Kızlar o konuyu bende okudum .Allah öncelikle sabır versin çok zor ama suyu gelen kişi asla ayağa kalkmamali bazı şeyler başı gelince anlaşılıyor .bazısı da başkasından ders alıyor bence bu konuda ders almak gerek yani belki bilmeyenler vardır son zamanlarda sancı olursa evde beklemeden doktora gidilmeli ve su gelince asla ayağa kalkilmamali vajinaya bez yerleştirilir daha çok su kaybetmemek icin
Canım ben burdan başka bi topik pek okumuyorum ama bilgilenmek istedim nerden okuyabilirim durumu ya da özetleyebilir misin rica etsem
Hay ağzín bal yesin:)) 3 erkekten sonra güzel olurdu ama kalben sağlıklı olsun diye dua ediyorum hep,bu yaştan sonra
bence hiç okuma, gerçekten... çok acı bişey, ben ağlayarak okudum hala da kendime gelemedim, içime bir korku oturdu.. hep ilk 3 ay geçsin sonrası sakin huzurlu olur sanmıştım oysa öyle değilmiş ne yazıkki ... Allah sabır versin o anneyle babaya... bizimki daha minnacık, ne hayallerimiz var, ay gene ağlamaya başladım...
allah güzelliklerle karşılaştırsın...
bence hiç okuma, gerçekten... çok acı bişey, ben ağlayarak okudum hala da kendime gelemedim, içime bir korku oturdu.. hep ilk 3 ay geçsin sonrası sakin huzurlu olur sanmıştım oysa öyle değilmiş ne yazıkki ... Allah sabır versin o anneyle babaya... bizimki daha minnacık, ne hayallerimiz var, ay gene ağlamaya başladım...
Ben uzuldum gerçekten ama okdr çok şey gördük ki hastanede neler neler herhalde tepkimjz daha farkli oluyor sende okdr ağlama canım benim:/ dua edelimbence hiç okuma, gerçekten... çok acı bişey, ben ağlayarak okudum hala da kendime gelemedim, içime bir korku oturdu.. hep ilk 3 ay geçsin sonrası sakin huzurlu olur sanmıştım oysa öyle değilmiş ne yazıkki ... Allah sabır versin o anneyle babaya... bizimki daha minnacık, ne hayallerimiz var, ay gene ağlamaya başladım...
Bn ilk hamileligimde hep alaturka tuvalet kullandim ama gercekten cok rahatsiz oluyo insan ozellikle son aylarda fena zorlaniyosun hele dogumdan sonra kesinlikle klozet sart.artik klozetimiz taktirmistik dogumdan sonra ve hic normal tuvalete girmiyorum artk.evinde varsa klozete gir cnm hepGünaydın kızlar Hayırlı Cumalarınız olsun :)
Affedersiniz ama bi şey sorucam
Tuvalete çömeldiğiniz zaman kasığınızda ağrı oluyor mu bebiş aşağı inmiş gibi hissediyor musunuz ?
