bide yaz bebelerİ. nasıl olacak bilmiyorum . çok heyecanlıyım ya. Elhamdülillah çok şükür. birde benim annem hastayken , annemin hastalığından vefat Edenlerİ anlattı biri bana. hala öyledir çok patavatsız nerde ne konuşacağını bilmez
ve kimseyide beğenmez
ahhh ahhhh....

Evet aslında bende 14. Haftada gittim ya, bikere daha gitsem erkek deseler alicam, 17. Haftadayim,artık kesin bellidir, bikacgun içinde giderim tekrar, yoksa bende her ay biseyler alicam, ıvır zıvır Allah ne verdiyse.
İki tane hastane çıkışı alicam, birini tavşanlı:) birini farklı,isimli yaptiricam isim belirlersek , kafam çok karışık, evlenirken de boyleydim,napicami bilmiyodum, mobilyaları bile eşim beğendi aldı, başkalarına herşeye fikir veren ben kendimle alakalı biseye karar veremiyorum ,çok yoruluyo beynim:) bı almaya baslasam elim alışacak:)

kız artık kesindir seninki. oğluşun olacak inşallah. yani bence . :)
ya ben ne olacağım ya
hissetmiyorum, ayrıca erkekmi acaba diye düşünüyorum. ilk erkek dedi ya. Kız istediğim halde alıştım sanki bir hafta içinde

mağazaya girince kafan daha allak bullak oluyor. şaşırıyorum ne alacağıma.

Yaz olucagi için kısa kollumu, uzun kollumu alınır ,sıfır kollumu yoksa. Kafam çok karisik

Banada erkek dedi bende çok alıştım, senin de inş gönlüne göre olsun

Yaz olucagi için kısa kollumu, uzun kollumu alınır ,sıfır kollumu yoksa. Kafam çok karisik
Valla bence hepsi alınacak. Zıbınlar zaten genelde sıfır kol ve kısa kol oluyor, kısa ve ızun kollu tulumlar alırız, hastane çıkışları uzun kollu oluyor ilk doğduğunda giydirilir yaz akşamları 2,5-3 aylık olunca dışarı çıkılırsa da uzun kollu giydirilir bulunulan yere göre değişir ama akşamları uzun giydiririm ben, ne bileyim benim kızım ekimde doğdu hep kışlık giydi ben de merak ediyorum yaz bebesini :)

Ay yerim ben o minik davşanı :) bana bi bebe mağazasından ihtiyaç listesi verdiler onu atayım sana istersen nettekiler fazla abartılı

İki doktorda pipiyi çekip verdi elimize :) ama rüyamda sürekli koyun görüyorum tabirinde hamileyse kız bebek yazıyor. Sürekli görünce acaba diyo insan. Erkek diyince değişmiyor diyorlar ama doğumda bile değiştiğini iddia edenler var doğurunca öğrencez

Kızlar karnımın içi çok acıyor kasıklarım falan ağrı yok acıyo sadece ayağa kalkınca daha çok acıyor

Kızlar karnımın içi çok acıyor kasıklarım falan ağrı yok acıyo sadece ayağa kalkınca daha çok acıyor

Bende kasık ağrım dün vardı içi aciyodu,bugün daha rahatım, bugün elbise giydim daha rahat ettim, ayakta çok kalmıştım dün gün boyu nobetciydim. Bugunse tüm gün oturdum nerdeyse, hiç ağrım yok o yuzd n:)

Bebek mi büyüyor acaba çok şükür ağrım kanamam bişey yok sadece acıyor içi uzanınca geçiyor tosunlarımız büyüsün yeterki :)

100 gr olduktan sonra hissedilir diyorlar. Nabız atar gibi zaman zaman atmıyor mu yada karınca geziyormuş gibi
Kahvaltıda bide gün içinde bir iki kez pıt pıt gibi oluyor saniyelik birşey. Bebek mi ne anlayamıyorum tam olarak henüz

Kahvaltıda bide gün içinde bir iki kez pıt pıt gibi oluyor saniyelik birşey. Bebek mi ne anlayamıyorum tam olarak henüz
Bebek o :)) keyfin yerindeyken yemek yemişken ve yatağa uzanınca anlık olur. Kuvvetli değil çünkü minicikler :))))

genelde sıfır tercih ediyorum ben..
hele yaz olunca yarım veya uzun kollu tercih etmem.. kış gelip geçiyor ben gene sıfır badi kullanıyorum ... evler sıcak
üstüne bluz giyiyor kızım. iki uzun kollu giyince terliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…