Banlanmıştım yeni geldim. İnşaallah dediğin gibi olur.

Hoşgeldin canım. Nasılsın ?
Hoşbuldum. Sen nasılsın bebişin nasıl?Bende bilmiyorum nasıl olduğumu. Aklımdan çıkmıyor söylediğim konuştuğum herşey her konu dönüp dolaşıp oğluma geliyor
Hatırlatacak o kadar şey varmış ki ben farketmeden öyle bir yerleşmişki hayatıma

Hangi acı unutuluyor ki zaten... Sadece o acıyla yaşamaya alışıyorsun. Ama zaman böyle durumlarda en iyi ilac. Allah daha büyük dertler vermesin canim sen de biliyorsun acının üzerinde aci var. Allah sana sağlık sıhhat versin oğlunun kardeşleri olur inşallah. Bunu da küçük bir ayrılık gibi düşünmeye çalış. Sen oğlumu kaybetmedin. Sadece şimdilik ayrı yerlerdesiniz o kadar. Üstelik o seni çok güzel bir yerde bekliyor.

Ne düşüneceğimi bile bilmiyorum ki.
Beterin beteri var tabiki biliyorum. Allah acıyı unutturacak acı vermesin inşaallah..
Ama herşey zor geliyor şu anda. Anneme anne dedikçe içim sızlıyor. bilmiyorum karmakarışık ve paramparçayım. Allah yardım etsin bana başka yapacak bir şey yok

Günaydin kizlar.gecn saglik ocagnda tartildim 1 kilo daha almistim.ama dun kendi doktorumda tartilinca yine ayni kiloda ciktim.kilo almamisim.hamileligin basindan beri sadece 2 kilo aldim.bebegin gelisimi iyi diyo doktor. Bi sorun olamaz demi sizce

canım ya bende de durum aynı arkadaşlarıma söylüyorum gülüyorlar tartıda diyelim 62 gördüm ya onu bir daha göremiyorum 63 oluyo sonra 64 oluyoAçıkcası hiç de umurumda değil.Bebeklerimiz sağlıklı olsun da emzirirken bebek doğduğtan sonraki koşturmayla illa ki veriliyo..Ayrıca bi kaç gündür midem çok kötüydü doğru düzgün beslenemedim. Hatta hala yanma var dikkat ediyorum ama tabi ki abartmadan bu dönemde yiyebilmek de güzel birşey. Kıymetini bilelim az zamanımız kaldı..
Bence olmaz o alınan da bebek suyu plesanta falandır.Sen hiç almamışsın demek ki..Çok zayıf değilsen sorun değil.Gebelikte alınan kilolar ve oluşan yağ dokusu sonra sütün kalitesini artırıyormuş. Doğa doğumdan sonra oluşacak bir kıtlığa karşı annenin vücudunda yağ oluşturuyormuş. O yüzden normalden biraz fazla veya aynı yesek dahi kilo alıyormuşuz.

S Sibelll16 ne yaptın canım? İnşallah güzel bir gelişme vardır.. @Krmzblk neden banladılar ki seni. Whatsapp grubuna gidenlerden mi sandılar. Neyse hoşgeldin tekrar canım. İyi misin diye soracam ama değilsin biliyorum. Belki şimdi değil ama geçecek. Rabbim hayırla sağlıkla yerini doldurduğunda daha iyi olacaksın inşallah. Şimdilik sabır ve dua..

Kendim kiloluyum o yuzden bnm icin iyi oldu

Geldim canım kontrolden. Çok şükür bir sıkıntı yok. Haftasıyla uyumlu . İnşallah böyle de devam eder. Yine yüzünü göremedik. Plasenta yüzünü görmemize hep engel olacakmış konumu nedeniyle. Bir de yine elleri yüzündeydi. Sağlıklı olsun da sorun değil. Dört aydan az bir zaman var nasılsa. Doktor her şey yolunda giderse nisanin son haftası alacak inşallah .

