arkadaşlar ben çatlaklar için shea butter ve lierac çatlak jeli kullanıcam. aldım ama henüz başlamadım erken diye. bu arada karnımda göbeğimde kaşınma oluyor iki gündür. neden olabilir acaba?

Canım kaşınma bende de vardı. Kuruluktan oluyormuş. Yağlandığım günden beri kaşınmıyor. Kaşınırsa turnakla kalımayın diyorlar. Çatlamayı kolaylaştırırmış

Günaydın kızlar nihayet 16. haftama geldim ama geceden beri midemde bıçak saplanır tarzda bir ağrı var başlıyor geçiyor sürekli üşüttüm mü gazmı başka bir şey mi anlamadım doğrusu (

Ikinci gebelikse hissedebiliyormussun

Benim de bu sabah kalktığımda dediğin gibi aynısı yaşadım gazmış yani gaz sıkışması var biraz hareket ederek geçiyor

İnşallah öyledir canım benim de geçmiş olsun sana da
Selnurr Antalya mı oturuyorsun?
Evet canım dış ilçesinde
İnşallah canım insan korkuyor bebişe birşey olur mu diye

İnşallah öyledir canım benim de geçmiş olsun sana da

Evet canım dış ilçesinde

İnşallah canım insan korkuyor bebişe birşey olur mu diye
Sağol canım geçmiş olsun benim ki riskli gebeliğim yani kan pıhtılaşma var tedavi ile devam ediyorum ister istemez korkuyor insan Allaha emanet bende Antalya merkesinde oturuyorum

Teşekkürler canım kesinlikle gaz olmuş yani gaz sıkışması oldu hareket edereke affedersin çıkardı rahatladım daha

Canlar türk kahve sevenler var mı içmemek zor tuttum doktora sordum bir günde bir kere içebilirsin dedi içim rahat etmedi ama duramıyorum türk kahvesiz

Cis sorunu var derken nasil bi sorun cnm.bnm kizim aralik 10 da 2 yasinda olcak.ama hala cisi ogrenmedi goren soruyo nie ogretmedin diyede bna gorede erken gibi ama bilmiyorum

Herkesr merhaba kızlar.. Nasılsınız?
Annem rahatsızlandı iki gün önce apar topar İzmire geldim. Haftasonuna kadar izin alabildim ama annemin durumu iyi değil nasıl dönücem bilmiyorum

Canlar türk kahve sevenler var mı içmemek zor tuttum doktora sordum bir günde bir kere içebilirsin dedi içim rahat etmedi ama duramıyorum türk kahvesiz
Ben ne çay ne kahve içim almıyor.. aslında pek severim.
Fazlası muhakkak zararlıdır. Şekersiz içiyorsan iyi ve faydalı.
Ne yapılabilir bununla ilgili sütlü kahve keser mi seni?

Cis sorunu var derken nasil bi sorun cnm.bnm kizim aralik 10 da 2 yasinda olcak.ama hala cisi ogrenmedi goren soruyo nie ogretmedin diyede bna gorede erken gibi ama bilmiyorum
2 yaşında bir çocuğun tuvalet eğitimi almamış olması çok normaldir ki ama önce çocuğun sonra eğitim verenin hazır olması gerekir. Ciddi sabir ve guc gerektiren bir durum cunku Bana göre en uygun yaş 2,5 yaş. Çocuktan çocuğa farkeder tabi.. kardeşi doğmadan halledebilirsen süper olur sonra baya zorlayabilir..
Benim oğlan da 28 aylık. Başlayacam da..şuanda sabrım ve gücüm yok. Biraz daha toparlanmam lazım.

Annem rahatsızlandı iki gün önce apar topar İzmire geldim. Haftasonuna kadar izin alabildim ama annemin durumu iyi değil nasıl dönücem bilmiyorum
Çok çok geçmişler olsun. Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah anneciğin.

Cok gecmis olsun cnm.allh acil sifalar versin

Ben kızım 2,5 yaşındayken niyetlendim istemedi tam 33 aylıktı öğrendiğinde 2 günde öğrendi hiç zorlanmadık belki birkaç ay erken öğretebilirdim ama zorlamak istemedim arkadaşlarım çok sorun yaşamıştı. Bence onun hazır olmasını bekle olmazsa 3 yaşına kadar yolu var sakin olmak önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…