- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.990
- 133
Çok geçmiş olsun canm neyi var ya :/Herkesr merhaba kızlar.. Nasılsınız?
Annem rahatsızlandı iki gün önce apar topar İzmire geldim. Haftasonuna kadar izin alabildim ama annemin durumu iyi değil nasıl dönücem bilmiyorum
Herkesr merhaba kızlar.. Nasılsınız?
Annem rahatsızlandı iki gün önce apar topar İzmire geldim. Haftasonuna kadar izin alabildim ama annemin durumu iyi değil nasıl dönücem bilmiyorum
Çok geçmiş olsun,Rabbim şafi ismiyle şifa versin anacığınaHerkesr merhaba kızlar.. Nasılsınız?
canım çok geçmiş olsun Rabbim şifasını versin inşallahHerkesr merhaba kızlar.. Nasılsınız?
kızlar bebek hareketleri ne durumda hissediyo musunuz
Cis sorunu var derken nasil bi sorun cnm.bnm kizim aralik 10 da 2 yasinda olcak.ama hala cisi ogrenmedi goren soruyo nie ogretmedin diyede bna gorede erken gibi ama bilmiyorum
2 yaşında bir çocuğun tuvalet eğitimi almamış olması çok normaldir ki amaönce çocuğun sonra eğitim verenin hazır olması gerekir. Ciddi sabir ve guc gerektiren bir durum cunku Bana göre en uygun yaş 2,5 yaş. Çocuktan çocuğa farkeder tabi.. kardeşi doğmadan halledebilirsen süper olur sonra baya zorlayabilir..
Benim oğlan da 28 aylık. Başlayacam da..şuanda sabrım ve gücüm yok. Biraz daha toparlanmam lazım.
Günaydın kızlar nihayet 16. haftama geldim ama geceden beri midemde bıçak saplanır tarzda bir ağrı var başlıyor geçiyor sürekli üşüttüm mü gazmı başka bir şey mi anlamadım doğrusu(
Günde bir kez içebilirsin canım aldığın kafeinin sadece %1 i bebeğe geçermiş oda tıbbi hiçbir sorun çıkarmıyor dert etmeCanlar türk kahve sevenler var mı içmemek zor tuttum doktora sordum bir günde bir kere içebilirsin dedi içim rahat etmedi ama duramıyorum türk kahvesiz
Merakla bekliyorum elimi koyup dinliyorum ama tık yok bende. Bugün ultrasona göre 15+5. Erken galiba hissetmek için. Kıpır kıpır oynatsınlar karınlarımızı inşallah
Rabbim tez şifa versin inşallah gerekirse rapor alırsın.Herkesr merhaba kızlar.. Nasılsınız?
Aynen canım çok kötü sana da çok geçmiş olsun mesai bitse de eve kendimi bir atsamcanım anlattığına göre gaz. üşüttüğün için gaz sıkıntı yapıyor. ayaklarını sıcak tut rezene iç. inşallah geçer tekrar etmez. geçenlerde ben yaşadım inanılmazdı
neyseki çıktı gaz ama beni kıvrandırdı iki saat .
Geçmiş olsun nesi var?Herkesr merhaba kızlar.. Nasılsınız?
Çok geçmiş olsun. Inş en kısa zamanda duzelirHerkesr merhaba kızlar.. Nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?