Selam kızlar.
Bugün detaylı ultrason randevum vardı. Hamdolsun her şey yolunda. Oglum çok sağlıklı..verene sonsuz teşekkürler ❤ doktor öyle sevimli ve tatlı bir kadındı ki..biraz nefesim tıkanmıştı, streste olmuştum tabi..süper sakinleştim ve enerjim yerine geldi. Allah ondan ve evlatlarından razı olsun. Sayesinde günüm guzellesti

Bir kaç gün gelmedim buralara neler olmuş neler. Kalan sağlar bizimdir ben çok aktif değilim gerçi buralarda ama

karapisso tatlım buralardayim. Tansiyonum aşırı düşüyor. Nefesim daralıyor. Bu yeni duruma alışmaya çalışıyorum. Bir de bacağında 2.gebeligimde varis çıkmıştı, doğumdan biraz sonra solmuştu. Şimdi daha kocaman ve mor bir şekilde hortladı. Yanma hissi yapıyor bende..
Rabbime şükürler olsun sıkıntılarımı bile küçük küçük veriyor

Hamdolsun canım inşallah hayırlı haberler alırsın ayrintilıdan da... Eldeki imkanlara göre hareket ediyoruz macbur. Ben de ayrintiliya girdim ama çok çok detaylı değildi. Allah'a emanet yavrularimiz.
Valla toplam 3 4 dakika falan sürdu.bi kac biseylere bakti tmm dedi.doktorumda bi sorun gorunmuyor dedi.allha emanet dedigin gibi

korkma canım bende korkmamaya çalışıyorum. inşallah güzel haberlerle gelirsin yaz bize.

Valla toplam 3 4 dakika falan sürdu.bi kac biseylere bakti tmm dedi.doktorumda bi sorun gorunmuyor dedi.allha emanet dedigin gibi

Aynen canım benim de böyle geçti ayrintili. Ben de bariz bir sorun çıkmayınca daha üzerine gitmek istemedim meselenin. İnşallah sağ selamet kavusuruz evlatlarımıza. Yarın da kontrolüm var yüreğim her gün ağzımda zaten. Bazen kotuyu çağırıyor gibi hissediyorum kendimi. Bu stres bebeğime de zarar veriyordur eminim. Allah'a güvenmek lazım verdiğine şükretmek lazım ama kalbimiz tamam olmamış demekki

Hadi gözün aydın canım. İnsan güzel şeyler duyunca o gün kuş gibi hafifliyor sanki. Resmen duygu dünyamız bebeklere endeksli. Benim için de böyle bir gün olur inşallah yarın

Doktora sormak hiç aklıma gelmedi bide böyle soracağım şey oldu mu bebeği görünce unutuyorum bütün sorularımı
Canım benim de kızım olacak günlerimiz de aynı, ben de hareketlerını nadir hissediyorum :) doktorum bebeğimin gayet sağlıklı oldugunu hareketıne çok fazla takılmamam gerektıgını ve 22. Haftada daha çok netlesecegını söyledi. İnşallah öyle olur :)

Benim ayrıntılı ultrasonum da kısa sürdü en fazla 7-8 dk falan.Ama ben gittiğimde 20. haftaydı. Zaten kendi doktorum baktı. Kalbine ve yüzüne dudağına falan 24. haftada bakacağını söyledi. Yani haftaya cuma da devamı için gideceğim inşallah. Allaha emanet olsunlar güzel haberlerini almak nasip olsun inşallah..

Evet canım ben de 20.haftada baktırdım doktorum da sürekli bakıyor zaten hemen her yerine bakılıyor ama çok ayrıntıya inilmiyor o yüzden boyle kısa sürüyor.

Ayrıntılı ultrason 15 dk sürdü. Her yerine baktı.. sıkıldım hatta yat yat bi yere kadar.

