Ömrümde giydiğim en rahat kot:)Göbeğin büyüdüyse tabi iyi olmuş alman, benim öncekinden iki tane vardı ama daha en az bir ay var giyebilmeme :) bir tane daha alsam yeter, lohusalıkta da giymiştim ben ilk ay :) zor vazgeçmiştim o kotumdan acayip rahat hakkaten
Ay inşallah çok aglamayan, uslu:)Aynı performansları doğduktan sonra da devam eder inşallah :)))
Ya birden büyüyünce çok çatlarsam diye tırsıyorum krem filan kullanıyorum ama aniden büyürse işe yarayacağını sanmıyorumBende fotodakinden biraz daha fazla var, anormal değilmişim sevindim. Canım senin iç karnın geniştir ,sonradan bir büyür pir büyür:)
Doktor banada böyle bi görüntü verdi erkek dedi seninkinde de bariz pipi gibi bişey var ama bilemedim şimdi@Krmzblk_D_O_ @iyi ki anneyim 35
Doktor kıza benzetti kızlarBakalım 3 hafta sonra tekrar gideceğim netleştiririz dedi
çoook sağolun çok işe yarar bilgiler vermişsiniz :)hoş geldin :)
bebeklerimiz yaz ayına yakın doğacaklar inşallah. hastane çıkışı tam takım bir tane almıştım ben. alt üst takım çok aldım. ikili veya beşli olandan . nerden baksam 5 tane takım aldım. ancak birikiyor iki takım için çamaşır makinası çalışmaz. hastane çıkışı takımlar çok küçük olmasın. çok çabuk büyüyorlar maşallah. mesela bazı takımlar 0.3 diyor ama çok çok küçük kalıbından kaynaklı. bazısı 0.3 diyor ama 3 ay gerçekten giyoyor bebek. zıbın 2 takım yeterli. üst üste giymeyecek yaz bebesi çünkü. ama badiler %100 pamuklu hepsi beyaz olmak kaydıyla en az 10 tane olmalı. ve hatırlatma yapayım
bebeklerin teni çok hassas. hemen hemen herşeyi beyaz veya açık renkli olmalı. boya tene temas ediyor maalesef. bolca ağız mendili. aklıma başka bişey gelmedi tatlım
.sağ salim alıp kullanmak eskitmek nasip etsin Rabbim .
ben çok tecrübesizim kardeşleriminkinide hiç bilmiyorum görmedim çevremde bebeği olanlarda olmadı fazla. internetten bakıyorum neyden alınmalı nasıl olmalı bilemediğimden sormak istedim çabuk büyüyorlar iki üç beden büyük al diyorlarda tecrübeliler daha iyi bilir dedim teşekkür ederim :)Canım istediğimiz sorudan başlayabiliyor muyuz? :) Gülesim geldi okuyunca çünkü ben tecrübesizken çok oluruna bırakmışım dedim bunları merak etmemiştim sanki. Şimdi ben bebettonun 20li hastane çıkışını almıştım içinde bornozu battaniyesi ve ikişer takımı birde tulumu vardı iki hastane çıkışı gibi oldu yani. Yanında 2tane 5li takım aldım önlüklü şapkalı filan, 2-3 tane de ayrıca alt üst takım aldım tek alt almadım galiba hatırlamıyorum, 2 tanede ekstra tulum aldım hastane çıkışında da vardı ben tulum giydirmeyi çok seviyordum. Hediye gelenler de oldu çok rahat yetti bana diğer arkadaşlarda yazar ama ben böyle hatırlıyorum 5 yıl oldu
Valla bakalım suan icin kızım diye sevmeye başladım :)Doktor banada böyle bi görüntü verdi erkek dedi seninkinde de bariz pipi gibi bişey var ama bilemedim şimdi
Haklısın canım anlıyorum seni. o konu doğru çabuk büyüyorlar ama giyiliyor yine de kaka bulaşıyor kusuyor filan çok sık değiştiriliyor bebeğin üstü. 3-6 ay çok alma bence zaten uzun kollu almak gerekebilir bizimkiler yaz bebeği olacağı için, doğumdan sonra da alınır yaniben çok tecrübesizim kardeşleriminkinide hiç bilmiyorum görmedim çevremde bebeği olanlarda olmadı fazla. internetten bakıyorum neyden alınmalı nasıl olmalı bilemediğimden sormak istedim çabuk büyüyorlar iki üç beden büyük al diyorlarda tecrübeliler daha iyi bilir dedim teşekkür ederim :)
