Oğlumun yeni cicileri teyzoşlarıçok erken biliyorum ama dayanamadım
çok güzeller sağlıkla giysin inşallah
Amin inşallahGüzelmiş cnm. Güzel günlerde kullansın inşallah :)
Çooook güzeller kendimi bıraksam neler alırım da almıyorum her ay iki parça alıp nefsimi doyurcam :)) kendime hiç bakmıyorum hakkaten bunlar daha cicili biciliAyy ne güzeller canım rabbim sağlıkla giydirmek nasibetsin yavrunacinsiyeti bi öğrensem ben de minik ufak bişeyler alıcam galiba insan tutamıyo kendini bebek eşyaları çok çekici. Artık kendime kıyafet bakmaz oldum
Bende şimdi gördüm bir konuAllah korusun evlatlarımızı inşaallah. Kötü şekilde sonlananlarada Allah hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Ama şöyle düşün bir şey olacaksa sen dört duvar içinde kalsan da olacak hergün kötü haberler görsen duysan okusan da. Bol bol dua edelim birbirimize. İnşaallah sağ salim kucağımıza alalım.
Bu takım modanisada 329 dan 164e düşmüş cuma muhabbetinden dolayılohusa takımı bakıyorum ben..çok güzel bir tane beğendim Bakalım nasip olursa alırım.
Ben sebebini merak ediyorum. Elimizde olan bir nedense tecrübe etmil oluruz diye. Allah ın elinde herşey ol dedikten sonra herşey olur.Birde kızlar o başlıkları açmayın, bence rahat olun, Allah'a emanet bebeklerimiz,yiyecek lokmaları varsa bizimle kalacaklar , ve çok şükür şuan olumlu gidiyorken herşey moralinizi niye bozuyorsunuz, Allah'ın izniyle hicbisey olmaz güzel düşünelim,bol bol dua edelim:)
bende de sıkıntı var sürekli hemde . wifide sorun oluyor bende. maalesef
Günaydın kızlar Hayırlı Cumalarınız olsun :)
Affedersiniz ama bi şey sorucam
Tuvalete çömeldiğiniz zaman kasığınızda ağrı oluyor mu bebiş aşağı inmiş gibi hissediyor musunuz ?
Klozet de var ama içim rahat etmiyor ona gidince namaz kılan biriyim alışamadım klozete
alaturka gibi hijyenik gelmiyor
bende kötü hikayelerden çok etkileniyorum kızlar mesela şuan zahideyi izliyorum adam çocuğun olmazsa kuma getiririm diyomuş kadına utanmadan çıkmış tvye bahara kadar olmazsa evlencem diyor kadıncazda hamile kalmış ama bebeğin kalbi durmuş. bu hikayeler hep olacak çevremizde ama birde güzel hikayeler var onlara odaklanmak zorundayız sağlıklı doğum yapsakta bitmeyecek çünkü kaygılar
Benim eşim kullanmaz klozeti alışmadım diye rahat edemiyorum canım :)İki banyo var,ben birini tek başıma kullanıyorum,o yüzden kafam rahat, yoksa sürekli silip girmek zorunda olunca uğraşmak istemiyo insan
Sağol kuzum_D_O_ canım benim güzel ciciler güzel günlerde kullan
Herşey pahalı cidden her istediğimi param olsada almam evde çok kalabalık istemiyorum ben. İnşallah detaylıda kız demezler niyeyse içimden öyle geçiyor çokta alıştım oğlum demeye :) sende yavaştan başlarsın hepsi birden zor olurGüle güle gitnys insallah, ben hiç bişey almıyorum,içimden gelmiyor, detaylı ultrasondan sonra alırım artık diyorum. ne alacağımı falan bilmiyorum, bosyere gereksiz para harcarim diye tutuyorum kendimi, erkek çocuk ne giyer falan kafam karışık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?