Evde sıkıldığı için mi gitmek istedi işyeri sıkıntı çıkarmasın diye mi? Benimki çok inatçı yaptırana kadar asla susmuyor gerçekten susmuyor en son beni sinir ediyor bende sinirliysem konuşmam asla bu sefer susuyorum diye kızıyor bağırıyor kendimi bile çekicek halim yok zor geliyor bazen sürekli annemi getirince dinlenemiyorum annem yeğenime bakıyor çünkü aşırı yaramaz. Yalnız kalmak istememi anlamıyor bu erkeklerle uğraşmak zor

Ben deli gibi uyuyorum kesin benimki babasına çeker eşim gram sevmez uykuyu sevmediğim özelliklerini inadına alacağına eminim çünkü çok eleştiriyorum
Benimkinin de tum huylari babasi. Ama uyku huyunu hic mi hic almamis. Dun gece 15 dk da bir ayaktaydim resmen suan sersem gibiyim. Saat 7 olsa da yatirsam artik diye dk sayıyorum.

yok canım kendi tutturdu işé gideceğim diye. durumun farkında değilsin galiba düşük riskim var yatmam lazım..yok yatıyorsun zaten elini bişeye sürme ben akşam yaparım dedi. ne dediysem gideceğim dedi. sonra sinirlendi gitmedi diye üstüne tavır yapıyor . sanki tatile gidiyorum. bal gibi izne ayrıldı . ama bu konuda eşin sen yalnız gitme bişey olursa diye seni düşünmüş. normalde bilemem nasıldır.

Uğrayamadım buralara..gerçekten çocukların peşinde koşmaktan yorgun düşüyorum
Çay ve kahveyle arama baya mesafe girdi benim normalde tek başına 1caydanligi bitiririm..Inşallah geçici bir durumdur.

Bilemiyorum ki edepli çocuklar belki de xd bizimki de secdeye kapanmış gibiydi yüZünü bize çevirdi ama göstermedi. Hayırlısı bakalım ayrıntılı ultrasonda kesin çıkar mi acaba
Çikar diyorlar.Gorunuyormus o zaman galiba

Uğrayamadım buralara..gerçekten çocukların peşinde koşmaktan yorgun düşüyorum
Çay ve kahveyle arama baya mesafe girdi benim normalde tek başına , 1caydanligi bitiririm..Inşallah geçici bir durumdur.

geçicidir . Bende barsakalrı çalıltıryor açık az şekerli çay. O yüzen bazen mecburen içiyorum . nasılsın görüşmeyeli ?

Normalde böyle değildi hastanede yattığımdan beri değişik sinirli bir tuhaf belkide bıktı aylardır düzelmememe bilmiyorum. Senin eşinde evde sıkılıyor galiba çalışmayı seviyor

Bende de inanılmaz gaz var neden acaba? Ama hiç karnım yok daha düz hala 5 aya girdim normal mi hiç büyümemesi

Bende çok var göbek aldı başını gidiyo ya, hatta öğrencim kilomu alıyorsunuz hocam dedi,evet dedim, sadece göbekten alıyorsunuz dedi :) ceketlerim falan bir el boşluk kalacak şekilde birbirine kavusmuyo, bazı insanların iç karnı geniş olurmuş canım, bazılarının dar olur göbek hemen çıkarmış, boşver çıkmasın daha iyi:)

İyi akşamlar herkese merhaba. Aranıza katılabilir miyim mayıs annesi adayı olarak :)
16 haftalık hamileyim bende takip ettiğim kadarıyla aranızda tecrübeli anne çok.
Bana da fikir verebilir misiniz kaç tane hastane çıkışı almalıyım?
İlk 3 ay için alt üst kaç takım olsa yeter? Atlet çıtçıtlı badi kaç tane almam gerek?
Tek alt pijama almalı mı aldığım takımlarınki yeter mi?
Ben çok tecrübesizim bana yardım ederseniz çok sevinirim.
Şuan için ilk 3 aylık dönemine sadece 0-3 ay beden mi almalıyım yoksa 3-6 ay mı?
Yoksa 0-3 ve 0-6 ay olarak iki bedeni de almam mı gerekir?
Teşekkür ederim şimdiden.

Normalde böyle değildi hastanede yattığımdan beri değişik sinirli bir tuhaf belkide bıktı aylardır düzelmememe bilmiyorum. Senin eşinde evde sıkılıyor galiba çalışmayı seviyor

ben birinci haftanın sonunda fark ettim eşimin suratı hep asık. Dedim galiba ben yatıyorum sende bir iki iş yapıyorsun bize bakmak ağır geldi. yok felan dedi. zeten2.hafta işe başladı. ki gitmeyebilirdi. her neyse yani eşinde sıkılmış olabilir. birde bizde 2 çocuk var. biri sabah gidip 5 de geliyordu kızda öğlen 2 saat uyuyor ona sorumluluk kalmıyordu ama erkeklerin fıtratı galiba. sıkıntıya gelmiyorlar.

