Herkesr merhaba kızlar.. Nasılsınız?
Annem rahatsızlandı iki gün önce apar topar İzmire geldim. Haftasonuna kadar izin alabildim ama annemin durumu iyi değil nasıl dönücem bilmiyorum
Çok geçmiş olsun,Rabbim şafi ismiyle şifa versin anacığına

Cis sorunu var derken nasil bi sorun cnm.bnm kizim aralik 10 da 2 yasinda olcak.ama hala cisi ogrenmedi goren soruyo nie ogretmedin diyede bna gorede erken gibi ama bilmiyorum

benim oğlum 5 yaşında. ve gitmek istemiyor tuvalete. büyük veliye gider hiç sıkıntı yok maşallah . ama çişi tutsa tutar kaçırır sürekli. 2 yaş erken bence. benim oğlum 2 yaş 3 aylıktı bıraktı ve bırakırken sorun yaşamadık kolay oldu. sonra sonra hep kaçırmalarla geçti maalesef .

Aynen katılıyorum sana, nasılsın canım benim.

Günaydın kızlar nihayet 16. haftama geldim ama geceden beri midemde bıçak saplanır tarzda bir ağrı var başlıyor geçiyor sürekli üşüttüm mü gazmı başka bir şey mi anlamadım doğrusu (

canım anlattığına göre gaz. üşüttüğün için gaz sıkıntı yapıyor. ayaklarını sıcak tut rezene iç. inşallah geçer tekrar etmez. geçenlerde ben yaşadım inanılmazdı
neyseki çıktı gaz ama beni kıvrandırdı iki saat .

Canlar türk kahve sevenler var mı içmemek zor tuttum doktora sordum bir günde bir kere içebilirsin dedi içim rahat etmedi ama duramıyorum türk kahvesiz
Günde bir kez içebilirsin canım aldığın kafeinin sadece %1 i bebeğe geçermiş oda tıbbi hiçbir sorun çıkarmıyor dert etme

Annem rahatsızlandı iki gün önce apar topar İzmire geldim. Haftasonuna kadar izin alabildim ama annemin durumu iyi değil nasıl dönücem bilmiyorum
Rabbim tez şifa versin inşallah gerekirse rapor alırsın.

kızlar bebek hareketleri ne durumda hissediyo musunuz

Ben 2,3 gündür hissetmeye başladım canım balık kayar gibi oluyor ilk hamileliklerde daha geç hissediliyor ben ilkinde bu kadar erken hissetmedim 20. haftayı bulmuştu bu 3. ondan belki çabuk hissettim ben burdayım diyor resmen çok güzel bir his :))
Aynen canım çok kötü sana da çok geçmiş olsun mesai bitse de eve kendimi bir atsam

Geçmiş olsun nesi var?
Allah şifa versin inşallah

Kizlar bu ayda daha tekme atmasini brklemeyin cunku o hala kucucuk.ilk olarak icinde kelebek var gibi oluyo kanat cirpiyo gibi.yada icinde balik cirpiniyo kayiyo gibi olur.yada bi titresim gibi hissedersiniz.disaridan daha gozlemleyemezsiniz.ama az kaldi o gunlere

Kızlar merhaba,
Ağır sinüzit geçiriyorum. Mecburen de doktorun verdiği antibiyotiği kullanıyorum. Ama kullandıktan sonra genital bölgemde kaşıntı kızarıklık oldu sanki mantar gibi. Yan etkileri varmış böyle ilacın sanırım. İlaç kullanmadan doğal yoldan geçirebileceğim bildiğiniz bir yöntem var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…