- 21 Aralık 2016
- 9.033
- 41.402
- 548
Ben giriyorum devamlı ama anlamadım.nasılsın tatlım oğluşların nasıllar
bende hepinizi seviyorum ve öpüyorumbanlanmış kızları bekliyorum bakalım kimler gelecek
@Berayege I iyi ki anneyim 35
@Fairytale35
çok önceki sayfalara bi göz at anlarsın niye ban yedilerBen giriyorum devamlı ama anlamadım.
Niye ban oldu ki
Burda normal yazisiyoruz konuşuyoruz.
Çok şükür canım.evet bende beyaz sabun ile deneyeceğim inşallah. tatlım o günler gelir inşallah dediğin gibi çok çabuk büyüyorlar. insan şaşırıyor ..kızım 2.5 yaşında ben 11 aylık fotosuna hemen hemen hergün bakıyorum , en tombik hali o ayındaydı sonra gittikçe zayıfladı . Elhamdülillah çok şükür
Haksız bir tartışma yaşayıp gereksiz banlanmadınız ki ne diye arkanızda durulacaktı??3-4 günlük ban için mi kendimizi kurtarmanın derdine düştük acaba??Suizanda bulunmuşsunuz bence.Neden banlandığınız ortada.Kalanlara sitem çok gereksiz olmuş.Bebeklerimizin hatırına ve hatırasına bundan sonra aktif olmaya çalışacağız evet.İsteseydik biz de olurduk grupta.Buradaki gebelik sohbetimizi özel hayatlarımızın içine almak gereksiz geldi demek ki.Allah sizi de yavrularınıza kavultuştursun..Güle gülekarapisso ceza bitmiş,geldim ama geri dönüp yorumlara baktım da bakmaz olaydım.Bir iki kişi dışında kimse arkamızda durmamış.Herkes kendini kurtarma derdine düşmüş,bundan sonra bu grubun içinde olmanın da bir anlamı yok artık.Hic yazmayanlar bile döktürmüş maşallah.Bizim gitmemizi bekliyorlarmış demek.Allah herkesin yolunu açık etsin,yavrularına kavuştursun.Hoşçakalin.
yok yok kış diye değil hamişlikten. banada oluyor ama mümkün olmuyor uyumak. 2 taneyle . hafta sonu eşim evde az daha iyiyim bugün dinlenerek uyandım şükür .
direncin için keçiboynuzu pekmezi ye . bol meyve ceviz badem fındık günlük yemeye çalış inşallah geçer . benim bu aralar iyi elhamdülillah. belki hatırlarsın bi dönem kafamı kaldıramaz durumdaydım ve rengim sapsarı kendimden geçmiş halde yaşadım. depresyonâ meyil artıuor o zaman . kanım topladı kendini galiba iyiyim elhamdülillah. hayat enerjimi geri verdi Mevlam. sen de iyi olursun inşallah .Sabahtan beri direniyorum ama yok kafamı toplayamadım. Direncim çok düşük. Biraz uyusam iyi gelecek inşallah. Allah sana kolaylık versin canım iki çocuk illaki yorulursun. Eş destegi çok önemli o varsa yükünün önemli bir kısmı azaliyordur.
Şahsen ben topik olarak geldiğimiz bu noktadan dolayı üzüldüm. Evet herkes kendine göre tercihler yaptı saygım da var ama keşke tercihlerimiz dagilmamiza sebep olmasaydı. Neticede burada ortak bir paydada bulusuyorduk güzel paylaşımlar yapıyorduk devam etmesini gönülden isterdim. Şimdi epey az kaldık ama inşallah çoğalarak konumuzu canlandırma fırsatını tekrar yakalarız.
direncin için keçiboynuzu pekmezi ye . bol meyve ceviz badem fındık günlük yemeye çalış inşallah geçer . benim bu aralar iyi elhamdülillah. belki hatırlarsın bi dönem kafamı kaldıramaz durumdaydım ve rengim sapsarı kendimden geçmiş halde yaşadım. depresyonâ meyil artıuor o zaman . kanım topladı kendini galiba iyiyim elhamdülillah. hayat enerjimi geri verdi Mevlam. sen de iyi olursun inşallah .
benim bilgim yoktu ama şimdi daha iyi anlıyorum neden whatsapp vs diğer yerlerde buluşmanın yasak olduğunu . başka yeré geçince burası terk ediliyor E sitede doğal olarak yasak koymuş.
