Ben 2,3 gündür hissetmeye başladım canım balık kayar gibi oluyor ilk hamileliklerde daha geç hissediliyor ben ilkinde bu kadar erken hissetmedim 20. haftayı bulmuştu bu 3. ondan belki çabuk hissettim ben burdayım diyor resmen çok güzel bir his :))
Aynen canım çok kötü sana da çok geçmiş olsun mesai bitse de eve kendimi bir atsam
Kizlar bu ayda daha tekme atmasini brklemeyin cunku o hala kucucuk.ilk olarak icinde kelebek var gibi oluyo kanat cirpiyo gibi.yada icinde balik cirpiniyo kayiyo gibi olur.yada bi titresim gibi hissedersiniz.disaridan daha gozlemleyemezsiniz.ama az kaldi o gunlere
yaaa benimde elim hep göbüşümde ama yok Ses seda.
Kızlar merhaba,
Ağır sinüzit geçiriyorum. Mecburen de doktorun verdiği antibiyotiği kullanıyorum. Ama kullandıktan sonra genital bölgemde kaşıntı kızarıklık oldu sanki mantar gibi. Yan etkileri varmış böyle ilacın sanırım. İlaç kullanmadan doğal yoldan geçirebileceğim bildiğiniz bir yöntem var mı acaba?
Hani geuptan kimileri gaz hareketiyle falan karıştırıyordu ya gaz hareketim bile yok ortalık öyyle sessiz
inşallah canım:))kuzum benimde üçüncü aama hiçbişey yok ya. darısı bana..çok mutlu olacağım hissedince :)
Daha erken de..henüz hissetmiyorumkızlar bebek hareketleri ne durumda hissediyo musunuz
Hamdolsun çok daha iyiyim. Gün gün daha iyi oluyorum. Sen nasılsın? Bugün kendini nasıl hissediyorsun?Aynen katılıyorum sana, nasılsın canım benim.
Hiç umutlu değilim gerçektenBenimki gibi.
teşekkür ederim sagolasın canımhacamat çok faydalıdır hafiflersin . birde sirkeli su mek burnuna. başka aklıma gelen bişey yok. çok geçmiş olsun şifa versin Rahman .
Ahhh keşkeeeekızlar bebek hareketleri ne durumda hissediyo musunuz
Teşekkür ederim yanıtladığın için içimi rahatlattı kahve içtikten sonra bebeği hareket ediyor hissediyorum ondan mı tepki veriyorGünde bir kez içebilirsin canım aldığın kafeinin sadece %1 i bebeğe geçermiş oda tıbbi hiçbir sorun çıkarmıyor dert etme
Teşekkür ederim yanıtladığın için içimi rahatlattı kahve içtikten sonra bebeği hareket ediyor hissediyorum ondan mı tepki veriyor
Kızlar merhaba,
Ağır sinüzit geçiriyorum. Mecburen de doktorun verdiği antibiyotiği kullanıyorum. Ama kullandıktan sonra genital bölgemde kaşıntı kızarıklık oldu sanki mantar gibi. Yan etkileri varmış böyle ilacın sanırım. İlaç kullanmadan doğal yoldan geçirebileceğim bildiğiniz bir yöntem var mı acaba?
bende bugün daha iyiyim. progestan ilacım bitti doktoru aradım. leke kanama yok kullanayımmı dedim. gerek yok burak dedi. ilaç beni sersem ediyordu. bakalım inşallah sorunsuz geçer bu gunler . seninde iyi olmana sevindim.Hamdolsun çok daha iyiyim. Gün gün daha iyi oluyorum. Sen nasılsın? Bugün kendini nasıl hissediyorsun?
Hayırlı evlat olsun canım, kesinleşmesine sevindim darısı bizim başımıza :)Kızlar ben bgn doktora gittim . Bir ay önce zaten erkeğe benzetmisti ama şuan kesinleşti çok net pipi gördük. Allah herkesin çocuğunu sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
Bazı yiyeceklere tepki verebiliyorlar bebekte olabilir kahve bağırsakları çalıştırıyor o da olabilir hareketi nerede hissettiğine bağlı :)Teşekkür ederim yanıtladığın için içimi rahatlattı kahve içtikten sonra bebeği hareket ediyor hissediyorum ondan mı tepki veriyor
Hayırlı olsunKızlar ben bgn doktora gittim . Bir ay önce zaten erkeğe benzetmisti ama şuan kesinleşti çok net pipi gördük. Allah herkesin çocuğunu sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?