Aynen ben de solda ve göbeğin alt kısmında bazen ortada hissediyorum ama işim varken filan değil oturup kendimi dinlemem gerekiyor karnıma bakıyorum bi kıpraşma hissediyorum inş bebektirSol tarafta ve göbeğimin altında hissesiyorum bende. Ama hala emin değilim
Gün içinde bir kaç defa pıt pıt oluyor ama göbek dümdüz. 18. haftada arkadaşım var kocaman göbeği var 8 aylık gibi eşimin kuzeni 19 hafta oldu onunkide çok büyük anlamadım hiçBilmiyorum ki eşime kalsa çıkmış. Aslında zayıf olanların çıkıyor ve daha erken hisseder diyorlar yalan mı yani
Göbeğim çıksın çoook istiyorum ya çıkmıyor :) zaman su gibi geçse hemenYok canım endişelenme benim de önceki hamileliğimde 18-19 gibi çıkmaya başlamıştı göbeğim sonra aldı başını gitti, sadece göbekten ibaret oldum :) çok tatlı bir hamilelik oluyor bence zayıf olunca
Benimde yemek yerken otururken ve keyfim yerindeylen :)) kıpırdama görünmüyorda içerde karıncalar yürüyor sanki. Yada nasıl desem bir şey dokunuyor gibiAynen ben de solda ve göbeğin alt kısmında bazen ortada hissediyorum ama işim varken filan değil oturup kendimi dinlemem gerekiyor karnıma bakıyorum bi kıpraşma hissediyorum inş bebektir
Hiç anlamam ama orada sanki bir çıkıntı var erkek gibiİyi akşamlar hepinize
Var mı bizim bacak fotomuza cinsiyet tahmini ?
Doktor bi tahmin yürüttü ama sizleri de duymak istiyorum ben hiç anlamıyorum cunku ultrason kağıdından
Benimde arkadaşım 17+larda göbeği çıkmış ve çatlamış bir sürü.Gün içinde bir kaç defa pıt pıt oluyor ama göbek dümdüz. 18. haftada arkadaşım var kocaman göbeği var 8 aylık gibi eşimin kuzeni 19 hafta oldu onunkide çok büyük anlamadım hiç
Sol tarafta ve göbeğimin altında hissesiyorum bende. Ama hala emin değilim
Bende bende :) 6 7 aylık olsak keşke. Herşey yolunda güzel güzel ilerler inşaallahGöbeğim çıksın çoook istiyorum ya çıkmıyor :) zaman su gibi geçse hemen
İnşaallah. Takvime göre gün sayısı var ya o tam 9 ay 10 gün olarak hesaplanıyor galiba. Bu hesap işindende hiç anlamıyorum. 12+6 olunca 3 ay bitiyor. 17+1 olunca 4. Ay ????inşallah bebek o . sağlıkla büyüsün annesi .
:)) belki yanılıyoruzdur geç olsun güç olmasınBenim sürpriz yumurta hakikaten tembel çıktı ya tık yok.Yavrum bütün bebişler oynuyor bak hadi ses ver diyorum,konuşuyorum o kadar yok
Aynen ilk çocuğundan öncede bir düşük bir kürtajı var. Acısını yaşamış ama bazı insanlar böyle işte. Biz olsun diye neler çektikkürtaj olduktan sonra hayata bakışım bile değişti. Allah ım evlatlarımızı korusun. Gerçekten isteyen herkesede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Var ya hani biz söz
Sizin yaramaz dediğiniz çocuk belkide başkalarının hayalidir.
Tamda bunlar için. Kaç kere gözümün önünde kızını dövdü içim cız etti valla.
Benim sürpriz yumurta hakikaten tembel çıktı ya tık yok.Yavrum bütün bebişler oynuyor bak hadi ses ver diyorum,konuşuyorum o kadar yok
Hissedenler yanılmıyordur da benim bebe çok gamsız galiba:)))):)) belki yanılıyoruzdur geç olsun güç olmasın
Tamam canım söyleyeyim yalnız değilsin evladım diyeyim
Eki Görüntüle 2207855 buna göre 181 gün diyor 181 günde 6 ay ediyor e biz 3 ayı bitireli çok oldu?? Aklımda deli sorular
Dövdü çocuk yere düştü korkudan kustu. Sonrada gel gel demeye başladı. Dövmeden önce aklı nerdeyse. Ve sebebsizdi yani. Tamam insan bazen tutamaz kendini kızar ama dövmek gerçekten çok kötü. Kıyarmı insan ya laftan anlasa zaten yaramazlık yapmazlar kiBir insanı dovebilen malhluk anne olmasın zaten. Dövmek nedir ya, Allah'ın cezaları bunlar, ilerde o kız kocasından şiddet görebilir ve bunu belki de sessizce kabullenebilir, bir çocuk sadece sevilebilir,opulebilir,dövmek vurmak hakaret etmek insanlık değil. Çocuğuna sen salak mısın anlamiyosun ,gel dedim gerizekalı falan diyen biri olsun tepkimi gösteriyorum.ya aşırı üzüldüm aklıma bu çocuk gibi olan milyonlarcasi geldi
Şimdi farkettim günlerimiz de peşpeşe:)
Sizinle aramızda bir gün var. Hissedersiniz inşaallah. Sağlıklı olsunlarda acelesi yok zatenHissedenler yanılmıyordur da benim bebe çok gamsız galiba:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?