Evwt işte aklım ermiyor. Soranlarda kaç aylık diyor kalıyorum öyle. Hafta olarak söyleyince de anlamıyorlar.Canım hafta olarak hesaplıyor programlar, mesela bir ay 30 gün deriz ya da 31. Ama 4 haftalık bebek bir aylık olmuyor, haftada 7 gün var 7*4: 28 oluyor, ve gün hesabı ile ay hesabı tutmuyor o yüzden hafta deniyor
Aminnn sağlıkla kucaklayalım Allah'ın izniyle,gerisi ışık hızıyla geçiyor zaten.Sizinle aramızda bir gün var. Hissedersiniz inşaallah. Sağlıklı olsunlarda acelesi yok zaten
Kızlar bu göbekler 17 haftalıkmış instagramda etkiletle arattım milletin göbekler çıkmış ben gram göbek yok
Amin amin. Önemli olan sağlıkları. Bizim kontrole de 16 gün var. İnşaallah Allah tan bir şey olmazsa 16+4 falan olucaz. İnsan özlüyor yaAminnn sağlıkla kucaklayalım Allah'ın izniyle,gerisi ışık hızıyla geçiyor zaten.
peşpeşe kız doğuracağız inşallah. çünkü sakinler uyuyorlar. gelincede öyle devam edecek :)Şimdi farkettim günlerimiz de peşpeşe:)
Rabbim sağlıklı,hayirli versin de kız olsa bana bonus olur tabi:)))Benim bebeklerin hep akıllı uslu oluyor,bu da öyle olur inşallah.Yaşlı annesini üzmezpeşpeşe kız doğuracağız inşallah. çünkü sakinler uyuyorlar. gelincede öyle devam edecek :)
inşallah umudumuz duamız :)
ben zayıfım hiçç hissetmiyorum
ve göbeğim kaç gündür akşamları çıkıyor sabahları dümdüz. yediklerimiz bence.
Yok ayva göbeklilerin daha çabuk büyüyor, çok büyük göbeği olanların belli olmuyor son aylarda bile. Zayıfların da geç çıkıyor çabuk büyüyor..Bende ayva göbek vardı zaten, ben hatta göbekli biriyim kesin karnım büyümez diyodum ama bu işler ona bakmiyomus.
ben hamile iken çok kişi derdi iste böyle hamileleri seviyorum. sadece göbekten ibaret olan :)
Bana artık tokalar fayda etmiyor fermuar sonuna kadar açık bile karnımı aşırı sıkıyordu, LCW den hamile pantolonu aldım bu ikinci hafta forma gibi giyiyorum,aşırı rahat. Lastik toka bir anda firlarmi çıkarmış endişesi taşıyodum, kolumu yazı yazmak için kaldırınca fermuar görünüyor diye tedirgindim:)Pantolon düğmeleri sıkıyor beni, burda konuşulmuştu saç tokası takıyorum çok iyi oluyor, eşofmanlar iyi şimdilik :)
Hayırlısı olsun,anlamadığımı tescilledimMcz09 _D_O_ I iyi ki anneyim 35
Doktor kıza benzetti kızlarBakalım 3 hafta sonra tekrar gideceğim netleştiririz dedi
Hayırlı sağlıklı olsun. Gönlünüzden ne geçiyorsa öyle olsun inşallahMcz09 _D_O_ I iyi ki anneyim 35
Doktor kıza benzetti kızlarBakalım 3 hafta sonra tekrar gideceğim netleştiririz dedi
Bende de oluyor,kaçırdıklarım çokKızlar buraya girince biseyler yazmissiniz, bir başkası da cevap yazmış, ben cevaba gelene kadar o yazılani görmüyorum, sonraki mesajlar önce ,öncekiler sonra görünüyor, hele bazı mesajlari hiç okuyamıyorum:) bakıyorum birine cevap yazılmış, ama öyle bir mesaj hiç yok , çok karışık ,aynısını yaşayan varmı.
Benim sürpriz yumurta hakikaten tembel çıktı ya tık yok.Yavrum bütün bebişler oynuyor bak hadi ses ver diyorum,konuşuyorum o kadar yok
Göbeğin büyüdüyse tabi iyi olmuş alman, benim öncekinden iki tane vardı ama daha en az bir ay var giyebilmeme :) bir tane daha alsam yeter, lohusalıkta da giymiştim ben ilk ay :) zor vazgeçmiştim o kotumdan acayip rahat hakkatenBana artık tokalar fayda etmiyor fermuar sonuna kadar açık bile karnımı aşırı sıkıyordu, LCW den hamile pantolonu aldım bu ikinci hafta forma gibi giyiyorum,aşırı rahat. Lastik toka bir anda firlarmi çıkarmış endişesi taşıyodum, kolumu yazı yazmak için kaldırınca fermuar görünüyor diye tedirgindim:)
Aynı performansları doğduktan sonra da devam eder inşallah :)))Ya bende hiç hissetmiyorum, uyumadan önce sessizce dinliyorum elimi karnıma koyuyorum en ufak bişey yok, birde kızlar geç hissedilir derlerdi. Benimki erkek ama karnimda hiçbir yaşam belirtisi yok:) sanırım çok uykucu
Canım mesela 3 tane kırmızı bildirim varsa en alttakini tıklıyorsun en son kaldığın yeri gösteriyor :) ben de o karışıklık olmuyor o yüzdenKızlar buraya girince biseyler yazmissiniz, bir başkası da cevap yazmış, ben cevaba gelene kadar o yazılani görmüyorum, sonraki mesajlar önce ,öncekiler sonra görünüyor, hele bazı mesajlari hiç okuyamıyorum:) bakıyorum birine cevap yazılmış, ama öyle bir mesaj hiç yok , çok karışık ,aynısını yaşayan varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?