Kendim kiloluyum o yuzden bnm icin iyi oldu
Evet kilolular daha az alıyomuş.
İyi canım çok şükür.Bizimkininde eli hep yüzünde.Bakalım haftaya kontrolde görürüz belki.Sağlıklı olsunlar da..Tahmini doğum tarihin ne zamandı canım?Doğum zamanının belli olması heyecanlandırdı beni.
Canım benim Rabbim yar ve yardımcın olsun.Dualarım seninle..Hakkında hayırlısı ne ise Rabbim onu kolay etsin size.Hayırlı bir kapı açsın inşallah..İmtihanınızı kolaylıkla geçmeyi nasip etsin.Mükafatını bu dünyada ve öteki dünyada bol bol versin inşallah.İnançlı insanlarız elhamdülillah, seninde dediğin gibi bu durumda da bir hayır vardır mutlaka amenna..
Canım benim daha önce de defalarca söylemiştim bebeğinin bu dünyada nasibi yokmuş, bunda senin hiç bir müdahalen olamaz.Rabbim dileseydi müdahale ederdin..Kuzun cennette bekliyor seni.Evet zor çok zor ama sabır..Her hamilenin bebeği senin gibi erken doğmuyor ki kime rahatsız oluyor kimi doğumuna günler kala ölüyor Rabbim esirgesin.Demek ki nasip değilse yapacak birşey yok.Rabbim beterinden esirgesin.İnsanları da çok önemseme, gerekirse yardım al evet sana ne iyi gelecekse yap.Rabbim göstermesin baştan geçince daha iyi anlıyor insan.O yüzden kimse senin gibi yanamaz.Rabbim seninde kalbine selamet versin.

Tahmini doğum 6 Mayıs görünüyor canım. 39+0ken alırız dedi doktor daha erken gelmezse eğer. Son tarih 28 Nisan dedi. Takvime baktım Pazar gününe denk geliyor. Yanlışlıkla mı verdi bilerek mi emin olamadım. Bir dahaki kontrolde soracağım inşallah. Ben de tarih vermesini beklemiyordum tarih verince sanki çok kısa bir zaman kalmış gibi heyecanlandım. İnşallah sağlıkla görürüz o günleri. Belki o zamana kadar burada acısını paylaştığımız arkadaşlarımız bize yepyeni güzel haberler verirler sevindirirler bizi inşallah.

Ayy hadi inşallah inşallah

Beni yanlış anlamayın ama bence bu başlığı takip etmeyi bırakın yavaş yavaş.çünkü buradaki mesajlar sizi daha çok üzecektir.sürekli alttaki takvime bakıp benim de olsaydı şimdi bu kadar olacaktı.olsaydı aynı mesajları ben de yazacaktım deyip duracaksınız içinizden. Bu da sizi daha dibe götürecektir.lütfen yanlış anlamayın ne olur.acıli bir anneyi üzmek istemem asla.

Ama daha çabuk toparlanmak unutmak için bence bu konuyu takip etmeyin derim.

İnsallah rabbim en kısa zamanda tekrar doldursun kucağınızı

Acıma bile izin vermiyorlar işte. dua ederken Allah ım senin yolunda büyütecem imkanım oldukça diyordum. Allah ın yolunda gitti. dua ediyorum zaten bir tek Allah ım var. Allah kimseye evlat acısı vermesin.

leylunehar Allah razı olsun canım. Sizinle konuşmak iyi geliyor. Allah kimseyi anlayacak duruma düşürmesin.
P pembe tokam ben takibi kaç kere bıraktım ama içim el vermedi. Dönüp dolaşıyorum buraya geliyorum. Bende isterim bırakmayı.