Canım perşembe günü son bir kez bakılacak fetal eko çekilecek ve gelişme olmadıysa gebeliğim sonlandırılacak, kendimi toparlamaya bu fikre alıştırmaya çalışıyorum karnımı çok fazla ellemiyorum bağlanmamak için zaten hareketleri azaldı iyiki de öyle oldu ufak bir harekette bile ağlıyorum, zor durumdayım kızımla ilgilenip unutmaya çalışıyorum hamile değilmişim gibi hissetmeye çalışıyorum öyle işte, Allah yardımcım olsun dua edin bana...

Rabbim imtihanini sana kolaylaştırsın mükâfatını gani gani versin canım. Hakkında en hayırlısı olsun. Veren de Alan da Allah. Her şeyin sahibi O. Öyle olunca yüreğimiz ne kadar yansa tahammülden sabırdan geçiyor yolumuz . Bir umut belki Perşembe günü güzel haberler alırsınız inşallah . Ama öyle olmasa bile sen güçlü durabilecek bir insansın anladığım kadarıyla. Allah bu Sabrının karşılığını inanıyorum ki sana bol bol verecektir.

Açtığım konunun içeriğini silmişim diye. Kuralları bilmiyorum 2 gün banlandım. iyi değilim gerçekten geçen hamileliğimi eltimden önce öğrenmiştim onun bügün bebeği doğdu. Kıskançlık drğil asla benim yarım kalan hayallerim canımı yakıyor.
Hadi dedik onu kaybettik tekrar hamileyim oda bıraktı beni. Annemdeyim eve gidinceye kadar düzelmezsem psikiyatri ye gidecem.
Burdayım ama aklım fikrim orda,kaybettiğim anda. Kendimi sürekli keşke derken buluyorum. Keşke daha erken gitseydim diyorum. Kasılmam sancım varmış ama cahillikten bilemedim. Keşke keşke derken yicem kafayı.
Dertli paylaşımlar yapıyorum diye bir arkadaşım acını kimseye gösterme yazmış. Üstüne birde milletin sevincini bozma demiş. Ne yaptıysam artık. sildim numarasını. Birine de buraya melek oğlum diye açtığım konumda ki yazıyı gönderdim. Sadece acını çok güzel anlatmışsın yazmış arkadaşız güya. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Eşim bile toparlan diypr. Bilmiyorum ki nasıl toparlanayım kolay olsa keşke söylenildiği gibi. Aman yine tutamamdım yazdım bir dünya :/
Sizlerde durumlar nasıl bir sorun yoktur inşaallah.?

Sağol canım, bu imtihandan geçebilmeyi umuyorum çok yıprandım ama sabredeceğim elimden geldiğince, Allaha şükrediyorum anlaşılmasaydı doğduktan sonra ölseydi daha çok üzülürdüm dayanamayacağım dert vermedi diyorum. Elimden bişey gelmiyor nasibi yokmuş yavrumun, alışacağım inş

Gerçekten Allah dağına göre duman veriyor. Yaşadım ve seni çok iyi anlıyorum. Dayanamıyorum dediğimiz zamanlarda bile dayanıyoruz aslında başımıza gelene. Dua ve sabır ile geçecek inşallah. Ve tabiki zaman.... Zamanla küllenmeyen acı yok.

Kuzum ben insanın acısını sonuna kadar yaşaması gerektiğine inananlardanım. Uzulmemiz gerekiyorsa üzülelim çünkü bundan bile ogrenilecek çok büyük dersler vardır . Ama kendini suçlamak kendine yaptığın büyük bir haksızlık olur şu anda. Sen ne yaparsan yap Allah'ın verdiği ömür belirli zaten hepimiz için. Dua et Allah'ın güzel isimlerini tesbih et. Kılmaya başladığında namaz kıl Kuran oku sesli sesli rahatlarsın. Bol bol iyilik yap büyük küçük demeden iyilik ruhuna iyi gelecektir eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…