Yok canım ne endişesi iç karnın büyüktür. Ben anlamıyorum çıktı mı çıkmadı mi
Çocum neremde acaba göbüşün varsa 20 den sonra belli olur o zaman muhtemelen benimkide

Çocum neremde acaba göbüşün varsa 20 den sonra belli olur o zaman muhtemelen benimkide
Bilmiyorum ki eşime kalsa çıkmış. Aslında zayıf olanların çıkıyor ve daha erken hisseder diyorlar yalan mı yani

Ben o hissettiğimi gün içinde daha sık hissetmeye başladım sanki. :) inşaallah bebiştir

ben zayıfım hiçç hissetmiyorum
Bilmiyorum ki eşime kalsa çıkmış. Aslında zayıf olanların çıkıyor ve daha erken hisseder diyorlar yalan mı yani
ve göbeğim kaç gündür akşamları çıkıyor sabahları dümdüz. yediklerimiz bence.

Hayır zayıfım ama hiç yok endişelenmeli miyim
Yok canım endişelenme benim de önceki hamileliğimde 18-19 gibi çıkmaya başlamıştı göbeğim sonra aldı başını gitti, sadece göbekten ibaret oldum :) çok tatlı bir hamilelik oluyor bence zayıf olunca

Ben o hissettiğimi gün içinde daha sık hissetmeye başladım sanki. :) inşaallah bebiştir

erkek bebek olunca tabi erken erken hissediyorsunuz :)
maşallah subhanAllah .
bu arada elti kişisini kafanda çok büyütüyrosun . hiçççç umrunda olmasın. .hele tam kesin olsun oğluşun olacağı. alışverişe vur kendini.

ben zayıfım hiçç hissetmiyorum

ve göbeğim kaç gündür akşamları çıkıyor sabahları dümdüz. yediklerimiz bence.
Aynen benimde akşam çıkıyor sabah dümdüz :) ama ben hareketleri çok az hissediyorum sanki birkaç haftaya bariz hissederim gibi geliyor

ben hamile iken çok kişi derdi iste böyle hamileleri seviyorum. sadece göbekten ibaret olan :)

Gidince cinsiyeti değişmezse :)))
Kafamda büyütmüyorumda terbiyesizlik işte.
Alışveriş yaparmıyım bilmem de sürekli bakıyorum bebek eşyalarına.

Aynen benimde akşam çıkıyor sabah dümdüz :) ama ben hareketleri çok az hissediyorum sanki birkaç haftaya bariz hissederim gibi geliyor

anovvvv babovvvv maşallah subhanAllah. ben ne edem ya. iki sezeryanım var hissetmememin onunla alakası yoktı demi. hep Sol tarafta ama tık yok ya.

Benim işim zor o zaman. Top gibi olurum artık. Gerçi dikkat ediyorum ama illaki kilo alınır

Kıyafetler sıkıyor mu? Benim etekler eşofmanlar olmuyor yeni iki tane aldım evde de geniş ne bulursam onu giyiyorum
Pantolon düğmeleri sıkıyor beni, burda konuşulmuştu saç tokası takıyorum çok iyi oluyor, eşofmanlar iyi şimdilik :)

anovvvv babovvvv maşallah subhanAllah. ben ne edem ya. iki sezeryanım var hissetmememin onunla alakası yoktı demi. hep Sol tarafta ama tık yok ya.
Sol tarafta ve göbeğimin altında hissesiyorum bende. Ama hala emin değilim

Kıyafetler sıkıyor mu? Benim etekler eşofmanlar olmuyor yeni iki tane aldım evde de geniş ne bulursam onu giyiyorum

Ayyy ben varya ben :)
hamileliğin başından sonuna kadar aynı eşofman pijamaları giydim ikisinde. kalça basen Aynı kalıyor çünkü.. Düşük bel kullanıyorum. aonda dolayı sıkan bişey yok. :)

Son düzenleme:
Pantolon düğmeleri sıkıyor beni, burda konuşulmuştu saç tokası takıyorum çok iyi oluyor, eşofmanlar iyi şimdilik :)
Bem ondan anlıyorum işte. Şimdi bahsediyoruz sanki hissediyor :))
Yine oluyor bir şeyler. Ha geçen gün kucağıma bir bebek aldım öncesinde hiç kıpırtı yoktu. Bebeği kucağıma alınca yine hissettim. Çok kıskanç olucak galiba :)))

Benimde gobegim çıkmadi bazen ama amz şişkinliği oluyor o ara çıkmış gibi duruyor oda çok çok az bence ne kdr geç çıksa okdr iyi

Ayyy ben varya ben :)
hamileliğin başından sonuna kadar aynı eşofman pijamaları gitsin ikisinde. kalça basen Aynı kalıyor çünkü.. Düşük bel kullanıyorum. aonda dolayı sıkan bişey yok. :)
Oh ne güzel :)) ben pantolon giymiyorum da etekler sıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…