Canım ben burdan başka bi topik pek okumuyorum ama bilgilenmek istedim nerden okuyabilirim durumu ya da özetleyebilir misin rica etsem

Canım ben burdan başka bi topik pek okumuyorum ama bilgilenmek istedim nerden okuyabilirim durumu ya da özetleyebilir misin rica etsem

bence hiç okuma, gerçekten... çok acı bişey, ben ağlayarak okudum hala da kendime gelemedim, içime bir korku oturdu.. hep ilk 3 ay geçsin sonrası sakin huzurlu olur sanmıştım oysa öyle değilmiş ne yazıkki ... Allah sabır versin o anneyle babaya... bizimki daha minnacık, ne hayallerimiz var, ay gene ağlamaya başladım...

allah güzelliklerle karşılaştırsın...

Ben de okumadım baktim ama göremedim.
Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah

Tamam canım doğru diyorsun. Allahım bebeğini kaybedenlere sabır versin mübarek cuma gününde. Durduk yere vesveselenmeyim çok çık zor bir durum ve hiçbir şeyin garantisi yok. Gerçekten 3 aydan sonra risk azalıyor ama rabbim vade vermediyse allah esirgesin çok sonraları da olabilir. Bir de insan olumluya odaklanmak istiyor. Hayallere dalıyor. Kuruntuyla hamilelik geçirmek de sağlıklı değil. Rabbim cuma gününde bizlere de evlatlarımıza da hayırlı imanlı sağlıklı ömürler versin. Ne diyeceğimi şaşırdım.

Ben uzuldum gerçekten ama okdr çok şey gördük ki hastanede neler neler herhalde tepkimjz daha farkli oluyor sende okdr ağlama canım benim:/ dua edelim

Günaydın kızlar Hayırlı Cumalarınız olsun :)

Affedersiniz ama bi şey sorucam
Tuvalete çömeldiğiniz zaman kasığınızda ağrı oluyor mu bebiş aşağı inmiş gibi hissediyor musunuz ?

Günaydın kızlar Hayırlı Cumalarınız olsun :)

Affedersiniz ama bi şey sorucam
Tuvalete çömeldiğiniz zaman kasığınızda ağrı oluyor mu bebiş aşağı inmiş gibi hissediyor musunuz ?
Bn ilk hamileligimde hep alaturka tuvalet kullandim ama gercekten cok rahatsiz oluyo insan ozellikle son aylarda fena zorlaniyosun hele dogumdan sonra kesinlikle klozet sart.artik klozetimiz taktirmistik dogumdan sonra ve hic normal tuvalete girmiyorum artk.evinde varsa klozete gir cnm hep

Klozet de var ama içim rahat etmiyor ona gidince namaz kılan biriyim alışamadım klozete
alaturka gibi hijyenik gelmiyor

bnde dikkat ediyorum abur cubur hiç yemiyorum kahvaltı dışında ekmek yemiyorum ondada ya tam buğday yada ev yapımı yiyorum akşam yemeği 7-8 arası yiyoruz ama hiç yemeden duramam dayanamam heralde (=
evet tokada idare etmiyor artık benim birincidende vardı hamiş pantalonları ama şuan çok bel geliyolar ilkinde nasıl esnetiysem

Klozet de var ama içim rahat etmiyor ona gidince namaz kılan biriyim alışamadım klozete
alaturka gibi hijyenik gelmiyor
Bna gore de normal tuvalet hijyenik gelmiyo.afedersn ama cis dha cok sicriyo gibi.sadece esim ve ben giriyom sureklide yikiyorum bn cok rahatim

normalde asla rahat edemem ben klozette ama son aylarda şart resmen. Şimdilik alaturkada bi sorun yok benim ama tuvaletimi çok tutarsam yaparken acayip ağrı giriyor.

bende kötü hikayelerden çok etkileniyorum kızlar mesela şuan zahideyi izliyorum adam çocuğun olmazsa kuma getiririm diyomuş kadına utanmadan çıkmış tvye bahara kadar olmazsa evlencem diyor kadıncazda hamile kalmış ama bebeğin kalbi durmuş. bu hikayeler hep olacak çevremizde ama birde güzel hikayeler var onlara odaklanmak zorundayız sağlıklı doğum yapsakta bitmeyecek çünkü kaygılar

günaydın hanımlar. arkadaşım süt sağma makinesi vericekte. süt saklama poşeti almam gerekli mi? yani kesin kullanılır bir şey mi?
benim ihtiyacım olmadı bebeğim kendi emdi yetti elhamdülillah çok şükür . artsa bila sağıp sonrs biberonla vermek gerekiyor . Bende biberon alışır korkusuyla hiç saklamadım sütü. inşallah bebeğin emer ne sağmak ne saklama ihtiyacın olmaz tatlım.
bebeğin emerse inşallah sağmana gerek k
Banada resim atarmsn ya örgü çok iyi geliyor
haroşa ödüm ilmeği. ama yükleyemedim bir türlü. tekrar deneyeceğim şekerim :)

Kızlar ben uzun bir süre kk girmeyeceğim sanırım psikolojik olarak etkiliyor beni bdvde gebelik bölümünde bebeğini kaybedenleri okuyunca beni bir kaygı aldı şuan kötü hissediyorum kendimi

Canım ben bu grup dışında hicbiseye bakmıyorum, olumsuz başlıkları zaten görüp okumuyorum, sende bence sadece burda yani bu grupta bilgi al sohbet et yeter, okadar değişik yazılar başlıklar gruplar varki,kimyasal yaşadığımda okuyup gördüğüm.hamike kaldığımdan beri hiç olumsuz yazıları okumuyorum.birde birşeyi olacağı varsa oluyor,Allah bebeklerimizi korusun, iyi düşünüp iyiyi çağıralım herzaman.olumsuzluga gerek yok kendini yıpratma, buraya girmesen bile olumsuz hiç düşünme canim

çok haklısın canım. bende dua ediyorum. düşğnmeyeveksin vesvese geldimi gerisi zor. Elhamdülillah çok şükür bu güzel günleri yaşıyoruz. inşallah sonımuzda güzel olur. sağlıkla kucağımıza alırız

Sadece buraya bakıcam kuzum rabbim herkesin yardımcısı olsun

Oğlumun yeni cicileri teyzoşları çok erken biliyorum ama dayanamadım

Eklentiler

• F3EE0A33-4032-4E38-9B96-F78E91D5A8CB.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 73
  • 8AAA87F7-35C5-4B78-86C1-D817C1FECFC1.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…