Evet kilolular daha az alıyomuş.Kendim kiloluyum o yuzden bnm icin iyi oldu
İyi canım çok şükür.Bizimkininde eli hep yüzünde.Bakalım haftaya kontrolde görürüz belki.Sağlıklı olsunlar da..Tahmini doğum tarihin ne zamandı canım?Doğum zamanının belli olması heyecanlandırdı beni.Geldim canım kontrolden. Çok şükür bir sıkıntı yok. Haftasıyla uyumlu . İnşallah böyle de devam eder. Yine yüzünü göremedik. Plasenta yüzünü görmemize hep engel olacakmış konumu nedeniyle. Bir de yine elleri yüzündeydi. Sağlıklı olsun da sorun değil. Dört aydan az bir zaman var nasılsa. Doktor her şey yolunda giderse nisanin son haftası alacak inşallah .
Canım benim Rabbim yar ve yardımcın olsun.Dualarım seninle..Hakkında hayırlısı ne ise Rabbim onu kolay etsin size.Hayırlı bir kapı açsın inşallah..İmtihanınızı kolaylıkla geçmeyi nasip etsin.Mükafatını bu dünyada ve öteki dünyada bol bol versin inşallah.İnançlı insanlarız elhamdülillah, seninde dediğin gibi bu durumda da bir hayır vardır mutlaka amenna..Canım perşembe günü son bir kez bakılacak fetal eko çekilecek ve gelişme olmadıysa gebeliğim sonlandırılacak, kendimi toparlamaya bu fikre alıştırmaya çalışıyorum karnımı çok fazla ellemiyorum bağlanmamak için zaten hareketleri azaldı iyiki de öyle oldu ufak bir harekette bile ağlıyorum, zor durumdayım kızımla ilgilenip unutmaya çalışıyorum hamile değilmişim gibi hissetmeye çalışıyorum öyle işte, Allah yardımcım olsun dua edin bana...
Canım benim daha önce de defalarca söylemiştim bebeğinin bu dünyada nasibi yokmuş, bunda senin hiç bir müdahalen olamaz.Rabbim dileseydi müdahale ederdin..Kuzun cennette bekliyor seni.Evet zor çok zor ama sabır..Her hamilenin bebeği senin gibi erken doğmuyor ki kime rahatsız oluyor kimi doğumuna günler kala ölüyor Rabbim esirgesin.Demek ki nasip değilse yapacak birşey yok.Rabbim beterinden esirgesin.İnsanları da çok önemseme, gerekirse yardım al evet sana ne iyi gelecekse yap.Rabbim göstermesin baştan geçince daha iyi anlıyor insan.O yüzden kimse senin gibi yanamaz.Rabbim seninde kalbine selamet versin.Açtığım konunun içeriğini silmişim diye. Kuralları bilmiyorum 2 gün banlandım.iyi değilim gerçekten geçen hamileliğimi eltimden önce öğrenmiştim onun bügün bebeği doğdu. Kıskançlık drğil asla benim yarım kalan hayallerim canımı yakıyor.
Hadi dedik onu kaybettik tekrar hamileyim oda bıraktı beni. Annemdeyim eve gidinceye kadar düzelmezsem psikiyatri ye gidecem.
Burdayım ama aklım fikrim orda,kaybettiğim anda. Kendimi sürekli keşke derken buluyorum. Keşke daha erken gitseydim diyorum. Kasılmam sancım varmış ama cahillikten bilemedim. Keşke keşke derken yicem kafayı.
Dertli paylaşımlar yapıyorum diye bir arkadaşım acını kimseye gösterme yazmış. Üstüne birde milletin sevincini bozma demiş. Ne yaptıysam artık.sildim numarasını. Birine de buraya melek oğlum diye açtığım konumda ki yazıyı gönderdim. Sadece acını çok güzel anlatmışsın yazmış arkadaşız güya. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Eşim bile toparlan diypr. Bilmiyorum ki nasıl toparlanayım kolay olsa keşke söylenildiği gibi. Aman yine tutamamdım yazdım bir dünya :/
Sizlerde durumlar nasıl bir sorun yoktur inşaallah.?
Evet kilolular daha az alıyomuş.
İyi canım çok şükür.Bizimkininde eli hep yüzünde.Bakalım haftaya kontrolde görürüz belki.Sağlıklı olsunlar da..Tahmini doğum tarihin ne zamandı canım?Doğum zamanının belli olması heyecanlandırdı beni.
Canım benim Rabbim yar ve yardımcın olsun.Dualarım seninle..Hakkında hayırlısı ne ise Rabbim onu kolay etsin size.Hayırlı bir kapı açsın inşallah..İmtihanınızı kolaylıkla geçmeyi nasip etsin.Mükafatını bu dünyada ve öteki dünyada bol bol versin inşallah.İnançlı insanlarız elhamdülillah, seninde dediğin gibi bu durumda da bir hayır vardır mutlaka amenna..
