Aiiiyyyy yeriiimKizlar sayfanın ilk yazışmalarını okuyordum_D_O_
Çok bunalmışsın kuzum annen gelemez mi yanına hormonlarda var belki monotonluktan bıkmışsındırİki gün güzel bir anneysem üçüncü gün bişeyler oluyor. yspayalnızım diyemem komşular var. ama bunaldım. annemi iistiyorum. kızlar kendiimi değerli hissetmek istiyorum. çok nankörlük edi inanın farkındayım. hormonalrdan biliyorum sizlere yazmak istedim. üzülüyorum çok ..
Kesinlikle öyle düşünme! Kuluz..nefsimizi o kadar koreltebilmis olsaydık daha farklı olurduk. Hissiyatlarımızı paylaşmak,içten olmak sukursuzluk değildir bana göre.
Zorlanacaz yipranacaz..imtihan dunyasindayiz neticede. Kendimizi çevremizi sorgulayacaz..olgunlaşınca da hamdolsun rabbime diyecez
Doktor sana kız dememiş miydiBugün oğluma 'mina'nin kız kardeşi mi olacak erkek kardeşi mi' dedim 'kiz kardeşi' dedi. 'Peki senin kız kardeşin mi olacak erkek kardeşin mi' dedim 'erkek' dedi.
Kıza çıkar bir bir yolum yok
Hayaller tek kız hayatlar 3 pipi
Ya bende de çok iç sıkıntısı var, yanlızlığı severim de işe gitmek yorulmak beni yıprattı hep yatmak istiyorum mide bulantısınında etkisi olabilir ne zaman geçecek yaa çok kötüyüm
Sorma cnm birkaç hafta kılamadım karın ağrısından sonra çok boşladım, daha yeni yeni kılabiliyorum doğru söylüyorsun çok rahatlıyorum ama mide bulantım yok dedim nazar değdirdim kendime çok fenalardayım..iç sıkıntısı bende ilk haftalarda ara ara oldu. namazlara dikkat et kaçırma . oku kendine çok iyi geliuor okumak.
Sen çok bunalmissin, kafaya biseyleri çok takiyosun sanırım, ben aşırı stresli olduğumda, bütün iş yükü omzunda gibi hissettiğimde kendimi değersiz hissederdim, depresyon gibi oluyodu, sendeki de hormonlardan bence, çocuklarla gün boyu ilgileniyosun, evde bunaliyosundur, biraz hamilelikte rahat sürece geçersen keyfin yerine gelir canım inşallah
Ah canım ağzın uğurlu gelsin bana..erkeğe benziyor cikinti var dedi 12+4 te. 26 kasımda doktor randevum var bakalım ne dicek. Kesinleşir artık. Lâkin benim hiç umudum yok.Doktor sana kız dememiş miydi
Sorma cnm birkaç hafta kılamadım karın ağrısından sonra çok boşladım, daha yeni yeni kılabiliyorum doğru söylüyorsun çok rahatlıyorum ama mide bulantım yok dedim nazar değdirdim kendime çok fenalardayım..
elhamdülillah çok şükür kuzu evet çok tatlı ve göbüşlüyüzAiiiyyyy yeriiimkızlar çok şanslıyız aslında dimi çok tatlıyız
Çok bunalmışsın kuzum annen gelemez mi yanına hormonlarda var belki monotonluktan bıkmışsındır
Bugün oğluma 'mina'nin kız kardeşi mi olacak erkek kardeşi mi' dedim 'kiz kardeşi' dedi. 'Peki senin kız kardeşin mi olacak erkek kardeşin mi' dedim 'erkek' dedi.
Kıza çıkar bir bir yolum yok
Hayaller tek kız hayatlar 3 pipi
Kizlar sayfanın ilk yazışmalarını okuyordum_D_O_
Belli olmaz cnm önce erkek sonra kız denilenler de oluyor, hayırlısı olsun.. ümidini kaybetmeAh canım ağzın uğurlu gelsin bana..erkeğe benziyor cikinti var dedi 12+4 te. 26 kasımda doktor randevum var bakalım ne dicek. Kesinleşir artık. Lâkin benim hiç umudum yok.
O çıkıntı bi bende kaybolmaz
Ah canım ağzın uğurlu gelsin bana..erkeğe benziyor cikinti var dedi 12+4 te. 26 kasımda doktor randevum var bakalım ne dicek. Kesinleşir artık. Lâkin benim hiç umudum yok.
O çıkıntı her bebekte oluyo mu acaba banada çıkıntı var dedi çekti verdi ama bu ara detaylıda değişen çok var diye okuyorum beklicez el mecburAh canım ağzın uğurlu gelsin bana..erkeğe benziyor cikinti var dedi 12+4 te. 26 kasımda doktor randevum var bakalım ne dicek. Kesinleşir artık. Lâkin benim hiç umudum yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?