Niye takıyorsun canım hele sen hiç takma üç çocuktan sonra tüy gibi olursun Allah'ın izniyle

ya maşallah o konuda içim rahat,
eğer buda diğerlerinde olduğu gibi hemen verip toparlarsam tabi. diyet yaptım çok kalmadı kilo kalan içinde elimden geleni yaptım şükür . hayallerim var birde . bebeşi babasına bırakıp spora gideceğim inşallah.
Sen kızına ufak tefek bişeyler aldınmı.

Maşallah canım benim muhtemelen öyle bir lüksüm olamayacak ama sağlık olsun evde de veririm kiloları bir şekilde dayanamayıp iki takım aldım geçenlerde civilden 0-3 aylık . Şubat sonu gibi alışverişe çıkayım diyorum inşallah. Toplu alışveriş yapayım. Tek tek alma fırsatım yok çünkü. Şubat sonunda 7.ay bitiyor inşallah sen ne yaptın ?

benimkide , yazdığım gibi hayal
benim içimden gelmiyor almak. civilden bişey beğenmedim pek bi kez gitmiştim. 7.ayda belki 8 daha iyİ olur. muhtemelen ben doğuma yakın alırım eksikleri listeleyip. .battaniyemiz çok var almam. takım alırım inşallah ikili... birde tulumları var kızımın yeni doğana daha iyi oluyor tulum . tevafuk şükürler olsun onlarda leke yok. diğer takımlar hep lekeli maalesef . yıkamadımda belki çıkar ama umudum var.

Denemekte fayda var inşallah çıkar canım. Ben de internetten aldım zaten genel olarak ben de beğenmedim yenidoğan takımlarını o yüzden birebir alışveriş için Şubat sonunu bekleyeceğim inşallah. Benim de aynı şekilde oğlandan kalan ara renk kıyafetler var. Bir ara döküp ne var ne yok baksam iyi olacak. Tulumlar bayılıyorum bu arada. Ah bir de hemen küçük gelmeseler ayaksız alsak daha uzun giydirebiliriz herhalde

ayaksızları sevmiyorum nedense
bendekilerin alt kısmı baya güzel İdeal . bazıları çok küçük. hediye gelenlerden bazıları o kadar küçüktüki yıkayınca hepten bitti giydirilmiyor. netten alacaktım vazgeçtim, senin gibi gidip almayı bekliyorum . bu arada plasenta rahiminin ön duvarındamı?
ondan dolayımı hissetmiyorsun pek. maşallah benimki baya baya sese tepki veriyor. verene kurban. inşallah sağ salim kucağımıza alırız tatlım inşallah .

Oğluma heves edip tulum almıştım iki kez ancak giydirebildim ama görsel olarak çok beğeniyorum kızıma da alacağım inşallah. plasenta önde değilmiş canım rahim ağzına yakin bir yerdeymiş doğuma kadar burada kalır değişmez dedi doktor. Problemli bir bölge değilmiş neyseki. Sadece bizim kız baş geliş olduğu için doğuma kadar göremicez yüzünü öyle görünüyor. Hareketlerini zayıf hissetmemin sebebi yorgunluk olabilir dedi doktor. Ben pek anlayamadım daha hareket düzenini. Ama hareketten ve sesten etkileniyor evet. Yattığım zaman pek hareket etmiyor

benim fıstığım uzanır uzanmaz ben burdayım diyor. baya baya kuvvetlendi maşallah. Bende yorgun iken hissetmiyorum çok doğru demiş doktorun. Elhamdülillah iyiki problem değil plasentanın yeri. isim ne düşğnmüşütün aklıma gelmedi , oğluşunun ismi ne.

Oğlumun adı Muhammed Taha kızım da inşallah Zeynep Azra olacak benimki de hareketleri geçen haftalara göre çok daha güçlü ama sık degil belki de normal ama ben unuttum bu haftalarda nasıl olduğunu

Oğlumun adı Muhammed Taha kızım da inşallah Zeynep Azra olacak benimki de hareketleri geçen haftalara göre çok daha güçlü ama sık degil belki de normal ama ben unuttum bu haftalarda nasıl olduğunu

iki isimde çok çok ihlaslı maşallah subhanAllah. Allâh Size bağışlasın canım gittikçe kuvvetlenir inşallah ... oğlumdaki gibi değil asla . ikinci kız olunca anladım ben. oğlum bu haftalarda hiç durmazdı. kızım ancak uzanıp dinleyince.

Hayırlı pazarlar herkese..Ben de bi kaç parça birşey aldım ama genel alışverişimi oğlumun kıyafetlerine bakıp yıkayıp ütüledikten sonra yapmayı düşünüyorum. 7. aydan sonra inşallah.Oğlum 8 yaşında nerdeyse.Ondan kalanlarda lekelemiş ama beyaz sabun geçiriyor diyorlar.Bakalım geçerse yazarım burdan.Geçmezse de evde kullanabildiğimi kullanırım.Çok çok çabuk büyüyecekler Allahın izniyle.

Hayırlı ve bol uykulu pazarlar kızlar sizlerde de geçmeyen bir uyku hali var mı ? Hele bazen aniden bi bastırıyor on dk. bile olsa o anda uyumak zorunda hissediyorum kendimi. Kış mevsiminin de etkisi var sanırım.

evet bende beyaz sabun ile deneyeceğim inşallah. tatlım o günler gelir inşallah dediğin gibi çok çabuk büyüyorlar. insan şaşırıyor ..kızım 2.5 yaşında ben 11 aylık fotosuna hemen hemen hergün bakıyorum , en tombik hali o ayındaydı sonra gittikçe zayıfladı . Elhamdülillah çok şükür

Hayırlı ve bol uykulu pazarlar kızlar sizlerde de geçmeyen bir uyku hali var mı ? Hele bazen aniden bi bastırıyor on dk. bile olsa o anda uyumak zorunda hissediyorum kendimi. Kış mevsiminin de etkisi var sanırım.

yok yok kış diye değil hamişlikten. banada oluyor ama mümkün olmuyor uyumak. 2 taneyle . hafta sonu eşim evde az daha iyiyim bugün dinlenerek uyandım şükür .

karapisso ceza bitmiş,geldim ama geri dönüp yorumlara baktım da bakmaz olaydım.Bir iki kişi dışında kimse arkamızda durmamış.Herkes kendini kurtarma derdine düşmüş,bundan sonra bu grubun içinde olmanın da bir anlamı yok artık.Hic yazmayanlar bile döktürmüş maşallah.Bizim gitmemizi bekliyorlarmış demek.Allah herkesin yolunu açık etsin,yavrularına kavuştursun.Hoşçakalin.

canım benim yasak varsa ve bu durumda yöneticiler gerekeni yapmışsa ne diyebilirdim. arkada durulacak bir durum yokki. gerçek bu kızlar whatsapp gurubunda yeterince görüşüyor diye zaten son günlerde buraya yazan olmuyordu. orda bile bahsi geçti , belki sen gözden kaçırdın , artık kk ya girmeye gerek kalmadı dendi. ben böyle düşünmene üzüldüm gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…