İnşallah sizin içinde bebek içinde en doğrusu ne ise olur dualarım sizinle

Belki acımasız bir yorum gibi gelecek ama kimse kimseyi tam olarak anlayamaz aynı acıyı yaşayanlar bile çünkü herkesin o acıyı yaşama biçimi farklı. Ben mesela çok sevdiğim birini kaybettim 2 sene önce en yakın dostumun omzunda ağlayayım dedim başka kimsem yoktu bana dediki çok abartıyosun. Kendisi babası kanserken tatile gidebilen bir insandı çok üzüldüğü halde. Yani sanırım bazı şeyleri kendi içimizde tutmak bizler için daha iyi seçenek. Ha illa birine anlatmak istiyorsak ya kendi ailemiz olacak yada psikolojik destek. Ben şeker hastasıyım doktorlar acımadan herşeyi söylüyorlar yüzüme en son bi tanesi dedi ki buraya muayeneye gelirsin iyidir eve gidersin ölür. Allahın gücü yeterse isterse alır isterse verir insan çok yıpranıyor bi noktada bırakmak lazım galiba kontrol etmeye çalıştıkça batılan birşey sanki bu işler. Sizi üzmek değil amacım sadece çok çaresiz kullarız. Sanmayınki doğan her bebek aileye sonsuz mutluluk verecek. Kimi doğmadan imtihan kimide doğunca.

Yzadıklarınız doğru. Ben her şeyi uçlarda yaşıyorum birine anlatmadan asla atlatamam. Ailemede anlatıyorum ama onlarda üzülüyorlar. Ne yapacağımı bilmiyorum

Kızlar okudum ama tek alıntılayamadım
çoçuklarla tiyatroya gittik geldik çok yoruldum başım ağrıyor.
leylunehar sağolasın inşallah sende güzel haberler alırsın bende.
A asitane161719 huhuuuu çok şükür güzel habelerlerle geldin. maşallah subhanAllah . yüzünü göstermez tabi annesinin nazlı kızı.

Mcz09 ne diyimki, milletinn sevincini bozma demesi bile acını anlamadığını gösteriyor. bu kadar çok ddüşünme. kafanı dağıt , ne bileyim böyle olmaz. kendinİ dqha fazla yıpratma.

Teşekkür ederim canım senden de hayırlı güzel haberler bekliyoruz inşallah.

İnşallah t

inşallah teyzesi inşallah inan elim yüreğimde. Allâha emanetiz. hamile kıyafetleri aldınmı kendine.

Al benden de o kadar canım. Böyle böyle geçecek zaman. İnşallah hayırla sonuclanir. Hamilelik kıyafetleri almadım daha normalde çoğunlukla elbise ve bol giyinen biriyim o yüzden şimdilik onlarla idare ediyorum ama ileriki aylarda bir iki parça kıyafete ihtiyacım olacak yakında alacağım inşallah. Sen aldın mı bir şeyler ?

İnşallah t
Teşekkür ederim canım senden de hayırlı güzel haberler bekliyoruz inşallah.
inşallah teyzesi inşallah inan elim yüreğimde. Allâha emanetiz. hamile kıyafetleri
bende senin gibi geniş bol elbise giyiyorum, şimdiye kadar pek ihtiyacım duymadım.
hamile kıyafeti değilde geniş tunik bakıyorum kışlık triko gibi. oğlumda aldığım bluzler var 4 tane. .onlarda yeter inşallah.

Oğlumda hiç bir şey almamıştım zaten bu kilolardayken sekiz aylıktım şimdi evereste doğru tırmanıyoruz sonumuz hayrolsun kış hamileliği olması da etkili tabi kıyafet sorunu yaşamamda. Sağlık olsun ne diyelim

yeni fark ettim nasıl alıntılamışım. ikisi.yakama yapıştı ya. oynuyoruz arada yazarken idare edin beni
inşallah veririz ya. takmıyorum sende ye iç.boşver

yeni fark ettim nasıl alıntılamışım. ikisi.yakama yapıştı ya. oynuyoruz arada yazarken idare edin beni
inşallah veririz ya. takmıyorum sende ye iç.boşver

Estagfirullah canım çok soylendigime bakma taksam dikkat ederim kilo alınıp verilen bir şey kendini bildikten sonra. Önce bebişlerin sağlığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…