arkadaşlar ben çatlaklar için shea butter ve lierac çatlak jeli kullanıcam. aldım ama henüz başlamadım erken diye. bu arada karnımda göbeğimde kaşınma oluyor iki gündür. neden olabilir acaba?

kızlar geç oynar
hadi 3 erkekten sonra bir kızın olsun hayrılsıyla sağlıkla.
Kıyafetler sıkıyor mu? Benim etekler eşofmanlar olmuyor yeni iki tane aldım evde de geniş ne bulursam onu giyiyorum
benim etekler oluyor ama belden az yukarı çıkıyor pantolon darlar olmuyor bir beden büyük pantolon aldım ve bolları giyiyorum. ama evde şimdilik bolları giyiyorum da onlar da göbekten cok da rahat değil göbeğin az bişe çıktı aam dar şeylerde hiç rahat değilim. özelikle oturduğum zamanlarımda..

lıerac aldım ben de geçen hafta su aralar günl
arkadaşlar ben çatlaklar için shea butter ve lierac çatlak jeli kullanıcam. aldım ama henüz başlamadım erken diye. bu arada karnımda göbeğimde kaşınma oluyor iki gündür. neden olabilir acaba?
ük değilde banyolardan sonra bir kaç günde bir kullandım. ilerde günlük hale getiririm. yavaştan başlanmalı bence.

Ben hamile taytları aldım çok rahatlar. Sorsan gram göbek yok ama eskilerin hiçbiri olmuyor annem karnın büyümüş diyo bugün ben mi göremiyorum acaba :)

Ben evlenirken çok tombiştim verdim sonra gebe kalıncada iyice gitti. Kilolu olduğum dönemde çok çatladım basenlerim ve bacakların arkası. Göbeğim çatlasa belki çok koymaz ama nolur göğüslerim çatlamasın çok iğrenç bir görüntü oluyor

Canım kaşıma bence, kasimak çatlak oluşumunu hizlandiriyomus, kullanmaya başla bence, ben nemlendirici yağlar kullaniyodum iki günde bir, artık günde iki defa akşam lierac ,sabahlari yağ , kayısı cekirdegi, yağı susam yağı Hindistan cevizi yağı ve zeytin yağı kakao yagi faydaliymis,ben biri bitince diğer yağa gecicem

Kizlar bn kan surubunu degistrdm kabizlik yaptigi icin.kan hapi verdi doktor.gyno ferro sanol turuncu renk.eczaci kac tane iccemi yazmamis kullanan varmi gunde kac tane.

Ben hamile taytları aldım çok rahatlar. Sorsan gram göbek yok ama eskilerin hiçbiri olmuyor annem karnın büyümüş diyo bugün ben mi göremiyorum acaba :)

Hamile taytlarini nereden aldın canım, kışlık mi birde. Bende bitane tayt alayım diyorum.normalde spor dışında tayt giymiyorum ama bı tane lazım, birde hamile çorapları alcam, nereden alabilirim acaba

Ay evet ben goguslerime daha çok sürüyorum, internette hamilelik çatlağı nasıl olur diye yazdım gördüklerime inanamadim, yinede tebrimizi alalım,ne kadar az catlarsa o kadar iyi

Hu hu herkese merhaba , ben de katılabilir miyim aranıza @_D_O_

Arkadaşlar bebeklerinizi hissediyor musunuz?
Benim ilk gebeliğim bir kaç seferdir akşamları yatarken , karnımda seyirme gibi birşey hissediyorum(hep değil tabii ki , arada ) ama gaz mı yoksa bebek mi bilemiyorum var mı sizde :)

Hamile taytlarini nereden aldın canım, kışlık mi birde. Bende bitane tayt alayım diyorum.normalde spor dışında tayt giymiyorum ama bı tane lazım, birde hamile çorapları alcam, nereden alabilirim acaba
Hamile çorabı dediğin külotlu çorap mı? Pentide var çokta rahatlar. Taytı lcwden aldım kalitesini çok beğendim ilk defa aşırı rahat

Kizlar bn kan surubunu degistrdm kabizlik yaptigi icin.kan hapi verdi doktor.gyno ferro sanol turuncu renk.eczaci kac tane iccemi yazmamis kullanan varmi gunde kac tane.
Genelde günde 1 defa alınıyor ister sabah aç al istersen gece uyumadan önce iç etkisini çok hissetme. Bol su iç lifli gıdalar kullan canım

15hafta yukardan cekince bacaklar kalın çıkmış ama göbek şimdilik bukdr benimEki Görüntüle 2208142

benim göbüş anca bu kadar :)

sağlıkla kucağımıza alırız innnşaaAllah tatlım .
çok sinirliyim sizdede varmı gerginlik sinir
eşim haftada iki gün spora gidiyor. Yemek yiyemedim. halsizlik gitsin kendime geleyim inşallah neler neler yaparr yerim inşallah . istiyorum ki ben bu dönemi atlatan kadar mesai çıkışı evde olsun. ama gidiyor. ne yapayım beni kaale bile almıyor ya.

kızlar gelin ya nerdesiniz. az dertleşelim .
benim miniktende ses seda yok. az anasına bıtırdasa Moral olur bana. bide belki mide bulantısı biter hissedince.

kızlar gelin ya nerdesiniz. az dertleşelim .
benim miniktende ses seda yok. az anasına bıtırdasa Moral olur bana. bide belki mide bulantısı biter hissedince.
Bana ekmek kenarı ye demişti doktor ama içi daha iyi geliyordu bide muz çok iyi geliyodu bulantılar aç kalırsam bende de geliyo sen kendini çok aç bırakıyorsun gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…