Klozet de var ama içim rahat etmiyor ona gidince namaz kılan biriyim alışamadım klozeteBn ilk hamileligimde hep alaturka tuvalet kullandim ama gercekten cok rahatsiz oluyo insan ozellikle son aylarda fena zorlaniyosun hele dogumdan sonra kesinlikle klozet sart.artik klozetimiz taktirmistik dogumdan sonra ve hic normal tuvalete girmiyorum artk.evinde varsa klozete gir cnm hep
bnde dikkat ediyorum abur cubur hiç yemiyorum kahvaltı dışında ekmek yemiyorum ondada ya tam buğday yada ev yapımı yiyorum akşam yemeği 7-8 arası yiyoruz ama hiç yemeden duramam dayanamam heralde (=2-3 kilo arası aldım bende canım tıka basa yemiyorum ve genelde akşamları aç yatıyorum hakkaten bildiğin açim yani. Akşam 5 den sonra sadece salata ve yoğurt yiyorum yanında ceviz fındık bacaklarda kilo yokta göbekten toplandı sanırım,ama yememe çok dikkat ettiğim için kiloyu sorun etmiyorum bu yemeye de alıyorsanız napim:)
ben her gittiğimde hem renkli hem siyah beyaz ile gösteriyor doktor,renkliyle çok net herşeyi görünüyor:) ben 14+2 de gittim en son erkek dedi, şimdi birçok yerde 17. Haftada cinsiyetini farklı söyleyenler olmuş, kesin erkek diyip sonradetayli da bu bebek kız denilenler falan.bende hep erkek için bakıyorum herşeye, 16+6 oldu meraktan gitmeyi dusunuyorum yine, artık tam net bellidir diye:) doktor da 18. Haftada çağırmıştı ama duramicam sanırım:)
evet tokada idare etmiyor artık benim birincidende vardı hamiş pantalonları ama şuan çok bel geliyolar ilkinde nasıl esnetiysemÇatlamak genetik gerçekten ama elimizden geleni yapalım yine de nolur nolmazben 1 kilo aldım ama çoktandır hamile pantolonu giyiyorum. Bir aydan fazladır yani. Kilom aynıyken bile şişkinliğim çoktu. Toka da bir yere kadar idare ediyo. En rahatı lastikli pantolonlar.
Bna gore de normal tuvalet hijyenik gelmiyo.afedersn ama cis dha cok sicriyo gibi.sadece esim ve ben giriyom sureklide yikiyorum bn cok rahatimKlozet de var ama içim rahat etmiyor ona gidince namaz kılan biriyim alışamadım klozete
alaturka gibi hijyenik gelmiyor
Ya ben de çok merak ettim şimdi okudukçaCanım ben burdan başka bi topik pek okumuyorum ama bilgilenmek istedim nerden okuyabilirim durumu ya da özetleyebilir misin rica etsem
benim ihtiyacım olmadı bebeğim kendi emdi yetti elhamdülillah çok şükür . artsa bila sağıp sonrs biberonla vermek gerekiyor . Bende biberon alışır korkusuyla hiç saklamadım sütü. inşallah bebeğin emer ne sağmak ne saklama ihtiyacın olmaz tatlım.günaydın hanımlar. arkadaşım süt sağma makinesi vericekte. süt saklama poşeti almam gerekli mi? yani kesin kullanılır bir şey mi?
haroşa ödüm ilmeği. ama yükleyemedim bir türlü. tekrar deneyeceğim şekerim :)Banada resim atarmsn ya örgü çok iyi geliyor
Kızlar ben uzun bir süre kk girmeyeceğim sanırım psikolojik olarak etkiliyor beni bdvde gebelik bölümünde bebeğini kaybedenleri okuyunca beni bir kaygı aldı şuan kötü hissediyorum kendimi
Geriside kader kısmet herzaman dua ile bol bol okuyalım gebe olarak dua etmek ne güzel hani diyorlar ya sen gebesin duan kabul olur bu ne güzel bir şey ya cennet annelerin ayağı altındadır bence güzel olanları düşünelim verilen güzellikler daha fazla
gün olarak sizden öndeyim ama benim nonişinde pek sesi çıkmıyor hissetmiyorum. hatta arada karnıma hafif vuruyorum belki tepki verir diye. tık yok :)
Sadece buraya bakıcam kuzum rabbim herkesin yardımcısı olsunCanım ben bu grup dışında hicbiseye bakmıyorum, olumsuz başlıkları zaten görüp okumuyorum, sende bence sadece burda yani bu grupta bilgi al sohbet et yeter, okadar değişik yazılar başlıklar gruplar varki,kimyasal yaşadığımda okuyup gördüğüm.hamike kaldığımdan beri hiç olumsuz yazıları okumuyorum.birde birşeyi olacağı varsa oluyor,Allah bebeklerimizi korusun, iyi düşünüp iyiyi çağıralım herzaman.olumsuzluga gerek yok kendini yıpratma, buraya girmesen bile olumsuz hiç düşünme canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?