Aynı değildir canım hatta sodanın da kalitesi markadan markaya değişiyor hamilelikte daha çok beypazarını öneriyorlar. Ama sade sodayı alıp kendin 2 damla limon sıkıp içeblrsin.Sodayı doktorumda önerdi hiç içemiyorum ya midem bulanıyor limonlu içiyorum aynı mıdır
Canım ben de kendim mayalayıp yemeye çalısıyorum , süt içemiyorum bir de onu takviye etsem daha etkili olurdukızlar günlük yoğurt yemeyi ihmal etmeyin. özellikle eklem ve bel ağrıalrı olanalr.
Bilmiyordum teşekkür ederim öyle yaparım artık bende :)Aynı değildir canım hatta sodanın da kalitesi markadan markaya değişiyor hamilelikte daha çok beypazarını öneriyorlar. Ama sade sodayı alıp kendin 2 damla limon sıkıp içeblrsin.
kızlar bende kabızlık problemi var. ne magnorm ne başka bi ilaç ishal yapmıyor olsa olsa az hareket katıyor barsklarıma.
kızlar günlük yoğurt yemeyi ihmal etmeyin. özellikle eklem ve bel ağrıalrı olanalr.
Merhaba sevgili anneler:) çok bakamıyorum,bazen bakıp cevap yazamıyorum şimdi son iki üç sayfaya baktım , bazı arkadaşlar yok niye yok diyodum ,hatta özel mesaj yolliyim dedim olmadı, nedenini burayı okuyunca anladım, ben baya uzak kalmışım iş yoğunluğu ve hastalıkla ugrasmaktan.
Nasılsınız hepiniz iyisinizdir umarım, bende sırt ve bel ağrıları başladı bir haftadır, onun dışında süreci yaşıyorum.
S Sibelll16 canım Allah en hayırlısını nasip etsin, dualarimdasin. Her şeyin en hayırlısı için dua ediyoruz, inş çok çok hayırlı haberler alırsın canim
bunu hiç denemedim . salata ile doymam sonra ne yiyorsunBol yeşillik salatası yap sadece onu ye canım yanında başka bir şey yeme işe yarar inşallah. Ben de çok işe yaramıştı .
Kızlar kramplar için çiğ badem,muz ve maden suyu çok iyi.Magnezyum eksikliğinden oluyo.İlk gebeliğimde benimde oluyodu bunda dah başlamadı.Belkide bunları tüketiyorum ondandır
bunu hiç denemedim . salata ile doymam sonra ne yiyorsun
ohhh mis şifa olsun.
Hoşgeldin canım az önce de aklımdan geçmiştin yazdığını görünce mutlu oldum. Nasılsınız iyi misiniz sen ve bebiş :)
Canım öyle bol olsun ki seni doyursun. Tek başına üç dört kişilik salata yemekten söz ediyorum
Çok şükür iyiyiz, sadece bel kasık sırt ağrıları başladı, uykularim bölünüyor sürekli, yüz üstü yatsam rahat edicem ama yatamıyoruz tabi. Bebiş büyüyor kıpır kıpır , başı asagidaymis idrar torbama çok baskı yapıyor , saatte bir wc deyim, gerçi plesenta da rahim ağzına yakın duruyor, zaten öyleydi doktor çıkmasını bekleriz bu durumlarda , bir daha ki kontrolde netlesir dedi. Ama sıkıntılı bir durum değil olsa söylerdi, Allah evlatlarımızı sağlıkla kucaklamayi nasip etsin.
Senin bebiş nasil
Sağol canım hakkımızda hayırlısı olsun tabiki ama bu hafta gebeliğim sonlandırılacak çok yüksek ihtimal.. Allah sizin bebeklerinize sağlık sıhhat versin.. ben hem sizi hem kendimi üzmemek adına artık bu sayfaya bakmıyorum ve yazmıyorum bir süre sonra bildirim gelmiyor zaten, kendinize çok iyi bakın, bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inş.Merhaba sevgili anneler:) çok bakamıyorum,bazen bakıp cevap yazamıyorum şimdi son iki üç sayfaya baktım , bazı arkadaşlar yok niye yok diyodum ,hatta özel mesaj yolliyim dedim olmadı, nedenini burayı okuyunca anladım, ben baya uzak kalmışım iş yoğunluğu ve hastalıkla ugrasmaktan.
Nasılsınız hepiniz iyisinizdir umarım, bende sırt ve bel ağrıları başladı bir haftadır, onun dışında süreci yaşıyorum.
S Sibelll16 canım Allah en hayırlısını nasip etsin, dualarimdasin. Her şeyin en hayırlısı için dua ediyoruz, inş çok çok hayırlı haberler alırsın canim
R rkndmt A asitane161719 Kızlar bende de aynı durum var özellikle de geceleri oluyor bu durum. Ama doktora danismamistim yarın gideceğim ben de bir sorayim bakalım. Çok can sıkıcı hâl aliyor bazen.. A asitane161719 sen kaç haftaliksin canım. Ben 21. Haftadayim benim kızım da öyle bir iki tıklatıp gidiyor. Sanırım şu dönemlerde normali bu. Benimki ilk gebelik bu arada..Canım durumumuz birbirine benziyor benim de plasenta rahim ağzına yakın bir bölgede ve bebek baş geliş bende de aynı baskı var zonklama gibi hissediyorum direkt tuvalete koşuyorum. Farklı olarak benim bebek sakin daha doğrusu ben çok hareket hissetmiyorum bir iki kere vurup bırakıyor kıpır kıpır değil şu anda. Çalıştığın için bel ağrısı yasiyorsundur canım normal olarak evde olduğun vakitler bol bol arkana yaslan sırtına yastık koy Allah şifa versin kolaylık versin.
Amin canım insallahCanım durumumuz birbirine benziyor benim de plasenta rahim ağzına yakın bir bölgede ve bebek baş geliş bende de aynı baskı var zonklama gibi hissediyorum direkt tuvalete koşuyorum. Farklı olarak benim bebek sakin daha doğrusu ben çok hareket hissetmiyorum bir iki kere vurup bırakıyor kıpır kıpır değil şu anda. Çalıştığın için bel ağrısı yasiyorsundur canım normal olarak evde olduğun vakitler bol bol arkana yaslan sırtına yastık koy Allah şifa versin kolaylık versin.
R rkndmt A asitane161719 Kızlar bende de aynı durum var özellikle de geceleri oluyor bu durum. Ama doktora danismamistim yarın gideceğim ben de bir sorayim bakalım. Çok can sıkıcı hâl aliyor bazen.. A asitane161719 sen kaç haftaliksin canım. Ben 21. Haftadayim benim kızım da öyle bir iki tıklatıp gidiyor. Sanırım şu dönemlerde normali bu. Benimki ilk gebelik bu arada..
Merhaba sevgili anneler:) çok bakamıyorum,bazen bakıp cevap yazamıyorum şimdi son iki üç sayfaya baktım , bazı arkadaşlar yok niye yok diyodum ,hatta özel mesaj yolliyim dedim olmadı, nedenini burayı okuyunca anladım, ben baya uzak kalmışım iş yoğunluğu ve hastalıkla ugrasmaktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?