Bana ekmek kenarı ye demişti doktor ama içi daha iyi geliyordu bide muz çok iyi geliyodu bulantılar aç kalırsam bende de geliyo sen kendini çok aç bırakıyorsun gibime geliyor
Beyaz ekmek yiyorsan onu değil Tam tahıllıya geç bulantıyada iyi geliyor. Meyvelerden kan şekerini çabuk yükseltip düşürenleri tercih etme. Diyetisyen listemi düzenledi daha rahatım. Bide sürekli su içiyorum midem boş kalmıyor lok lok ediyorum yürürken :)) susuz kalıncada bulantı yapar. Troidlerine idrarına en son ne zaman bakıldı balım?aslında bugün ne zaman acıksam yedim tatlım. meyve bile yedim. ekmek arası yiyorum. genelde
15hafta yukardan cekince bacaklar kalın çıkmış ama göbek şimdilik bukdr benimEki Görüntüle 2208142
benim göbüş anca bu kadar :)
sağlıkla kucağımıza alırız innnşaaAllah tatlım .
çok sinirliyim sizdede varmı gerginlik sinir
eşim haftada iki gün spora gidiyor. Yemek yiyemedim. halsizlik gitsin kendime geleyim inşallah neler neler yaparr yerim inşallah . istiyorum ki ben bu dönemi atlatan kadar mesai çıkışı evde olsun. ama gidiyor. ne yapayım beni kaale bile almıyor ya.
Bebe yağı kullanıyor musun? O yapabilir..arkadaşlar ben çatlaklar için shea butter ve lierac çatlak jeli kullanıcam. aldım ama henüz başlamadım erken diye. bu arada karnımda göbeğimde kaşınma oluyor iki gündür. neden olabilir acaba?
Gün de 1 tane.Kizlar bn kan surubunu degistrdm kabizlik yaptigi icin.kan hapi verdi doktor.gyno ferro sanol turuncu renk.eczaci kac tane iccemi yazmamis kullanan varmi gunde kac tane.
2 hafta önce herşey normal çıktı kanım 10 çıktı az düşük dedi. ilaç yazdı. tam tahıllıya geçeyim. elma midemi bulandırıyor , az ekşi portakal ve ayva yiyorum genelde. teşekkür ederim :)Beyaz ekmek yiyorsan onu değil Tam tahıllıya geç bulantıyada iyi geliyor. Meyvelerden kan şekerini çabuk yükseltip düşürenleri tercih etme. Diyetisyen listemi düzenledi daha rahatım. Bide sürekli su içiyorum midem boş kalmıyor lok lok ediyorum yürürken :)) susuz kalıncada bulantı yapar. Troidlerine idrarına en son ne zaman bakıldı balım?
Canım bu kadar takma, gayet normal ben hergun eşi spora gidenleri biliyorum çok sinir bozucu, benim esimde gidiyor hatta ben diyorum git kafa dağıt falan diye. Sen muhtemelen çok bunaldin,birde küçük çocuğun var o yüzden ekstra strese giriyosun. Sakin olmaya çalış bence
karapisso sinir stres bende de var. Hamilelikten olduğunu sanmıyorum ama Eşim benden daha hamile isten bu ara geç geliyor. Sonra tlf takiliyor sonra bi bakıyorum yatmış uyumuş! 2 çocuğu bana bırakmış! Büyük neyse uyuyor da küçük baya delirtiyor zorluyor
Neyse..napalim. hafta sonu ilgileniyor..buna da çok şükür
Saol cnmGün de 1 tane.
Tşkler amin canım hepimizinSen zaten çok zayifmissin, göbek hiç yokmuş anca minicik olmuş, sağlıkla büyüsün gobegin
Çok normal. Hiç darlanma geçici bir dönem o. 2013 mu 14 mu? Hangi ay?Allâh yardımcımız olsun. benim büyük 5 yaşında , gün içinde tuvalete gitmek istemiyor ve sürekli kaçırıyor küçüğü. sinir krizi geçiriyorum. gelde delirme. çiş takibi yapıyorum bunaltmadan. ama yok şimdi gene kaçırdı. sıkıştırdım elimde değil. .neden gitmiyor anlamıyorum.
bak bende git diyorum. bir hafta evdeydi git dedim .. hasta iken bile. ama gerçekten iki saa eş gelmesi bile beni ekstre yoruyor. en azından bu dönem. neyse bitti sayılır az kaldı. sonuna geldik bitiyor spor haftası. bebek doğsun bende 3 çocuğu olan bırakıp gideceğim inşallah. :)
2013 aralık 9Çok normal. Hiç darlanma geçici bir dönem o. 2013 mu 14 mu? Hangi ay?
2-3 yaş aralığı çok fena bir dönem. Basına buyruk hareketler..aşırı inatlaşma..giyinme soyunma yeme içme uyuma her olay olaylıallahım yar ve yardımcımız olsun. Güç versin ve sevgimizi huzurumuzu artırsın inşallah.
Kesinlikle öyle düşünme! Kuluz..nefsimizi o kadar koreltebilmis olsaydık daha farklı olurduk. Hissiyatlarımızı paylaşmak,içten olmak sukursuzluk değildir bana göre.İki gün güzel bir anneysem üçüncü gün bişeyler oluyor. yspayalnızım diyemem komşular var. ama bunaldım. annemi iistiyorum. kızlar kendiimi değerli hissetmek istiyorum. çok nankörlük edi inanın farkındayım. hormonalrdan biliyorum sizlere yazmak istedim. üzülüyorum çok ..
Ya bende de çok iç sıkıntısı var, yanlızlığı severim de işe gitmek yorulmak beni yıprattı hep yatmak istiyorum mide bulantısınında etkisi olabilir ne zaman geçecek yaa çok kötüyümİki gün güzel bir anneysem üçüncü gün bişeyler oluyor. yspayalnızım diyemem komşular var. ama bunaldım. annemi iistiyorum. kızlar kendiimi değerli hissetmek istiyorum. çok nankörlük edi inanın farkındayım. hormonalrdan biliyorum sizlere yazmak istedim. üzülüyorum çok ..
İki gün güzel bir anneysem üçüncü gün bişeyler oluyor. yspayalnızım diyemem komşular var. ama bunaldım. annemi iistiyorum. kızlar kendiimi değerli hissetmek istiyorum. çok nankörlük edi inanın farkındayım. hormonalrdan biliyorum sizlere yazmak istedim. üzülüyorum çok ..
Benim 1 numarayla aralarında 4 ay var. 10 ağustos doğumlu benimki.2013 aralık 9
oldu olası çiş sorunu var. kendi istedi. illa başlayacam dedi. bende şevki varken başladım 2.yaş 3 aylıktı. .Ama çok pişmanım
.şimdi.kızım istiuor asla diyorum
en az 2.5 yaş inşallah. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?