Canım benim daha önce de defalarca söylemiştim bebeğinin bu dünyada nasibi yokmuş, bunda senin hiç bir müdahalen olamaz.Rabbim dileseydi müdahale ederdin..Kuzun cennette bekliyor seni.Evet zor çok zor ama sabır..Her hamilenin bebeği senin gibi erken doğmuyor ki kime rahatsız oluyor kimi doğumuna günler kala ölüyor Rabbim esirgesin.Demek ki nasip değilse yapacak birşey yok.Rabbim beterinden esirgesin.İnsanları da çok önemseme, gerekirse yardım al evet sana ne iyi gelecekse yap.Rabbim göstermesin baştan geçince daha iyi anlıyor insan.O yüzden kimse senin gibi yanamaz.Rabbim seninde kalbine selamet versin.
Ayy hadi inşallah inşallahTahmini doğum 6 Mayıs görünüyor canım. 39+0ken alırız dedi doktor daha erken gelmezse eğer. Son tarih 28 Nisan dedi. Takvime baktım Pazar gününe denk geliyor. Yanlışlıkla mı verdi bilerek mi emin olamadım. Bir dahaki kontrolde soracağım inşallah. Ben de tarih vermesini beklemiyordum tarih verince sanki çok kısa bir zaman kalmış gibi heyecanlandım. İnşallah sağlıkla görürüz o günleri. Belki o zamana kadar burada acısını paylaştığımız arkadaşlarımız bize yepyeni güzel haberler verirler sevindirirler bizi inşallah.
Açtığım konunun içeriğini silmişim diye. Kuralları bilmiyorum 2 gün banlandım.iyi değilim gerçekten geçen hamileliğimi eltimden önce öğrenmiştim onun bügün bebeği doğdu. Kıskançlık drğil asla benim yarım kalan hayallerim canımı yakıyor.
Hadi dedik onu kaybettik tekrar hamileyim oda bıraktı beni. Annemdeyim eve gidinceye kadar düzelmezsem psikiyatri ye gidecem.
Burdayım ama aklım fikrim orda,kaybettiğim anda. Kendimi sürekli keşke derken buluyorum. Keşke daha erken gitseydim diyorum. Kasılmam sancım varmış ama cahillikten bilemedim. Keşke keşke derken yicem kafayı.
Dertli paylaşımlar yapıyorum diye bir arkadaşım acını kimseye gösterme yazmış. Üstüne birde milletin sevincini bozma demiş. Ne yaptıysam artık.sildim numarasını. Birine de buraya melek oğlum diye açtığım konumda ki yazıyı gönderdim. Sadece acını çok güzel anlatmışsın yazmış arkadaşız güya. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Eşim bile toparlan diypr. Bilmiyorum ki nasıl toparlanayım kolay olsa keşke söylenildiği gibi. Aman yine tutamamdım yazdım bir dünya :/
Acıma bile izin vermiyorlar işte.Kuzum ben insanın acısını sonuna kadar yaşaması gerektiğine inananlardanım. Uzulmemiz gerekiyorsa üzülelim çünkü bundan bile ogrenilecek çok büyük dersler vardır . Ama kendini suçlamak kendine yaptığın büyük bir haksızlık olur şu anda. Sen ne yaparsan yap Allah'ın verdiği ömür belirli zaten hepimiz için. Dua et Allah'ın güzel isimlerini tesbih et. Kılmaya başladığında namaz kıl Kuran oku sesli sesli rahatlarsın. Bol bol iyilik yap büyük küçük demeden iyilik ruhuna iyi gelecektir eminim.
İnşallah sizin içinde bebek içinde en doğrusu ne ise olur dualarım sizinleMalesef bu basit bir kalp hastalığı değil en ağırı, yaşamla bağdaşmayan bir anomali, doğduğunda yaşamayacağı kesin niye acı çektireyim hem ona hem kendime. Bu ona yaşam şansı değil çile ihtimali olur, dayanamam ben anne olarak.. üstelik hamileliği devam ettirmek istesem de karnımda ölme ihtimali de var ve bu benim hayatımı tehlikeye sokar bir evladım var annesiz kalması en son isteyeceğim şey, downlu olma ihtimali de vardı kesinlikle doğururum dedim ileri testleri yaptırmadım çünkü yaşam şansı yüksek ama bu öyle birşey değil, Allah kimsenin başına vermesin..
