kızlar günlük yoğurt yemeyi ihmal etmeyin. özellikle eklem ve bel ağrıalrı olanalr.

Yoğurdu çok severim. Peynir yoğurt süt bol bol tüketiyorum bu kez. Hatta normalde hiç süt icemezdim şimdi hemen her akşam bazen sade bazen ballı sıcak süt içiyorum yatmadan önce. :)

Merhaba sevgili anneler:) çok bakamıyorum,bazen bakıp cevap yazamıyorum şimdi son iki üç sayfaya baktım , bazı arkadaşlar yok niye yok diyodum ,hatta özel mesaj yolliyim dedim olmadı, nedenini burayı okuyunca anladım, ben baya uzak kalmışım iş yoğunluğu ve hastalıkla ugrasmaktan.
Nasılsınız hepiniz iyisinizdir umarım, bende sırt ve bel ağrıları başladı bir haftadır, onun dışında süreci yaşıyorum.
S Sibelll16 canım Allah en hayırlısını nasip etsin, dualarimdasin. Her şeyin en hayırlısı için dua ediyoruz, inş çok çok hayırlı haberler alırsın canim

Hoşgeldin canım az önce de aklımdan geçmiştin yazdığını görünce mutlu oldum. Nasılsınız iyi misiniz sen ve bebiş :)

Kızlar kramplar için çiğ badem,muz ve maden suyu çok iyi.Magnezyum eksikliğinden oluyo.İlk gebeliğimde benimde oluyodu bunda dah başlamadı.Belkide bunları tüketiyorum ondandır

bunu bilmiyordum canım sağolasın , muz yiyorum ama diğerlerini yemedim hiç.

Hoşgeldin canım az önce de aklımdan geçmiştin yazdığını görünce mutlu oldum. Nasılsınız iyi misiniz sen ve bebiş :)

Çok şükür iyiyiz, sadece bel kasık sırt ağrıları başladı, uykularim bölünüyor sürekli, yüz üstü yatsam rahat edicem ama yatamıyoruz tabi. Bebiş büyüyor kıpır kıpır , başı asagidaymis idrar torbama çok baskı yapıyor , saatte bir wc deyim, gerçi plesenta da rahim ağzına yakın duruyor, zaten öyleydi doktor çıkmasını bekleriz bu durumlarda , bir daha ki kontrolde netlesir dedi. Ama sıkıntılı bir durum değil olsa söylerdi, Allah evlatlarımızı sağlıkla kucaklamayi nasip etsin.
Senin bebiş nasil

Canım öyle bol olsun ki seni doyursun. Tek başına üç dört kişilik salata yemekten söz ediyorum

@karapis salatanin içine peynir koy, nohut hasla koy doyurucu olur, doktor bana pilav,hamur işi, tatliyi yasakladı. Ama canım çok çekiyor börek falan yemiyorum, yersem WC de oluyorum hastanelik olmiyim diye hafif şeyler yiyorum mecbur

Canım durumumuz birbirine benziyor benim de plasenta rahim ağzına yakın bir bölgede ve bebek baş geliş bende de aynı baskı var zonklama gibi hissediyorum direkt tuvalete koşuyorum. Farklı olarak benim bebek sakin daha doğrusu ben çok hareket hissetmiyorum bir iki kere vurup bırakıyor kıpır kıpır değil şu anda. Çalıştığın için bel ağrısı yasiyorsundur canım normal olarak evde olduğun vakitler bol bol arkana yaslan sırtına yastık koy Allah şifa versin kolaylık versin.

Sağol canım hakkımızda hayırlısı olsun tabiki ama bu hafta gebeliğim sonlandırılacak çok yüksek ihtimal.. Allah sizin bebeklerinize sağlık sıhhat versin.. ben hem sizi hem kendimi üzmemek adına artık bu sayfaya bakmıyorum ve yazmıyorum bir süre sonra bildirim gelmiyor zaten, kendinize çok iyi bakın, bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inş.

R rkndmt A asitane161719 Kızlar bende de aynı durum var özellikle de geceleri oluyor bu durum. Ama doktora danismamistim yarın gideceğim ben de bir sorayim bakalım. Çok can sıkıcı hâl aliyor bazen.. A asitane161719 sen kaç haftaliksin canım. Ben 21. Haftadayim benim kızım da öyle bir iki tıklatıp gidiyor. Sanırım şu dönemlerde normali bu. Benimki ilk gebelik bu arada..

Amin canım insallah
Seninki daha sakin duruyodur içerde, doğduktan sonra da inşallah sakin olur seni hiç yormaz:)
WC gelince sanki bir gün boyunca çıkmamısim gibi bir baskı , biyere de gitmek istemiyorum bu sebepten, birde grip salgını kendimizi korumamız lazim

Gece 3-4 defa kalkıyorum bende. Bende son iki haftadır baya sert vuruşlar başladı, itiyo sanki acayip geriliyor, dışardan bariz belli yani, 25. Haftama girdim ben, iki hafta önce bu kadar değildi mesela, seninde artar iki üç haftaya

göbek büyüdükçe bel ağrıalrı olabilir yada işin gereği çok ayaktaysan. ben iyiyim elhamdülillah çok şükür. doktoruna danıştınmı?
aaa bak iyi fikir. salata çeşitlerini arttırmam lazım.
S Sibelll16 kuzum çok ince düşüncelisin ama şunu unutma bizim aklımız dualarımız seninle. sen yaz gene
inşallah hakkınızda en hayırlısı olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…