Tabi gösterir nasıl dayandın bu zamana kadar :) ben bu hafta sonu bir daha gideceğim sadece cinsiyet için değil ense kalınlığı ölçüsünü söylemedi dr normal dedi aklıma takıldı kendi doktoruma da gideyim dedim cinsiyey söyler diye düşünüyorumKızlar haftaya Cuma 16+2 oluyorum bu Cuma 15+2 normalde haftaya gidecektim cinsiyetini öğrenmek için ama bu Cuma gitssm gösterir mi acaba kararsız kaldım
Ay daha ileriki evreler vardı dimi :) göbek olmayıncada karnımda bi bebek olduğuna inanasım gelmiyor :)Ben
Benimde karnım çikmadi hatta bebek nerde merak ediyorum ama bazısı üç ayda bazısı altı ayda çıkıyor canm bence geç çıkanlar şanslı ben açıkçası mutluyum geç çıkmasından çünkü sonra zaten bayağı büyükler:)ben yaşamadım ama kaburgaları ağrıyormus insanın midede Reflü vs yani s her ay başka sorun
Ben deli gibi uyuyorum kesin benimki babasına çeker eşim gram sevmez uykuyu sevmediğim özelliklerini inadına alacağına eminim çünkü çok eleştiriyorumBenimki 21-22. Haftalarda kiprasniati :) evet hamileyken gercekten gecmiyor. Ama dogurduktan sonra da hizina yetisemiyorsun :)) bol bol uyuyun. Hamilelikte cok uyuyanin bebesi de cok uyur derlerben hamileyken hic uyumadim simdi de bebe uyumuyor. Dardayim
Yazık valla onu okuduğum dönem deniyorduk olmuyordu baya üzülmüştüm. Doktoruma cinsiyeti sorunca söylemek yasal olarak yasaklandı belli haftaya kadar dedi. Cinsiyeti beğenmeyip aldırmak isteyen çok fazlaymış hatta çocuğun burcunu beğenmediği için düşüren bile varmış. Hastanede anlatmışlardı gerçek bir olay. Rabbim hakedene gerçekten evlat diye yananlara nasip etsin.Bende buna benzerbisey okudum.erkek olucagini söylemiş doktor, acaba değişirmi bir mucize olurmu diye yazmıştı,kanım dondu okuyunca. O bebeğin varlığı mucize zaten ne aptal insanlar
Kesinlikle gösterir :)Kızlar haftaya Cuma 16+2 oluyorum bu Cuma 15+2 normalde haftaya gidecektim cinsiyetini öğrenmek için ama bu Cuma gitssm gösterir mi acaba kararsız kaldım
Doğum sancısının son anlarında sezeryan istediğin anlar olıyor. Önceden "sezeryan istersem kabul etmeyin" diye bi yazı yazınca eşin arada gösteriyor kağıdı sancı çekmeye devam ediyorsun:))
Canm ben nisan annesiyim sizin sayfaya da bir ugrayim dedim .Bende ogrenemedim maalesef.Bebek bacaklarını kapatmis sirtini donmus gostermedi. Bugun yine ozele gitcem bakalim. Esya almak istiyorum ama hicbirsey alamadim maalesf.Ogrenene kadar bekleyecekMerhaba arkadaşlar doktordan geliyorum. Bugün 16+1 olduk. Bebişim yine cinsiyetini göstermedi çok utangaç mi acaba xd. Kısa süre bakabiliyor doktor bi de özele gideyim mi sizce yaşadığım şehirde özel yok da yakın bir yere artik. Doktor detaylı ultrasonu bekle dedi daha 1 ay var çok merak ediyorum ve bebeğime eşya almak istiyorum ne dersiniz. Bu arada ikili testim normaldi ama gitmişken bir de üçlü test yaptırdı.
Eşimle tartıştık anama gidip orda kalıcam onada haber vermicem sabah sabah ağlattı beni zaten hormonlar coşuk
Canm ben nisan annesiyim sizin sayfaya da bir ugrayim dedim .Bende ogrenemedim maalesef.Bebek bacaklarını kapatmis sirtini donmus gostermedi. Bugun yine ozele gitcem bakalim. Esya almak istiyorum ama hicbirsey alamadim maalesf.Ogrenene kadar bekleyecek
Biraz daha sabretmeni tavsiye ederim.Inatci galiba bizimkiler yada nazli utangac falan :)
Ahhahaha canım ya nasıl bi can havli geliyosa. Allahım hepimizi bi avazda kurtarsın inşallah
merak ettim seni..nerdesinAy daha ileriki evreler vardı dimi :) göbek olmayıncada karnımda bi bebek olduğuna inanasım gelmiyor :)
Setimin küpesinin arkasını kırdı gitti kuyumcuya verdi işe yetişmesi gerekiyodu adamda bugün alabilirseniz alın kaybolmasın demiş. Bende ben gider alırım dedim delirdi tek başıma dışarımı çıkacakmışım falan. Evde de böyle hastaneden beri bunaltıyor beni doktor kalkma dedi diye. Sürekli arıyor gitme biyere diye yada annemi arıyo yanına git yalnız kalmasın diye daraldım iyiceHayrola kız. sakin ol. eminim yanlış anlaşılmadır . gitme biryere dur düşün. ailenide üzersin. oku kendine.
Setimin küpesinin arkasını kırdı gitti kuyumcuya verdi işe yetişmesi gerekiyodu adamda bugün alabilirseniz alın kaybolmasın demiş. Bende ben gider alırım dedim delirdi tek başıma dışarımı çıkacakmışım falan. Evde de böyle hastaneden beri bunaltıyor beni doktor kalkma dedi diye. Sürekli arıyor gitme biyere diye yada annemi arıyo yanına git yalnız kalmasın diye daraldım iyice
Bilemiyorum ki edepli çocuklar belki de xd bizimki de secdeye kapanmış gibiydi yüZünü bize çevirdi ama göstermedi. Hayırlısı bakalım ayrıntılı ultrasonda kesin çıkar mi acabaCanm ben nisan annesiyim sizin sayfaya da bir ugrayim dedim .Bende ogrenemedim maalesef.Bebek bacaklarını kapatmis sirtini donmus gostermedi. Bugun yine ozele gitcem bakalim. Esya almak istiyorum ama hicbirsey alamadim maalesf.Ogrenene kadar bekleyecek
Biraz daha sabretmeni tavsiye ederim.Inatci galiba bizimkiler yada nazli utangac falan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?