Selam kızlar öğleden sonra dr a gittik 13+0 bugün..ilk defa bu kadar hareketli gördük bebisimi yüz üstü dans ediyordu :)) bi deeee dr %99 erkek dedi :)
Güle güle gitnys insallah, ben hiç bişey almıyorum,içimden gelmiyor, detaylı ultrasondan sonra alırım artık diyorum. ne alacağımı falan bilmiyorum, bosyere gereksiz para harcarim diye tutuyorum kendimi, erkek çocuk ne giyer falan kafam karışık:)
Herşey pahalı cidden her istediğimi param olsada almam evde çok kalabalık istemiyorum ben. İnşallah detaylıda kız demezler niyeyse içimden öyle geçiyor çokta alıştım oğlum demeye :) sende yavaştan başlarsın hepsi birden zor olur
Selam kızlar öğleden sonra dr a gittik 13+0 bugün..ilk defa bu kadar hareketli gördük bebisimi yüz üstü dans ediyordu :)) bi deeee dr %99 erkek dedi :)
Herşey pahalı cidden her istediğimi param olsada almam evde çok kalabalık istemiyorum ben. İnşallah detaylıda kız demezler niyeyse içimden öyle geçiyor çokta alıştım oğlum demeye :) sende yavaştan başlarsın hepsi birden zor olur
Evet aslında bende 14. Haftada gittim ya, bikere daha gitsem erkek deseler alicam, 17. Haftadayim,artık kesin bellidir, bikacgun içinde giderim tekrar, yoksa bende her ay biseyler alicam, ıvır zıvır Allah ne verdiyse.
İki tane hastane çıkışı alicam, birini tavşanlı:) birini farklı,isimli yaptiricam isim belirlersek , kafam çok karışık, evlenirken de boyleydim,napicami bilmiyodum, mobilyaları bile eşim beğendi aldı, başkalarına herşeye fikir veren ben kendimle alakalı biseye karar veremiyorum ,çok yoruluyo beynim:) bı almaya baslasam elim alışacak:)
bide yaz bebelerİ. nasıl olacak bilmiyorum . çok heyecanlıyım ya. Elhamdülillah çok şükür. birde benim annem hastayken , annemin hastalığından vefat Edenlerİ anlattı biri bana. hala öyledir çok patavatsız nerde ne konuşacağını bilmez
ve kimseyide beğenmez
ahhh ahhhh....
kız artık kesindir seninki. oğluşun olacak inşallah. yani bence . :)
ya ben ne olacağım ya
hissetmiyorum, ayrıca erkekmi acaba diye düşünüyorum. ilk erkek dedi ya. Kız istediğim halde alıştım sanki bir hafta içinde
Valla bence hepsi alınacak. Zıbınlar zaten genelde sıfır kol ve kısa kol oluyor, kısa ve ızun kollu tulumlar alırız, hastane çıkışları uzun kollu oluyor ilk doğduğunda giydirilir yaz akşamları 2,5-3 aylık olunca dışarı çıkılırsa da uzun kollu giydirilir bulunulan yere göre değişir ama akşamları uzun giydiririm ben, ne bileyim benim kızım ekimde doğdu hep kışlık giydi ben de merak ediyorum yaz bebesini :)Yaz olucagi için kısa kollumu, uzun kollumu alınır ,sıfır kollumu yoksa. Kafam çok karisik
Ay yerim ben o minik davşanı :) bana bi bebe mağazasından ihtiyaç listesi verdiler onu atayım sana istersen nettekiler fazla abartılıEvet aslında bende 14. Haftada gittim ya, bikere daha gitsem erkek deseler alicam, 17. Haftadayim,artık kesin bellidir, bikacgun içinde giderim tekrar, yoksa bende her ay biseyler alicam, ıvır zıvır Allah ne verdiyse.
İki tane hastane çıkışı alicam, birini tavşanlı:) birini farklı,isimli yaptiricam isim belirlersek , kafam çok karışık, evlenirken de boyleydim,napicami bilmiyodum, mobilyaları bile eşim beğendi aldı, başkalarına herşeye fikir veren ben kendimle alakalı biseye karar veremiyorum ,çok yoruluyo beynim:) bı almaya baslasam elim alışacak:)
İki doktorda pipiyi çekip verdi elimize :) ama rüyamda sürekli koyun görüyorum tabirinde hamileyse kız bebek yazıyor. Sürekli görünce acaba diyo insan. Erkek diyince değişmiyor diyorlar ama doğumda bile değiştiğini iddia edenler var doğurunca öğrencezkız artık kesindir seninki. oğluşun olacak inşallah. yani bence . :)
ya ben ne olacağım ya
hissetmiyorum, ayrıca erkekmi acaba diye düşünüyorum. ilk erkek dedi ya. Kız istediğim halde alıştım sanki bir hafta içinde
Ay yerim ben o minik davşanı :) bana bi bebe mağazasından ihtiyaç listesi verdiler onu atayım sana istersen nettekiler fazla abartılı
Kızlar karnımın içi çok acıyor kasıklarım falan ağrı yok acıyo sadece ayağa kalkınca daha çok acıyor
Bebek mi büyüyor acaba çok şükür ağrım kanamam bişey yok sadece acıyor içi uzanınca geçiyor tosunlarımız büyüsün yeterki :)Bende kasık ağrım dün vardı içi aciyodu,bugün daha rahatım, bugün elbise giydim daha rahat ettim, ayakta çok kalmıştım dün gün boyu nobetciydim. Bugunse tüm gün oturdum nerdeyse, hiç ağrım yok o yuzd n:)
100 gr olduktan sonra hissedilir diyorlar. Nabız atar gibi zaman zaman atmıyor mu yada karınca geziyormuş gibiBebek mi büyüyor acaba çok şükür ağrım kanamam bişey yok sadece acıyor içi uzanınca geçiyor tosunlarımız büyüsün yeterki :)
Bebek mi büyüyor acaba çok şükür ağrım kanamam bişey yok sadece acıyor içi uzanınca geçiyor tosunlarımız büyüsün yeterki :)
Kahvaltıda bide gün içinde bir iki kez pıt pıt gibi oluyor saniyelik birşey. Bebek mi ne anlayamıyorum tam olarak henüz100 gr olduktan sonra hissedilir diyorlar. Nabız atar gibi zaman zaman atmıyor mu yada karınca geziyormuş gibi
Bebek o :)) keyfin yerindeyken yemek yemişken ve yatağa uzanınca anlık olur. Kuvvetli değil çünkü minicikler :))))Kahvaltıda bide gün içinde bir iki kez pıt pıt gibi oluyor saniyelik birşey. Bebek mi ne anlayamıyorum tam olarak henüz
Yaz olucagi için kısa kollumu, uzun kollumu alınır ,sıfır kollumu yoksa. Kafam çok karisik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?