arkadaşlar ben çatlaklar için shea butter ve lierac çatlak jeli kullanıcam. aldım ama henüz başlamadım erken diye. bu arada karnımda göbeğimde kaşınma oluyor iki gündür. neden olabilir acaba?
Ikinci gebelikse hissedebiliyormussunHu hu herkese merhaba , ben de katılabilir miyim aranıza@_D_O_
Arkadaşlar bebeklerinizi hissediyor musunuz?
Benim ilk gebeliğimbir kaç seferdir akşamları yatarken , karnımda seyirme gibi birşey hissediyorum(hep değil tabii ki , arada ) ama gaz mı yoksa bebek mi bilemiyorum var mı sizde :)
Benim de bu sabah kalktığımda dediğin gibi aynısı yaşadım gazmış yani gaz sıkışması var biraz hareket ederek geçiyor
Evet canım dış ilçesindeSelnurr Antalya mı oturuyorsun?
İnşallah canım insan korkuyor bebişe birşey olur mu diyeGünaydın kızlar. 4. ay ağrısı onun adı. 3-4 aylarda oluyomuş bende de olmuştu. Araştırdım bi sıkıntı yok. Büyüyen rahmşn bağlarından kaynaklanıyordu galiba. Siz de bi bakın ama önemli bir durum değilmiş.Selnurr graphblues
Aynen canım.. Rabbime emanet olsunlar..İnşallah canım insan korkuyor bebişe birşey olur mu diye
Sağol canım geçmiş olsun benim ki riskli gebeliğim yani kan pıhtılaşma var tedavi ile devam ediyorum ister istemez korkuyor insan Allaha emanet bende Antalya merkesinde oturuyorumİnşallah öyledir canım benim de geçmiş olsun sana da
Evet canım dış ilçesinde
İnşallah canım insan korkuyor bebişe birşey olur mu diye
Teşekkürler canım kesinlikle gaz olmuş yani gaz sıkışması oldu hareket edereke affedersin çıkardı rahatladım dahaGünaydın kızlar. 4. ay ağrısı onun adı. 3-4 aylarda oluyomuş bende de olmuştu. Araştırdım bi sıkıntı yok. Büyüyen rahmşn bağlarından kaynaklanıyordu galiba. Siz de bi bakın ama önemli bir durum değilmiş.Selnurr graphblues
Cis sorunu var derken nasil bi sorun cnm.bnm kizim aralik 10 da 2 yasinda olcak.ama hala cisi ogrenmedi goren soruyo nie ogretmedin diyede bna gorede erken gibi ama bilmiyorum2013 aralık 9
oldu olası çiş sorunu var. kendi istedi. illa başlayacam dedi. bende şevki varken başladım 2.yaş 3 aylıktı. .Ama çok pişmanım
.şimdi.kızım istiuor asla diyorum
en az 2.5 yaş inşallah. .
Ben ne çay ne kahveCanlar türk kahve sevenler var mı içmemek zor tuttum doktora sordum bir günde bir kere içebilirsin dedi içim rahat etmedi ama duramıyorum türk kahvesiz
2 yaşında bir çocuğun tuvalet eğitimi almamış olması çok normaldir ki amaCis sorunu var derken nasil bi sorun cnm.bnm kizim aralik 10 da 2 yasinda olcak.ama hala cisi ogrenmedi goren soruyo nie ogretmedin diyede bna gorede erken gibi ama bilmiyorum
Çok çok geçmişler olsun. Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallahHerkesr merhaba kızlar.. Nasılsınız?
Annem rahatsızlandı iki gün önce apar topar İzmire geldim. Haftasonuna kadar izin alabildim ama annemin durumu iyi değil nasıl dönücem bilmiyorum
Cok gecmis olsun cnm.allh acil sifalar versinHerkesr merhaba kızlar.. Nasılsınız?
Annem rahatsızlandı iki gün önce apar topar İzmire geldim. Haftasonuna kadar izin alabildim ama annemin durumu iyi değil nasıl dönücem bilmiyorum
Ben kızım 2,5 yaşındayken niyetlendim istemedi tam 33 aylıktı öğrendiğinde 2 günde öğrendi hiç zorlanmadık belki birkaç ay erken öğretebilirdim ama zorlamak istemedim arkadaşlarım çok sorun yaşamıştı. Bence onun hazır olmasını bekle olmazsa 3 yaşına kadar yolu var sakin olmak önemliCis sorunu var derken nasil bi sorun cnm.bnm kizim aralik 10 da 2 yasinda olcak.ama hala cisi ogrenmedi goren soruyo nie ogretmedin diyede bna gorede erken gibi ama bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?