Evet erkek demişti canım, kasık ağrılarım olmasa tık yok yani. Sakın uslu çocuklar olacaklar sanırım:)

Kullanmana gerek yok kanama leke yoksa. Acayip uyuşukluk yapıyor bende de öyle. Hamileler çok karışık rüya görürmüş anlam arama kuzum benim rüyaları bi görsen geçen gece halı yıkıyordum

İyi gecele bayanlar bizimde kontrolimuz vardı bugün doktor kız dediiiii bi paşadan sonra bu prensesim geliyor naspse

Ayy maşallah subhanAllah ama nasıl bir uçtun havalara demi..benim oğlumdan sonra kız haberi aldığımda ayaklarım yerden kesilmişti. Allahım sen koru bizi. sağ salim kucağımıza almayı nasip et .amin

Kullanmana gerek yok kanama leke yoksa. Acayip uyuşukluk yapıyor bende de öyle. Hamileler çok karışık rüya görürmüş anlam arama kuzum benim rüyaları bi görsen geçen gece halı yıkıyordum

elhamdülillah yok canım olmasında inşallah. içimi rahatlattın teşekkür ederim. ayy halı yıkamak neymiş ya. ben sürekli geçmişteyim sürekli sorunlarla gerçek dışı işlerle uğraşıyorum. bu gece ne yaparım bilmiyorum . maşallah subhanAllah bugün ilk kez aşersiğim bir yemeği istedi canım . kalkıp yaptım ve bulantısız şekilde yedim iki tabak. hep güzellikler gelsin hayatımıza bizde yazalım. inşallah 15 haftada bitti derim bulantılar iyiyim ve artık istediğim yemekleri yapıp yiyorum :)
bugünden sonrası içşn çok umutluyum
sende mide durumları nasıl.

Örgü örmeye başladım . evde evde inanın bunaldım . hediyelik bişeyler yapıyorum. sakallı iplerden bulaşık lifi yaptım. çok güzel köpürtüyor. küçük küçük örüyorum renkli renkli.

Kızlar o konuyu bende okudum .Allah öncelikle sabır versin çok zor ama suyu gelen kişi asla ayağa kalkmamali bazı şeyler başı gelince anlaşılıyor .bazısı da başkasından ders alıyor bence bu konuda ders almak gerek yani belki bilmeyenler vardır son zamanlarda sancı olursa evde beklemeden doktora gidilmeli ve su gelince asla ayağa kalkilmamali vajinaya bez yerleştirilir daha çok su kaybetmemek icin

Geriside kader kısmet herzaman dua ile bol bol okuyalım gebe olarak dua etmek ne güzel hani diyorlar ya sen gebesin duan kabul olur bu ne güzel bir şey ya cennet annelerin ayağı altındadır bence güzel olanları düşünelim verilen güzellikler daha fazla

günaydın hanımlar. arkadaşım süt sağma makinesi vericekte. süt saklama poşeti almam gerekli mi? yani kesin kullanılır bir şey mi?

Sırtı ve beli ağrıyan var mı? Bel ağrısı için bant şeklinde olan ısılar var acaba gebeler kullanabilir mi var mı bilen? Birde çok su içiyorum ama baş ağrım geçmiyor
valla canım baş ağrısı da bel ağrısı da bende de var hatta bazen dayanılmaz oluyor. iki farklı doktora sordum gebelikten normaldir dediler. Çok aşırı ağrırsa minoset kullanıyorum. suan bunu yazarken bile başım zonkluyor. ısı bandından emin değilim. hangi marka ise marka bazlı doktora sormakta fayda var.

Son düzenleme:
bi sen bi ben kaldık ileri haftada olup hissetmeyen
hissedince yazacağım hemen senide etiketlerim. sende yaz
gün olarak sizden öndeyim ama benim nonişinde pek sesi çıkmıyor hissetmiyorum. hatta arada karnıma hafif vuruyorum belki tepki verir diye. tık yok :)

Sırtı ve beli ağrıyan var mı? Bel ağrısı için bant şeklinde olan ısılar var acaba gebeler kullanabilir mi var mı bilen? Birde çok su içiyorum ama baş ağrım geçmiyor
ayy kzum aynnen 2 gündür beni mahvetti sırta agrıları batıyo sanki sırtım temizlik yapmstım iki gün önce çok yormadım aslında kendimi ama çok kötü bitkisel masaj kremi var ondan sürdürdüm eşime biraz daha iyi suan baş ağrım arada olsa da kendiliğinden geçiyo uzun süredir ağrımıyo Allaha şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…