herkese duacıyım kızlar :)
ben bu hfata içi devlette randevu almışım. iptal ettik. inşallah zamanı gelince ayrıntılı ultrason için bir yer ayarlarım. gidip gelmek zor olacak tek başıma. ayakta duramıyorum . eşim bu aralar çok izin aldı gelmem zor dedi. bende düşündüm taşındım hiçççç gidip uğraşamam dedim pek düşkünüm rahatıma maalesef. birde kızı kime bırakacağım nasıl olacak derken iptal etmek en mantıklısı geldi. sizler nasılsınız ne var ne yok :)

Kızlar haftaya Cuma 16+2 oluyorum bu Cuma 15+2 normalde haftaya gidecektim cinsiyetini öğrenmek için ama bu Cuma gitssm gösterir mi acaba kararsız kaldım

Kızlar haftaya Cuma 16+2 oluyorum bu Cuma 15+2 normalde haftaya gidecektim cinsiyetini öğrenmek için ama bu Cuma gitssm gösterir mi acaba kararsız kaldım
Tabi gösterir nasıl dayandın bu zamana kadar :) ben bu hafta sonu bir daha gideceğim sadece cinsiyet için değil ense kalınlığı ölçüsünü söylemedi dr normal dedi aklıma takıldı kendi doktoruma da gideyim dedim cinsiyey söyler diye düşünüyorum

Ay daha ileriki evreler vardı dimi :) göbek olmayıncada karnımda bi bebek olduğuna inanasım gelmiyor :)

Ben deli gibi uyuyorum kesin benimki babasına çeker eşim gram sevmez uykuyu sevmediğim özelliklerini inadına alacağına eminim çünkü çok eleştiriyorum

Bende buna benzerbisey okudum.erkek olucagini söylemiş doktor, acaba değişirmi bir mucize olurmu diye yazmıştı,kanım dondu okuyunca. O bebeğin varlığı mucize zaten ne aptal insanlar
Yazık valla onu okuduğum dönem deniyorduk olmuyordu baya üzülmüştüm. Doktoruma cinsiyeti sorunca söylemek yasal olarak yasaklandı belli haftaya kadar dedi. Cinsiyeti beğenmeyip aldırmak isteyen çok fazlaymış hatta çocuğun burcunu beğenmediği için düşüren bile varmış. Hastanede anlatmışlardı gerçek bir olay. Rabbim hakedene gerçekten evlat diye yananlara nasip etsin.

Eşimle tartıştık anama gidip orda kalıcam onada haber vermicem sabah sabah ağlattı beni zaten hormonlar coşuk

Benim eltinin de ilk çocuk kız. İkinciyede bir iki defa erkek demişlerlerdi. Ayrıntılı ultrasonda da sormamış. 26. Haftada doktorun biri kızınız olacak demiş. Demişler erkekti diye. Doktor yoo baya kız demiş. Bana anlattı diyor kız demişler dedim sağlıklı olsun sağ salim doğsun. Hanım efendi diyor ben bir kere daha hamile kalmim diye erkek istiyordum. Sağlık Olsun dedim tınlamadı bile. Allah veriyor şimdi kız olsa üçüncüyü yapacak ama onun da kız olmayacağı ne malum.üçlü tarama testi aşırı riskli çıktı.
Sağlık olsun diyeceğine erkek değilmiş dedi.

Merhaba arkadaşlar doktordan geliyorum. Bugün 16+1 olduk. Bebişim yine cinsiyetini göstermedi çok utangaç mi acaba xd. Kısa süre bakabiliyor doktor bi de özele gideyim mi sizce yaşadığım şehirde özel yok da yakın bir yere artik. Doktor detaylı ultrasonu bekle dedi daha 1 ay var çok merak ediyorum ve bebeğime eşya almak istiyorum ne dersiniz. Bu arada ikili testim normaldi ama gitmişken bir de üçlü test yaptırdı.

Doğum sancısının son anlarında sezeryan istediğin anlar olıyor. Önceden "sezeryan istersem kabul etmeyin" diye bi yazı yazınca eşin arada gösteriyor kağıdı sancı çekmeye devam ediyorsun:))

Ahhahaha canım ya nasıl bi can havli geliyosa. Allahım hepimizi bi avazda kurtarsın inşallah

Canm ben nisan annesiyim sizin sayfaya da bir ugrayim dedim .Bende ogrenemedim maalesef.Bebek bacaklarını kapatmis sirtini donmus gostermedi. Bugun yine ozele gitcem bakalim. Esya almak istiyorum ama hicbirsey alamadim maalesf.Ogrenene kadar bekleyecek
Biraz daha sabretmeni tavsiye ederim.Inatci galiba bizimkiler yada nazli utangac falan :)

Eşimle tartıştık anama gidip orda kalıcam onada haber vermicem sabah sabah ağlattı beni zaten hormonlar coşuk

Hayrola kız. sakin ol. eminim yanlış anlaşılmadır . gitme biryere dur düşün. ailenide üzersin. oku kendine.

göstermeyene genelde kız derler ama bu bir söylenti. hadi inşallah öğrenince bizede yaz.

KEVOK annen çok doğru demiş. inşallah saha çok dikkat ederim. anam benim bebekte tık yok
.canım sıkılmaya başladı. .bide kontrole çık var nerde baksan 3 .5 hafta ..nasıl gececek ya.

Hayrola kız. sakin ol. eminim yanlış anlaşılmadır . gitme biryere dur düşün. ailenide üzersin. oku kendine.
Setimin küpesinin arkasını kırdı gitti kuyumcuya verdi işe yetişmesi gerekiyodu adamda bugün alabilirseniz alın kaybolmasın demiş. Bende ben gider alırım dedim delirdi tek başıma dışarımı çıkacakmışım falan. Evde de böyle hastaneden beri bunaltıyor beni doktor kalkma dedi diye. Sürekli arıyor gitme biyere diye yada annemi arıyo yanına git yalnız kalmasın diye daraldım iyice

ama ama şimdi eşin seni düşünüyor. haksızlık yapmışsın kızarak. nice erkekler var kalk be var işini gücünü yap diyen. biz hastaneden çıktık eşim imkanı olduğu halde işe gideceğim dedi..bir aylık izni var. ve halimi az çok bilirsin
iki çocukla. hiç kavga etmedim. yılların veridği sabır güç diyelim..baktım giyindi gidiyor. Dedim hakkımı helal etmiyorum . git.eğer bişey olursa sorumluluk almam
iki yaşındaki kızım dururmuş , bana ne zararı varmış. ben yatarmışım. seni düşünmüş adam , sakin ol. üzülme nazarda olur. oku bence ortada bişey yok.

Bilemiyorum ki edepli çocuklar belki de xd bizimki de secdeye kapanmış gibiydi yüZünü bize çevirdi ama göstermedi. Hayırlısı bakalım ayrıntılı ultrasonda kesin çıkar mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…