Kullanmana gerek yok kanama leke yoksa. Acayip uyuşukluk yapıyor bende de öyle. Hamileler çok karışık rüya görürmüş anlam arama kuzum benim rüyaları bi görsen geçen gece halı yıkıyordumkötü birşey okuma kuzum. kk ya gel ya. bırakma bizi yalnız. birde hastalık kötürü birşey duyunca okuyunca Estağfurullah demek lazım. korunmak için.
kendimize okuyalım . sana birşey soracağım. benim progestan 200 ml ilacım bitti. doktoru aradım sekreteri aracılığıyla iletişime geçtim. kanama leke vs yok
ilacım bitti devam edeyimmi dedim. gerek kalmadı kullanma dedi. kafam karıştı
ama kullanmak istemiyorum. beni yatağa bağlıyor ya. doktor kullanma deyince içim rahat etti. bu arada rüyalarım allak bullak.
Yok kuzum ya wifi den bağlanıyorumBndede skinti yok.netin mi az kaldi cnm
İyi gecele bayanlar bizimde kontrolimuz vardı bugün doktor kız dediiiii bi paşadan sonra bu prensesim geliyor naspse
bende de sıkıntı var sürekli hemde . wifide sorun oluyor bende. maalesefYok kuzum ya wifi den bağlanıyorum
İyi gecele bayanlar bizimde kontrolimuz vardı bugün doktor kız dediiiii bi paşadan sonra bu prensesim geliyor naspse
Kullanmana gerek yok kanama leke yoksa. Acayip uyuşukluk yapıyor bende de öyle. Hamileler çok karışık rüya görürmüş anlam arama kuzum benim rüyaları bi görsen geçen gece halı yıkıyordum
Banada resim atarmsn ya örgü çok iyi geliyorÖrgü örmeye başladım . evde evde inanın bunaldım . hediyelik bişeyler yapıyorum. sakallı iplerden bulaşık lifi yaptım. çok güzel köpürtüyor. küçük küçük örüyorum renkli renkli.
valla canım baş ağrısı da bel ağrısı da bende de var hatta bazen dayanılmaz oluyor. iki farklı doktora sordum gebelikten normaldir dediler. Çok aşırı ağrırsa minoset kullanıyorum. suan bunu yazarken bile başım zonkluyor. ısı bandından emin değilim. hangi marka ise marka bazlı doktora sormakta fayda var.Sırtı ve beli ağrıyan var mı? Bel ağrısı için bant şeklinde olan ısılar var acaba gebeler kullanabilir mi var mı bilen? Birde çok su içiyorum ama baş ağrım geçmiyor
gün olarak sizden öndeyim ama benim nonişinde pek sesi çıkmıyor hissetmiyorum. hatta arada karnıma hafif vuruyorum belki tepki verir diye. tık yok :)bi sen bi ben kaldık ileri haftada olup hissetmeyen
hissedince yazacağım hemen senide etiketlerim. sende yaz
ayy kzum aynnen 2 gündür beni mahvetti sırta agrıları batıyo sanki sırtım temizlik yapmstım iki gün önce çok yormadım aslında kendimi ama çok kötü bitkisel masaj kremi var ondan sürdürdüm eşime biraz daha iyi suan baş ağrım arada olsa da kendiliğinden geçiyo uzun süredir ağrımıyo Allaha şükür..Sırtı ve beli ağrıyan var mı? Bel ağrısı için bant şeklinde olan ısılar var acaba gebeler kullanabilir mi var mı bilen? Birde çok su içiyorum ama baş ağrım geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?