Kızlar geç hissediliyomus, seninki kız mı acaba:)
Tşkler canm sen bugün nasilsinGözün aydın olsun canım .
Hay ağzín bal yesin:)) 3 erkekten sonra güzel olurdu ama kalben sağlıklı olsun diye dua ediyorum hep,bu yaştan sonraKızlar geç hissediliyomus, seninki kız mı acaba:)
Bende bugun iki kere hissettim ikinci gebeligimHu hu herkese merhaba , ben de katılabilir miyim aranıza@_D_O_
Arkadaşlar bebeklerinizi hissediyor musunuz?
Benim ilk gebeliğimbir kaç seferdir akşamları yatarken , karnımda seyirme gibi birşey hissediyorum(hep değil tabii ki , arada ) ama gaz mı yoksa bebek mi bilemiyorum var mı sizde :)
İşte ben de bilmiyorum ki bebek mi bu ? yani tekne filan olsa anlar insan bu daha çok seyirme mi desem ,gaz mı desen öyle birşey :/Bende bugun iki kere hissettim ikinci gebeligim
Kızlar ben siteye giriş yapmakta zorlanıyorum,sizde de var mı aynı problem?Çok ağır,başka bir sitede olmuyor burada böyle :?
Cevap yazan oldumu bilmiyorum ama ısı bantlarını doktora sormadan kullanma içinde ilaç oluyor. Ve bana yakı bile kullanma dediler. Benimde belim ağrıyor önceden fıtık olduğu için.Sırtı ve beli ağrıyan var mı? Bel ağrısı için bant şeklinde olan ısılar var acaba gebeler kullanabilir mi var mı bilen? Birde çok su içiyorum ama baş ağrım geçmiyor
Bende şimdi gördüm bir konuKızlar ben uzun bir süre kk girmeyeceğim sanırım psikolojik olarak etkiliyor beni bdvde gebelik bölümünde bebeğini kaybedenleri okuyunca beni bir kaygı aldı şuan kötü hissediyorum kendimi
Tşkler canm sen bugün nasilsin
Bn oyle konulara girip bakmiyorum cunku insan etkileniyo.sadece buraya girebilirsinizBende şimdi gördüm bir konuAllah korusun evlatlarımızı inşaallah. Kötü şekilde sonlananlarada Allah hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Ama şöyle düşün bir şey olacaksa sen dört duvar içinde kalsan da olacak hergün kötü haberler görsen duysan okusan da. Bol bol dua edelim birbirimize. İnşaallah sağ salim kucağımıza alalım.
Kızlar ben uzun bir süre kk girmeyeceğim sanırım psikolojik olarak etkiliyor beni bdvde gebelik bölümünde bebeğini kaybedenleri okuyunca beni bir kaygı aldı şuan kötü hissediyorum kendimi
Bilmiyorum ya çok üzülüyorum okuyunca. Amin inşallah sağ salim kavuşalımBende şimdi gördüm bir konuAllah korusun evlatlarımızı inşaallah. Kötü şekilde sonlananlarada Allah hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Ama şöyle düşün bir şey olacaksa sen dört duvar içinde kalsan da olacak hergün kötü haberler görsen duysan okusan da. Bol bol dua edelim birbirimize. İnşaallah sağ salim kucağımıza alalım.
Bn oyle konulara girip bakmiyorum cunku insan etkileniyo.sadece buraya girebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?