Kızlar trendyolda bol bol indirim var. Soobe marka hastane çıkışı 8li 39 lira diyodu. Nasıl bi marka bileniniz var mı kaliteli mi
Ben de trendyoldan bebek arabası baktım chicco biraz indirimde ama almadım daha erken diye. 2019a bırakırsam pahalanır mı acaba? Soobe hiç kullanmadım bilmiyorum ben

Birde karnımda ağırlık hissediyorum, yürümeye biraz yoruluyorum , benim için karnım çok darmis demekki, önünüze bir basketbol topunu koyun mesela aynen öyleyim:) gerçi bu hoşuma da gidiyor,artık hamile olduğumu fark etmeye başladım,yüz üstü yatamıyorum karnım aciyo çünkü. Elbiseler almıştım 1 ay geçince gitmeye baslicam,daha da büyücek sanırım, bazı insanlarda sırt ağrısı oluyor evet,arkadaşım 5 aylıkken sırt ağrısından duramiyodu. Bende çok şükür yok, o da değişiyor sanırım kişiye göre. Sizlerdede iki aya çok çok çıkar artık son hız büyümeye baslicak:)

hoş geldin :)
bebeklerimiz yaz ayına yakın doğacaklar inşallah. hastane çıkışı tam takım bir tane almıştım ben. alt üst takım çok aldım. ikili veya beşli olandan . nerden baksam 5 tane takım aldım. ancak birikiyor iki takım için çamaşır makinası çalışmaz. hastane çıkışı takımlar çok küçük olmasın. çok çabuk büyüyorlar maşallah. mesela bazı takımlar 0.3 diyor ama çok çok küçük kalıbından kaynaklı. bazısı 0.3 diyor ama 3 ay gerçekten giyoyor bebek. zıbın 2 takım yeterli. üst üste giymeyecek yaz bebesi çünkü. ama badiler %100 pamuklu hepsi beyaz olmak kaydıyla en az 10 tane olmalı. ve hatırlatma yapayım
bebeklerin teni çok hassas. hemen hemen herşeyi beyaz veya açık renkli olmalı. boya tene temas ediyor maalesef. bolca ağız mendili. aklıma başka bişey gelmedi tatlım
.sağ salim alıp kullanmak eskitmek nasip etsin Rabbim .

Canım istediğimiz sorudan başlayabiliyor muyuz? :) Gülesim geldi okuyunca çünkü ben tecrübesizken çok oluruna bırakmışım dedim bunları merak etmemiştim sanki. Şimdi ben bebettonun 20li hastane çıkışını almıştım içinde bornozu battaniyesi ve ikişer takımı birde tulumu vardı iki hastane çıkışı gibi oldu yani. Yanında 2tane 5li takım aldım önlüklü şapkalı filan, 2-3 tane de ayrıca alt üst takım aldım tek alt almadım galiba hatırlamıyorum, 2 tanede ekstra tulum aldım hastane çıkışında da vardı ben tulum giydirmeyi çok seviyordum. Hediye gelenler de oldu çok rahat yetti bana diğer arkadaşlarda yazar ama ben böyle hatırlıyorum 5 yıl oldu

Canim ben oldum lazer 2012 senesinde ama onla dogumun bi alakasi olur mu ki? Benim ilk dogumum olucak hhic aklima gelmemisti etkisinin olabilecegi bi arastirayim

Canım bazı kişilerin amt sonrası kornea incelirmis, doğum için ikinma sırasında gözdeki basınç ta artiyomus, gözü bu yüzden etkileyebiliyomus, ama göz doktoruna gorunmede fayda var, benim gözüm lazerliydi ve derecenin tekrar ilerlemeye başladı tek gözde, farklı hassasiyetlerim de var gözde. Bu yüzden bende doktora sorucam, hiç riske giremem , zaten amt zor geçmişti Allah korusun.arastirmakta fayda var

Eşimle tartıştık anama gidip orda kalıcam onada haber vermicem sabah sabah ağlattı beni zaten hormonlar coşuk

Canım bazen en ufak şeylere alinabiliyoruz,sakin olmakta fayda var, iyi bişey de dese ufak bir eleştiride de bulunsa çok büyük mesele gibi düşünebiliyoruz, bence sende sakin kal, sakin kafa ile hareket etmek herzaman iyidir.

Ağzım açık kaldı.coxugu olmayan binlerce insan var Allah onlara versin bu evlatları en azından şükredip kıymet bilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…