kuzum benimde üçüncü aama hiçbişey yok ya. darısı bana..çok mutlu olacağım hissedince :)

bekliyorum o kelebeği balığı

hacamat çok faydalıdır hafiflersin . birde sirkeli su mek burnuna. başka aklıma gelen bişey yok. çok geçmiş olsun şifa versin Rahman .

Merhaba kızlar iyi günler. Pek giremiyorum bu aralar herkes iyidir inşallah.
Bugün devletten 3 lü test sonucumu alıp kendi doktoruma götürdüm iyi şükür. Devletteki doktorun kız dediğini söyledim tekrar baktı renkli ultrasonda erkek eminim dedi ben de emin oldum artık :)

Teşekkür ederim yanıtladığın için içimi rahatlattı kahve içtikten sonra bebeği hareket ediyor hissediyorum ondan mı tepki veriyor

Canım genelde ilk 3 ay önermiyorlar kafein düşüğü tetikliyor diye. Ben ilk 3 ay içmedim şimdi canım isteyince birkaç günde bir fincan içiyorum. Eğer yanında çikolata falan yiyorsan ona tepki veriyor olabilir. Ben tatlı yediğim zaman hissediyorum :)

Canım bazı antibiyotikler genital bölgede mantar yapıyor. Ağır geliyor heralde. Benim de olmuştu bir kere probiyotik hapla desteklemişti öyle kullanabilmiştim.Doktoruna bir sor istersen belki bi probiyotik önerir.

Hamdolsun çok daha iyiyim. Gün gün daha iyi oluyorum. Sen nasılsın? Bugün kendini nasıl hissediyorsun?
bende bugün daha iyiyim. progestan ilacım bitti doktoru aradım. leke kanama yok kullanayımmı dedim. gerek yok burak dedi. ilaç beni sersem ediyordu. bakalım inşallah sorunsuz geçer bu gunler . seninde iyi olmana sevindim.

Kızlar ben bgn doktora gittim . Bir ay önce zaten erkeğe benzetmisti ama şuan kesinleşti çok net pipi gördük. Allah herkesin çocuğunu sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
Hayırlı evlat olsun canım, kesinleşmesine sevindim darısı bizim başımıza :)

Teşekkür ederim yanıtladığın için içimi rahatlattı kahve içtikten sonra bebeği hareket ediyor hissediyorum ondan mı tepki veriyor
Bazı yiyeceklere tepki verebiliyorlar bebekte olabilir kahve bağırsakları çalıştırıyor o da olabilir hareketi nerede hissettiğine bağlı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…