Sol tarafta ve göbeğimin altında hissesiyorum bende. Ama hala emin değilim
Aynen ben de solda ve göbeğin alt kısmında bazen ortada hissediyorum ama işim varken filan değil oturup kendimi dinlemem gerekiyor karnıma bakıyorum bi kıpraşma hissediyorum inş bebektir

Bilmiyorum ki eşime kalsa çıkmış. Aslında zayıf olanların çıkıyor ve daha erken hisseder diyorlar yalan mı yani
Gün içinde bir kaç defa pıt pıt oluyor ama göbek dümdüz. 18. haftada arkadaşım var kocaman göbeği var 8 aylık gibi eşimin kuzeni 19 hafta oldu onunkide çok büyük anlamadım hiç

Göbeğim çıksın çoook istiyorum ya çıkmıyor :) zaman su gibi geçse hemen

Aynen ben de solda ve göbeğin alt kısmında bazen ortada hissediyorum ama işim varken filan değil oturup kendimi dinlemem gerekiyor karnıma bakıyorum bi kıpraşma hissediyorum inş bebektir
Benimde yemek yerken otururken ve keyfim yerindeylen :)) kıpırdama görünmüyorda içerde karıncalar yürüyor sanki. Yada nasıl desem bir şey dokunuyor gibi

Gün içinde bir kaç defa pıt pıt oluyor ama göbek dümdüz. 18. haftada arkadaşım var kocaman göbeği var 8 aylık gibi eşimin kuzeni 19 hafta oldu onunkide çok büyük anlamadım hiç
Benimde arkadaşım 17+larda göbeği çıkmış ve çatlamış bir sürü.

inşallah bebek o . sağlıkla büyüsün annesi .
İnşaallah. Takvime göre gün sayısı var ya o tam 9 ay 10 gün olarak hesaplanıyor galiba. Bu hesap işindende hiç anlamıyorum. 12+6 olunca 3 ay bitiyor. 17+1 olunca 4. Ay ????
Nasıl oluyorsa artık aklım ermedi

buna göre 181 gün diyor 181 günde 6 ay ediyor e biz 3 ayı bitireli çok oldu?? Aklımda deli sorular

Bir insanı dovebilen malhluk anne olmasın zaten. Dövmek nedir ya, Allah'ın cezaları bunlar, ilerde o kız kocasından şiddet görebilir ve bunu belki de sessizce kabullenebilir, bir çocuk sadece sevilebilir,opulebilir,dövmek vurmak hakaret etmek insanlık değil. Çocuğuna sen salak mısın anlamiyosun ,gel dedim gerizekalı falan diyen biri olsun tepkimi gösteriyorum.ya aşırı üzüldüm aklıma bu çocuk gibi olan milyonlarcasi geldi

Eki Görüntüle 2207855 buna göre 181 gün diyor 181 günde 6 ay ediyor e biz 3 ayı bitireli çok oldu?? Aklımda deli sorular

Canım hafta olarak hesaplıyor programlar, mesela bir ay 30 gün deriz ya da 31. Ama 4 haftalık bebek bir aylık olmuyor, haftada 7 gün var 7*4: 28 oluyor, ve gün hesabı ile ay hesabı tutmuyor o yüzden hafta deniyor

Dövdü çocuk yere düştü korkudan kustu. Sonrada gel gel demeye başladı. Dövmeden önce aklı nerdeyse. Ve sebebsizdi yani. Tamam insan bazen tutamaz kendini kızar ama dövmek gerçekten çok kötü. Kıyarmı insan ya laftan anlasa zaten yaramazlık yapmazlar ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…