Bugün oğluma 'mina'nin kız kardeşi mi olacak erkek kardeşi mi' dedim 'kiz kardeşi' dedi. 'Peki senin kız kardeşin mi olacak erkek kardeşin mi' dedim 'erkek' dedi.
Kıza çıkar bir bir yolum yok

Hayaller tek kız hayatlar 3 pipi

Çok bunalmışsın kuzum annen gelemez mi yanına hormonlarda var belki monotonluktan bıkmışsındır

cevabın iyi geldi. Allâh kabul etsin razı olsun kardeşim .

Doktor sana kız dememiş miydi

Ya bende de çok iç sıkıntısı var, yanlızlığı severim de işe gitmek yorulmak beni yıprattı hep yatmak istiyorum mide bulantısınında etkisi olabilir ne zaman geçecek yaa çok kötüyüm

iç sıkıntısı bende ilk haftalarda ara ara oldu. namazlara dikkat et kaçırma . oku kendine çok iyi geliuor okumak.

iç sıkıntısı bende ilk haftalarda ara ara oldu. namazlara dikkat et kaçırma . oku kendine çok iyi geliuor okumak.
Sorma cnm birkaç hafta kılamadım karın ağrısından sonra çok boşladım, daha yeni yeni kılabiliyorum doğru söylüyorsun çok rahatlıyorum ama mide bulantım yok dedim nazar değdirdim kendime çok fenalardayım..

Haklısın canım, inşallah az kaldı. inan.soğuk kış demem çıkarım evden. yeterki bu baş dmnmesİ bitsin. inşallah

Doktor sana kız dememiş miydi
Ah canım ağzın uğurlu gelsin bana..erkeğe benziyor cikinti var dedi 12+4 te. 26 kasımda doktor randevum var bakalım ne dicek. Kesinleşir artık. Lâkin benim hiç umudum yok.
O çıkıntı bi bende kaybolmaz

deme ha az tut dilini. bulanmıyor deme elhamdülillah iyiyim de. ben hiç ihmal etmedim. hep kıldım inşallah kabul olur. birde oturarak olsada kıldım. zikir okumaya alışan hep çeker okur. araya soğukluk girdimide uzaklaşıyor insan. Allâh kabul etsin korusun melekletimizi.

Benim yeğenim de küçük, oğlu olsun diyip duruyodu kendisi kız,bu aileye tek kız yeter diyodu dua ediyordu Allah onun duasını kabul etti:)
Bir arkadaşım da ağustosta hamile kalmıştı onun da oğlu oluyo ,Ağustos ayı erkek ayiymis buna kanaat getirdim:)

Ah canım ağzın uğurlu gelsin bana..erkeğe benziyor cikinti var dedi 12+4 te. 26 kasımda doktor randevum var bakalım ne dicek. Kesinleşir artık. Lâkin benim hiç umudum yok.
Belli olmaz cnm önce erkek sonra kız denilenler de oluyor, hayırlısı olsun.. ümidini kaybetme

O çıkıntı her bebekte oluyo mu acaba banada çıkıntı var dedi çekti verdi ama bu ara detaylıda değişen çok var diye okuyorum beklicez el mecbur

Kimin bebeği ikiz kim işaretledi onu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…