diye yada beni götürüyor ,yani normal bunalma hiç:)
Ben de trendyoldan bebek arabası baktım chicco biraz indirimde ama almadım daha erken diye. 2019a bırakırsam pahalanır mı acaba? Soobe hiç kullanmadım bilmiyorum ben
Ben erkek çocuğu gibi büyüdüm kimse onu yapma etme demedi tek başıma yaptım herşeyi. O yüzden özgürlüğüme çok düşkünüm. Eşim benim tam tersim herşeyi birlikte yapmak ister peşimden ayrılmaz şimdi işteyken biraz kafama göre takılıyorum ama gelince yine aynı. Git uyu diyorum ben film izlicem sensiz gitmem diyo koltukta uyuyo. Maç bilmez oyun bilmez haliyle bana sarıyor hastaneden beride dozu artırdı üstüne bide sinirli sanki hamile olan o gibi triplerde 4 te işe gitti beş kere aradı. değişik bir kocam var anlıcan. Bebekten önce böyle değildik hiç her akşam gezer tozardık yorulmuyorduk işte. Şimdi ikimizde iş değiştik benim durum derken dengeler kaydı.
Bende alışırım inşallah biran önce o kadar yapışmışızki beni tek gören 3 yaşındaki yeğenim eniştem nerde diyo ilk onu soruyo :)Bende 30 yaşına kadar herşeyi kendim yaptım ,dediğin gibiydim,annemler bu evin erkeği sen olmalısın derlerdi.ama şuan eşimle ikiz gibi 7/24 beraberiz, yatağa gider 10 kere cagirir gidene kadar, ama ben yatsam direkt uyurum :) çok tanıdık şeyler anlatıyorsun ama ben çok alıştım 4 yıl oldu cunku , artık onsuz evde TV bile izleyemiyorum resmen bağımlılık yaşıyorum:)
Bende alışırım inşallah biran önce o kadar yapışmışızki beni tek gören 3 yaşındaki yeğenim eniştem nerde diyo ilk onu soruyo :)
Aynen ilk çocuğundan öncede bir düşük bir kürtajı var. Acısını yaşamış ama bazı insanlar böyle işte. Biz olsun diye neler çektikAğzım açık kaldı.coxugu olmayan binlerce insan var Allah onlara versin bu evlatları en azından şükredip kıymet bilirler
Bende alışırım inşallah biran önce o kadar yapışmışızki beni tek gören 3 yaşındaki yeğenim eniştem nerde diyo ilk onu soruyo :)
Amin kuzum hepimiz inşallahAy buna çok güldüm:) Allah ayırmasın,muhabbetiniz sevginiz bol olsun canım:)
27 yaşına kadar yalnız yaşayınca hiç alışamadım birden :)bizim bi komşuda hamile ama öyle itici bir kadınki, hiç muha
kız millet herifini evde tutmanın yollarını arıyor sen sana yapışık diye şikayet ediyorsun
bence bebiş geldikten sonra sürekli yanında olması seni çok düşünmesi işine yarayacak. inşallah :)
Erkek benceİyi akşamlar hepinize
Var mı bizim bacak fotomuza cinsiyet tahmini ?
Doktor bi tahmin yürüttü ama sizleri de duymak istiyorum ben hiç anlamıyorum cunku ultrason kağıdından
Ben senin göbek sandım :))Kızlar bu göbekler 17 haftalıkmış instagramda etkiletle arattım milletin göbekler çıkmış ben gram göbek yok
Erkek galibaİyi akşamlar hepinize
Var mı bizim bacak fotomuza cinsiyet tahmini ?
Doktor bi tahmin yürüttü ama sizleri de duymak istiyorum ben hiç anlamıyorum cunku ultrason kağıdından
Hayır zayıfım ama hiç yok endişelenmeli miyimBen senin göbek sandım :))
Benim kendi göbeğim diye düşünüyorum ama sen ilerdesin hiç mi yok göbeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?