kızlar çatlak için geceleri ve banyodan sonra hakiki z.yağı sürün. bebe yağı vs işe yaramıyor .

hamişler sizler yazınca benim aklım başıma geliyor. benm doktor bakmadı ne enseye ne boyuna. hellam hellam bir daha gidince hele diyeceğim bak iyice. Düşük korkusundan başka hiçbişey sormak aklımıza gelmedi

herkes iyidir inşaallah.
ben iki gündür Ayakta fazla kaldım
baya çamaşır ser topla yemek çorba yap çocuaklrla ilgilen. bir ev süpürmedim onada gücüm yok . arsızlık benimki
dün akşam bana bişeyler oldu. rahimde içten içe bir sızı çekilme gibi hissettim
zorla oturarak namaz kıldım
çok zor yemek yedim. yiyemiyorum aç kalıyorum sonra zor zor yedim bir çarpıntı bayılacaktım. kendimi yordum yemek yaptım diye. hata ettim hata

kızlar çatlak için geceleri ve banyodan sonra hakiki z.yağı sürün. bebe yağı vs işe yaramıyor .
Kızlar sürdüğünüz kremler ne kdr sağlıklı. Yada bebeğe zararı varmış kanıtlanmamış aslına bakarsanız bencede illa süreceksenjz zeytinyağısürün ben nedense hiç ama hiç dert etmiyorm çünkü sürende catliyormus yani boşuna gibi geliyor ama zeytinyağını sürmek arada nemlendirmek açısından iyi olabilir saç boyası içinde mesela kanıtlanmış hicbirsey. Yok ama doktorlar yinede bazısı boyatmayin diyor bazısı bişey olmaz dior

Canım ense kalınlığına 11-14 haftalar arası bakılıyor daha sonra emiliyormuş, 2li test için tahlil vermedin galiba. Bişey yoktur inş yorma kendini

komşumdan rica ettim kahvaltı hazırlayacak orda yerim evde ağzıma lokma alamıyorum
Allahım çok şükür maşallah diyeyim.

z.yağı en sağlıklısı hatta ben 2.de hiç sürmedim. dediğin gibi çatlayan çalıyor . cilt tipi.ile alakalı. ce katılıyorum sana. kremler kimyasal bebeğe illaki geçiyordur bir şekilde.

Canım ense kalınlığına 11-14 haftalar arası bakılıyor daha sonra emiliyormuş, 2li test için tahlil vermedin galiba. Bişey yoktur inş yorma kendini
testleri yaptırmadım. doktor iki dk baktı herşey yolunda dedi. istediğim şeyi söyledi tamamdır dedim :)

Doktor kendi bakıp söylemişti hiç sormamıştım ben de canm ama aksi bir durum yoktur olsa kesin söylerdi bence. O çarpıntı olayı bende çok çok oluyor neden bilmiyorum

Canım geçmiş olsun aynı şeyi bende haftasonu yaptım hatta okdr ağrım oldu ki kanamam olacak sandm ve sürekli kontrol ettim şükür bişey olmadı ama okdr yormaya degmiyor ya ama yapmayıncada rahat edemiyor insan cokkk geçmiş olsun

Ben de çok rahatım kızımda çok çatlamamıştım bunda da olmaz inş. Geçen ensem ağrıdı kas gevşetici kremi okudum hamileler kullanamaz yazıyor hakkaten krem deyip önemsemeyebilirdim demek ki her şey sürülmüyor araştırmak lazım

E
Evet canm kremler kana karışıyor her krem hamilelikte kullanılmıyor geçmiş olsun sanada

Bana boyat dedi, ya kendimi beyazla da çok güzel hissediyorum:) boyamaya üşeniyorum usenmesem gidip bi çeki düzen verdircem kendime:)

Inşallah kısa zamanda bitsin gitsin.

Saçma Hal yazarken akıllı klavye Bal yazmış :)

Doktor kendi bakıp söylemişti hiç sormamıştım ben de canm ama aksi bir durum yoktur olsa kesin söylerdi bence. O çarpıntı olayı bende çok çok oluyor neden bilmiyorum
Kan basıncı yükseliyor diye oluyor. ama çok olması kansızmıyım diye düşündürdü beni. ilacım var başlayacağım inşallah.

ya işte kendimize laf geçirmemiz lazım. sanada çok geçmiş olsun

doğru bende öyle düşündüm. bişey olsa derdi elhamdülillah çok şükür . sağ salim kucağımıza alırız innnşaaAllah.

bu çatlama işi genetık bence. benım annemde catlak olmus kız kardesımde de oldu yağ surmesıne ragmen..büyük ihtimal bende de olacak ama yıne de arada zeytınyagı surerimm..
valla saclarımı boyatmak ıstesem de annem benı bi güzel azarlayacagı ıcın dr a sormam bıle:) beyazlar resmen ataga gectı tam ayırma yerınde yenı cıkan bır parmak boyunda bır suru beyaz sac..

Benim de aynı şekilde saçlar aman kalsın öyle napalım, kanıtlanmamış olsa da o riski göze alamam

Çatlamak genetik gerçekten ama elimizden geleni yapalım yine de nolur nolmaz ben 1 kilo aldım ama çoktandır hamile pantolonu giyiyorum. Bir aydan fazladır yani. Kilom aynıyken bile şişkinliğim çoktu. Toka da bir yere kadar idare ediyo. En rahatı lastikli pantolonlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…