Teşekkür ederim dualarınız için, Allah razı olsun..Allah'ım sabır versin gönlünüzün muradını versin hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah ne denir bilemedim dualarım sizinle
Cok üzüldüm ne denirki rabbim sabrını versin evladına uzın ömürler nasip etsinKızlar malesef haberlerim iyi değil, doktorun dediği doğru çıktı fetal eko çeken doktorda aynı şeyi söyledi mucize olması lazım kalbin sağ tarafının gelişmesi için isterseniz haftaya bir daha bakalım dedi. Kadın doğumcum doğsa da yaşamaz diyor gebeliği sonlandırmamız lazımmış önceki doktoruma gittik o da yaşamla bağdaşmayan bir anomali diyor karar sizin diyorlar ama yaşama ihtimali yokmuş o zaman doğurmamın bebeğime acı çektirmenin bir anlamı yok, haftaya gebeliği sonlandıracaklar hemen bile yapmaya hazırlar. Nasip değilmiş, her zaman sağlıklı olduğuna inanmıştım ama değilmiş, önceki doktorum bunun için olmuş kanamaların filan diyor öyle işte. Malesef kalbi yarım olsada hala atan bebeğimin yaşama şansı yokmuş..
Amin, çok teşekkür ederim..Cok üzüldüm ne denirki rabbim sabrını versin evladına uzın ömürler nasip etsin
Evet elhamdulillahFesubhanAllah
senin adına nasıl sevindim anlatamam. mücize kızın seninle desene...nasıl iyi geliuor böyle mucize haberleri. peki özel hastanede 2 kez muayene olduğunda bebeğin için herhangi bir teşhis konmadımı.
2015 martta oldu olaylar.
benimde 21 ocakta detaylı ultrason randevum var . inşallah sağlıklı hayırlı güzel haberler alırız.
canım sen çok güçlü bir kadınsın allah kızına sağlıklı uzun ömürler versinAsla soramam niye diye çünkü dünyada nasibi olmayan bebeği doğurmak benim elimde değil anladım bunu. sık sık ağlama krizleri geliyor ama gözyaşlarım kurudu gibi hissediyorum bazen, kızım görmesin diye uğraşıyorum güçlü olmam lazım biliyorum..
Amin, çok teşekkür ederim. Allah sizin bebeklerinize de sağlıklı hayırlı ömürler versincanım sen çok güçlü bir kadınsın allah kızına sağlıklı uzun ömürler versin
Sağol iyi dileklerin için, Allah sizin evlatlarınıza sağlık sıhhat versin, her şerde vardır bir hayır diyorum.
Slm kizlar kontrolden ciktim sukur hersey iyi gorunuyo.devlete gittigm icin burdaki ultrasonda detayli bakilcak.buyuk hastanelereki gibi olmaz ama gidemedigimiz icin mecbur buraya goruncem simdi orda sira bekliyom.
rkadaşlar mrb
Ayrıntılı ultrasona girdim bugün kalp incelemesinde kalbinde kapakçıklarda damar giriş çıkışlarında bir problem yok dedi fakat kalbi besleyen 3 damarın yanyana olması gerekirken 1 damarı farklı bir yerde duruyormuş.Dr da dahil neden olduğunu almayamadık . Başına böyle bir durum gelen varmıFazlasıyla endişeliyim ...
Çok geçmiş olsun bir bilgim yok ama belki de önemsiz bir şeydir. Doktorunuz bu konuda bilgilendirdi mi sizi ? Düzelme durumu ya da oluşabilecek komplikasyonlar hakkında..
Bir anomali değil bu dedi. ama farklı bi durum olduğunu söyledi biçok çeşidi varmış. pazartesi konuşacağız tekrar haftasonu konuyu araştıracak biraz sanırım.
Çok teşekkür ederim inşallah bişey çıkmaz .işte anne yüreği pazartesini zor ederim artık.Anomali olmaması çok iyi bir şey. Belki de az rastlanan ama çok problem olmayan bir durumdur. İnşallah öyledir. Pazartesi güzel haberler alırsınız inşallah .
Çok teşekkür ederim inşallah bişey çıkmaz .işte anne yüreği pazartesini zor ederim artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?