Kızlar geç hissediliyomus, seninki kız mı acaba:)

benimki muhtemelen kız. çünkü ilk bebeğim erkek ve ben 13.da minik kayma seyirme balık ne dersen hissetmeye başladım. kızımda geç hissettim ve buda geç. biliyorsun ilkte erkek dedi sonra kız

Bende bugun iki kere hissettim ikinci gebeligim

Kızlar ben siteye giriş yapmakta zorlanıyorum,sizde de var mı aynı problem?Çok ağır,başka bir sitede olmuyor burada böyle :?

Sırtı ve beli ağrıyan var mı? Bel ağrısı için bant şeklinde olan ısılar var acaba gebeler kullanabilir mi var mı bilen? Birde çok su içiyorum ama baş ağrım geçmiyor
Cevap yazan oldumu bilmiyorum ama ısı bantlarını doktora sormadan kullanma içinde ilaç oluyor. Ve bana yakı bile kullanma dediler. Benimde belim ağrıyor önceden fıtık olduğu için.

Kızlar ben uzun bir süre kk girmeyeceğim sanırım psikolojik olarak etkiliyor beni bdvde gebelik bölümünde bebeğini kaybedenleri okuyunca beni bir kaygı aldı şuan kötü hissediyorum kendimi

Kızlar ben uzun bir süre kk girmeyeceğim sanırım psikolojik olarak etkiliyor beni bdvde gebelik bölümünde bebeğini kaybedenleri okuyunca beni bir kaygı aldı şuan kötü hissediyorum kendimi
Bende şimdi gördüm bir konu Allah korusun evlatlarımızı inşaallah. Kötü şekilde sonlananlarada Allah hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Ama şöyle düşün bir şey olacaksa sen dört duvar içinde kalsan da olacak hergün kötü haberler görsen duysan okusan da. Bol bol dua edelim birbirimize. İnşaallah sağ salim kucağımıza alalım.

Bn oyle konulara girip bakmiyorum cunku insan etkileniyo.sadece buraya girebilirsiniz

kötü birşey okuma kuzum. kk ya gel ya. bırakma bizi yalnız. birde hastalık kötürü birşey duyunca okuyunca Estağfurullah demek lazım. korunmak için.
kendimize okuyalım . sana birşey soracağım. benim progestan 200 ml ilacım bitti. doktoru aradım sekreteri aracılığıyla iletişime geçtim. kanama leke vs yok
ilacım bitti devam edeyimmi dedim. gerek kalmadı kullanma dedi. kafam karıştı
ama kullanmak istemiyorum. beni yatağa bağlıyor ya. doktor kullanma deyince içim rahat etti. bu arada rüyalarım allak bullak.

hamileyken nasıl bir bilinç altımız oluşuyor veya var bilmiyorum . rüyalar rüya değil film drama türü korku türü. ayy Estağfurullah valla uyku bile dertli oldu bana. rüya görmek istemiyorum.

Bilmiyorum ya çok üzülüyorum okuyunca. Amin inşallah sağ salim kavuşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…