Ömrümde giydiğim en rahat kot:)

Bende fotodakinden biraz daha fazla var, anormal değilmişim sevindim. Canım senin iç karnın geniştir ,sonradan bir büyür pir büyür:)
Ya birden büyüyünce çok çatlarsam diye tırsıyorum krem filan kullanıyorum ama aniden büyürse işe yarayacağını sanmıyorum

çoook sağolun çok işe yarar bilgiler vermişsiniz :)

ben çok tecrübesizim kardeşleriminkinide hiç bilmiyorum görmedim çevremde bebeği olanlarda olmadı fazla. internetten bakıyorum neyden alınmalı nasıl olmalı bilemediğimden sormak istedim çabuk büyüyorlar iki üç beden büyük al diyorlarda tecrübeliler daha iyi bilir dedim teşekkür ederim :)

benim bebeğin cinsiyeti henüz net değil doktor detaylıyı bekle alışveriş yapma dedi çok merak ediyorum haftama göre netleşmesi gerekmez mi çoğunuzunki belli olmuş

Doktor banada böyle bi görüntü verdi erkek dedi seninkinde de bariz pipi gibi bişey var ama bilemedim şimdi
Valla bakalım suan icin kızım diye sevmeye başladım :)
Bu arada benimki kontrolde hiç durmadı tekmeler taklalar amuda kalkmalar falan doktor zor ölçtü ense falan
Hiç bu kadar hareketli olduğunu düşünmemiştim daha hiçbişe hissetmeyince

Haklısın canım anlıyorum seni. o konu doğru çabuk büyüyorlar ama giyiliyor yine de kaka bulaşıyor kusuyor filan çok sık değiştiriliyor bebeğin üstü. 3-6 ay çok alma bence zaten uzun kollu almak gerekebilir bizimkiler yaz bebeği olacağı için, doğumdan sonra da alınır yani

doktor cinsiyet için erken dedi netleştiremedi detaylıyı bekle dedi 16 haftam bitmek üzere ama birşey alamıyorum belli olmadığı için. evimde çok küçük doğuma yakın alabilicem çok hevesleniyorum aslında başka bir doktora mı gitsem cinsiyetini söyler mi

Söyler bence kesin. Ben geçen cumartesi gittim dr söylemedi benle aynı haftada olan arkadaşım var pazartesi 12+4 te söyledi doktoru erkekmiş, benimki kız olabilir belki o yüzden ama yine de bu cumartesi başka doktora gideceğim hem ense kalınlığı hem cinsiyet için. Bence sen de git

Ya birden büyüyünce çok çatlarsam diye tırsıyorum krem filan kullanıyorum ama aniden büyürse işe yarayacağını sanmıyorum

Bunu hiç düşünmemiştim,zaten ne kadar önlemde alsak çatlayan bir cilt yapımız varsa az da olsa çatlar. Bende lierac aldım,bugün kullanmaya başladım, susam yağı ile kayısı çekirdeği yağıni hergun surucem, yağlar bitince Hindistan cevizi yağı da iyiymiş, birde e vit demiştin sen ona baslicam,sırayla herşeyi kullanıcam:)

geçicidir . Bende barsakalrı çalıltıryor açık az şekerli çay. O yüzen bazen mecburen içiyorum . nasılsın görüşmeyeli ?
Hamdolsun çok daha iyiyim. Bulantılarım iyiden iyiye azaldı ama hala yeme düzeni konusunda sıkıntılıyım. Biran önce şu saçma bal bi bitse de nefes alsam...
Sen nasılsın? Her şey yolunda mı? Yatmaya devam mı?

Bana da öyle geldi. İnsanda öylebi algı yaratıyolar ki sanki bu üç gün almasak kazıklancaz.

Kızlar kesinlikle yapıyla alakalı ama benim ablam katı kakao yağını kullanmıştı çatlağı olmadı ve bol su. Unutmuştum ben o söyleyince hatırladım. Katı böyle margarin gibi bi yağ elime alıp karnıma sürttükçe eriyo hafifçe. İyi nemlendiriyo. Sabah sürüyorum akşam bakıyorum yine nemli. Sizlere de tabsiye ederim. Aktardan aldım geçen hafta. Hindistan cevizi yağı da çok iyi nemlendiriyormuş ama gerçeği olmasına özen gösterin.

Hindistan cevizi yağını Saraçoğlu'ndan almıştım, kakao yağını duymuştum,aktardan katısini alayım, gece krem sabah yağ sürmeye başladım , elimdeki yağlar bitince kakaoya başlarım ,inş çok catlamayiz

kızlar benide listeye ekleyin yahu (= ikimci bebek..cınsiyet erkek..yaş 29 bursa

bizde dün akşam ilk defa renkli ultrasonda gördük Allahım öyle görmek çok tuhaf bi duygu (= bariz belli herşeyi..bu arada ben birincisinde neler sürdüm ama çok çatladım bunda nolurum bilmiyorum
kaç kilo aldınız ben 2-3 haftadır hamiş pantalonu giyiyorum 2-3 kilo civarı aldım

Günaydin hanimlar..
Uzun zaman oldu yazmiyorum umarim hepiniz iyisinizdir.
Catlak icin ne kullancagmi dusunuyorm acikcasi badem yagi mi alsam yine lierac midir nedir o kadar para vermem o kremw ben

2-3 kilo arası aldım bende canım tıka basa yemiyorum ve genelde akşamları aç yatıyorum hakkaten bildiğin açim yani. Akşam 5 den sonra sadece salata ve yoğurt yiyorum yanında ceviz fındık bacaklarda kilo yokta göbekten toplandı sanırım,ama yememe çok dikkat ettiğim için kiloyu sorun etmiyorum bu yemeye de alıyorsanız napim:)
ben her gittiğimde hem renkli hem siyah beyaz ile gösteriyor doktor,renkliyle çok net herşeyi görünüyor:) ben 14+2 de gittim en son erkek dedi, şimdi birçok yerde 17. Haftada cinsiyetini farklı söyleyenler olmuş, kesin erkek diyip sonradetayli da bu bebek kız denilenler falan.bende hep erkek için bakıyorum herşeye, 16+6 oldu meraktan gitmeyi dusunuyorum yine, artık tam net bellidir diye:) doktor da 18. Haftada çağırmıştı ama duramicam sanırım:)

devam maalesef , yavaş yavaş ayakta bişeyler yapmaya başladım. ama dün baktım içten içe bir çekilme hissediyorum . oturarak kıldım namazı. artık anladım ki kendimi boşuna yoruyorum

anlamadım yazdığını saçma bal bitse nedir kız. bulantılar azalmış maşallah . Bende hala devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…