Evet hatirliyorum canım şu aralar ben o durumdayım işte. Psikolojik olarak da etkileniyorum gerçekten çok gereksiz şeyleri kafaya takıp üzülüyorum. İnşallah hep hormonların suçudur :))) yeme içme hep bahsediyorum süper zaten nerede enerji veren kilo yapan gıda var ben ordayım. Ama hamilelik bambaşka yapıyor insanı . Hamdolsun ne diyeyim. Geçer yakında inşallah
Merhaba kızlar bende ban yemiştim
Burası daha hoşuma gidiyor diye çıkmıştım gruptan neyse :)
Bizim kısmetse oğlumuz olacak inşallah
Benim iki gündür belim ve baldırım çok ağrıyor erkek çocukta normal diyorlar ağrıyı ama baldırlarım dokununca bile ağrıyor neden ki acaba geçer değil miDoktorumda ağrıya normal dedi anlamadım bende normaldir inşallah
Sizde durumlar nasıl
:)hoşgeldin canım .
oğluşunu sağ salim kucağına alırsın inşallah. Magnezyum kullanabilirsin ağrılar için iyi geliyor. ben kullanıyorum. Doktorun vermedi mi
3 günde bir içersin hergün içersen ishal yapıyor ben ağrım olursa içiyorum çok iyi geldi ağrıdan yatamıyordum:)
Amin inşallah hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucaklayalım :) magnorm verdi suda eriyen tablet o magnezyum değil mi?
Birde doktorum dayanılmayacak gibiyse kullan diyor bende tedirginim açıkcası içerken
Ya öyle mi3 günde bir içersin hergün içersen ishal yapıyor ben ağrım olursa içiyorum çok iyi geldi ağrıdan yatamıyordum
Ben çok yoğun çalıştığım için katılamıyorum fazla gece uyumadan önce okurdum mesajları çok samimi ortam vardı üzüldüm böyle olmasına
3 günde bir içersin hergün içersen ishal yapıyor ben ağrım olursa içiyorum çok iyi geldi ağrıdan yatamıyordum
Merhaba canım benim bebişim kız ve bende de yoğun bel agrısı var, benim de 1 haftadır sağ ve sol karın boşlugum ağrıyor, ağrısı hafiflesin diye her gün soda içmeye özen gösteriyorum şimdilerde biraz daha iyiyim. Eğer extradan magnezyum almıyorsan sodayı sen de deneyebilirsin.Merhaba kızlar bende ban yemiştim
Burası daha hoşuma gidiyor diye çıkmıştım gruptan neyse :)
Bizim kısmetse oğlumuz olacak inşallah
Benim iki gündür belim ve baldırım çok ağrıyor erkek çocukta normal diyorlar ağrıyı ama baldırlarım dokununca bile ağrıyor neden ki acaba geçer değil miDoktorumda ağrıya normal dedi anlamadım bende normaldir inşallah
Sizde durumlar nasıl
Sodayı doktorumda önerdi hiç içemiyorum ya midem bulanıyor limonlu içiyorum aynı mıdırMerhaba canım benim bebişim kız ve bende de yoğun bel agrısı var, benim de 1 haftadır sağ ve sol karın boşlugum ağrıyor, ağrısı hafiflesin diye her gün soda içmeye özen gösteriyorum şimdilerde biraz daha iyiyim. Eğer extradan magnezyum almıyorsan sodayı sen de deneyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?