Çok şükür canım.
Haksız bir tartışma yaşayıp gereksiz banlanmadınız ki ne diye arkanızda durulacaktı??3-4 günlük ban için mi kendimizi kurtarmanın derdine düştük acaba??Suizanda bulunmuşsunuz bence.Neden banlandığınız ortada.Kalanlara sitem çok gereksiz olmuş.Bebeklerimizin hatırına ve hatırasına bundan sonra aktif olmaya çalışacağız evet.İsteseydik biz de olurduk grupta.Buradaki gebelik sohbetimizi özel hayatlarımızın içine almak gereksiz geldi demek ki.Allah sizi de yavrularınıza kavultuştursun..Güle güle

yok yok kış diye değil hamişlikten. banada oluyor ama mümkün olmuyor uyumak. 2 taneyle . hafta sonu eşim evde az daha iyiyim bugün dinlenerek uyandım şükür .

Sabahtan beri direniyorum ama yok kafamı toplayamadım. Direncim çok düşük. Biraz uyusam iyi gelecek inşallah. Allah sana kolaylık versin canım iki çocuk illaki yorulursun. Eş destegi çok önemli o varsa yükünün önemli bir kısmı azaliyordur.

Şahsen ben topik olarak geldiğimiz bu noktadan dolayı üzüldüm. Evet herkes kendine göre tercihler yaptı saygım da var ama keşke tercihlerimiz dagilmamiza sebep olmasaydı. Neticede burada ortak bir paydada bulusuyorduk güzel paylaşımlar yapıyorduk devam etmesini gönülden isterdim. Şimdi epey az kaldık ama inşallah çoğalarak konumuzu canlandırma fırsatını tekrar yakalarız.

direncin için keçiboynuzu pekmezi ye . bol meyve ceviz badem fındık günlük yemeye çalış inşallah geçer . benim bu aralar iyi elhamdülillah. belki hatırlarsın bi dönem kafamı kaldıramaz durumdaydım ve rengim sapsarı kendimden geçmiş halde yaşadım. depresyonâ meyil artıuor o zaman . kanım topladı kendini galiba iyiyim elhamdülillah. hayat enerjimi geri verdi Mevlam. sen de iyi olursun inşallah .

benim bilgim yoktu ama şimdi daha iyi anlıyorum neden whatsapp vs diğer yerlerde buluşmanın yasak olduğunu . başka yeré geçince burası terk ediliyor E sitede doğal olarak yasak koymuş.

Evet hatirliyorum canım şu aralar ben o durumdayım işte. Psikolojik olarak da etkileniyorum gerçekten çok gereksiz şeyleri kafaya takıp üzülüyorum. İnşallah hep hormonların suçudur :))) yeme içme hep bahsediyorum süper zaten nerede enerji veren kilo yapan gıda var ben ordayım. Ama hamilelik bambaşka yapıyor insanı . Hamdolsun ne diyeyim. Geçer yakında inşallah

benim bilgim yoktu ama şimdi daha iyi anlıyorum neden whatsapp vs diğer yerlerde buluşmanın yasak olduğunu . başka yeré geçince burası terk ediliyor E sitede doğal olarak yasak koymuş.

Yasaktan arkadaşların haberi yoktu sanırım benim de bu olaylar yaşanınca bilgim oldu. Daha önceden bilsem yasak olduğu bilgisini paylaşır ama arkadaşları da tercihleriyle başbaşa bırakırdım. Olan oldu. Sağlık olsun. İnşallah herkes evladını sağlıcakla kucağına alır. Hepimiz için yegâne duam dileğim bu.

kesinlikle hormonlardan oluyor herşey takıp üzülüyrodum , maalesef eşimle sürkeli bi tartışma halinde alınganlık diz boyu. velhasıl geçti darısı sana olsun . gene ara ara yokluyor beni ama eskisi gibi değil elhamdülillah. anlamadığım durum şu, şahsi bir mesele değil alınması gereken bence kalanlar olmalı. çünkü terk edilen gurup burası oldu. gerçek hayatımızda yeterince sorunlar var bari burda anlayışlı huzurlu bir ortmımız vardı güzel keyifli sohbetimiz
ayrıca zaten ben ve I iyi ki anneyim 35 yazdık sürekli buraya o gitmedi yani. neden alındı bilmiyorum .

Merhaba kızlar bende ban yemiştim
Burası daha hoşuma gidiyor diye çıkmıştım gruptan neyse :)
Bizim kısmetse oğlumuz olacak inşallah
Benim iki gündür belim ve baldırım çok ağrıyor erkek çocukta normal diyorlar ağrıyı ama baldırlarım dokununca bile ağrıyor neden ki acaba geçer değil mi Doktorumda ağrıya normal dedi anlamadım bende normaldir inşallah
Sizde durumlar nasıl

hoşgeldin canım .
oğluşunu sağ salim kucağına alırsın inşallah. Magnezyum kullanabilirsin ağrılar için iyi geliyor. ben kullanıyorum. Doktorun vermedi mi

hoşgeldin canım .
oğluşunu sağ salim kucağına alırsın inşallah. Magnezyum kullanabilirsin ağrılar için iyi geliyor. ben kullanıyorum. Doktorun vermedi mi
:)
Amin inşallah hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucaklayalım :) magnorm verdi suda eriyen tablet o magnezyum değil mi?
Birde doktorum dayanılmayacak gibiyse kullan diyor bende tedirginim açıkcası içerken

:)
Amin inşallah hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucaklayalım :) magnorm verdi suda eriyen tablet o magnezyum değil mi?
Birde doktorum dayanılmayacak gibiyse kullan diyor bende tedirginim açıkcası içerken
3 günde bir içersin hergün içersen ishal yapıyor ben ağrım olursa içiyorum çok iyi geldi ağrıdan yatamıyordum

Ben çok yoğun çalıştığım için katılamıyorum fazla gece uyumadan önce okurdum mesajları çok samimi ortam vardı üzüldüm böyle olmasına

3 günde bir içersin hergün içersen ishal yapıyor ben ağrım olursa içiyorum çok iyi geldi ağrıdan yatamıyordum

kızlar bende kabızlık problemi var. ne magnorm ne başka bi ilaç ishal yapmıyor olsa olsa az hareket katıyor barsklarıma.

Merhaba canım benim bebişim kız ve bende de yoğun bel agrısı var, benim de 1 haftadır sağ ve sol karın boşlugum ağrıyor, ağrısı hafiflesin diye her gün soda içmeye özen gösteriyorum şimdilerde biraz daha iyiyim. Eğer extradan magnezyum almıyorsan sodayı sen de deneyebilirsin.

Sodayı doktorumda önerdi hiç içemiyorum ya midem bulanıyor limonlu içiyorum aynı mıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…