doktor cinsiyet için erken dedi netleştiremedi detaylıyı bekle dedi 16 haftam bitmek üzere ama birşey alamıyorum belli olmadığı için. evimde çok küçük doğuma yakın alabilicem çok hevesleniyorum aslında başka bir doktora mı gitsem cinsiyetini söyler miHaklısın canım anlıyorum seni. o konu doğru çabuk büyüyorlar ama giyiliyor yine de kaka bulaşıyor kusuyor filan çok sık değiştiriliyor bebeğin üstü. 3-6 ay çok alma bence zaten uzun kollu almak gerekebilir bizimkiler yaz bebeği olacağı için, doğumdan sonra da alınır yani
Söyler bence kesin. Ben geçen cumartesi gittim dr söylemedi benle aynı haftada olan arkadaşım var pazartesi 12+4 te söyledi doktoru erkekmiş, benimki kız olabilir belki o yüzden ama yine de bu cumartesi başka doktora gideceğim hem ense kalınlığı hem cinsiyet için. Bence sen de gitdoktor cinsiyet için erken dedi netleştiremedi detaylıyı bekle dedi 16 haftam bitmek üzere ama birşey alamıyorum belli olmadığı için. evimde çok küçük doğuma yakın alabilicem çok hevesleniyorum aslında başka bir doktora mı gitsem cinsiyetini söyler mi
Ya birden büyüyünce çok çatlarsam diye tırsıyorum krem filan kullanıyorum ama aniden büyürse işe yarayacağını sanmıyorum
Hamdolsun çok daha iyiyim. Bulantılarım iyiden iyiye azaldı ama hala yeme düzeni konusunda sıkıntılıyım. Biran önce şu saçma bal bi bitse de nefes alsam...geçicidir . Bende barsakalrı çalıltıryor açık az şekerli çay. O yüzen bazen mecburen içiyorum . nasılsın görüşmeyeli ?
Kızlar bu Trendyol indirimleri bana mantıklı gelmiyor,fiyatı sisiriyolar sonrada %40 indirim deyip satıyorlar. 300liraya aldığım süpürgeye 669 mu ne fiyat vermişler, %30 ki bir indirimle 400 kusure satıyorlar 10 ay falan oldu alalı süpürgeyi, ben çocuk kıyafet ve bezlerine falan bakmistim büyük indirim diye, ya kıyaslama yaptım başka bir sitede daha uygundu, aklınızda bulunsun kızlar.hepsiburada, happy internet sitesi vb ile kıyaslandığinzda abartıldığını indirim olmadığını görebilirsiniz, tabi arada fark vardır belki de ben çok bakar takip ederim eşimle beraber o yüzden dizede bilgi veriyim dedim.
Bunu hiç düşünmemiştim,zaten ne kadar önlemde alsak çatlayan bir cilt yapımız varsa az da olsa çatlar. Bende lierac aldım,bugün kullanmaya başladım, susam yağı ile kayısı çekirdeği yağıni hergun surucem, yağlar bitince Hindistan cevizi yağı da iyiymiş, birde e vit demiştin sen ona baslicam,sırayla herşeyi kullanıcam:)
Bana da öyle geldi. İnsanda öylebi algı yaratıyolar ki sanki bu üç gün almasak kazıklancaz.
Kızlar kesinlikle yapıyla alakalı ama benim ablam katı kakao yağını kullanmıştı çatlağı olmadı ve bol su. Unutmuştum ben o söyleyince hatırladım. Katı böyle margarin gibi bi yağ elime alıp karnıma sürttükçe eriyo hafifçe. İyi nemlendiriyo. Sabah sürüyorum akşam bakıyorum yine nemli. Sizlere de tabsiye ederim. Aktardan aldım geçen hafta. Hindistan cevizi yağı da çok iyi nemlendiriyormuş ama gerçeği olmasına özen gösterin.
kızlar benide listeye ekleyin yahu (= ikimci bebek..cınsiyet erkek..yaş 29 bursa
bizde dün akşam ilk defa renkli ultrasonda gördük Allahım öyle görmek çok tuhaf bi duygu (= bariz belli herşeyi..bu arada ben birincisinde neler sürdüm ama çok çatladım bunda nolurum bilmiyorum
kaç kilo aldınız ben 2-3 haftadır hamiş pantalonu giyiyorum 2-3 kilo civarı aldım
Hamdolsun çok daha iyiyim. Bulantılarım iyiden iyiye azaldı ama hala yeme düzeni konusunda sıkıntılıyım. Biran önce şu saçma bal bi bitse de nefes alsam...
Sen nasılsın? Her şey yolunda mı? Yatmaya devam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?