Kızlar 2 gündür aşırı iştahsızlık var bende yemek yemek istemiyorum resmen..Canım hiç bir şey istemiyor. Güçten dusecem hasta olacam diye de korkuyorum
Kime desem hamile kadının iştahı mı kacar? Açılması gerekmiyor mu? diyor du bakalım...

olmazmı canım. geçen gün bir kahvaltı programında önümde çok çeşitler vardı ve benn zorla yedim. asıl hamile kadının sağı solu belli olmaz

çok sevindim ya senin adına. darısı bana 21 ocakta detaylıya gireceğim. inşallah sağ salim kucağımıza alırız . topikte çok üzücü durumlar oldu her geçen gün üzüntülü haberlerin sayusı artıyor. güzel habelerler duymaya ihtiyacımız var inan.
aran sebzelerle ne alemde. canının çektiği bişeyler yokmu yoğurtçu seni

inşallah canım inşallah sizlerden güzel haberler duydukça huzurum artıyor ...

A asitane161719 nasılsın canım benim iştahın ne alemde
ben bu sabah arkadaşıma gittim.... okul çıkışı oğlumda geldi. kahvaltıdan akşam yemeğine kadar kaldık. harika bir gündü. akşam kızının doğum gününü kutladık... Ne güzel Allâh kelamı konuşan birileriyle görüşmek. İnsanın içi açılıyor.

Hiç sorma canım tartı teker teker değil üçer beşer atlıyor artık. Yarın kontrol. Doktordan azar isitmeden nasıl çıkarım onu düşünüyorum maşallah canım böyle değişiklikler iyi geliyor insana. Hoş sohbet birine denk geldiysen değme o günün keyfine

Aynen öyle . okuldan tanıştık evler yakın. şükür sebepleri , şükretmeyi bilene
oh ye şifalar olsun. kızına kan can olsun sana kuvvet

Aynen öyle . okuldan tanıştık evler yakın. şükür sebepleri , şükretmeyi bilene
oh ye şifalar olsun. kızına kan can olsun sana kuvvet

Bakalım hepsi bana mı gitmiş yoksa kızım da almış mı alacağını bir ay önce iki gün küçük çıkmıştı bu ay Allah ne verdiyse yüklendim göreceğiz işe yaramış mi ? Yaramadıysa önümüzdeki ay çok yemeyeceğim bu kadar gereksiz kilo almanın alemi yok

Çok iyi etmişsin canım insanın hiç olmazsa bir iki görünce gözünün gönlünün açıldığı yakını arkadaşı olmalı . İnsan insana bazen de şifadır . Dert değildir her zaman

Valla bazen yoğurt hatrına yemek yiyorum..O denli brokoli ve karnabahar hala favorim. Bu ara bal kabağı istedi canım.. yaptım yedim yine yapacam bal kabağı için 40 yıl yemesem aklıma gelmez derdim..Bu hamilelik gerçekten enteresan vesselam

evet çok haklısın inşallah kızınada yaramıştır annesi. O kadar çok dert olan insna varki çevremde, bende onlara derman olacak hal bırakmadılar. Allahım iyi etsin ne diyelim başka. sağlık olsun.

Dışarda yemek yiyemiyorum resmen öyle bi tiksinti geldi bana..önceden dışardan getiriyordu eşim yiyorduk şimdi sen canının istediğini al ben kendime bir şeyler hazırlarım diyorum kokusu bile bi değişik olmama yetiyor. Tost fast food tarzı yiyebiliyorum bir de balık çorbası diğer her şey

Hepimiz için dua ediyorum. Çokça da şükrediyorum..başıma gelen olaylarda bile 'şükürler olsun ki rabbim sıkıntılarımı bile ne güzel veriyor' diyorum.

Çok düşünüp az konuşmayı bi becerebilsem her şey daha süper olacak. Hayatımda olan bir kaç insanla mesafemi artırmam lazım. Enerjimi düşürüp beni nefsime uymaya sevkediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…