Belki acımasız bir yorum gibi gelecek ama kimse kimseyi tam olarak anlayamaz aynı acıyı yaşayanlar bile çünkü herkesin o acıyı yaşama biçimi farklı. Ben mesela çok sevdiğim birini kaybettim 2 sene önce en yakın dostumun omzunda ağlayayım dedim başka kimsem yoktu bana dediki çok abartıyosun. Kendisi babası kanserken tatile gidebilen bir insandı çok üzüldüğü halde. Yani sanırım bazı şeyleri kendi içimizde tutmak bizler için daha iyi seçenek. Ha illa birine anlatmak istiyorsak ya kendi ailemiz olacak yada psikolojik destek. Ben şeker hastasıyım doktorlar acımadan herşeyi söylüyorlar yüzüme en son bi tanesi dedi ki buraya muayeneye gelirsin iyidir eve gidersin ölür. Allahın gücü yeterse isterse alır isterse verir insan çok yıpranıyor bi noktada bırakmak lazım galiba kontrol etmeye çalıştıkça batılan birşey sanki bu işler. Sizi üzmek değil amacım sadece çok çaresiz kullarız. Sanmayınki doğan her bebek aileye sonsuz mutluluk verecek. Kimi doğmadan imtihan kimide doğunca.Açtığım konunun içeriğini silmişim diye. Kuralları bilmiyorum 2 gün banlandım.iyi değilim gerçekten geçen hamileliğimi eltimden önce öğrenmiştim onun bügün bebeği doğdu. Kıskançlık drğil asla benim yarım kalan hayallerim canımı yakıyor.
Yzadıklarınız doğru. Ben her şeyi uçlarda yaşıyorumBelki acımasız bir yorum gibi gelecek ama kimse kimseyi tam olarak anlayamaz aynı acıyı yaşayanlar bile çünkü herkesin o acıyı yaşama biçimi farklı. Ben mesela çok sevdiğim birini kaybettim 2 sene önce en yakın dostumun omzunda ağlayayım dedim başka kimsem yoktu bana dediki çok abartıyosun. Kendisi babası kanserken tatile gidebilen bir insandı çok üzüldüğü halde. Yani sanırım bazı şeyleri kendi içimizde tutmak bizler için daha iyi seçenek. Ha illa birine anlatmak istiyorsak ya kendi ailemiz olacak yada psikolojik destek. Ben şeker hastasıyım doktorlar acımadan herşeyi söylüyorlar yüzüme en son bi tanesi dedi ki buraya muayeneye gelirsin iyidir eve gidersin ölür. Allahın gücü yeterse isterse alır isterse verir insan çok yıpranıyor bi noktada bırakmak lazım galiba kontrol etmeye çalıştıkça batılan birşey sanki bu işler. Sizi üzmek değil amacım sadece çok çaresiz kullarız. Sanmayınki doğan her bebek aileye sonsuz mutluluk verecek. Kimi doğmadan imtihan kimide doğunca.
Kızlar okudum ama tek alıntılayamadım
çoçuklarla tiyatroya gittik geldik çok yoruldum başım ağrıyor.
leylunehar sağolasın inşallah sende güzel haberler alırsın bende.
A asitane161719 huhuuuu çok şükür güzel habelerlerle geldin. maşallah subhanAllah . yüzünü göstermez tabi annesinin nazlı kızı.
inşallah teyzesi inşallah inan elim yüreğimde. Allâha emanetiz. hamile kıyafetleri aldınmı kendine.Teşekkür ederim canım senden de hayırlı güzel haberler bekliyoruz inşallah.
İnşallah t
inşallah teyzesi inşallah inan elim yüreğimde. Allâha emanetiz. hamile kıyafetleri aldınmı kendine.
inşallah teyzesi inşallah inan elim yüreğimde. Allâha emanetiz. hamile kıyafetleriTeşekkür ederim canım senden de hayırlı güzel haberler bekliyoruz inşallah.
bende senin gibi geniş bol elbise giyiyorum, şimdiye kadar pek ihtiyacım duymadım.Al benden de o kadar canım. Böyle böyle geçecek zaman. İnşallah hayırla sonuclanir. Hamilelik kıyafetleri almadım daha normalde çoğunlukla elbise ve bol giyinen biriyim o yüzden şimdilik onlarla idare ediyorum ama ileriki aylarda bir iki parça kıyafete ihtiyacım olacak yakında alacağım inşallah. Sen aldın mı bir şeyler ?
İnşallah t
inşallah teyzesi inşallah inan elim yüreğimde. Allâha emanetiz. hamile kıyafetleri
bende senin gibi geniş bol elbise giyiyorum, şimdiye kadar pek ihtiyacım duymadım.
hamile kıyafeti değilde geniş tunik bakıyorum kışlık triko gibi. oğlumda aldığım bluzler var 4 tane. .onlarda yeter inşallah.
Oğlumda hiç bir şey almamıştım zaten bu kilolardayken sekiz aylıktımşimdi evereste doğru tırmanıyoruz sonumuz hayrolsun kış hamileliği olması da etkili tabi kıyafet sorunu yaşamamda. Sağlık olsun ne diyelim
yeni fark ettim nasıl alıntılamışım. ikisi.yakama yapıştı ya. oynuyoruz arada yazarken idare edin beni
inşallah veririz ya. takmıyorum sende ye iç.boşver
Estagfirullah canımçok soylendigime bakma taksam dikkat ederim kilo alınıp verilen bir şey kendini bildikten sonra. Önce bebişlerin sağlığı
söyleyen takan biride ondan öyşe söylüyor ( şahsım )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?