Ahhh keşkeeee
Tansiyon sıkıntım yok hergün ölçüyorum bu baş ağrısı bir haftadır var anlayamadım çok uyuyorum ondan olur muBen de çok su içiyorum.
Hele geceleri icim yanıyor.
1litre içiyorum sanırım.
Baş ağrısı tansiyondan da olabilir.
Benim cnmKimin bebeği ikiz kim işaretledi onu??
Evet ondan da olabilirTansiyon sıkıntım yok hergün ölçüyorum bu baş ağrısı bir haftadır var anlayamadım çok uyuyorum ondan olur mu
bi sen bi ben kaldık ileri haftada olup hissetmeyen
hissedince yazacağım hemen senide etiketlerim. sende yaz
Bugün ben doktora sordum çünkü çok ağrım oluyor oda d vitamini yazdı bol yoğurt süt yumurta deSırtı ve beli ağrıyan var mı? Bel ağrısı için bant şeklinde olan ısılar var acaba gebeler kullanabilir mi var mı bilen? Birde çok su içiyorum ama baş ağrım geçmiyor
Tamam canım,bi tırt dese yazıcam hemen ben debi sen bi ben kaldık ileri haftada olup hissetmeyen
hissedince yazacağım hemen senide etiketlerim. sende yaz
Ben hissetmyrn bgn doktorda dedi daha çok erken olmaz dedikızlar bebek hareketleri ne durumda hissediyo musunuz
İlk gebeliğinse normal geç hissetmen,benim hele 4. bu zamana hissetmeliydimBen hissetmyrn bgn doktorda dedi daha çok erken olmaz dedi
D vit kullanıyorum bende süt yoğurt çok yiyorumBugün ben doktora sordum çünkü çok ağrım oluyor oda d vitamini yazdı bol yoğurt süt yumurta de
oyy maşallah canim yaİlk gebeliğinse normal geç hissetmen,benim hele 4. bu zamana hissetmeliydim
Kızlar ben bgn doktora gittim . Bir ay önce zaten erkeğe benzetmisti ama şuan kesinleşti çok net pipi gördük. Allah herkesin çocuğunu sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
sanada erkek demişti demi :)16+5 im ama bendede tık yok henuz
Tamam canım,bi tırt dese yazıcam hemen ben de
İlk gebeliğinse normal geç hissetmen,benim hele 4. bu zamana hissetmeliydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?