Çooook güzeller kendimi bıraksam neler alırım da almıyorum her ay iki parça alıp nefsimi doyurcam :)) kendime hiç bakmıyorum hakkaten bunlar daha cicili bicili

lohusa takımı bakıyorum ben..çok güzel bir tane beğendim Bakalım nasip olursa alırım.

kızım olursa herşeyi var inşallah. ama gene ufak tefek alırım , bebek alışverişİ çok keyifli. sağlıkla giyerler inşallah.

Birde kızlar o başlıkları açmayın, bence rahat olun, Allah'a emanet bebeklerimiz,yiyecek lokmaları varsa bizimle kalacaklar , ve çok şükür şuan olumlu gidiyorken herşey moralinizi niye bozuyorsunuz, Allah'ın izniyle hicbisey olmaz güzel düşünelim,bol bol dua edelim:)

lohusa takımı bakıyorum ben..çok güzel bir tane beğendim Bakalım nasip olursa alırım.
Bu takım modanisada 329 dan 164e düşmüş cuma muhabbetinden dolayı

Eklentiler

• 9F2B5C9A-05FF-4F14-AEF1-64F285DBE036.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 52
Ben sebebini merak ediyorum. Elimizde olan bir nedense tecrübe etmil oluruz diye. Allah ın elinde herşey ol dedikten sonra herşey olur.

Günaydın kızlar Hayırlı Cumalarınız olsun :)

Affedersiniz ama bi şey sorucam
Tuvalete çömeldiğiniz zaman kasığınızda ağrı oluyor mu bebiş aşağı inmiş gibi hissediyor musunuz ?

Alaturka da kasiklarim aciyor, alafranga kullanıyorum,egilemiyorum çünkü,normal sanırım canim

İş yerinde arkadaşım benim yanımda telefonda konuşuyor, 4 aylık bebeğin suyu azalıp karnında vefat etmiş ,4 ay taşıdı yazık falan, ya ben 4 aylık hamileyim insan benim yanımda konusurmu ya, ya hiç bişey diyemedim, insanlar çok patavatsız ,birde böyle olanlar var, git kimsenin olmadığı yerde konuş, ben niye duyayım ki böyle acı bir haberi benimle aynı ay hamile birini . Bazıları da tadını çıkar hiç olumsuz düşünme gül eğlen diyo,yaşı daha olgun olanlar. İnsanlar garip hakkaten. Bakın ben yanımda konuşulan şeyi dahi kafama takmadim,hatta duymamış gibi yapıp konuşmadım. Size tavsiyem hiç bir olumsuzluğu akla getirmeyin arkadaşlar. Yanınızda bile kötü örnekler veren patavatsizlar olabilir

Oğlumun yeni cicileri teyzoşları çok erken biliyorum ama dayanamadım

Güle güle gitnys insallah, ben hiç bişey almıyorum,içimden gelmiyor, detaylı ultrasondan sonra alırım artık diyorum. ne alacağımı falan bilmiyorum, bosyere gereksiz para harcarim diye tutuyorum kendimi, erkek çocuk ne giyer falan kafam karışık:)

Herşey pahalı cidden her istediğimi param olsada almam evde çok kalabalık istemiyorum ben. İnşallah detaylıda kız demezler niyeyse içimden öyle geçiyor çokta alıştım oğlum demeye :) sende yavaştan başlarsın hepsi birden zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…